|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
ja serdecznie polecam jeden i drugi o którym pisałaś, oba są bardzo męskie, ale nie dla starszych Panów, (dla których podoba i się strasznie Signature) ewentualnie mogę jeszcze dodać BLUE też jst śliczny, ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
skoro masz reklamację, to musisz wysłać produkty do nich poczta przesyłką z zadeklarowaną wartością(chociaz u mnie Panie na poczcie wysylaja tylko priorytetem, sma tak wysylalam i nie bylo problemu) musisz miec formularz przesyłki zwrotnej jest on bezpłatny w strefie znajdziesz jego numer, wypełnić go zwrot na pewno bedzie przyjęty jeżeli klientka nie zużyła więcej niż 20%pudru . Oni rozpatrują to i w zależności od tego co zaznaczysz na formluarzu bedzie taki efekt(ja np zaznaczylam ostatnio korekte salda o dana kwote i po 4 dniach juz wszystko bylo zalatwione)
![]() |
#4352 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]()
Nie pozwól by strach przed działaniem wykluczył Cię z gry!!! ![]() ![]() Edytowane przez drotek Czas edycji: 2009-12-20 o 09:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Rozeznanie
|
ja nie mam zadnego kontaktu z liderka ;/
jak sie zapisywalam, to obiecywala darmowe probki i kosmetyki ale do tej pory cisza. ale sie tmy nie przejmuje.. czy wiecie cos na temat brakow z katalogu 1? klientka zamowila multi roz do policzkow i pedzel do twarzy ze str 142. ze stron z wyprzedazami i bardzo zalezy jej na tych rzeczach. uzywal ktos toniku do ciala z solutions? kiedys uzywalam wyszczuplajacego kremu anycellulitowego, efekt bylo widac ale zapach mnie dobilal, czulam go wszedzie. czy tronik ma taki sam zapach? |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4356 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z resztą w Garwolinie nie ma wielu osób, które używają kosmetyki AVONowe. Nie pytajcie dlaczego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Sama sprawdziłam z ciekawości jakie są ceny na allegro , dobrze że moje klientki tego nie widzą , sprzedaż spadła by na pewno ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Rozeznanie
|
83evelinka
dzieki za informacje na temat toniku chyba sie skusze za niego, tym bardziej ze cena przystepna ps cena z diamentowej oferty ma jeszcze jakis upust? |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- o ile dobrze zrozumiałam, to opust masz taki jaki sobie wypracujesz... ![]()
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli ma ktoś nową wersję Chestnut bardzo proszę o opinię ![]() Cytat:
![]() Jest też dwufazowy płyn. Też fajny, chociaz on jakoz żadko się pojawia. Oba w K1 na stronie 143 za magiczną cenę 8,9 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja spryskuję i rozsmarowuję dodatkowo. Szybko się wchłania i nie śmierdzi ![]()
![]() |
#4363 |
Raczkowanie
|
Hehehe
![]() ![]() Ja na to w ogóle nie zwracam uwagi.. A żele senses używają tylko do mycia podłóg. Ja na to w ogóle nie zwracam uwagi.. Bo wiem, że w każdej firmie dzieją się takie i inne rzeczy. Chociaż chciałabym osobiście zobaczyć jak wygląda fabryka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze ze to tylko fabryka z kosmetykami, ja slyszalam co sie dzieje np tam gdzie produkuja jogurty albo co jemy w restaracjach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie przywiązuje do tego zbytnio wagi, zdecydowanie większą wagę przywiązuje do tego co jem ;/ |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 |
Rozeznanie
|
a moze ktoras wizazanka napisze jakis dobry komunikat na temat allegro i poprzesyla nam, a w tedy wszystkie razem hurtem wyslemy ze strefy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jak nie da, niech wiedzą co myślimy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4370 |
szeryfcio
|
Też uważam, że to nic nie da. Już tyle razy dziewczyny pisały do nich, a oni: dziękujemy za uwagi, postaramy się...itd...blabla...
Oni dobrze wiedzą co o tym myślimy, ale albo nie chcą albo nie są wstanie sobie z tym poradzić.
#4371 |
Raczkowanie
|
na jakiej stronie jest ten płyn do demakijazu w kat. 17??
#4372 |
Zakorzenienie
|
#4373 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj wyslalam ( jak pisalam ) cos takiego:
Chcialabym znac stanowisko Avonu w sprawie sprzedawania produktow firmy na Allegro po bardzo dumpingowych cenach. Ostatnio klienta poinformowala mnie, ze kupuje na allegro bo jest taniej niz w katalogu. Uwazam ze bagatelizowanie tej sprawy jest dzialaniem na szkode konsultantek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Raczkowanie
|
Napisane przez drotek
![]() mam pytanie bo tu czytałam,że jak masz reklamacje to dzwonisz do Avonu i oni przysyłają kuriera,czy to w każdym przypadku można tak zrobić??mam reklamacje na 2 produkty puder i tusz tusz uczula a puder nie pasuje klientece czy w takim przypadku tez mogę zadzwonić i poprosić o kuriera i czy jest to odpłatne? skoro masz reklamację, to musisz wysłać produkty do nich poczta przesyłką z zadeklarowaną wartością(chociaz u mnie Panie na poczcie wysylaja tylko priorytetem, sma tak wysylalam i nie bylo problemu) musisz miec formularz przesyłki zwrotnej jest on bezpłatny w strefie znajdziesz jego numer, wypełnić go zwrot na pewno bedzie przyjęty jeżeli klientka nie zużyła więcej niż 20%pudru . Oni rozpatrują to i w zależności od tego co zaznaczysz na formluarzu bedzie taki efekt(ja np zaznaczylam ostatnio korekte salda o dana kwote i po 4 dniach juz wszystko bylo zalatwione) A ja ostatnio byłam mile zaskoczona. Jestem konsultantką od niedawna i reklamowałam perfumy. Nie musiałam ich odsyłać ![]() ![]() Wiadomo jak wysyłasz priorytetem to juz jakieś grosze dopłacasz.. najlepiej zadzwoń i się dowiedz co ci poradzą ![]() Dziewczyny dzięki za opinie o perfumach męskich ![]() Chociaż właśnie Blue i Full Speed odpadają ,chociaż mi też się podobają. Ale ciocia szuka drogich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam je mojemu TŻ pod choinkę. Mam tylko nadzieję, że jemu sie tak jak mi spodobają. Wg mnie są b. fajne jak na Avon ![]()
![]() |
#4376 |
Raczkowanie
|
Ewlyn
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz trudno radzić, albo próbuj jutro dodzwonić się do UPS w miejscowości, gdzie miała być dostarczona, albo jednak do Avon, żeby oni się tym zajęli, bo chyba tylko nadawca może tak zrobić, by paczka została dostarczona gdzie indziej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie nie będę kopać na wątku bo jest miliardy stron a wy szybciej mi pewnie napiszecie i pomożecie.
Otóż mam pytanie odnośnie roletek Celebre. Czy one są wycofane? Bo przekopałam katalogi i nie znalazłam. Czy będzie możliwość zamawiania tego zapachu w postaci roletki? |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, czy mogłybyście poratować mnie informacją w jakich godzinach jest czynny COK w Łodzi?? I w ogóle czy na stronie Avonu jest gdzieś takie info, bo ja nie mogę znaleźć
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.