|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
poza tym jak wykryją owulke która już wystąpiła to tez jest możliwość że plemniczki sobie na nią poczekają i będzie psikus ![]() Cytat:
co do rozmiarów to mam spodnie 36 ciązow ei mi troche się z tyłka zsuwają a spódniczke mam M i jest akuratna ![]() ja jestem przeszczęśliwa że odbyło się bez większych atrakcji ciążowych, jak czytałam na forum że dziewczyny ladują w spzitalu bo są odwodnione od wymiotów i cały dzień siedza przytulone do kibelka to mi aż się głupio robiło. magolinko, za egzamin no i za rozdziały pracy! ![]() mmmmmm, racja moge zmienić mam nadzieje że jeżeli jednak by się okazało że to chłopak to się nie wyobrazi że przez jakiś czas był dziewczynką ![]() chili ![]() Właśnie pochłaniam śniadanko no i zaraz zmykam do szkoły proszę Was o kciukasy za porypane kolokwium z metodologii badań nie umiem pojąć po co mi te wszystkie mediany i inne duperele, ale cóż Miłego dzionka!
|
||
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ja wpadłam na chwilkę do Was, bo mam mnóstwo roboty Odwiozłam TZta do pracy i reszte dnia musze jakoś produktywnie wykorzystać ![]() Miłego dzionka ![]() Acelinka, trzymam kciuki ![]() Jadę na zakupy Do później
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-05-07 o 07:43 |
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc i czolem
ale dzis ladnie na dworze Cytat:
![]() magolina super ze napisalas prace i oczywiscie gratki za egzamin, za dzisiejszy trzymam kciuki, Danaeee84 kurcze tak to juz dziwnie jest na tym swiecie, ja zauwazylam u siebie w pracy ze nie ma co sie wykazywac bo i tak kierowniczka widzi tylko to co chce zobaczyc np postepy corki swojej kolezanki, mam nadzieje ze i Ty dostaniesz w koncu umowe, acelinko trzymam kciuki, wczoraj bylismy u znajomych zaprosic ich na chrzest i sie okazalo ze ta dziewczyna jest w ciazy, przy czym jest w 7 tygodniu a juz lezala 6 dni w szpitalu, wygladala okropnie, chuda, blada z podkrazonymi oczami, podobno ciagle zyga, bierze leki na podtrzymanie, normalnie jej wspolczuje i wszystkim dziewczyna ktore tak musza znosic ciaze
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Ja tylko na chwilkę się przywitać i pozdrowić Was serdecznie. Niestety nie mam czasu siedzieć na forum, ale pochwalcie się ile PM'ek 2010 jest już zafasolkowanych U nas na razie spokój. Starania planujemy zacząć dopiero za rok Pozdrowionka!!!
|
|
|
|
#4355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale masz fajnie z ta @ ![]() Cytat:
Co u Ciebie słychać ? ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Biorę się za prasowanie i obiad
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-05-07 o 11:58 |
||
|
|
|
#4356 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Faktycznie niektóre dziewczyny mają problemy z utrzymaniem ciąży, a dolegliwości praktycznie uniemożliwiają im normalne funkcjonowanie. My na szczęście możemy w miarę normalnie żyć, uczyć się, pracować ![]() Spódniczkę to ja muszę sobie jakąś zakupić, przydałaby mi się bardzo do pracy, tam muszę wyglądać jednak elegancko, spodnie w kancik itp. Widziałam fajne na all. U mnie paskudna pogoda, nici dzisiaj ze spaceru. Idę na obiad, a później zrobię z mamą szarlotkę
|
|
#4358 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem
chyba takacelinka: dzieki za informacje to nie wiem co mam zrobic, bo tabletek nie chce brac i dzidziusia tez na razie nie Trzymam kciuki za kolosa ![]() Moj tz tez sie zarejestrowal na gruponie i caly czas sledzi, niektore oferty sa naprawde swietne
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Co tu tak pusto dzisiaj? ![]() My jesteśmy u rodziców, jutro idziemy na komunię. Miłego weekendu
|
#4360 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć, wczoraj nie zaglądałam, bo miałam od rana zajęcia i nawet do końca zostałam, a potem obiad i strasznie źle się czułam, bo przez te zatoki mało co spałam w nocy i cały dzień bolały mnie oczy i miałam ochotę pójść spać, ale zatkany nos mi to uniemożliwiał.
a dzisiaj się lenię ![]() bezaczku ja też widziałam Twoją aukcję ![]() aniołku witaj acelinko mam nadzieję, że dobrze Ci poszło kolokwium ![]() ładny dzień się zapowiada, wczoraj cały padało... |
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
No u nas też na razie jest ładnie i oby tak zostało, mam już dość tego deszczu, chcę jakiś spacer albo cuś
Do nas dzisiaj wpadają znajomi na kawę, potem jedziemy do tesciów, a potem jak sie pogoda nie zmieni planujemy małego grilla tylko we dwoje Buziaki Dziewczynki, milej niedzieli Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-05-08 o 12:28 |
|
|
|
#4362 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Muszę doczytać co u Was nowego ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Dzięki Cytat:
za start remontu ![]() Dzięki Cytat:
Projekt fajny Cytat:
Super, że z dzidzią wszystko dobrze Cytat:
Mogę przejrzeć tą pracę swoim "fachowym " okiem jak chcesz (o ile nie jest za późno).
|
||||
|
|
|
#4363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to miło Wam się niedziela zapowiada , zazdraszczam, ja siedzę w domu, TŻ pojechał jeszcze do mamy po jakieś materiały do nauki i siedzi się uczy, a od jutra już ma wolne, bo egz. w piątek ( i w poniedziałek ustny) więc masakra, taka ładna pogoda a ja muszę siedzieć w domu
|
|
|
|
|
#4364 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale trzymam za zwolnienie z egzaminu ![]() Dzięki Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
za 5 i za postępy w pisaniu pracyCytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że będziesz nas częściej odwiedzać.A co do listy zafasolkowanych i starających się, to chyba Certinka jakąś listę robiła o ile dobrze pamiętam ![]() Cytat:
Mój TŻ kiedyś też non stop miał nos zatkany, ale od czasu jak bierze szczepionki na alergię, jest dużo lepiej. Za to mnie ostatnio oczy szczypią i mam katar jak jestem na dworze, a w parku to już w ogóle masakra, więc pewnie też mam jakąś alergię na pyłki ![]() Cytat:
TŻ w pracy, a ja sama siedzę. Podłogi muszę pomyć, bo miałam wczoraj to zrobić, ale już mi się nie chciało po pracy. Ostatnio w ogóle jakaś taka nie do życia jestem, nic mi się nie chce i nerwowa jestem (a TŻ jeszcze bardziej) przez te utrudnienia kredytowe
|
|||||||||
|
|
|
#4365 |
|
Konto usunięte
|
U nas rano było szaro-buro za oknem i zdecydowaliśmy się zostać w domu. Ja pomyłam kuchnię i łazienkę, zrobiłam pranie, a mąż zajął się podłogami i prasowaniem
![]() I mam ochotę płakać, bo mnie codziennie od tygodnia głowa boli i to bardzo mocno U mnie to norma, ale bez przesady A tabletek nie chcę każdego dnia brać. Dzisiaj już nie mogę wytrzymać, więc w sumie dobrze, że nigdzie nie wyszłam... Zapisałam się do neurologa i idę za półtora tygodnia, chociaż pewnie nic odkrywczego mi nie powie...
|
|
|
|
#4366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie się zapisałam i będę zaglądać gdzie jakie oferty mają ![]() dziękuję jak się zaznajomię, to wkleję. ale na nk mam kilka zdjęć, zapraszam bo na fb tylko jedno i to z daleka.to wy mi nabijacie te sto parę wejść na aukcję ![]() Cytat:
była mama na obiedzie. biedny królik ![]() i poszliśmy na krótki spacer po okolicy, mamy już wybadane gdzie rosną małe kasztanki i lipki i chcemy się wybrać na zwiady lub na kradziejkę, jeśli teren będzie "niczyj". chcemy w ogródku zasadzić
|
||
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ale mi dzis fajnie dzionek minal mimo nie przespanej nocki, bylismy sobie nad stawami ![]() Danaeee84 loo kurcze, jak ja nie lubie jak mnie glowa boli, wspolczuje, dobrze ze sie zapisalas do lekarza, moze doradzi cos sensownego, aniolekKB witaj ![]() bezaczek7 a ja nie widzialam Twojej kiecki
ŚLUBOWALIŚMY http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417600713.html SYNCIO I http://s2.suwaczek.com/201101291762.png SYNCIO II http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0ake8axtlz.png Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2011-05-08 o 21:00 |
|
|
|
#4368 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te hormony to takie anty anty czy jakieś inne? Bo ja sie ostatnio zastanawiałam na zabezpieczeniem po porodzie bo w sumie jak nie ma @ to tabletki odpadają, a wiaodmo że z tą @ to różnie bywa jedne mają od razu inne jak skończa karmić.Kurcze niektóre dziewczyny to się muszą namęczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
może idź po prostu do gina on na penwo Ci doradzi coś odpowiedniego ![]() Cytat:
problem w tym że ta praca jest kompletnie na nie psychologiczny temat, bo koleś jest dziwny ale jak będe pisała prace mgr to w razie problemów będe pytać bo pisze o bajkoterapii jako metodzie zwalczania agresji i przemocy u dzieci, to już chyba bardziej psychologiczny temat ![]() Dana dobrze, ze idziesz do tego neurologa. Może znajdzie przyczyne tego bólu ![]() Dziękuję Wam kochane za kciukasy Bardzo się przydały, kolokwium ładnie zdane, a do tego babka powiedziała, że drugiego już nie będzie nam robiła, a miało być za 2 tygodnie jejć, ale mi się nie chce do pracy iść dzisiaj mam przedszkole w którym jest aż 6 grup, przy 3 już wysiadam. A potem jeszcze w drugim przedszkolu 2 grupy no ale to szybko mija. Oby do końca maja
|
||||
|
|
|
#4369 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() no i po weekendziku dzisiaj TZ wyjeżdża na 2 tyg delegacje do Monachium. No i muszę sama się zając remontem tzn TZ wszystko juz pozałatwiał ale ja w razie jakiś braków muszę po uzupełniać wszystko ale damy rade mam nadzieje 2 tyg szybko mina tym bardziej ze teraz tak długo był w domu. byłam na zajęciach w sobotę no i masakra totalna. Jak ja zdam egzamin ze sprawozdawczości finansowej to ja nie wiem
|
#4370 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Ja dziś mam pierwszy dzień od chyba 2 tygodni który nie spędzę przy kompie pisząc prace i nad nauką Potem jadę do pracy zobaczyć co słychać no i może do siostry albo kumpeli na arbatę skoczę . Dziś super pogoda, mam nadzieję że jest też ciepło, więc w domku siedzieć nie będę.Aaaaa w sobotę miałam ostatni zjazd i uroczyście oświadczam że skończyłam szkołę ultra ja też samotna bez tż ale tylko do piątku więc łączę się z Tobą w tej samotności szybko zleci a co do egzaminu to może nie będzie tak źle.Będę trzymać kciuki acelinko do końca maja już niedaleko dziś też Ci szybko zleci za kolosa.Dana dobrze że idzisz skonsultować ten bol glowy, współczuję, mnie boli bardzo rzadko i nawet nie chce sobie wyobrażać jak to jest jak boli codziennie ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
acelinko mi ginekolog poradzila wziac zastrzyk antykoncepcyjny, zgodzilam sie bo to tanie i przyjmuje sie go raz na 3 miesiace tyle ze jak juz wykupilam, wzielam to przeczytalam w necie raczej same negatywne opinie, czeste bole glowy, pryszcze, tycie, raczej innych oznak jak pryszcze nie mam ale postanowilam ze od lipca poprosze o tabletki wlasnie, magolina super ze juz koniec szkoly, obrona to pikus ja tez sie bardzo cieszylam jak skonczylam nauke,
|
#4372 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cos ten bank kombinuje! Cytat:
Dziewczyny - przez weekend pewnie mnie przybylo bo zjadlam kilo bobu. Ale dobry byl. W nocy spac nie moglam bo myslalam o remoncie. Teraz jak do was pisze komputer wyje jak oszalaly jakby wykonywal jakas ciezka prace a tu raptem 3 zakladki z wizazem otwarte. Od jakiegos czasu pracuje tak ciezko, wyje prawie. Miala ktoras z was to samo? Czyzbym go wizazem przeciazyla?
|
|
#4373 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może oprócz tego banku za szkołę super pani prawie mgr ![]() ja chyba po magisterce będe robiła jakąś podyplomówke w sumie musze korzystać póki mam to udogodnienie ze w trakcie nauki mam rente.już tylko 3 tygodnie dam rade, potem jeszcze 2 tygodnie czerwca będe miała jedno przedszkole z angielskim, ale to już luzik ![]() Cytat:
Cytat:
okazało sie że tam jakieś zwarcie było czy coś. Może lepiej daj kompa do sprawdzenia ![]() Cytat:
![]() z remontem też dasz rade, kto jak kto ale Ty na penwo ![]() Wróciłam z pracy i taka jakaś oklapnięta jestem, pewnie to przez tą jazde samochodem w słońcu ale zaraz zbieram się do ogarnięcia kuchni i zrobienia jakiegoś obiadku tak mnie jakoś naleśniki kuszą
|
||||
|
|
|
#4374 | ||||
|
Zakorzenienie
|
CZeść
Dopiero wróciłam po pracy i obżeram się herbatnikami ![]() Cytat:
A za egazminy trzymam kciuki, będzie dobrze Cytat:
Magolina, koniecznie sprawdź co w tym banku wyprawiają ![]() Gratuluję zakończenia szkoły Obrona to już tylko formalność Cytat:
Cytat:
To może być wentylator,a wiem z doświadczenia, że niesprawny wentylator powoduje dalsze problemy |
||||
|
|
|
#4375 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
(tomografii z tamtych lat) i nie mogę znaleźć. Zapadł się jak kamień w wodę. A chciałam to zabrać ze sobą ![]() Dzisiaj pierwszy raz od tygodnia czuję się w miarę przyzwoicie. Ale olałam ostatnio pracę i już nie pracuję na miarę moich możliwości, bo raz - nikt tego nie docenia, dwa - nie miałabym co robić przez kilka dni, bo wszystko powypychane. Dlatego do 11 pracowałam grzecznie, a potem zrobiłam kilka pierdół i skończyłam pracę... Na pocieszenie jutro pedicure
|
||||
|
|
|
#4376 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za egzaminCytat:
Cytat:
![]() mi buczał, w zasadzie dalej buczy, ale odkąd trzymam go na starej szufladzie, co wygląda jak okapnik na talerze, to już mi się tak nie grzeje od spodu i jest trochę lepiej. może przegrzany? masz podstawkę chłodzącą? Cytat:
ale fajnie cieplutko było ![]() Cytat:
za znalezienie badania i podwójne za badanie.i dobrze, skoro praca tego nie wymaga, to się nie przemęczaj dodałam kilka zdjęć. dobranocek
|
||||||
|
|
|
#4377 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() dzięki dziewczyny za kciuki na egzamin na pewno się teraz bardzo przydadzą oby jeszcze rok wytrzymać i koniec no i za oferowanie spędzenia czasu z Wami podczas nieobecności mojego TZ-cika dziewczyny powiedzcie mi co kupić na roczek dla chrześniaczki. Chciałabym coś na pamiątkę żeby za parę lat wiedziała ze to ode mnie ![]() Bezeczku ja tam zdjęć nie widzę chyba ze tylko ja tak mam
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2011-05-10 o 07:33 |
|
|
|
#4378 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby teraz lekarz znalazł przyczyne, masz racje przez te 8 lat medycyna poszło dużo dużo do przodu ![]() Do pracy masz dobre podejście, po co się wysilać skoro inni to mają w tyłku też bym tak zrobiła ![]() Ja też będe sobie robić żelki w stópkach bo nieługo sama sobie ich nie będe umiała spiłować a co dopiero np. pomalować a potem jeszcze musze sobie kupić jakieś ładne sandałki tylko moje blade nogi! Dzisiaj u mnie prawdziwe lato, można by wyjść bez rajstop a ja jak córka młynarza, no ale w tym roku moge tak wyglądać, a co ![]() Cytat:
Tż wczoraj już pracował bez koszulki, jeszcze 2-3 takie dni i będzie murzynek ramiona już ma jak czekoladka jak gdzieś bedziemy razem wychodzić to będziemy wyglądać jak taka czekolada biało-czekoladowa ![]() Cytat:
są też np. takie smoczki srebrne z dedykacją, albo taki obrazeczek np. z Aniołem Stróżem i z dedykacją wiem że te prezenty robią też na chrzciny no ale to zależy. Więcej pomysłów na razie brak my chyba na roczek chrześniaczce tż'ta kupiliśmy misia Edusia któy mówi mówie chyba bo nie wiem czy to było na roczek czy na drugie urodzinki ale zabawaki edukacyjne to też fajna opcja, tylko wiadomo ze mogą się popsuć i to już nie będzie pamiątka.Ja zaraz jade z mamą do dziadków. Dziadek ma zaplenie płuc i ogólnie nie za ciekawie się czuje do teog ma straszne problemy z żołądkiem pewnie przez te antbiotyki. Ostatnio w nocy byli na pogotowiu, ale oczywiście odesłali go do domu, z poenidziałku na wtorek w nocy była ich lekarka rodzinna, dała mu zastrzyk przeciwbólowy. Potem byli w przychodni i dała mu skierowanie na badania, duuużo badań miejm nadzieje że wyjdą dobre albo że znajdą przycyzne tego strasznego bólu żółądka ![]() Miłego dzionka kochane |
|||
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
czeeesc
tak ten, niby nie najgorzej ale jednak rezygnuje z przymowania kolejnych dawek, ultraradiola mialam ten sam problem ale w koncu stwierdzialam ze nie bede cudowac i kupilam rowerek ![]() wiecie jakie jaja dzis u nas sie dzialy tzn nie u nas tylko u sasiadow, przed 2 w nocy wstalam zeby nakarmic szymcia a ze potem nie mogl zasnac to sobie lezelismy, w pewnej chwili slysze pukanie do drzwi (nie do moich ale na klatce sie nioslo) mowie do meza ze chyba ktos kluczy nie wzial i sie do domu dobija a moj mezus mowi ze zanim sie tu wprowadzilam to u sasiadow na przeciwko byly takie akcje ze chlop (ma ok32 lat, zona z 10 lat starsza, chociaz to nie ma znaczenia i maja 2 letnia corcie) wracal pijany i kobita nie chciala go do domu wpuscic, niezle mysle sobie, minelo 40 min a ten koles dalej puka tzn z pukania przeszedl w walenie, a ta kobieta niewzruszona, chyba go nie wpuscila (mialam ochote zerknac przez wizjer ale mamy podwojne drzwi i byloby slychac jak je otwieram ) rano dostaje sms od meza:pod drzwiami sasiadow lezy plecak, chyba go wyp..., no i chyba tak zrobila, chociaz wcale jej sie nie dziwie
|
#4380 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Wczoraj w końcu nie dotarłam do tego banku bo musialam pojechac do pracy i tak miałam posiedzieć godzinę a siedziałam ponad 3 ![]() Mam nadzieję że dzisiaj uda mi się załatwić sprawę w banku, ale najpierw muszę z tatą jechać do szpitala do lekarza i pewnie tam mu trochę zejdzie. A że tak mnie ostatnio wkurza ojciec że szok to wcale nie mam ochoty nigdzie z nim jeździć, mam go dość. metkaa no i dobrze zrobiła jak go wywaliła, jak ma chlać i wracać po nocach, robić awantury w domu i jeszcze jak jest mała córcia to niech spada acelinka dużo zdrówka dla dziadka dana bardzo dobre podejście, ja też się tego już nauczyłam, na samym początku pracy to chciałam sama z siebie wyjść, wszystko starałam się robić idealnie, co w sumie u mnie zaowocowało, bo kierowniczka była bardzo zadowolona ze mnie i mi przedłużyła umowę, ale teraz już staram się nie przepracowywać, choć czasami nie powiem roboty jest mnóstwo. ![]() sjoanno też myślę że jak buczy to może być to wina wentylatora ![]() Dziewczyny dzięki za gratki odnośnie szkoły, to faktycznie duża ulga i niesamowita radość Miłego dnia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

poza tym jak wykryją owulke która już wystąpiła to tez jest możliwość że plemniczki sobie na nią poczekają i będzie psikus
Ta spódnica którą kupiłaś na pewno była wygodna i pewnie kształtowała sylwetkę
a spódniczke mam M i jest akuratna
za egzamin no i za rozdziały pracy! 
nie umiem pojąć po co mi te wszystkie mediany i inne duperele, ale cóż

Kuchnia, łazienka, przedpokój, spiżarki, pokoje Dosłownie wszystko. Ale się ciesze bo zrobię po swojemu