|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
złozyłam zamowienie w tamtym tygodniu w poniedziałek , a paczki wciaz nie ma
![]() pewnie m.oj pan paczkowy utknął w Sandomierzu na dobre... ![]()
#4352 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4353 |
Rozeznanie
|
witam, czy jest może ktoś z Żywca lub okolicy? Jaki jest nr okręgu u was? I jaki macie dzień wysyłkowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Mam taki problem: zamówiłam wodę Bali Bliss w demo, 3 sztuki. Jedna miała iść na prezent, jedna dla mnie a jedna na sprzedaż. Pierwsza, którą otworzyłam ma zepsuty atomizer. ![]()
#4355 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
a rysa to niejedna i na pewno nieostatnia. Cytat:
Cytat:
![]() a prezentów zero. można oczywiscie, odsyłasz normalnie zaznaczasz-uszkodzony i po kłopocie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Raczkowanie
|
"jeśli nie podpisałaś się na liście to nikt nie ma prawa ci opłaty naliczyc, jesli tak bedzie to bedzie znaczyło że ktos cie bezprawnie wpisał, np liderka aby miec zaliczone szkolenie.
a tak przy okazji coś króytkawe to szkolenie jak tylko 30 min trwało...." Nieee ![]() ![]() ![]()
Miłośniczka kosmetyków!! Żona kochającego męża, mama kochających córeczek ![]() Edytowane przez Lady26 Czas edycji: 2010-05-24 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedź.
Mój dzień wysyłkowy to E i dostawa powinna być w środy, a paczuszka już od rana u mnie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4358 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4360 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19556350]
a ja uważam że tak sprzedawac na spotkaniach to bardzo nieładnie ![]() a prezentów zero. [/QUOTE] ale jak się konsultantki rzuciły na te promocje...
#4361 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurde nie mogę się połapać w danych finansowych na tej nowej stronie ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2010-05-25 o 01:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Konto usunięte
|
bo ci kochana faktura powstała, dlatego masz więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
dziś po raz pierwszy złożyłam zamówienie na nowej stronie- było to ponad pół godziny temu a do tej pory potwierdzenia na meila nie dostałam- teraz już nie przysyłają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
Hm zrobiłam wczoraj przelew i chyba jeszcze do nich nie doszedł, bo nie jest zafakturowany, a mimo to Wymagana płatność : 0,00 zł. W poprzedniej wersji strony kwota zmieniała się dopiero po zafakturowaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Wtajemniczenie
|
Ja potwierdzenie złożenia zamowienia na 3 termin z 07 dostałam dopiero na drugi dzień.
#4368 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
BAN stały
|
Nowe biuro !!!
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() piszcie : luuna1@wp.pl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś prał już ręcznik ten z logo? Czy farbuje?
#4371 |
Konto usunięte
|
ojjj luuna1
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowe biuro !!!
Cytat:
Biuro nie jest nowe, a tam w środku atmosfera tez jest daleka od przyjemnej. Coś wiem na ten temat. Nie ma co zachwalać.
![]() |
#4373 |
Zadomowienie
|
Ja prałam od razu po wyjęciu z opakowania, bo śmierdział paskudnie. Prałam w trybie super krótkim na 40 stopni. Ręcznik kolory ma nadal takie same, nic nie wypłowiało. Jednak jednoznacznie nie mogę powiedzieć czy farbował, bo mam specjalnie dla pralki zrobiony odpływ i nie widać koloru wody.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nowe biuro !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jakby farbował, to inne rzeczy miałabyś lekko podkolorowane, chyba,że prałaś samodzielnie. Klientka zamówiła go i zadała mi takie pytanie, widocznie pierze zbiorczo i nie chce sobie zniszczyć innych jasnych rzeczy.A do chińskich produktów ma ograniczone zaufanie.
![]() |
#4376 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale coś mają kłopoty z fakturowaniem, przedtem jak płaciłam kartą to kwota wpłaty pojawiała się zazwyczaj od razu, a teraz wyskakuje informacja, że pojawi się w ciągu godziny (przy czym godzina już dawno minęła, a kwoty nadal nie ma). Zresztą i wpłata w kasie w coku nie jest zafakturowana jako "wpłata" tylko "wpłata sklepowa". Dziwne to bardzo.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zawsze myslalam, ze jak sie jest fryzjerka, to trzeba sie na stylistyce znac i umiec doradzic klientce jakim jest typem urody i jakie kolory wlosow jej pasuja, o dobieraniu fryzur do kszatlaltu twarzy, rodzaju wlosa itp to wiadamo kazda fryzjerka powinna to umiec. Niestety rzeczywistosc jest inna. I zastanawiam sie jak to jest z tym zadowem? Czy w okresie uczenia sie na fryzjera nie macie takich lekcji? Czy moze macie, ale niektore osoby moze lekko sobie to biora i potem trafia nam sie fryzjerka ktora robi z nas Zombi. Jak to jest? jak wyglada wyuczenie osoby na frazjera? Czymu tak spora ilosc fryzjerek nie ma zielonego pojecia o typach urody i zle doradza kientkom? Bardzo ucieszylam sie czytajac twoj post, ze chcesz poszerzyc horyzonty o stylistyke. Spewnoscia bedzie to dobre nie tylko zeby doradzic klientce w jakim kolorze blyszczyka z Avonu bedzie jej do twarzy, ale rozumiem ze pracujesz caly czas jako frazyjerka i to moze ci pomoc pozyskac wieksze grono klienteli. Wiadomo zadowolony klient wroci do ciebie. I jeszcze pytanko do wszystkich. jaki zapach z Avonu polecalybyscie dla osoby ktora lubi Grean Tea od Elisabeth Arden? Nie lubie slodkich ani typowo cytrusowych zapachow. Nie lubie ciezkich i orientalnych (tzn lubie ale nie moge ich uzywac). Zielona hebrata od EA jest moim odkrycien z zeszlego roku i do tego zapach od YR Naturelle. Sa to Edt, a nie Edp i nic mnie nie dusi, nie mam sensacji po tych zapachach, nie jestem chora. Mam probki zapachu Perfekt Cotton i txch dwoch pozostalych i zdecydowanie ten Cotton jest najlezjszy, najswiezszy dla mnie, ale nie do konca to to co bym chciala. Myslala o tym zapachu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...dscape-EDT.htm ale w katalogu na kartce to cudny swiezak, jednka w wieku recnezjach roznych zapachow czytalam, ze to co na kartce to nie to samo co w rzeczywiustosci i mam zaglostke. Co bedzie z Avonu dla mnie dobre jesli szukam zapachu pachnacego czystoscia, swiezoscia, ale jednoczesnie lekkiego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny mam pytanie. Planuję w tym tygodniu po raz pierwszy wybrać się do COK. Chciałam zabrać ze sobą koleżankę, która nie jest konsultantką. Co powinnam mieć ze sobą, żeby samej tam wejść i móc wprowadzić koleżankę? ![]()
Jedyna możliwość mężczyzny, by mieć ostatnie słowo, to przyznać rację kobiecie ![]() Start 104,5 -101,2 - 99,4 Jest 96,9 Najbliższy cel 90 Chciałabym 60 http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...89e3fb1e3e.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4380 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() patusia22 nadal coś się dzieje z tym forum, którego link podałam na katalogowym (z bransoletkami Phoebe), przez chwilę udało mi się jedną z fotek otworzyć, a teraz znowu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.