|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
gdzie tak tannio
?znasz moze inne miejsca w podobnych cenach? nam podniesli z 40 na 50... bo raczej nie dolaczymy do Was ![]() marta ciesz sie, ze mozesz sobie na to piwko,chipsy,pizze pozwolic, ja tez nienawidze jak moj TZ gdzies pije,bawi sie a mnie tam nie ma i mecze sie sama ze soba, bo piwa nie lubie, pizzy nie zjem ani slodyczy bo kg mi poleca w gore
|
#4352 |
|
Zadomowienie
|
Heeeej
![]() Jak tam weekendzik mija? Ja właśnie idę się umyć i nasmarować skalp sokie aloesowym i się wydepiluję plastrami bo mam dość maszynek...
|
|
|
|
#4353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Twoja figura to ideał Mój TŻ baardzo rzadko gdzieś idzie pić, ale ja i tak jestem na to uczulona bo miałam uraz co do alkoholu w dwóch poprzednich związkach.
|
|
#4354 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4355 |
|
Wtajemniczenie
|
hej my juz wrócilismy od koleanki z piwka
mój tż wysiadł, i spi a ja nie i mam nawet chęc na jakies spa hehe ![]() idę zmyć makijaz i pod prysznic.. a potem wpadne na wizaż jeszcze
|
#4356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam fobie do krwi i alkoholu, wiec Cie rozumiem z tym uprzedzenia. Dziekuje moja zmora sa tragiczne rozstepy na biodrach, niestety tego nie zmienie, teraz wiem, ze juz nigdy sie tak nie zapuszcze jak w okresie dojrzewania jadlam co sie dalo...ja nie moge schudnac, a Ty przytyc, eh gdzie ta sprawiedliwosc ![]() Cytat:
tylko szkoda, bo mi daleko z Wroclawia, ale poszukam podobnych stron w miastach innych, bo narazie gdzie dzwonilam to od 80 w gore...
|
|
#4357 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a gdzie chcecie jechac?---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- caate zobacz jaka paleta i tania http://aukcjewp.wp.pl/w7-paintbox-ek...334622572.htmlsiedze na allegro i szukam sobie prezentu na świeta
|
|
|
|
|
#4358 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam pytanie czy jak ktos nie ma konta na allegro to może coś np kupic??
|
#4359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie znam firmy![]() kurde kupilabym taka, ale juz umowilam sie z ta babka z Coastal Scents ale kosztuje 120 ![]() my szukamy nad morzem, ale tak ze w razie zasypanych drog zeby byl dojazd pociagiem, a Wladyslawowo tak daleko,daleko myslalam, ze masz jakas baze noclegow nad pomorzem![]() My mamy zarezerwowany w Mrzezynie ale tak jak mowie, coraz mniej mi pasuje. A Ty w noc sywestrowa tez placisz 30zl? i co robicie w sylwka? idziecie gdzies, czy jest organizowane na miejscu dla wszystkich wczasowiczow pobyt? ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
to pisalam maila do sprzedawcy i pytalam sie cyz mozna poza all zkaupic towar i bylo zawsze bez problemu
|
|
#4360 |
|
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny jak wy lubicie narzekać. Ja na szczęscie z ubraniami nie mam żadnych problemów
A ostatnio nie spojrzałam na rozmiar bluzki i kupiłam xs i cycki większe się wydają haha . Więc teraz będę xs kupować : ) |
|
|
|
#4361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mój od 3 godzin nic nie pisze, ja mu jutro pokaże
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dalej szukam sukienek i zakochałam się w tym z h&m, w najbliższym czasie jadę do galerii poprzymarszczać
![]() http://allegro.pl/sukienka-h-m-gorse...341982706.html http://allegro.pl/h-m-divided-sukien...352623607.html
|
|
#4363 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
tak za noc sylwetrowa place 30zl i za kolejna rowniez 30 (bo zostajemy na dwie doby). W zeszlym roku tez wynajmowalismy pokoje i po prostu siedzielismy w jednym z nich, zrobilismy kolacje, mielismy %, a przed polnoca wyszlismy do centrum i spedzilismy czas na dworze cos w rodzaju domowki tylko nie u siebie w domu ![]() ale w sumie 50zl to tez chyba nie duzo, my tez chcielismy za max 50zl, ale udalo sie za 30 w zeszlym roku placilismy 35zl i bylismy tutaj http://www.chlapowo.pl/Kwatery-nad-m...powo_id23.html bylo baardzo fajnie a co do bazy takich obiektow, to niestety jak na sylwka to jezdzimy tylko do Wladka/Chłapowa, albo na domek jednego z kolegi, a tak to nie ma gdzie za bardzo, bo na kaszubach to nie wiadomo gdzie wynajac domek/pokoje zeby moc przed 12 wyjsc i swietowac Nowy Rok bo nie ma zwykle z kim ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-12-04 o 22:26 |
|||
|
|
|
#4364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() medal bym dla takiego czlowieka ze zlota kupila, gdyby ktos to wynalazl ![]() Cytat:
![]() buahhot dzieki pieknie za linka ![]() my mielismy miec za 40zl, nagle odpadly 2osoby i my mamy pokryc koszty za te 2osoby, chyba ze kogos znajdziemy za zastepstwo, ale nie widizmy sensu bo to nie od nas odpadly te 2os tylko od kogos kogo w ogole nie znamy, wiec po co mamy placic z anich i jeszcze dzielic z nimi pokoj 4oso, na mnie i TZta wypada. no i ogolnie podniesli nam cene do 50zl_ za te 2osoby to mi to nie pasuje ani TZtowi i znajomym
|
|
#4365 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
caate to lepiej chyba poszukac czegos innego w okolicy moze? albo w jakiejs innej okolicznej miejscowosci? jeszcze jest troche czasu
a moze cos w pucku bo jest niedaleko mrzezina? http://www.puck.nadmorzem.net/ do Władka też jeżdzą pociągi Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-12-04 o 22:38 |
|
|
|
#4366 | |
|
zawsze mam racje
|
Wypiłam dwa drinki i świat mi wiruje. Ja nie wiem skąd mam taką słabą głowę
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
Ja też dzisiaj chodziłam nabuzowana ![]() Ale wyjaśniłam sprawę.edit: już doczytałam.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-12-04 o 22:50 |
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4368 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja tam pizzę od czasu do czasu zjeść muszę. Mogę potem następnego dnia za to zjeść mniej, żeby się wyrównało, ale ciężko mi sobie odmówić. A piwa nienawidzę ![]() marta85: Może to dla Ciebie dziwne, ale zazdroszczę Ci, że trudno Ci przytyć. Chciałabym tak
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-12-04 o 22:48 |
|
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() juz skopiowalam pare linkow, jak nie wypali nam jedna opcja z mazura bo tam kumpel ma domek, ale boimy sie ze autem nie dojedziemy to juz mam tyle tel nazbieranych dzieki Tobie, ze napewno cos znajdziemy i dobre strony z korzystnymi cenami podajesz Ale raczej jak cos wladyslawowo albo kolobrzeg tu bedziemy szukac, ewent.okolice kolobrzegu jak za 30zl to ja moge 2h dluzej pociagiem jechac haha dzieki jeszcze raz
|
|
#4370 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja mam tak ze jak w czas wezme tabletke to jest gitarka a dzis akurat nie mialam w domu, czekalam az TZ mi przyniesie bo poszedl kupic, spotkal kogos po drodze i se pogawedke urzadzil noo i dlatego ja pozniej tak cierpialam ale poszlam spatki i juz jest dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no a rece to juz w ogole jak patyki![]() Cytat:
ja mam 170cm i dla mnie to jest taki optymalny wzrost, mozna jeszcze obcasy zalozyc, jakbym byla wyzsza to juz bym sie chyba glupio czula Ale wiadomo kazdy czuje inaczej, Superkaro jest np bardzo wysoka i jeszcze jakie wysokie buty nosi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-12-04 o 22:53 |
||||||||
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w kinie na "Och, życie". prościutki film, nie moje klimaty. ale za to widziałam zwiastun filmu, na który na pewno się wybiorę - "jestem numerem cztery"
|
|
|
|
#4373 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot dziekue za info
ja pospamowałam i teraz piję cherbatkę jabkowa z dziką różą. mam ochote kupić na all olej kokosowy tylko nie wiem jaki, bo jest ich pełno
|
#4374 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4375 |
|
Wtajemniczenie
|
czy puchuate jest dobry??
|
#4377 |
|
Wtajemniczenie
|
aha dziękuję, więc zamuwię sobie ten purchuate..
|
#4378 |
|
zawsze mam racje
|
snowhitee: ja noszę obcasy
Chociaż fakt dziwnie się momentami czuję górując nad ludźmi. Szczególnie jak koleżanka ma 160 i jest w płaskich butach a ja mam 185 w szpilach ![]() Ale co poradzę, że nogi w butach na obcasach jednak lepiej się prezentują. Ja miałam przerwę prawie dwumiesięczną od kina, bo miałam dość(chyba w kinie podobał mi się jeden film na 20). Wczoraj dopiero byłam na ''zanim odejdą wody'' i mysleliśmy, że będzie prywatny seans a tu się ludzi jednak nazbierało. Jeszcze mam zamiar wybrać się na jakcjass (czy jak to się tam pisze)
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-12-04 o 23:11 |
|
|
|
#4379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
był czas, kiedy codziennie jadłam pizzę i inne takie rzeczy, obecnie każdego dnia jem mnóstwo ciastek, słodyczy, czyli rzeczy, od których NORMALNI ludzie tyją, a na mnie nic nie działa ) Was to nie przekona, ale cieszcie się z kobiecych kształtów, bo chude nogi i reszta wcale nie są fajne.
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam dzis ten krem z zielona herbata herbikaplant
i alantan tez dziwna sprawa z tym z zielona herbata bo nie ma go w zadnych rossmanach i SP wszedzie tylko te w rozowych i niebieskich opakowaniach. Mi udalo sie dorwac w tesco tak jak ktos tu pisal (przepraszam ale nie pamietam ktoTeraz lece do lazienki i spatki. Dobranoc
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

?

do tego za niedługo @
Ale wyjaśniłam sprawę.