Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-14, 09:34   #4351
alazkrainy
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja mam wrażenie, że nie dam rady opanować wszystkich czynności jakie trzeba opanować prowadząc samochów. I jeszcze mam jakieś dziwne wrażenie, że nie okiełznam takiej bestii jaką jest samochód

Ijaa super z tą siłownią. Jakbym miała kompana też bym chodziła. Samej mi łyso
Dasz radę, dasz. Ja tez talk myślałam. Wręcz bałam się zmieniac biegi, naciskać pedały. A teraz czasem jeżdżę jak wariat
Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Dzisiaj na 18 idę na metamorfozę Trzymajcie mocno kciuki
Czekam na zdjęcie
Ja idę w sobotę do fryzjera, ale tylko podcinam to co mam, bo już za długie mam włosy.
Choć ostatnio coraz bardziej mi chodzi po głowie, żeby sobie ciapnać kolor na włosy. Choć zimą miałam inne plany. Ale sama juz nie wiem teraz.

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:39   #4352
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Dasz radę, dasz. Ja tez talk myślałam. Wręcz bałam się zmieniac biegi, naciskać pedały. A teraz czasem jeżdżę jak wariat
Mam nadzieję, że dam radę, bo jak pomyśle ile kasy to kosztuje to mi słabo. Mam też nadzieję, że niwymieknę po kilku jazdach zdając sobie sprawę, że to nie dla mnie. Mmay jechać gdzieś z tż żeby jakieś podstawy opanować. Może to da mi trochę pewności siebie
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:45   #4353
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
. Mmay jechać gdzieś z tż żeby jakieś podstawy opanować. Może to da mi trochę pewności siebie
Nie stresuj ssię tak
Ja Ci powiem, że na kursie siedziałam po raz pierwszy za kółkiem. Odpalenie samochodu i walka ze sprzęgłem to było dla mnie coś nowego. Do tego te pasy w Wawie i za✂✂✂iaszczy kierowcy zawsze trąbiący na eLki. Instruktor trafił mi się bardzo nie miły... po jakiś 10 jazdach dopiero się dogadaliśmy a tak to kończyłam zawsze ze łzami w oczach był tak chamski.
Wszystko jest do przejścia, i nie rezygnuj bo będziesz żałowała

Zdjęcia będą jak się przyzwyczaje do nowości na głowie

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:50   #4354
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
[color="#024854"]Nie stresuj ssię tak
Ja Ci powiem, że na kursie siedziałam po raz pierwszy za kółkiem. Odpalenie samochodu i walka ze sprzęgłem to było dla mnie coś nowego. Do tego te pasy w Wawie i za✂✂✂iaszczy kierowcy zawsze trąbiący na eLki. Instruktor trafił mi się bardzo nie miły... po jakiś 10 jazdach dopiero się dogadaliśmy a tak to kończyłam zawsze ze łzami w oczach był tak chamski.

Matko Warszawa czy inne duże miasto to dopiero hardcore! Trochę się obawiam, że dostanę jakiegoś choleryka co będzie sie tylko darł. Wiem, że wtedy będzie ciężko. Ale narazie sie nie zamartwiam, bo całkiem zrezygnuje.

Teraz musze się dowiedzieć co nieco o szkołach jazdy
Stary 2011-03-14, 09:53   #4355
Mordsith
Wtajemniczenie

Idę na miasto cieszyć się wiosną - wstąpie na solarium chyba i jakies zakupki w rossmanie, bo już nawet tampony mi się kończą, więc trzeba uzupełnić zapasy :/ Do sklepów z ciuszkami nawet nie wchodzę, bo ten miesiąc mamy ubogi w wypłaty więc trzeba oszczędzać...
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:54   #4356
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Matko Warszawa czy inne duże miasto to dopiero hardcore! Trochę się obawiam, że dostanę jakiegoś choleryka co będzie sie tylko darł. Wiem, że wtedy będzie ciężko. Ale narazie sie nie zamartwiam, bo całkiem zrezygnuje.

Choleryków można opanować

Poszukaj, poczytaj opinie, ceny... I ruszaj na podbój

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:55   #4357
201604250957
Konto usunięte

Dodaja podobno najlepiej iść na kurs bez bladego pojęcia o jeździe, wtedy instruktor od podstaw wytłumaczy jak prowadzić samochód, bo jak ktoś bliski pokaże Ci jak jeździć to moze sie okazac ze ma jakieś swoje- nie do konca poprawne- nawyki i wtedy mozesz miec mętlik w głowie

Punto zazdroszczę metamorfozy i ściskam kciuki za efekt! sama mam ochote zaszalec i ide za dwa tygodnie do fryzjera, chcialabym chyba jeden kolor na calą głowę (jakiś ładny blond ) bo już mi się znudził ten balejaż ciągle troche sie boje, ze odrosty bedzie szybko widać, ale farba jest chyba tansza niz pasemka wiec moglabym chodzic częściej

Ijaa brawo ja mam abitny plan 3x w tygodniu wycieczka rowerowa plus codziennie hula hop i bedzie git

Poza tym chcę do diety wprowadzić wiecej białka, warzyw i ryb, zobaczymy co mi z tego wyjdzie
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 10:15   #4358
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
No to przypuszczam że obrączki mamy indentyczne bądź bardzo podobne

"Gdzie Ty tam ja"
Opcja - "póki kredyt nas nie rozdzieli" nie przeszła

Brrr

Nadia dobre za dlugie bylo czy nikt sie nie chcial podjac takiego graweru?

Cytat:
Ja mam wrażenie, że nie dam rady opanować wszystkich czynności jakie trzeba opanować prowadząc samochów. I jeszcze mam jakieś dziwne wrażenie, że nie okiełznam takiej bestii jaką jest samochód

mam to samo i cos czuje ze sie na prawko predko nie wybiore a latka leca. zreszta ... tez pewnie co innego jakbym w PL mieszkala ale nie zapowiada sie zaden powrot do Polski wiec nie mysle o prawku puki co .

aaby super kolczyki i obraczki

ja musze jutro sie wziasc za moje wlosy jak zwykle blondzik ale dzis za dlugo bede w pracy zeby sie jeszcze po z wlosami bawic . wracam kolo 11 a potem to juz nie pora na farbowanie . na szczescie bede miec wtorek i srode wolne .
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:30   #4359
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dodaja podobno najlepiej iść na kurs bez bladego pojęcia o jeździe, wtedy instruktor od podstaw wytłumaczy jak prowadzić samochód, bo jak ktoś bliski pokaże Ci jak jeździć to moze sie okazac ze ma jakieś swoje- nie do konca poprawne- nawyki i wtedy mozesz miec mętlik w głowie

Punto zazdroszczę metamorfozy i ściskam kciuki za efekt! sama mam ochote zaszalec i ide za dwa tygodnie do fryzjera, chcialabym chyba jeden kolor na calą głowę (jakiś ładny blond ) bo już mi się znudził ten balejaż ciągle troche sie boje, ze odrosty bedzie szybko widać, ale farba jest chyba tansza niz pasemka wiec moglabym chodzic częściej

Ijaa brawo ja mam abitny plan 3x w tygodniu wycieczka rowerowa plus codziennie hula hop i bedzie git

Poza tym chcę do diety wprowadzić wiecej białka, warzyw i ryb, zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Dodaja zgadzam się z kashmirką ...ja przez takie nawyki mojego taty - doświadczonego kierowcy nie zdałam za pierwszym razem, bo tłumaczył mi kiedy mam puścić sprzęgło czy coś takiego na zasadzie wsłuchiwania się we dźwięki jakie wydaje auto - tylko, że nasze auto miało już kilka lat i rzeczywiście "buczało" a na egzaminie dostałam nówkę i zero odgłosów i mi gasł ..;/

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:36   #4360
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
Dodaja zgadzam się z kashmirką ...ja przez takie nawyki mojego taty - doświadczonego kierowcy nie zdałam za pierwszym razem, bo tłumaczył mi kiedy mam puścić sprzęgło czy coś takiego na zasadzie wsłuchiwania się we dźwięki jakie wydaje auto - tylko, że nasze auto miało już kilka lat i rzeczywiście "buczało" a na egzaminie dostałam nówkę i zero odgłosów i mi gasł ..;/
Ja wiem o czym mówicie. Mi bardziej chodziło o to żeby poznać gdzie jest sprzęgło, gaz, hamulec, jak zmienia się biegi. O jakiejś jeździe nie ma mowy, bo i nie ma gdzie tego zrobić. Chcę mieć jako takie podstawy i wiedzę na sam początek.
Stary 2011-03-14, 10:41   #4361
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie stresuj ssię tak

Zdjęcia będą jak się przyzwyczaje do nowości na głowie
Miałam dokładnie tak samo!
Jak poszłam na kurs, to nie wiedziałam który pedał go czego służy. Ogólnie byłam przezielona!
Instruktor co prawda trafił mi się przyjemny, ale to nie zmienia faktu, że przez kilka jazd miałam rewolucje żołądkowe.
No bo jak tu tak, pedały naciskać, biegi zmieniać i jeszcze kontrolować wszystkie lusterka.
Po 10 jazdach zaczęłam ogarniać, ba! spodobało mi się. O stresie to zapomniałam tak jakby nigdy nie istniał, a na egzamin poszłam na takim luzie, że zdałam za pierwszym razem!

Jak ja dałam radę - osoba która prawie 26 lat bała się do auta wsiąść, to każdy da!

Cytat:

Dokładnie, podobna nie ma nic gorszego niż kursant uczony np. przez tatusia z praktyką. Inaczej się jeździ tak na prawdę, a czego innego wymagają na jazdach i egzaminach. Wiele z nawyków może nam wręcz uniemożliwić zdanie, a prawie każdy jest bardzo trudny do wyperswadowania.

Też planuję jeszcze hula-hop. Co prawda nie wiem jak wyjdzie mi to czasowo - bo na siłownię chciałabym poświęcać minimum z 1,5h na jeden raz plus dojazdy, więc w te dni już raczej nie dam rady. Pozostaną więc dwa plus weekendy, kiedy to szkoła króluje więc nie wiem.
Będę kombinować.

Zazdroszczę Ci tego roweru ogromnie. My nadal mamy w planach kupić, ale na pewno jeszcze nie teraz - inne wydatki się zbiegły (nie małe z resztą ) a są niestety ważniejsze.
O stokroć wolałabym spędzać czas aktywnie, na świeżym niż w murach siłowni, ale co począć! Póki co będzie jak musi być!
Marudzić nie mam zamiaru, tylko działać!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:48   #4362
irenkaaa
Zakorzenienie

tu

a co powiecie na to ? niedawno zobaczylam ten filmik ... biedny facet dziwie sie ze wczesniej nie wysiadl ..

oj tez bym chciala na rower ale niemamy tu za bardzo gdzie trzymac a taki do cwiczen to jeszcze poczekam chyba na jakies promocje puki co zostaja cwiczenia ... tylko brak silnej woli niestety

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2011-03-14 o 10:52
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:52   #4363
wiznatalka
Rozeznanie

Cześć Piękne

a ja mam dziś wolne i mam zamiar się lenić, tzn pranie, gotowanie itd
małe zakupki już zaliczyłam, przewiało mnie porządnie, ale jest ciepło..

Aaby, bardzo ładne obrączki i kolczyki

Cytat:
Super, dzięki
Wiecie co Wam powiem?
Zbierałam na to prawko i już nazbierałam, a teraz boję się iść Idiotka ze mnie !
ja też się musiałam przemóc żeby pójść na prawko, ale potem jakoś poszło, dasz radę
i powodzenia z teściową

Cytat:

Dzisiaj na 18 idę na metamorfozę Trzymajcie mocno kciuki

Cytat:
Ijaa super z tą siłownią. Jakbym miała kompana też bym chodziła. Samej mi łyso
też zazdraszczam zajęć na siłowni, nie mam z kim ani za bardzo gdzie
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:52   #4364
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Ale się ciesze- moja siostra dostała pracę ! Długo o nią walczyła

Chciałabym zobaczyć minę jej obecnej szefowej- czarownicy jak mówi jej, że się zwalnia Dawno nie słyszałam o tak okropnej szefowej, która w dodatku nie ma wyobraźni i uwielbia żerować na pracownikach
Stary 2011-03-14, 12:01   #4365
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:

Chciałabym zobaczyć minę jej obecnej szefowej- czarownicy jak mówi jej, że się zwalnia Dawno nie słyszałam o tak okropnej szefowej, która w dodatku nie ma wyobraźni i uwielbia żerować na pracownikach
Ooo dla siostry

Ufff ale mam lenia. Od rana a jeszcze 4 godz; no ale potem siłownia i ruszamy na małe zakupy ciuchowe tzn najpierw pooglądamy i się zdecydujemy

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:11   #4366
201604250957
Konto usunięte

Cytat:

super! serdeczne gratulacje dla Siostry, same dobre wieści dziś do Ciebie napływają Kochana i tez bym chciała zobaczyć minę szefowej wiedźmy
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:16   #4367
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Super, brawa dla siostry
A w Wiedźmę rzucić wypowiedzeniem, rzucić!

Ze mnie się dzisiaj śmieją, bo od samej 8 jak wariatka zasuwam z robotą - aż dziwnie tak przy poniedziałku. Teraz trochę przystopowała, czytam sobie różne ciekawe rzeczy które mam nadzieję się przydadzą.

Mamy remont łazienki w firmie i normalnie trzeba biegać do obskurnej toalety na drugim końcu budynku (budynek1500m2)! Nie wiem czy dam radę dojść!

Stary 2011-03-14, 12:27   #4368
Kelpie
Zakorzenienie

Bry
Ja coś dzisiaj nieprzytomna Rano biegałam po lekarzach i załatwiałam babci leki i ją rejestrowałam.
TŻ jakieś halo ma nie wiem o co, co chwila jakieś aluzyjne teksty puszcza, a ja biorę je do siebie i mi przykro...

Biorę się zaraz do roboty...ale mimo słońca za oknem i super pachnącego powietrza jakby mi coś podcięło skrzydła...

aaby zarówno kolczyki jak i obrączki śliczne.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:34   #4369
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
super! serdeczne gratulacje dla Siostry, same dobre wieści dziś do Ciebie napływają Kochana i tez bym chciała zobaczyć minę szefowej wiedźmy
Tak zdecydowanie to mój dobry dzień

Do babci też dzwoniłam i sobie porozmawiałam Nawet przyjazd teściowej już tak bardzo mnie nie przeraża

Ijaa super, że masz powera Mi też dosyć dobrze idzie, ale jeszcze sporo przede mną. Jeszcze do mamy na kawke planuje wpaść

Kelpie ja mam tak samo, zawsze biorę wszystko do siebie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 12:52   #4370
Haniula
Zakorzenienie

Przyznaje ze nie nadrobiłam weszlam sie przywitać i lecę umyć samochód mamy, bo tż cały tydzien nim jeździł i jest brudny, a w dodatku wczoraj tifi jechał z nami do babci więc jest pełno włosów
Bylam dziś z mama na zdjeciu szwów, potem bylysmy w auchanie jestem bogatsza o 2 pary balerinek białe na przebranie na ślubie, i granatowe . Fajne mięciutkie. Cieszę się No i liczyłam ze dziś dojdą buty ślubne, ale nie ma jeszcze
Aaaby a obrączki my tez mamy z biało zoltego złota. Ja z jednym diamencikiem. W zasadzie prawie takie jak pokazałas
I kolczyki śliczne

Lecę dziewuszki , miłego wiosennego dnia :
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:54   #4371
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Bylam dziś z mama na zdjeciu szwów, potem bylysmy w auchanie jestem bogatsza o 2 pary balerinek białe na przebranie na ślubie, i granatowe . Fajne mięciutkie. Cieszę się
Pewnie te same co ja U mnie granatowych już nie dorwałam
Mam nową gazetkę i są kolejne, śliczne w drobne kwiatki Tylko, że już kasy mało, a gdzie tam wypłata
Stary 2011-03-14, 12:59   #4372
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie te same co ja U mnie granatowych już nie dorwałam
Mam nową gazetkę i są kolejne, śliczne w drobne kwiatki Tylko, że już kasy mało, a gdzie tam wypłata
Takie zwykłe z kokardką

Kusiły mnie jeszcze tenisówki, ale szare takie mam i już wystarczy bo szfka na buty za mała tych w kwiatki nie widziałam
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 13:16   #4373
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:

super gratki dla siostry, oby się jej dobrze wiodło w nowej pracy
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 13:26   #4374
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Takie zwykłe z kokardką

Kusiły mnie jeszcze tenisówki, ale szare takie mam i już wystarczy bo szfka na buty za mała tych w kwiatki nie widziałam
Tak

Te w kiwatki to z nowej gazetki, podejrzewam, że dopiero ma jakoś teraz wejść.

I mój dobry humor prysł! Robiłam barszcz z buraków. Tż kiedyś kupił taki jakby zakwas i podkusiło mnie i wlałam. Ochydne to jest ! Tak sie zgrzałam i jeszcze tz mnie wkurzył Zaraz wyjde i stane obok !
Stary 2011-03-14, 13:30   #4375
marta1986222
Zakorzenienie

Dzień Dobry SPD

Aaby bardzo ładne obrączki i kolczyki.
My też mamy wygrawerowane imię i datę.

Dodaja fajnie że wpadła Ci niespodziewana kasa,musisz mieć kochaną babcie.
Gratuluję znalezienia pracy przez siostre.
I trzymam kciuki za wizytę teściowej.
Dasz radę.

Ijaa widzę że podróż do Warszawy z przygodami ale liczy się to że jesteś zadowolona.
Oczywiście trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy.
Pochwal się jak po siłowni wrażenia.

Kash a mogłabyś zrobić zdjęcie temu sweterkowi?

Ja musiałam się zwolnić z pracy,mam rewolucje żołądkowe więc takim sposobem jestem w domku i leżę w łóżeczku.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 13:38   #4376
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

O ! Marta, przypomniało mi się Mogłabyś wstawić zdjęcie swoich ostatnich zakupów?
Stary 2011-03-14, 14:19   #4377
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

I mój dobry humor prysł! Robiłam barszcz z buraków. Tż kiedyś kupił taki jakby zakwas i podkusiło mnie i wlałam. Ochydne to jest ! Tak sie zgrzałam i jeszcze tz mnie wkurzył Zaraz wyjde i stane obok !
Ach ten TŻ! Taki dobry humor Ci popsuć.
Dawaj go tu!

Tak piszecie o tym balerinach, piszecie, a ja mam w planach kupno butów takich dopiero w kwietniu - mam nadzieję, że nie za późno.
Aktualnie chodzę jeszcze w kozakach - ranki są zimne, mam botki, później długooooo nic i mam sandałki.

Założyłam sobie dość ścisłe ramy budżetowe na życie w tym miesiącu i mam zamiar się ich ostro trzymać. Mam nadzieję, że tym razem mi się uda.
W ogóle nie wiem czy zauważyłyście, ale podoba mi się sytuacja w kwietniu - wypłata już 8.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-03-14 o 14:27

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 14:36   #4378
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ach ten TŻ! Taki dobry humor Ci popsuć.
Dawaj go tu!

Tak piszecie o tym balerinach, piszecie, a ja mam w planach kupno butów takich dopiero w kwietniu - mam nadzieję, że nie za późno.
Aktualnie chodzę jeszcze w kozakach - ranki są zimne, mam botki, później długooooo nic i mam sandałki.
Tż naprawił barszcz i zmyła naczynia Ma szczęście inaczej byłaby wojna!

Co do balerin to też mialam w planach kupować je duużo później, ale okazja była, więc korzystałam

Ja teraz chodzę w botkach takich za kostkę. Strasznie ich nie lubię, ale nic innego i na płaskim nie mam, także jeszcze trochę wytrzymam
Stary 2011-03-14, 14:44   #4379
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
O ! Marta, przypomniało mi się Mogłabyś wstawić zdjęcie swoich ostatnich zakupów?

Oczywiście że wstawię ale wieczorkiem na razie nie mam siły zwlec się z łóżka.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 14:47   #4380
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
A widzisz, jestem i to ogromną fanką. A co do Starbucksa w Poznaniu - w sobotę przeglądając ich stronę, natknęłam się na tę informację (do tej pory myślałam, że jest tylko we Wrocławiu i z Warszawie) to wyobraź sobie jak mi para poszła uszami. zwałki rano.
mieszkam ponad 6 miesięcy w Warszawie i codziennie widze Starbucksa a nigdy do niego nie weszlam tak więc za twoją namową jutro wejdę bo przyjeżdza mój kolega z Radomia to go tam zaciągne

Cytat:
Kosmetyków używa bardzo mało i to takie minimum, które zawsze ma Witaminki- dobry pomysł. Teraz muszę pomyśleć i coś stworzyć co sprawi jej radość Dzięki
myślę, że dobrym pomyslem jest coś takiego jak biowital

Cytat:
Super, dzięki

Wiecie co Wam powiem?
Zbierałam na to prawko i już nazbierałam, a teraz boję się iść Idiotka ze mnie !
idz koniecznie
Cytat:
Mam nadzieję, że dam radę, bo jak pomyśle ile kasy to kosztuje to mi słabo. Mam też nadzieję, że niwymieknę po kilku jazdach zdając sobie sprawę, że to nie dla mnie. Mmay jechać gdzieś z tż żeby jakieś podstawy opanować. Może to da mi trochę pewności siebie
myślę, ze to zły pomysł
Cytat:
Najlepiej popytaj zzajomych może ktoś chodził do kogoś fajnego i Ci go poleci

Cytat:

ja poszłam zielona i pierwsze zajęcia polegaly na tym, że mowił mi jak zmienia się biegi, odpala samochód itd
Cytat:

dostałam od Tża 25 tulipanów żółciutkich

Edytowane przez nurek119
Czas edycji: 2011-03-14 o 14:50
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości