|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Dzień dobry.
![]() Poszłam spać o 1, bo wróciłam od O. o północy. Jak kopciuszek. ![]() Fajnie było. ![]() Ważne, że zdane. ![]() U mnie wyniki będą w poniedziałek. Aż nie mogę się doczekać, haha. ![]() Wczoraj sorka powiedziała, że są bardzo wysokie, ale w poniedziałek dowiemy się konretnie. ![]() ---------- Hej ho, hej ho, do szkoły by się szło. ![]() Miłego dnia. ![]()
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
heja ;*
znowu się nie wyspałam, znowu zmarzłam, znowu czuję się do ![]() jeszcze śnił mi się kolega.. ZNOWU.. ten sam.. jeżu, zakochałam się czy co. miłego dnia ;*
#4323 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sprawdź w senniku ![]() ja już zapomniałam co mi się śniło ![]() ![]() hej z raaana ;* ja zaraz lece do szkoły na super ekstra sprawdzian ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Oddała mi maturę z polaka, 78 %, lepiej od matmy napisałam ![]() No i najlepiej w całej klasie ![]() ![]() I sprawdzian z prawdopodobieństwa oddała, 5 całe, maksik ![]() A z całej kombinatoryki też oddawała, ale nie wiem. Bo jak czytała oceny, to nie usłyszałam. I jak do niej poszłam, to nie chciała mi powiedzieć. To później do przykładu mnie chciała wziąć do tablicy, ale powiedziałam że nie idę. To ona: 'Karolina, obraziłaś się?' ![]() Ja: TAK ! ![]() ona: 'A już Ci chciałam ocenę pokazać ![]() No i później cała klasa, proszę pani, proszę pani, niech pani powie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Wtajemniczenie
|
Karmenka, do końca życia będziesz sie zastanawiać co dostałaś
![]() no a ja życze miłego łiiikendu ;D trzeba się odstresować. do późniejszego wieczorka ![]()
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
padam.
za pół godziny jadę do mojej P. a potem się spotykam z M., M., i G. i idziemy na Finlandię ze skitlesami. ale ja nie będę piła bo jadę samochodem. także. miłego dnia ;*
#4328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ----------- Wróciłam ze szkoły zmarznięta, zmęczona, padnięta, bez jakiejkolwiek ilości energii. Dowiedziałam się, że prawdopodobnie dostanę z chemii 1, gdyż zrobiłam wszystkie 90 zadań, których pani postanowiła jednak nie sprawdzać, przez co nie zdążyłam zrobić połowy pewnej karteczki, która, jak się okazało, liczy się tylko ona. A za 50% jest 1, więc ... czekam na pierwszą w moim życiu jedynkę z chemii. Słodko. ![]() Jestem padnięta, ale muszę zasiąść do książek, już, teraz. ![]() Cały dzień kicham i smarkam. Chyba się przeziębiłam troszkę, więc weekend spędzę w domu przy książkach. Jea. Miłego. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Konto usunięte
|
polonistka oddała matury z polskiego.
63%. Najlepszy wynik w klasie :d Jestem z siebie dumna, tym bardziej, że pytania z czytania były dla mnie kosmosem, a ani "Przedwiośnia" ani "kordiana" nie pamiętałam. Byłam pewna, że nie zdam, a jak już zdam, to minimalnie. Oczywiście stypendystka będzie pisała maturę w poniedziałek. Jak dostanie tę samą to się wkurzę. W ogóle dzisiaj miałam pisać z nią sprawdzian z PP, ona oczywiście sobie przeniosła termin, bo nic nie umiała. Ale zrzedła jej mina, jak usłyszała, że dostanie inny test niż wszyscy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli nie uzna Ci tego, że namęczyłaś się, zrobiłaś 90 zadań a jednej karteczki nie zrobiłaś ? To nie mówiła od razu, co ważniejsze, a co nie ? Bo jak nie mówiła, to nie ma prawa 1 stawiać. ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- A wiecie, jaki błąd rzeczowy zrobiłam, napisałam 'Lalka' Juliusza Słowackiego ![]() ![]() \ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Odrobiłam matmę 'do szkoły' i angielski, zrobiłam maseczkę, pokłóciłam się z mamą, ech... źle, źle, źle. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() siedziałam dziś cały dzień w domu, bo wczoraj wróciłam ze szkoły i mówię mamie, że się źle czuję, a mama od razu mnie pod koc i theraflu do wypicia no i dziś w domu dostałam rozkaz siedzieć ![]()
![]() |
#4334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pooglądaj sobie http://www.youtube.com/view_play_lis...ery=jon+lajoie Ja się pobrechtałam już. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
♥
|
Witam. ale mnie dzisiejszy dzień wykończył. na matmie pisaliśmy 2 h sprawdzian- z wszystkiego takie zadania otwarte maturalne rozszerzenie , napisałam w ok 40 min
![]() ![]() ja z matmy miałam 92% ![]() Be o to podobnie poszłyśmy spać tylko ja tak długo się uczyłam od ok 15.00 do 1:11 ![]() Blue kiedy masz studniówkę ? ja mam w lutym i słowo polonez ani jeden raz nie usłyszałam. Kaasiak łoo to twoja mama jest w tych sprawach super, mój tata zawsze jest zdania , że "świeże" powietrze dobrze ci zrobi więc zawsze muszę maszerować do szkoły. raz tylko powiedział zostań jak tak wymiotowałam , że z domu nie mogłam wyjść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4337 | |
♥
|
Cytat:
kurde głowa mi nawala , pewnie mnie zarazili bo sporo osób chorych dzisiaj do szkoły przyszło pisać sprawdziany bo z matmy jest zawsze tylko jeden termin i jak nie przyjdziesz to masz inny system oceniania bądź kapa. chwaliłam się wam kiedyś , że u mnie na matmie jest czerwona , niebieska jedynka ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pamiętacie jak pisałam o tym kolesiu, którego nigdy nie widziałam, a który mi się śnił? Dziś idę Olsztynem i mijam kolesia... to chyba niemożliwe, żeby to był ten sam, co? xd Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to podpowiem w szkole psorce xddd ___ 'Się jarać życiem, każdym kolejnym dniem' Titiriti weekend! I nawet wypracowanie z fizyki mi humoru nie zepsuje ![]() ![]() Dziewczyny od krzyżówek genetycznych - jeśli któraś ma rozwiązania i treści zadań i możliwość skanowania, mogłabym prosić? ![]() Byłam dziś poszukiwać sukienki studniówkowej. A Wy jak, macie już?:P Zmierzyłam z 3, żenada, nic nie ma - wszystko wydaje mi się takie bez szału, na półmetek bardziej niż na studniówkę. Cóż, nikt nie mówił, że będzie łatwo. W niedzielę Gdańsk atakuję ![]() Nagrałam płytkę - 38h słuchania reggae <3 W siódmym niebie jestem. ŻJP, prawie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Raczkowanie
|
Ohooo, to ja powinnam dołączyć... ;D Najgorsze, że nie mogę się zabrać do powtórek maturalnych...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja starałam się omijać te informacje, których nie byłam pewna jak największym łukiem. Nawet nie napisałam, że Baryka urodził się w Baku ;d Tak w ogóle to szpital w mojej okolicy został zamknięty. Trafiła do niego dziewczyna z mojej szkoły z podejrzeniem świńskiej grypy. Jeśli to świńska grypa, zamkną mi szkołę i będziemy musieli odrabiać zaległości w ferie ![]() Nieee no, rewelacja ;d w ogóle wszyscy wokół mnie chorują, ja nawet kataru nie mam :d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | ||||
Zakorzenienie
|
Na dokładkę porobiłam trochę kiełbaskę, a co. W końcu zacznę się porządnie przygotowywać do matury.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czaicie ile miałam zadań na 2 godziny? ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam ze 2 kartki zadań. Zaraz zeskanuję. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- http://demotywatory.pl/544157/--Moze-tak-byc Idę spać, dobranoc. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, ale napisy są przecież ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | |
♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny błągam pomocy! Od tej matury całę nasze życie może zalzeć a ja zamiast sie uczyć to marnuje czas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4345 |
Zakorzenienie
|
jestem zła.
dobranoc ;*
#4346 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() weź z tą stypendystką ![]() ale ja wciąż jestem zdania, że okaże się na prawdziwej maturze... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() u mnie w domu ja zawsze decyduję czy iśc do szkoły czy nie ![]() zazwyczaj wychodzi i tak, że mama woli żebym została, a ja wole iść, bo nie lubię tracić lekcji/spradzianów... no i trzeba wziąć poprawkę, że ja generalnie nie choruję, a jeśli już to na 3 dni raz do roku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() przez weekend nauczysz się całych roślin ![]() ![]() wy wszystkie genetyke robicie, a my się męczymy z ekologią ![]() wg naszej pani mikoryza to symbioza mrówek z drzewami ![]() gdy na następnej lekcji koleżanka ją poprawiła, pani powiedziała tylko Dobrze i odwróciła głowę zmieniając temat. nie umie się nawet przyznać do błędu. jak dla mnie to jest zerem i żadnego respektu z mojej strony nie ma. a ja sukienki poszukiwać jadę jutro ![]() w ogóle to widzę, że masz świetny humor ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ------ witam, mówię dobry wieczór i dobranoc ![]() wracam do biologii/polskiego/chemii ![]() jeszcze z tżtem się nie mogę dogadać w różnych ważnych sprawach. jakbyśmy wszystko na siłę robili. a Ty jak z tżtem Justyna? Maleństwo? ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() nie bądź więcej jedyną nie pijącą ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż do mnie wczoraj "Wchodziła na mnie na nk Martyna I. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale dzisiaj dostałam 6 z powtórzeniowego z fizyki - kinematyka ![]() ![]() ![]() Wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja jest w połowie lutego, to za 2-3 miesiące się będę martwić... Powiedziałam to przed wfem w szatni, to dziewczyna z tej drugiej klasy "J. żartujesz?! A jak później nie znajdziesz tak na szybko? ![]() ![]() Cytat:
![]() -->gygy ![]() ![]() ![]() ![]() ------ Nadrobiłam Was ładnie ![]() Matur nam nie oddali, moja szkoła jak zawsze miesiąc za wszystkimi. Jak do świat będziemy mieli ten polski i matmę, to dzień dziecka... A dzisiaj byłam na zebraniu odnośnie studniówki. ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-12-11 o 22:11 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4348 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nam tez nie .. ciekawe ile jeszcze im zejdzie. Hej ![]() Mam nadzieje, że dzisiejszy dzień będzie lepszy od wczorajszego ![]() No ale na sam poczatek czeka Proces. Na szczęście jakos duzo do zrobienia nie mam, więc bedzie spokoj ![]() O a za tydzień i 3 dni ^^ jade do Krakoowa po sukienke i wszystko studniówkowe i w ogóle super ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;* Wstałam pół godziny temu. Serio się przeziębiłam.
![]() ![]() Zrobiłam sobie domowy sposób na ból gardła. Płukałam gardło wodą z solą. Jezu, aż mi łzy poleciały. Wsypałam 8 łyżeczek soli na szklankę. Przepłukałam 2 razy i więcej nie mogłam, wylałam ten roztwór. Do tej pory to jeszcze było małe obijanko, a teraz zaczynam naukę. Jeśli nie mam co robić to siadam do książek, a nie do komputera itp. Telewizji już nie oglądam w ogóle. Tylko w soboty '90210'. Ja naprawdę czuję się kompletnie nieprzygotowana do tej matury, zwłaszcza z biologii i w sumie teraz na niej się skupię, bo do tej pory ją zostawiałam na koniec i teraz mam małe zaległości. Zależy mi, żeby zdać biologię na 90%, więc trzeba do niej zasiąść na poważnie. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem. Okaże się we wtorek. Ale jak mówiłam - nie zależy mi na ocenach, więc wcale się tym nie przejmę. Tylko mnie trochę zdenerwowała niesprawiedliwość. Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.