|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
![]() Czekam na zdjęcie ![]() Ja idę w sobotę do fryzjera, ale tylko podcinam to co mam, bo już za długie mam włosy. Choć ostatnio coraz bardziej mi chodzi po głowie, żeby sobie ciapnać kolor na włosy. Choć zimą miałam inne plany. Ale sama juz nie wiem teraz.
![]() |
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Ja Ci powiem, że na kursie siedziałam po raz pierwszy za kółkiem. Odpalenie samochodu i walka ze sprzęgłem to było dla mnie coś nowego. Do tego te pasy w Wawie i za✂✂✂iaszczy kierowcy zawsze trąbiący na eLki. Instruktor trafił mi się bardzo nie miły... po jakiś 10 jazdach dopiero się dogadaliśmy a tak to kończyłam zawsze ze łzami w oczach był tak chamski. Wszystko jest do przejścia, i nie rezygnuj bo będziesz żałowała ![]() Zdjęcia będą jak się przyzwyczaje do nowości na głowie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz musze się dowiedzieć co nieco o szkołach jazdy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Wtajemniczenie
|
Idę na miasto cieszyć się wiosną - wstąpie na solarium chyba i jakies zakupki w rossmanie, bo już nawet tampony mi się kończą, więc trzeba uzupełnić zapasy :/ Do sklepów z ciuszkami nawet nie wchodzę, bo ten miesiąc mamy ubogi w wypłaty więc trzeba oszczędzać...
#4356 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Poszukaj, poczytaj opinie, ceny... I ruszaj na podbój ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Konto usunięte
|
Dodaja podobno najlepiej iść na kurs bez bladego pojęcia o jeździe, wtedy instruktor od podstaw wytłumaczy jak prowadzić samochód, bo jak ktoś bliski pokaże Ci jak jeździć to moze sie okazac ze ma jakieś swoje- nie do konca poprawne- nawyki i wtedy mozesz miec mętlik w głowie
![]() Punto zazdroszczę metamorfozy i ściskam kciuki za efekt! ![]() ![]() ![]() ![]() Ijaa brawo ![]() ![]() Poza tym chcę do diety wprowadzić wiecej białka, warzyw i ryb, zobaczymy co mi z tego wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadia dobre ![]() ![]() ![]() Cytat:
aaby super kolczyki i obraczki ja musze jutro sie wziasc za moje wlosy jak zwykle blondzik ale dzis za dlugo bede w pracy zeby sie jeszcze po z wlosami bawic . wracam kolo 11 a potem to juz nie pora na farbowanie . na szczescie bede miec wtorek i srode wolne . |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak poszłam na kurs, to nie wiedziałam który pedał go czego służy. ![]() Instruktor co prawda trafił mi się przyjemny, ale to nie zmienia faktu, że przez kilka jazd miałam rewolucje żołądkowe. ![]() ![]() No bo jak tu tak, pedały naciskać, biegi zmieniać i jeszcze kontrolować wszystkie lusterka. ![]() Po 10 jazdach zaczęłam ogarniać, ba! spodobało mi się. O stresie to zapomniałam tak jakby nigdy nie istniał, a na egzamin poszłam na takim luzie, że zdałam za pierwszym razem! ![]() Jak ja dałam radę - osoba która prawie 26 lat bała się do auta wsiąść, to każdy da! ![]() Cytat:
![]() Też planuję jeszcze hula-hop. Co prawda nie wiem jak wyjdzie mi to czasowo - bo na siłownię chciałabym poświęcać minimum z 1,5h na jeden raz plus dojazdy, więc w te dni już raczej nie dam rady. Pozostaną więc dwa plus weekendy, kiedy to szkoła króluje więc nie wiem. Będę kombinować. Zazdroszczę Ci tego roweru ogromnie. My nadal mamy w planach kupić, ale na pewno jeszcze nie teraz - inne wydatki się zbiegły (nie małe z resztą ![]() O stokroć wolałabym spędzać czas aktywnie, na świeżym niż w murach siłowni, ale co począć! Póki co będzie jak musi być! Marudzić nie mam zamiaru, tylko działać! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
tu
a co powiecie na to ? niedawno zobaczylam ten filmik ... biedny facet dziwie sie ze wczesniej nie wysiadl .. oj tez bym chciala na rower ale niemamy tu za bardzo gdzie trzymac a taki do cwiczen to jeszcze poczekam chyba na jakies promocje puki co zostaja cwiczenia ... tylko brak silnej woli niestety Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-03-14 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | ||
Rozeznanie
|
Cześć Piękne
![]() a ja mam dziś wolne i mam zamiar się lenić, tzn pranie, gotowanie itd ![]() małe zakupki już zaliczyłam, przewiało mnie porządnie, ale jest ciepło.. Aaby, bardzo ładne obrączki i kolczyki ![]() Cytat:
![]() i powodzenia z teściową ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
Ale się ciesze- moja siostra dostała pracę ! Długo o nią walczyła
![]() Chciałabym zobaczyć minę jej obecnej szefowej- czarownicy jak mówi jej, że się zwalnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ufff ale mam lenia. Od rana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4366 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w Wiedźmę rzucić wypowiedzeniem, rzucić! ![]() Ze mnie się dzisiaj śmieją, bo od samej 8 jak wariatka zasuwam z robotą - aż dziwnie tak przy poniedziałku. ![]() Mamy remont łazienki w firmie i normalnie trzeba biegać do obskurnej toalety na drugim końcu budynku (budynek1500m2)! Nie wiem czy dam radę dojść! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ja coś dzisiaj nieprzytomna ![]() TŻ jakieś halo ma nie wiem o co, co chwila jakieś aluzyjne teksty puszcza, a ja biorę je do siebie i mi przykro... Biorę się zaraz do roboty...ale mimo słońca za oknem i super pachnącego powietrza jakby mi coś podcięło skrzydła... aaby zarówno kolczyki jak i obrączki śliczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do babci też dzwoniłam i sobie porozmawiałam ![]() ![]() Ijaa super, że masz powera ![]() ![]() Kelpie ja mam tak samo, zawsze biorę wszystko do siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
Przyznaje ze nie nadrobiłam
![]() ![]() Bylam dziś z mama na zdjeciu szwów, potem bylysmy w auchanie jestem bogatsza o 2 pary balerinek ![]() ![]() ![]() Aaaby a obrączki my tez mamy z biało zoltego złota. Ja z jednym diamencikiem. W zasadzie prawie takie jak pokazałas ![]() I kolczyki śliczne ![]() Lecę dziewuszki , miłego wiosennego dnia : ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nową gazetkę i są kolejne, śliczne w drobne kwiatki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kusiły mnie jeszcze tenisówki, ale szare takie mam i już wystarczy bo szfka na buty za mała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te w kiwatki to z nowej gazetki, podejrzewam, że dopiero ma jakoś teraz wejść. I mój dobry humor prysł! Robiłam barszcz z buraków. Tż kiedyś kupił taki jakby zakwas i podkusiło mnie i wlałam. Ochydne to jest ! Tak sie zgrzałam i jeszcze tz mnie wkurzył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry SPD
![]() Aaby bardzo ładne obrączki i kolczyki. My też mamy wygrawerowane imię i datę. Dodaja fajnie że wpadła Ci niespodziewana kasa,musisz mieć kochaną babcie. Gratuluję znalezienia pracy przez siostre. I trzymam kciuki za wizytę teściowej. Dasz radę. Ijaa widzę że podróż do Warszawy z przygodami ale liczy się to że jesteś zadowolona. Oczywiście trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy. Pochwal się jak po siłowni wrażenia. ![]() Kash a mogłabyś zrobić zdjęcie temu sweterkowi? ![]() Ja musiałam się zwolnić z pracy,mam rewolucje żołądkowe więc takim sposobem jestem w domku i leżę w łóżeczku.
#4376 |
Zakorzenienie
|
O ! Marta, przypomniało mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dawaj go tu! ![]() Tak piszecie o tym balerinach, piszecie, a ja mam w planach kupno butów takich dopiero w kwietniu - mam nadzieję, że nie za późno. Aktualnie chodzę jeszcze w kozakach - ranki są zimne, mam botki, później długooooo nic i mam sandałki. ![]() Założyłam sobie dość ścisłe ramy budżetowe na życie w tym miesiącu i mam zamiar się ich ostro trzymać. Mam nadzieję, że tym razem mi się uda. ![]() W ogóle nie wiem czy zauważyłyście, ale podoba mi się sytuacja w kwietniu - wypłata już 8. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-03-14 o 14:27 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do balerin to też mialam w planach kupować je duużo później, ale okazja była, więc korzystałam ![]() Ja teraz chodzę w botkach takich za kostkę. Strasznie ich nie lubię, ale nic innego i na płaskim nie mam, także jeszcze trochę wytrzymam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście że wstawię ale wieczorkiem na razie nie mam siły zwlec się z łóżka.
![]() |
#4380 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najlepiej popytaj zzajomych może ktoś chodził do kogoś fajnego i Ci go poleci ![]() Cytat:
![]() ja poszłam zielona i pierwsze zajęcia polegaly na tym, że mowił mi jak zmienia się biegi, odpala samochód itd ![]() ![]() dostałam od Tża 25 tulipanów żółciutkich ![]() Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-03-14 o 14:50 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.