![]() |
#4351 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie słońce, ale jakieś takie marne. Muszę jechać załatwić parę spraw, ale mi się nie chce ubierać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | ||||
BAN stały
|
Daję sobie jakieś dwa miesiące jeszcze
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Aaa, taka chu*owa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Z mamą też się ściąłem... powiedziała mi, że z nim się nic zrobić nie da, jeśli sam się leczyć nie chce, poza tym gdyby mnie tu nie było, to ona by się też wyprowadziła, taaa... najlepiej pijackiej mendzie zostawić wszystko, co w 90% jest wyłącznie jej zasługą (bo przykładowo samochód zmieniała sama, za swoje oszczędności z banku, a stary miał w tym czasie pijacki ciąg) ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z wentylowania świeżym powietrzem.
I: - kalosze to bardzo popularny i chodliwy towar - "polski język trudne języka"
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy my nie jesteśmy rodzeństwem i nie mamy tej samej rodziny? ![]() "już bym dawno go zostawiła i poszła do miasta roboty szukać, ale przecież nie zostawię dzieci, przez was zostałam, dla was!" itp I tak Ci ****a wmawiają od dziecka, że się jest winnym wszystkiego ![]()
![]() |
#4356 |
Nindżopesz
|
Maja, Gryx, o kurde, współczuję... A myślały o rozwodzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
taa, myślały... akurat - to tylko takie pierdzielenie i narzekanie, ale nie kiwnie się palcem, zeby coś zmienić
U obojga Po kimś to w końcu odziedziczyłam, co nie? ![]()
#4359 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bardzo prawdopodobne ![]() Tak, ale to się tak przeplata, że jednego dnia "koniec, zakładam sprawę", a drugiego "no ale siłą go stąd nie wyrzucę, a on już się nie zmieni" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Gryxiu, Maju: Bardzo was oboje mocno ściskam
![]() Ciężko mi cokolwiek w tym temacie mądrego powiedzieć, osobiscie nie mam takich doświadczeń i nie mam pojęcia jak ciężka musi być taka sytuacja. Jedynie mam przyjaciółkę z taką sytuacją (a raczej miałam bo został wytoczony ciężki "kaliber": psycholog, policja, kurator i jest o wiele lepiej). Dlatego bardzo mocno przytulam i życzę dużo siły i wytrwałości w walce z ta sytuacją.
#4361 |
BAN stały
|
Eenax, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 |
grozi wypollizowaniem
|
ludzie!
czy ktoś kojarzy jaka marka ma dzinsy z nogawkami 30? (oprócz markowych..nie stać mnie )
#4363 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety świadomość ze bez "Nas" ta druga osoba popadnie w bagno blokuje przed wykonaniem "kroku". Łatwo jest mówic bo to tylko słowa a uczynić trudniej bo ma się w koncu serce i odruch samarytanina. Zaraz się do Ciebie przejdę i dam kopa. ![]() Cytat:
A aby wziąć się za taka osobę trzeba "zaprzegnąć" do pomocy całe otoczenie, a nagłe ujawnienie całej sytuacji i "pranie brudów" po za domem jest bardzo blokujacym czynnikiem.
![]() |
#4364 | ||
Zakorzenienie
|
![]() nigdy nie miałam brata ![]() Cytat:
Nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie w rodzinie, to teamt tabu, kurka ich mać. Teraz mama się drze, ale jak starszy wytrzeźwieje, to nagle cicho sza - wszystko jest cacy i ładnie ![]() Cytat:
![]() Policja nic nie wskóra na zwykłego pijaka, co ręki na rodziny nie podnosi ![]() ![]() ![]() Pytanie do lasek: Kiedy występuje owulka i czy przy braniu tabsów też te hormony tak skaczą? ja pierdziu, ale mnie dzisiaj nosi ![]() ![]() Chciałam sobie poprawić humor Finntrollem, a zamiast tego mi odpierdziela, bo trafiłam na piosenkę, w której ten cholernik wygląda tak, że zdycham na samo wspomnienie ![]() ![]() Jestem zła i mam ochotę komuś przywalić, a jednocześnie... no zaraz długopis przegryzę ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-02 o 11:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
grozi wypollizowaniem
|
maja-przy tabsach nie skaczą (z reguły)
![]() |
#4366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() że trzeba zrobić to, tamto, sramto... i tylko na gadaniu sie kończy. W domu nie było remontu od... od kiedy pamiętam. Choć od kilku lat, jeszcze jak siostra mieszkała, to ciągle trujemy im łeb, zeby łązienkę wyremontowac, bo taki syf, że wstyd jak ktoś przyjdzie. "Ano trzeba, trzeba..." I na tym koniec ![]() to może u tych, co i przed miały ustabilizowane - ja jestem wyjątkiem, u mnie wszystko hula ![]() ![]() Albo przyłożyłabym komus ![]() Madzik, masz jeszcze ochotę na ten boks? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-02 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Gryxiu i Maju
ratujcie chociaż siebie. Proszę. Znam na pamięć takie historie. I to jedyne rozwiązanie. Najważniejsze. Możecie pomóc TYLKO sobie.
#4368 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobra, kończę marudzić, bo się Polly_ tych jeansów nie doszuka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie ![]() dość już o nas ![]() ze złości? czy mnie aż tak świerzbią? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-02 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To troszkę skomplikowana sprawa do udowodnienia ale wyżywanie się psychiczne to tez znęcanie się nad rodziną i tez podlega "ściganiu". Z reguły tabsy normują skoki hormonalne. ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A może Polly ma tyle w talii,kto wie
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
![]() teraz mam PMS dzień, max 2dni, a kiedyś zaczynał się już tydzień przed ![]() Z drugiej strony miałam @ 1-2 razy w roku - to też był plus ![]() sie nie śmiej ![]() ![]() Chyba dzis pograsuję po Warszawie i w pociągach ![]() Chyba złość od rana mi nakręciła libido, a teraz skaczące libido podkręca jeszcze złość - perpeetum ****a mobile ![]() no właśnie ![]() aha... ale to przy jakiej szerokości miałby byc taka długośc nogawki? Bo zwykle im więcej w pasie tym dłuższe nogawki robią ![]() ![]() Spory wybór dżinsów w róznych wzorach i fasonach mają w new yorker (ceny od 100 do 180), kiedyś tez kupiłam w house ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-02 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
grozi wypollizowaniem
|
o długość... rozmiar 28/30 bym potrzebowała
#4378 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() ale pogoda ![]() Maja, Gryx ![]() Miciel ![]() ![]() ![]() Polly takie małe to nie wiem gdzie ![]() ![]() Skarbiąko gratuluje gumowców ![]() Polly już wiem w 5-10-15 ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-09-02 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
grozi wypollizowaniem
|
chodziło mi dokładnie o to ze większośc sieciówek ma dzinsy tylko z nogawkami 32, niektóre mają 32 i 34, a nieliczne mają z długością 30....ale mi sie nie chce łazic po kazdej i sprawdzać...kurna-znowu se nie kupie tych dzinsów pewnie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.