|
|
#4351 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Cytat:
|
|
|
#4352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak to jaka podróż?? ![]() Do M..... do którego chcę wrócić ![]() Jak mu napisałam wczoraj,że znowu weekend w domu to mi napisał,żebym przyjechała... Odp.mu,że wypłata dopiero 15 a keshu chwilowo brak to mi odpisał,że za jeden uśmiech do Niego dojadę na pewno ![]() ![]() ![]() ![]() Paulinkus Ty z zachodniopomorskiego to Cię odwiedzę
|
|
#4353 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No właśnie totalnie irracjonalnie to słonko jest, bo radosnych wydarzeń zero
same doliny, smutki i rozczarowania.Tak po prostu się dzisiaj obudziwszy i stwierdziwszy, że w odwłoku to mam, jestem piękna i wspaniała i moje życie też, o!
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz jak na to patrzę to może i dobrze, że tak się stało, bo chyba taki związek był mi potrzebny, żeby dojrzeć i zrozumieć co tak naprawdę w życiu jest najważniejsze. |
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem dokładnie gdzie mieszka Twój M. ale ja do Szczecina mam jakieś 180 km. więc jeżeli mieszka gdzieś bliżej moich stron to nie będziesz miała wcale tak daleko. Mam praktycznie tyle samo do Szczecina co do Gdańska mieszkam tak w połowie
|
|
#4356 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#4357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak będę kiedyś na u Niego na dłużej niż 3 dni to może Cię odwiedzę ![]() ![]() ![]() ![]() Przypomniało mi się,że dzisiaj mija 5 lat jak znam się z M... Jak to szybko leci
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A tak serio, to masz rację, nie ma sensu rozgrzebywać tego co było, trzeba ciągnąć do przodu.
|
|
|
|
|
#4359 |
|
Zadomowienie
|
Też sie melduje
oby dzisiaj był dobry dzień słoneczko świeci, na razie jest w porządku![]() Próbuje rzucić palenie.... ale mam taką ochotę trzymajcie mnie
|
|
|
|
#4360 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oj tak czas bardzo szybko leci, mam nadzieję, że wam wyjdzie. Tak jak już pisałam jeżeli dwoje ludzi ma być ze sobą to prędzej czy później i tak się zejdą. Czasami trzeba dorosnąć do pewnych rzeczy i zrozumieć pewne rzeczy, swoje błędy i podejście do drugiej osoby żeby znowu móc być razem. ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
Wszystko się zmienia, to nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi. Edytowane przez Paulinkus Czas edycji: 2010-09-08 o 11:29 |
||
|
|
|
#4361 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4362 | |
|
Nie depcze krokusów
|
juniorka89 - składać Ci życzenia rocznicowe? :P 5 lat to dużo. Albo wte, albo wewte.
Cytat:
Jak myślisz, jak postrzegają Cię ludzie? Jak się zachowują w Twojej obecności?
|
|
|
#4363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak my niecałe 2 lata nie jesteśmy ze sobą ![]() Ale chyba w końcu dorosłam do poważnego związku ![]() O dziwo on co roku pamiętał o rocznicy ![]() ![]() ![]() A ex ex znowu kupował mi kwiatki na każdy miesiąc bycia razem ![]() Wiem,że dużo a jak szybciutko to minęło:P Napiszę mu dzisiaj o 21 że własnie minęło 5 lat od kiedy sie znamy ![]() ![]() ![]()
|
|
#4364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4365 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam taki se dzien
witajcie baby
|
|
#4366 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
Rozstałam się z facetem niecały miesiąc temu, byliśmy razem ponad trzy lata, planowaliśmy ślub, oświadczył mi się, a potem jak gdyby nigdy nic powiedział, że "chce abyśmy byli tylko kolegami" i że już przestał kochać... Nie mam łatwego charakteru i nie zawsze dobrze się dogadywaliśmy, ale nie spodziewałam się tego... Nie mogę sobie z tym wszystkim teraz poradzić, natłok myśli, ciągle ryczę... A za równy tydzień mam poprawkę egzaminu, niestety chodzi mi po głowie wszystko, ale nie nauka... Jestem w takim stanie, że prawie błagam go o to żeby wrócił i dał nam jeszcze jedną szansę. Jak wyrzucić go z głowy? Jak zapomnieć? Dorastałam przy nim, byliśmy ze sobą bardzo blisko, gdy tylko mieliśmy chwilę wolnego czasu staraliśmy spędzić ją ze sobą pomimo, że nie mieszkaliśmy blisko siebie. Wszystko co robiłam z nim przeżywałam po raz pierwszy. Teraz zostałam ze wszystkim sama, nie mam w nikim wsparcia. On zawsze był moim najlepszym przyjacielem i tylko na nim mogłam tak naprawdę polegać... |
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4369 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ale ładną pogodę dziś mamy Mam zawirusowany komputer ;/ grrrrr! Boje się trochę wykasować go z nk, bo chyba mam jeszcze jakąś nadzieję, że kiedyś.. Bo myślę, że jak go usunę to zamknę już wszystkie drzwi... Wykrakałam. Jakaś koleżaneczka nawstawiała mu tyle komentarzy.. A ja ją znam troche, bo była u niego na jednym z ognisk. I tylko mnie wkurzył ;/ Też bym chciała rzucić Ale ja to chyba tak duzo nie pale, 1 lub dwa w ciągu dnia, ale na imprezie do alkoholu potrafie i całą paczkę.Napisał do mnie jakiś koleś na nk coś tam, ze słodziak z matiza, pytam sie gdzie mnie widział, a on ze na stacji benzynowej jak tankowałam sam. haha Ale facet out, jak już w 1-wszej wiadomosci pisze teksty w stylu "ale Ty jesteś słodziutka" i wysyła buziaki.I jakiś inny napisał, już 2-gi raz (po miesiącu) czy się z nim umówie na kawe albo krótki spacer ![]() M. sie wczoraj pytał, czy pisze z byłym. Aaa jak był u mnie w nd, to ex do niego dzwonił czy jest w domu, to go zgarnie i pojadą do koleżanek. Palant. A M. mu skłamał, ze jest w Wawie i pozno wróci. Zapytałam czemu nie powiedział prawdy, ze jest u mnie, a on że nie chce. Hmm... Nie powiem chciałabym żeby się dowiedział i żeby coś go tam zakuło
|
#4370 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Przecież nie będziecie świętować rocznicy odliczając na palcach, ile miesięcy spędziliście faktycznie razem
![]() Cytat:
Cytat:
Niestety, uczucia nie powstają na zawołanie, więc niewiele możesz teraz zrobić oprócz życia pełnią SWOJEGO życia. Co się stało z Twoimi przyjaciółmi?
|
|
|
#4371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj Malla ![]() Przecież sie śmiałam tylko ![]() Milo,że pamięta sie o takich rzeczach jak "kiedy sie poznaliśmy" ![]() Zwłaszcza,że M.... nie znałam i od razu zaczęłam z Nim być bo mnie strzeliło z miejsca ![]() Przez te 5 lat nadal się poznajemy i docieramy ![]() ![]() ![]()
|
|
#4372 |
|
Raczkowanie
|
Niby są, chcą pomóc, ale jak przychodzi co do czego to i tak jestem z tym wszystkim sama. Gdy zaczęłam spotykać się z nim odsunęłam się trochę od nich, one nie rozumiały moim problemów z facetem, a ja nie wiedziałam jak pomóc im gdy czuły się niekochane i samotne. One chciały się bawić, a ja chciałam się ustatkować, założyć rodzinę...
|
|
|
|
#4373 |
|
Nie depcze krokusów
|
czas odnowić kontakty...
|
|
#4374 |
|
Zadomowienie
|
Na zdjęciach wyglądam lepiej zapewniam Cię. Nigdy w życiu nie zdarzyło mi się żeby jakiś facet mi powiedział, ze jestem piękna czy coś takiego z reguły niestety jedyne co widza to mój biust :/
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Oj mam, ale pracuję nad tym żeby to zmienić. Szczerze mówiąc większość osób zwraca raczej uwagę na mój charakter, a nie na to jak wyglądam. Widocznie nie rzucam ich na kolana swoim wyglądem i tyle
|
#4375 |
|
Raczkowanie
|
Rozstałam się z chłopakiem już 2 razy. Teraz znowu myślimy o powrocie i rozpoczęciu pewnych spraw od nowa. Z nowymi zasadami, optymizmem i pozytywnym nastawieniem. Rozstanie było w głównie z jego winy. Ale widzę i słyszę że próbuje naprawić to co zepsuł i się stara, więc mu na mnie zależy.
Pytanie tylko czy skoro się już nie udało wcześniej po pierwszym powrocie, to czy jest sens. Chciałabym żebyśmy byli razem i on też tego chcę. Mieliśmy naprawdę udany związek. Boimy się jednak trochę. Mimo że są szczere chęci do tego, żeby budować wspólną przyszłość. Co sądzicie o tym? |
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś, zanim poznałam eksa uśmiechałam się dużo częściej, w ogóle byłam zupełnie inna, bardziej radosna. Teraz rzadko się uśmiecham, brakuje mi tej radości życiowej. Kiedy poznaje kogoś nowego, nie ukrywam oceniam po wyglądzie (wiem, jestem powierzchowna), przykładowo: widzę dziewczynę wytapetowaną, śliczną lalunię - myślę sobie - nie mam z nią tematu. Ogólnie nie robię nic, żeby ludzie mnie lubili. Bo zresztą po co?
|
|
|
|
#4377 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak ja bym tak myślala to bym dawno sie zamknęła w pokoju an 4 spusty ![]() Uwierz mi,że wystarczy uśmiech i zalotne spojrzenie żeby zainteresować faceta swoja osobą ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
W końcu uzmysłowiłam sobie,ze nie mogę być z takim głupkiem i dałam spokój... Ale jeżeli widzisz,że się stara,ze mu zależy to daj mu szansę ale wszystko powoli ![]() nie wpadajcie znowu w rutynę związkową bo znowu pojawią sie te same problemy
|
|
#4378 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za radę.
|
|
|
|
#4379 |
|
Zadomowienie
|
Wyjasnione
Wszystko jest juz ok ![]() Ustalilismy, ze na wszelkie imprezy itp bedziemy sie skladac, a na to wesele kupimy jakis symboliczny prezent ![]() A wtedy sobie poszedl bo mial bardzo zly dzien... Okazalo sie ze jemu tez troche przeszkadza maly kontakt miedzy nami, wiec teraz wszystko nadrabiamy I oby bylo dobrze. Wykupilam sobie do niego darmowe polaczenia wiec teraz duzo bedziemy gadac
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#4380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Porozmawiaj z nim poważnie, powiedz żeby dał z siebie naprawdę wszystko, bo więcej szans może nie być. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

I w duszy i za oknem

. A tak serio, to masz rację, nie ma sensu rozgrzebywać tego co było, trzeba ciągnąć do przodu.
trzymajcie mnie

Ale ja to chyba tak duzo nie pale, 1 lub dwa w ciągu dnia, ale na imprezie do alkoholu potrafie i całą paczkę.