|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Cytat:
. Też lubię MC, miał kto sprawdzić czy dobrze je wykonywałaś? Robiłaś na prostych czy zgiętych nogach? Ja mam o tyle dobrze że chodzę na siłownie i nie mam problemu ze sztangami i hantelkami.Co do BBL to ja proponowałabym żebyś robiła je z tym mniejszym obciążeniem, skoro z tym większym nie dajesz rady, zrobić niektórych ćwiczeń. Możesz po BBL dodatkowo zrobić ćwiczenie z tym hantlem po 4,5kg. Ale to zależy od Ciebie możesz też jak napisałaś zmieniać sobie ciężar hantli do poszczególnych ćwiczeń. To dobrze jak masz te zakwasy, ale czujesz do tego mięśnie? |
|
|
|
|
#4352 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj nie miałam szans na równomiernie oddychanie, bum bum dało mi ostro w kość ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Ćwiczenia obwodowe były zarówno w zestawach Tamilee Web jak i w Cindy Crawford. Dzisiaj mój problem się sam rozwiązał bo zaczęłam ten Sculpt robić na 4,5 kg i nawet szło. Nie szły mi głownie niektóre ćwiczenia gdzie używało się jednego hantla więc jeden miałam przygotowany na 4,5 a drugi na 2,5 i w razie opadnięcia z sił zmieniałam na 2,5.
Krążki zamierzam kupić ale kilogramowe, tylko właśnie zwiedziłam już parę sklepów i nie mogę znaleźć. Co do MC to kiedyś robiłam na siłowni pod okiem instruktora i wiem jak prawidłowo wykonywać, teraz ćwiczę tylko w domu, do lustra. Robiłam i na prostych i na ugiętych nogach. Patiisia Jeśli dawno nie ćwiczyłaś to mięśnie mogą ci na początku puchnąć, wydają się wtedy większe i ciało jest napuchnięte w tych miejscach które ćwiczyłaś. Może to się przez parę tygodni utrzymać ale później zejdzie. Czasami dziewczyny nie ćwiczą siłowo bo widza ten efekt puchnięcia i myślą że im tak szybko mięśnie rosną. |
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Idzie nieźle. Ja mam dzisiaj w programie Axa i Bum bum ale wczoraj byłam na małej imprezce i teraz mam trochę bum bum w żołądku i w głowie i zarówno jeden jak i drugi trening mi dzisiaj nie pasi wcale. Tak myślałam żeby przełożyć bum buma na jutro a dzisiaj zrobić Hight & tight i jakieś pośladki z Tamilee Webb. Zobacze jeszcze może do wieczora mi przejdzie.
|
|
|
|
#4356 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po dzisiejszym zestawie czyli Cardio i High&Tight. Super się ćwiczyło z rana, mam więcej energii niż po całym dniu. Szkoda, że nie zawsze mam na to czas
|
|
|
|
#4357 |
|
Raczkowanie
|
Jej
Szukam na chomiku programu i zacznę, bo wstyd na plażę wyjść |
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie coś jak BBL tylko bardziej w kierunku tańca?
|
|
|
|
#4359 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jigoku są chyba jakieś ćwiczenia związane z hip hopem lub zumba. Edytowane przez asia di Czas edycji: 2012-05-24 o 12:43 |
|
|
|
|
#4360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Hmm, może pump it up? Można znaleźć wszystkie filmiki na youtube, i leci bardzo fajna, taneczna muzyka. Ćwiczenia trwają jakoś godzine, ale nie jestem pewna. Ja zamierzam to jakoś połączyć z BBL, żeby efekty były lepsze
|
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet fajne, ale dla mnie trochę za szybko to jest, zanim się przyjrzę, co mam zrobić ćwiczenie już się zmienia, niestety moja koordynacja jest dosyć słaba ![]()
|
|
|
|
|
#4362 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zumba Aerobic, Hip hop ABS, mam jeszcze filmik co się nazywa Winsor Pilates - Accelerated Fat Burning, tam też są elementy tańca. Cytat:
U mnie tyłek coraz bardziej okrąglejszy |
||
|
|
|
#4365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj nie bardzo miałam jak ćwiczyć, więc nadrabiam dzisiaj. Jestem właśnie po cardio axe & high and tight
Jak dla mnie cardio mogłoby być codziennie, w ogóle nie czuję że ćwiczę ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Łooo masakra
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4368 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. Ja wszystkiego uczę się z filmików, bo nie ma nikogo kto by mnie pokierował i powiedział co robię źle. Ćwiczyłaś parę lat temu ale pewnie wiesz co i jak, a filmiki to Ci tylko przypomną.Wstaw zdjęcia tyłeczka .
|
|
|
|
|
#4369 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam się! Właśnie przytachałam 1,5 kilowe obciążenia na nogi z carefura i już się zmęczyłam
![]() Czy mogę prosić o link do filmów? Ściągnęłam basic i bumbum na dzisiaj, ale reszta znalezionych linków jest nieaktualna. Pewnie będzie masakra, do tej pory niczego nie ćwiczyłam Aaa.. doczytałam, że wszystko jest na chomiku Edytowane przez maly_siwek Czas edycji: 2012-05-24 o 17:54 |
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Enaiv
ja Bum bum też zazwyczaj robię ledwo ledwo, ale dzisiaj to niestety kac męczy. Nie te lata. Asia Chyba raczej dupy a nie tyłeczka bo moja szafarnia ma 106 cm. Zobaczymy, bo niby zdjęcia zrobiłam przed ale nie bardzo chcę świecić tyłkiem na publicznym forum . Na razie zauważyłam że się tyłek podniósł, nie zlewa się tak z udem i brzuch zmalał. Mały Siwek ja ściągałam stąd http://www.torrentdownloads.net/torr...azil+Butt+Lift tylko trzeba miec program do torentów. |
|
|
|
#4371 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, dlatego robię ćwiczenia siłowe 2 razy w tygodniu. Wstaw zdjęcie w jakiś spodenkach, a nie w majtkach.
|
|
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
za późno bo mam już w majtkach.
Może za 3 tygodnie jak skończę to sie namyśle. |
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4374 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na poważnie to ćwiczę dopiero 2 tygodnie i ciężko mówić o efektach jakiś na biuście.Może zumba, ostatnio dosyć popularne to jest, albo aerobik z tanecznymi krokami. Cytat:
Cytat:
Cytat:
I nie ma się czego wstydzić, bo jesteśmy tu po to by właśnie walczyć o piękną sylwetkę
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Honey
ja ciężarki ostatnio widziałam ale pół kilowe za 11 zł w tesco. Cięższych nie było, ale myślałam żeby sobie kupić takie i używać ich na nadgarstki. Ja mam stare 1,5 kg ale się sypią. |
|
|
|
#4376 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4377 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wolę nogi bardziej umięśnione ładnie się trzymasz, super! ![]() Cytat:
Cytat:
wczoraj zamiast robić cardio axe zrobiłam 30min Turbo Fire, a pozniej bum bum ![]() nie cierpię tego axe więc będe zastępować to TF.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Mały siwek
Ja te moje stare mam z taką podkładką i nic nie obcierają, nawet je kiedyś zakładałam na uda żeby kolan nie obciążać. |
|
|
|
#4379 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, widziałam u jakieś dziewczyny na avatarku, tylko jestem ciekawa ile trzeba ćwiczyć żeby osiągnąć jakiś efekt. Mi może nie nogi ale same łydki podobają się bardziej umięśnione.Przygodę z dietą i ćwiczeniami zaczęłam niedawno, ale widzę po mnie że jest lepiej niż było. Nie obżeram się niezdrowym jedzeniem(choć czasami zgrzeszę), pije dużo wody niegazowanej. Te TF pewnie znajdę na chomiku? Będę je robić w wolne dni o ćwiczeń siłowych. W ogóle to ja Ciebie podziwiam po ciąży mieć taką figurę zazdroszczę. Edytowane przez asia di Czas edycji: 2012-05-25 o 08:45 |
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam ostatnio w tesco to niczego nie było, ani obciążników ani hantelków.. W niedziele się wybiorę do Auchana może tam coś będzie
Oby, bo chcę się bardziej męczyć
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

. Też lubię MC, miał kto sprawdzić czy dobrze je wykonywałaś? Robiłaś na prostych czy zgiętych nogach? Ja mam o tyle dobrze że chodzę na siłownie i nie mam problemu ze sztangami i hantelkami.
Też tak miałyście na początku?

, dlatego robię ćwiczenia siłowe 2 razy w tygodniu. Wstaw zdjęcie w jakiś spodenkach, a nie w majtkach.