Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-23, 11:45   #4351
asia di
BAN stały

Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Cytat:
Napisane przez Michalina83 Pokaż wiadomość
Te zestawy które ćwiczyłam to były takie bardziej treningi obwodowe, że kilka, ćwiczeń pod rząd. Niestety mam obciążenie do hantli co 2 kg i albo ćwiczę na 2,5 albo od razu na 4,5. Może coś dokupię jeszcze ale na razie nie widziałam nigdzie. Na 2,5 te obwody dawałam radę ale na 4,5 to już nie. Ale jakieś pojedyncze ćwiczenia na 4,5 mogą być, myślę że by dało radę zrobić nawet i na większym obciążeniu.

Martwy ciąg też ćwiczyłam wcześniej tak 2, 3 razy w tygodniu na obciążeniu od 11 do 15 kg (martwy ciąg), łącznie z przysiadami. Bardzo lubiłam te ćwiczenia. Teraz odkąd ćwiczę BBL i jeżdżę na rowerze to nawet nie mam siły na nic innego. Mam sztangę domowej roboty i akurat nie mam jej już czym obciążyć dalej.

Co do soi to jem ją rzadko kiedy, nie słyszałam o tym że miesza w hormonach, poczytam może trochę więcej na ten temat.

Zapytam tak jeszcze przy okazji. Robię ten BBL i są ćwiczenia np w treningu Sculpt które mogę robić na większym obciążeniu a niektórych nie zrobię za Chiny ludowe na takim obciążeniu. Czy twoim zdaniem jest lepiej zrobić ćwiczenie mniej powtórzeń (w tym wypadku bardzo mało) a na większym obciążeniu, czy lepiej zmieniać obciążenie w trakcie jak już nie mogę na tym większym. Dodam jeszcze że u mnie to się wiąże też z króciutką przerwą na rozbrojenie i uzbrojenie hantla.
Musiałabym zobaczyć te ćwiczenia obwodowe, rozumiem że one były w zestawie Tamilee Webb? Jeśli możesz i masz na to finanse to możesz dokupić jakieś hantelki, a najlepiej to krążki i sobie dodawać. Myślę że pojedyncze ćwiczenia dałabyś radę robić z większym obciążeniem. Też lubię MC, miał kto sprawdzić czy dobrze je wykonywałaś? Robiłaś na prostych czy zgiętych nogach? Ja mam o tyle dobrze że chodzę na siłownie i nie mam problemu ze sztangami i hantelkami.
Co do BBL to ja proponowałabym żebyś robiła je z tym mniejszym obciążeniem, skoro z tym większym nie dajesz rady, zrobić niektórych ćwiczeń. Możesz po BBL dodatkowo zrobić ćwiczenie z tym hantlem po 4,5kg. Ale to zależy od Ciebie możesz też jak napisałaś zmieniać sobie ciężar hantli do poszczególnych ćwiczeń.
Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Dzisiaj obudziły mnie wspaniałe zakwasy na pupie, i w tylnej części ud. No ale przynajmniej wiem, że coś się dzieje Też tak miałyście na początku?
To dobrze jak masz te zakwasy, ale czujesz do tego mięśnie?
asia di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 12:18   #4352
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Patiisia
Żeby mieć jak najmniejsze zakwasy albo nie mieć ich wcale to skup się trochę na równomiernym oddychaniu podczas ćwiczeń i na tym żeby pomieszczenie było w miarę przewietrzone. Nie trzeba mieć zakwasów żeby czuć że trening był udany, ja zakwasy mam tylko jak podczas wysiłku dostaję zadyszki, a nawet po najgorszym treningu jak staram się w miarę oddychać równomiernie, ta prędzej odczuję zmęczenie mięśni niż zakwasy.
Yhym ok, dzięki za radę Wczoraj nie miałam szans na równomiernie oddychanie, bum bum dało mi ostro w kość

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez asia di Pokaż wiadomość
Musiałabym zobaczyć te ćwiczenia obwodowe, rozumiem że one były w zestawie Tamilee Webb? Jeśli możesz i masz na to finanse to możesz dokupić jakieś hantelki, a najlepiej to krążki i sobie dodawać. Myślę że pojedyncze ćwiczenia dałabyś radę robić z większym obciążeniem. Też lubię MC, miał kto sprawdzić czy dobrze je wykonywałaś? Robiłaś na prostych czy zgiętych nogach? Ja mam o tyle dobrze że chodzę na siłownie i nie mam problemu ze sztangami i hantelkami.
Co do BBL to ja proponowałabym żebyś robiła je z tym mniejszym obciążeniem, skoro z tym większym nie dajesz rady, zrobić niektórych ćwiczeń. Możesz po BBL dodatkowo zrobić ćwiczenie z tym hantlem po 4,5kg. Ale to zależy od Ciebie możesz też jak napisałaś zmieniać sobie ciężar hantli do poszczególnych ćwiczeń.

To dobrze jak masz te zakwasy, ale czujesz do tego mięśnie?
Hmm nie wiem czy to mięśnie, ale czuję, że w przedniej części ud zrobiły się takie dziwnie zbite
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 15:14   #4353
Michalina83
Zakorzenienie

Ćwiczenia obwodowe były zarówno w zestawach Tamilee Web jak i w Cindy Crawford. Dzisiaj mój problem się sam rozwiązał bo zaczęłam ten Sculpt robić na 4,5 kg i nawet szło. Nie szły mi głownie niektóre ćwiczenia gdzie używało się jednego hantla więc jeden miałam przygotowany na 4,5 a drugi na 2,5 i w razie opadnięcia z sił zmieniałam na 2,5.

Krążki zamierzam kupić ale kilogramowe, tylko właśnie zwiedziłam już parę sklepów i nie mogę znaleźć.
Co do MC to kiedyś robiłam na siłowni pod okiem instruktora i wiem jak prawidłowo wykonywać, teraz ćwiczę tylko w domu, do lustra. Robiłam i na prostych i na ugiętych nogach.

Patiisia
Jeśli dawno nie ćwiczyłaś to mięśnie mogą ci na początku puchnąć, wydają się wtedy większe i ciało jest napuchnięte w tych miejscach które ćwiczyłaś. Może to się przez parę tygodni utrzymać ale później zejdzie. Czasami dziewczyny nie ćwiczą siłowo bo widza ten efekt puchnięcia i myślą że im tak szybko mięśnie rosną.
Michalina83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 08:39   #4354
Honey7
Zakorzenienie

Jak wam dziewczyny idzie butt lift ?
Bo mi nawet nie źle, ten czas ćwiczeń coraz to szybciej mi leci
Stary 2012-05-24, 09:08   #4355
Michalina83
Zakorzenienie

Idzie nieźle. Ja mam dzisiaj w programie Axa i Bum bum ale wczoraj byłam na małej imprezce i teraz mam trochę bum bum w żołądku i w głowie i zarówno jeden jak i drugi trening mi dzisiaj nie pasi wcale. Tak myślałam żeby przełożyć bum buma na jutro a dzisiaj zrobić Hight & tight i jakieś pośladki z Tamilee Webb. Zobacze jeszcze może do wieczora mi przejdzie.
Stary 2012-05-24, 12:27   #4356
mira_belle
Raczkowanie

Ja już po dzisiejszym zestawie czyli Cardio i High&Tight. Super się ćwiczyło z rana, mam więcej energii niż po całym dniu. Szkoda, że nie zawsze mam na to czas
mira_belle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 12:33   #4357
Olga72
Raczkowanie

Jej Jak patrzę na efekty Brazil Butt Lift to masakra Szukam na chomiku programu i zacznę, bo wstyd na plażę wyjść A mam pytanie do kobietek, które ćwiczą to regularnie i od jakiegoś czasu, czy z biustu Wam coś spadło? Bo ja i tak mam mały i kolejny spadek tej części ciała by mnie zabił
Olga72 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-24, 12:40   #4358
Jigoku
Zakorzenienie

Znacie coś jak BBL tylko bardziej w kierunku tańca?

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 12:42   #4359
asia di
BAN stały

Cytat:
Ćwiczenia obwodowe były zarówno w zestawach Tamilee Web jak i w Cindy Crawford. Dzisiaj mój problem się sam rozwiązał bo zaczęłam ten Sculpt robić na 4,5 kg i nawet szło. Nie szły mi głownie niektóre ćwiczenia gdzie używało się jednego hantla więc jeden miałam przygotowany na 4,5 a drugi na 2,5 i w razie opadnięcia z sił zmieniałam na 2,5.

Krążki zamierzam kupić ale kilogramowe, tylko właśnie zwiedziłam już parę sklepów i nie mogę znaleźć.
Co do MC to kiedyś robiłam na siłowni pod okiem instruktora i wiem jak prawidłowo wykonywać, teraz ćwiczę tylko w domu, do lustra. Robiłam i na prostych i na ugiętych nogach.
Nie robiłam tych ćwiczeń to nawet nie wiem jakie ćwiczenia się w nich znajdują. No właśnie dobrze mieć kilka hantli z odpowiednimi nakładami i można sobie je wtedy zmieniać. Może na all znajdziesz te krążki 1kg lub 1,25kg. Dobrze Tobie że robiłaś MC pod okiem instruktora ja musiałam sama uczyć się jak dobrze je wykonywać i dostałam pare wskazówek od moderatorek. Tak ogólnie to uczyłam się MC z filmików. Kiedyś robiłam na zgiętych nogach, teraz tylko na prostych. Ćwiczyłaś jeszcze jakieś ćwiczenia siłowe?

Jigoku są chyba jakieś ćwiczenia związane z hip hopem lub zumba.

Edytowane przez asia di
Czas edycji: 2012-05-24 o 12:43
Stary 2012-05-24, 12:47   #4360
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Patiisia
Jeśli dawno nie ćwiczyłaś to mięśnie mogą ci na początku puchnąć, wydają się wtedy większe i ciało jest napuchnięte w tych miejscach które ćwiczyłaś. Może to się przez parę tygodni utrzymać ale później zejdzie. Czasami dziewczyny nie ćwiczą siłowo bo widza ten efekt puchnięcia i myślą że im tak szybko mięśnie rosną.
Oj trochę nie ćwiczyłam.. Parę miesięcy temu, podczas robienia tf też spuchło mi całe ciało, ale potem to zeszło, także się nie przejmuję bo wiem że to tylko chwilowe

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Hmm, może pump it up? Można znaleźć wszystkie filmiki na youtube, i leci bardzo fajna, taneczna muzyka. Ćwiczenia trwają jakoś godzine, ale nie jestem pewna. Ja zamierzam to jakoś połączyć z BBL, żeby efekty były lepsze
Stary 2012-05-24, 12:55   #4361
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, może pump it up? Można znaleźć wszystkie filmiki na youtube, i leci bardzo fajna, taneczna muzyka. Ćwiczenia trwają jakoś godzine, ale nie jestem pewna. Ja zamierzam to jakoś połączyć z BBL, żeby efekty były lepsze
Robiłam to dzisiaj Nawet fajne, ale dla mnie trochę za szybko to jest, zanim się przyjrzę, co mam zrobić ćwiczenie już się zmienia, niestety moja koordynacja jest dosyć słaba

Cytat:
Jigoku są chyba jakieś ćwiczenia związane z hip hopem lub zumba.
Myślałam, żeby też iść w wakacje na taniec brzucha

książki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-24, 13:33   #4362
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Robiłam to dzisiaj Nawet fajne, ale dla mnie trochę za szybko to jest, zanim się przyjrzę, co mam zrobić ćwiczenie już się zmienia, niestety moja koordynacja jest dosyć słaba
Jest inna część tego, nazywa się pump it up dancemix i podobno wolniejsze
Stary 2012-05-24, 13:36   #4363
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Jest inna część tego, nazywa się pump it up dancemix i podobno wolniejsze
Fajne jest jeszcze pump it up high energy, ale to już w ogóle za wysoki level dla mnie

książki
Stary 2012-05-24, 13:49   #4364
Michalina83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olga72 Pokaż wiadomość
.....A mam pytanie do kobietek, które ćwiczą to regularnie i od jakiegoś czasu, czy z biustu Wam coś spadło? Bo ja i tak mam mały i kolejny spadek tej części ciała by mnie zabił
Ja ćwiczę regularnie od marca różne ćwiczenia i mi z biustu nic nie zleciało, tzn zleciało ale nie z bąbelków. Mam miseczkę B ale u każdej będzie inaczej bo zależy ile jest tłuszczu w tym biuście, mi nigdy przy tyciu się biust nie powiększał ani nigdy przy chudnięciu nie malał, a są takie osoby którym idzie w cycki.

Cytat:
Zumba Aerobic, Hip hop ABS, mam jeszcze filmik co się nazywa Winsor Pilates - Accelerated Fat Burning, tam też są elementy tańca.

Cytat:
Nie robiłam tych ćwiczeń to nawet nie wiem jakie ćwiczenia się w nich znajdują. No właśnie dobrze mieć kilka hantli z odpowiednimi nakładami i można sobie je wtedy zmieniać. Może na all znajdziesz te krążki 1kg lub 1,25kg. Dobrze Tobie że robiłaś MC pod okiem instruktora ja musiałam sama uczyć się jak dobrze je wykonywać i dostałam pare wskazówek od moderatorek. Tak ogólnie to uczyłam się MC z filmików. Kiedyś robiłam na zgiętych nogach, teraz tylko na prostych. Ćwiczyłaś jeszcze jakieś ćwiczenia siłowe?
W Cindy Crawford jakby tak lecieć po wszystkich zestawach to w tych obwodach było prawie wszystko co można robić na ramiona. A w Tamilee Webb były najefektywniejsze ćwiczenia na mięśnie naramienne, biceps i triceps. Podpytałam wczoraj znajomego i powiedział mi gdzie kupić te krążki, ale na razie mi jest nie po drodze. Mi z martwym cięgiem podobnie jak z innymi ćwiczeniami to pomaga lustro, mam takie na pół szafy w pokoju. Teraz jak sobie przypominałam jak to się ćwiczy to też korzystałam z filmików na necie bo pod okiem instruktora to ćwiczyłam jakieś parę lat temu.

U mnie tyłek coraz bardziej okrąglejszy ciągle go oglądam w tym moim lustrze.
Stary 2012-05-24, 16:01   #4365
Patiisia
Wtajemniczenie

Wczoraj nie bardzo miałam jak ćwiczyć, więc nadrabiam dzisiaj. Jestem właśnie po cardio axe & high and tight Jak dla mnie cardio mogłoby być codziennie, w ogóle nie czuję że ćwiczę Nie wiem dlaczego niektóre z Was go nie lubią

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Gratulacje
Stary 2012-05-24, 16:52   #4366
Michalina83
Zakorzenienie

Łooo masakra . Zaczęłam dzisiaj robić bum buma, nie dość że zrobiłem sobie 3 przerwy, to w połowie wyłączyłam. Jak mam robić ćwiczenia na odwal to wolę odpocząć. Potem włączyłam sobie Zumbę tutorial, zrobiłam 4 ćwiczenia spociłam się jak świnia i wyłączyłam. Mogłam od razu dzisiaj coś siłowego zrobić ale teraz to już nawet siły nie mam.
Stary 2012-05-24, 17:00   #4367
enaiv
Zakorzenienie

Cytat:
Łooo masakra . Zaczęłam dzisiaj robić bum buma, nie dość że zrobiłem sobie 3 przerwy, to w połowie wyłączyłam. Jak mam robić ćwiczenia na odwal to wolę odpocząć. Potem włączyłam sobie Zumbę tutorial, zrobiłam 4 ćwiczenia spociłam się jak świnia i wyłączyłam. Mogłam od razu dzisiaj coś siłowego zrobić ale teraz to już nawet siły nie mam.
Ja wczoraj zaczęlam i zrobilam cale ale ledwo. Baaardzo męczące
enaiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 17:44   #4368
asia di
BAN stały

Cytat:
W Cindy Crawford jakby tak lecieć po wszystkich zestawach to w tych obwodach było prawie wszystko co można robić na ramiona. A w Tamilee Webb były najefektywniejsze ćwiczenia na mięśnie naramienne, biceps i triceps. Podpytałam wczoraj znajomego i powiedział mi gdzie kupić te krążki, ale na razie mi jest nie po drodze. Mi z martwym cięgiem podobnie jak z innymi ćwiczeniami to pomaga lustro, mam takie na pół szafy w pokoju. Teraz jak sobie przypominałam jak to się ćwiczy to też korzystałam z filmików na necie bo pod okiem instruktora to ćwiczyłam jakieś parę lat temu.

Hmm będę musiała zobaczyć te ćwiczenia, może jak skończę ćwiczenia siłowe to wezmę się za Tamilee Webb. To teraz wystarczy że pójdziesz do tego sklepu i kupisz sobie te krążki, przydatna rzecz. Ja to już nie mogę się doczekać kiedy będę miała siłownie w domu(mój tata uwielbia ćwiczyć). Ja mam teraz siłownie w piwnicy i tam niestety nie ma lustra ale zawsze brat patrzy jak robię. Lustro to ja mam w pokoju od sufitu do podłogi. Ja wszystkiego uczę się z filmików, bo nie ma nikogo kto by mnie pokierował i powiedział co robię źle. Ćwiczyłaś parę lat temu ale pewnie wiesz co i jak, a filmiki to Ci tylko przypomną.
Wstaw zdjęcia tyłeczka.
Stary 2012-05-24, 17:52   #4369
maly_siwek
Raczkowanie

Dołączam się! Właśnie przytachałam 1,5 kilowe obciążenia na nogi z carefura i już się zmęczyłam
Czy mogę prosić o link do filmów? Ściągnęłam basic i bumbum na dzisiaj, ale reszta znalezionych linków jest nieaktualna.
Pewnie będzie masakra, do tej pory niczego nie ćwiczyłam

Aaa.. doczytałam, że wszystko jest na chomiku

Edytowane przez maly_siwek
Czas edycji: 2012-05-24 o 17:54
maly_siwek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-24, 18:27   #4370
Michalina83
Zakorzenienie

Enaiv
ja Bum bum też zazwyczaj robię ledwo ledwo, ale dzisiaj to niestety kac męczy. Nie te lata.

Asia
Chyba raczej dupy a nie tyłeczka bo moja szafarnia ma 106 cm. Zobaczymy, bo niby zdjęcia zrobiłam przed ale nie bardzo chcę świecić tyłkiem na publicznym forum . Na razie zauważyłam że się tyłek podniósł, nie zlewa się tak z udem i brzuch zmalał.

Mały Siwek
ja ściągałam stąd
http://www.torrentdownloads.net/torr...azil+Butt+Lift
tylko trzeba miec program do torentów.
Stary 2012-05-24, 18:43   #4371
asia di
BAN stały

Cytat:

Asia
Chyba raczej dupy a nie tyłeczka bo moja szafarnia ma 106 cm. Zobaczymy, bo niby zdjęcia zrobiłam przed ale nie bardzo chcę świecić tyłkiem na publicznym forum . Na razie zauważyłam że się tyłek podniósł, nie zlewa się tak z udem i brzuch zmalał.
Jejku a ja marzę by mieć większa i wystającą pupe a mam małą, dlatego robię ćwiczenia siłowe 2 razy w tygodniu. Wstaw zdjęcie w jakiś spodenkach, a nie w majtkach.
Stary 2012-05-24, 19:03   #4372
Michalina83
Zakorzenienie

za późno bo mam już w majtkach.
Może za 3 tygodnie jak skończę to sie namyśle.
Stary 2012-05-24, 20:37   #4373
enaiv
Zakorzenienie

Cytat:
Enaiv
ja Bum bum też zazwyczaj robię ledwo ledwo, ale dzisiaj to niestety kac męczy. Nie te lata.

Asia

Mały Siwek
ja ściągałam stąd
http://www.torrentdownloads.net/torr...azil+Butt+Lift
tylko trzeba miec program do torentów.
enaiv jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-24, 20:45   #4374
Honey7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olga72 Pokaż wiadomość
Jej Jak patrzę na efekty Brazil Butt Lift to masakra Szukam na chomiku programu i zacznę, bo wstyd na plażę wyjść A mam pytanie do kobietek, które ćwiczą to regularnie i od jakiegoś czasu, czy z biustu Wam coś spadło? Bo ja i tak mam mały i kolejny spadek tej części ciała by mnie zabił
A od czego są biustonosze z push up A tak na poważnie to ćwiczę dopiero 2 tygodnie i ciężko mówić o efektach jakiś na biuście.

Cytat:
Może zumba, ostatnio dosyć popularne to jest, albo aerobik z tanecznymi krokami.

Cytat:
Oj trochę nie ćwiczyłam.. Parę miesięcy temu, podczas robienia tf też spuchło mi całe ciało, ale potem to zeszło, także się nie przejmuję bo wiem że to tylko chwilowe
No ja też niedawno czytałam, że pierw ciało "puchnie" i efekty widać po jakiś 3 tygodniach dopiero, więc już nawet się nie mierzę tylko poczekam do końca programu i dopiero wtedy sprawdzę rezultaty

Cytat:
Napisane przez maly_siwek Pokaż wiadomość
Dołączam się! Właśnie przytachałam 1,5 kilowe obciążenia na nogi z carefura i już się zmęczyłam
Czy mogę prosić o link do filmów? Ściągnęłam basic i bumbum na dzisiaj, ale reszta znalezionych linków jest nieaktualna.
Pewnie będzie masakra, do tej pory niczego nie ćwiczyłam

Aaa.. doczytałam, że wszystko jest na chomiku
Ile kosztował ?

Cytat:
za późno bo mam już w majtkach.
Może za 3 tygodnie jak skończę to sie namyśle.
Nic nie szkodzi, przecież nie będziemy twarzy podziwiać tylko efekty I nie ma się czego wstydzić, bo jesteśmy tu po to by właśnie walczyć o piękną sylwetkę
Stary 2012-05-24, 21:31   #4375
Michalina83
Zakorzenienie

Honey
ja ciężarki ostatnio widziałam ale pół kilowe za 11 zł w tesco. Cięższych nie było, ale myślałam żeby sobie kupić takie i używać ich na nadgarstki. Ja mam stare 1,5 kg ale się sypią.
Stary 2012-05-25, 08:05   #4376
maly_siwek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Honey7 Pokaż wiadomość

Ile kosztował ?
45 ziko, na all chyba można za 30 z przesyłką dostać, więc odwaliłam trochę kichę, ale skusiły mnie

Wgl to te obciążniki obcierają mi nogi, kawałek tego żepa od zapięcia, to normalne? Muszę używać na skarpetki.
maly_siwek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 08:27   #4377
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Ja marzę o umięśnionych plecach ale tak nie za bardzo.
Po tygodniu to może nie widziałam, ale tak po dwóch. Tylko że ja jeszcze ćwiczę na siłowni z obciążeniami, bo chcę mieć bardziej wystającą pupę i do tego dieta, dużo białko, wody nie gazowanej, zielonych warzy, oczywiście makaron/ryż brązowy, chleb żytni na naturalnym zakwasie i żadnych żółtych serów. Do tego jeszcze białkowa kolacja i mam nadzieje że te mięśnie urosną.
a mi się to w ogóle nie podoba wolę nogi bardziej umięśnione
ładnie się trzymasz, super!
Cytat:
Witajcie, mogę do Was dołączyć?

Po wielu nie udanych podejściach z TJ i TF (zawsze brakowało mi samozaparcia ) postanowiłam spróbować ponownie, tym razem z brazil butt lift Wybrałam program trzeci tzn . slim & lift i melduję wykonanie dzisiejszego basic + bum bum. To drugie to jakaś masakra, po raz kolejny przekonałam się, że moja kondycja równa jest ZERU Jutro ciąg dalszy, aż się boję co to będzie
hej hej heeeeeejjj

Cytat:
Dzisiaj obudziły mnie wspaniałe zakwasy na pupie, i w tylnej części ud. No ale przynajmniej wiem, że coś się dzieje Też tak miałyście na początku?
ja nie mogłam chodzić przez 3 dni

wczoraj zamiast robić cardio axe zrobiłam 30min Turbo Fire, a pozniej bum bum
nie cierpię tego axe więc będe zastępować to TF.

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-25, 08:33   #4378
Michalina83
Zakorzenienie

Mały siwek
Ja te moje stare mam z taką podkładką i nic nie obcierają, nawet je kiedyś zakładałam na uda żeby kolan nie obciążać.
Stary 2012-05-25, 08:44   #4379
asia di
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
a mi się to w ogóle nie podoba wolę nogi bardziej umięśnione
ładnie się trzymasz, super!
Mi się to strasznie podoba, widziałam u jakieś dziewczyny na avatarku, tylko jestem ciekawa ile trzeba ćwiczyć żeby osiągnąć jakiś efekt. Mi może nie nogi ale same łydki podobają się bardziej umięśnione.
Przygodę z dietą i ćwiczeniami zaczęłam niedawno, ale widzę po mnie że jest lepiej niż było. Nie obżeram się niezdrowym jedzeniem(choć czasami zgrzeszę), pije dużo wody niegazowanej.
Te TF pewnie znajdę na chomiku? Będę je robić w wolne dni o ćwiczeń siłowych.
W ogóle to ja Ciebie podziwiam po ciąży mieć taką figurę zazdroszczę.

Edytowane przez asia di
Czas edycji: 2012-05-25 o 08:45
Stary 2012-05-25, 09:30   #4380
Honey7
Zakorzenienie

Byłam ostatnio w tesco to niczego nie było, ani obciążników ani hantelków.. W niedziele się wybiorę do Auchana może tam coś będzie Oby, bo chcę się bardziej męczyć

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości