|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: ParóFka tu , ParóFka tam ... czyli trzecią część rozmów Nocnych Marków roz-po-c
Cytat:
Ty umiesz super gotować - więc ja bym się cieszyła na jego miejscu że mam taką babkę w domu - d o tego latasz wokół jego dupy i pod nos mu wszystko podajesz mógłby być bardziej delikatny - cham jeden ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: ParóFka tu , ParóFka tam ... czyli trzecią część rozmów Nocnych Marków roz-po-c
Dobranoc. Miłego pstrykania.
![]()
![]() |
#4353 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Takie musli w małym jogurcie nawet zapychające jest nie? Mi to starcza zamiast obiadu.
![]() |
#4355 |
Rozeznanie
|
![]()
Monica nie przejmuj się...mogłas mu tymi firankami w buzie rzucić niech sobie sam wiesza jak taki mądry i wszystko umie najlepiej..Faceci to nawet nie umią zrobić zakupów porządnie..a o innych rzeczach to juz nie wspomne..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O takieeee lubię ![]() Ty wiesz jak mi dogodzić dziękuję ukofana Dobranoc słonko ![]() I nie zapomnij fotek pisi z aparatu wykasować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Własnie mniej więcej tak postępuje moja mama ze wszytskim co robię i mi się nie udało lub wg niej nie uda... Mój TŻ wie, ze mi tak nie można mówić bo od razu się załamuję jak ostatnia pipka... Cytat:
Bo ja ogólnie zanim coś zjem to zawsze sprawdzam z tyłu na opakowaniu jaki ma skład i teraz jak ejstem na diecie i gdzies psize cukeir to nie tknę raczej. Jogurty naturalne tez jem bez cukru tylko..I tka będzie dopoki nie będe wazyła 54 kg.. Cytat:
Może ona siebie proboje w ten sposob jakoś dowartościować? Nie wiem, że ona taka super jest i nikt jej nie zastąpi?:| Bo ona krytykuje mnie nawet w takich głupotach typu starcie kurzu, albo umycie naczyń.. Że źle. Jak można do cholery zrobić to źle?! :| (oczywiście w 80% nie potarfi podac argumentu dlaczego źle)
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Moja mama tez taka była, ja w wieku 9 lat przychodziłam ze szkoły odbierałam młodszego brata od babci, musiałam ugotować zupę i prać pieluchy małego. A mama nigdy mnie nie pochwaliła, jeszcze marudziła że przesolone, niedoprane. A okien to dziś nienawidzę myć bo mama potrafiła tak przejrzeć że najmniejszą smugę widziała. I trzeba było poprawiać.
![]() |
#4359 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo u mnie to mój jeździ na zakupy zwykle - ja się czasem dołączam ale ja za zakupami nie przepadam, zwłaszcza za spożywką więc lubię jak mi Luby zakupy zrobi i pod nos przyniesie. Ba robi je perfekcyjnie - bo nie dość, że kupuje to co ma na liście to dokupuje do tego rzeczy które lubię bo akurat o mnie pomyślał gdy koło nich przechodził. Mogę go również zabrać ze sobą na zakupy na ciuchy- gdzie będzie mi szczerze doradzał ![]() ![]() jedynie do sklepu z tysiącem świecidełek i sztucznej biżuteri ze mną nie chodzi bo nie wyobraża sobie spędzić tam godziny w towarzystwie innych rozpychających się łokciami bab ![]() i o te inne rzeczy o których nie wspomnisz to też nie wiem o co Ci chodziło
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Rozeznanie
|
![]()
Wsiowa mi tez wystarcza jak zjem musli z jogurtem
![]() ![]() Wiesz może rzeczywiście chccę się dowartościowac..ale mama to raczej wspierac powinna...mi moja zawsze mówi .zebym się patrzylaj ak ona robi to i to bo nie będe jej zawsze pod ręką miała..a ostatnio nawet sama ciacho upiekłam hehe.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | ||
Zakorzenienie
|
wsiowa a ile TY masz wzrostu?????
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż teraz jak sobie pomyślę, to mój TŻ woli robić to po ciemku(ale ja mu nie pozwalam bo ja MUSZĘ wszytsko widzieć ![]() ![]() O tak, z homogenizwanych ma chyba najlepsze, takie kremowe..Ale ja najbardziej lubię waniliowe ![]() Chociaz dziś ten co kupiłam w biedronce był genialny nie wiem cyz nie lepszy niż ten jogobella, chcoiaż może dlatego, ze nie jadłam tyle słodkiego nic. I czekoladowe ma dobre jakas taka nieznana firma ![]() Cytat:
Ja własnie sobie sama robię zazwyczaj. Mieszam: otęby żytnie, owsiane i dodaje wg uznania: świeże owoce, suszoną papaje(jesli mam smaka na typowo słodkie), suszone śliwki, orzechy, itp itd. I nie ma wtedy rodzynek których nienawidzęęęę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Twoja mama ma rację bo jak tera cosik podpatrzysz to i przy okazji coś Ci w głowie zostanie i potem będzie łatwiej samemu kombinować - tu myślę zwłaszcza o gotowaniu. Bo ja opuszczając dom to umiałam ziemniaki ugotować tylko - miałam zwykle dużo obowiązków ale akurat gotowanie do nich nie należało - może głównie przez to że owe ziemniaki albo przesalałam albo za mało słone były ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4366 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() oczywiscie umiem ugotowac ziemniaki tam jakis latwy obiad zrobic surowkę czy cos...teraz musze sie nauczyc roznych cias i zup;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieci miały gówno do gadania trzeba było cicho siedzieć bo wiadomo, że "dzieci i ryby głosu nie mają" Teraz młodzież jest o wiele bardziej świadoma i bardziej się stawia za moich czasów ( a monica jest w zbliżonym do mnie wieku) to jak coś było nie halo to na szafie leżała szczyplina (to był taki rzemień na końcu bardzo rozgałęziony - uwierz mi, że jak tym dostałaś w dupsko to już Ci się broić i narzekac na miesiąc odechciewało) i w razie co działała i nie było mowy o przemocy wobec dzieci . Ciesz się że żyjesz w obecnych czasach chociaz moim zdaniem młodzież była kiedyś o wiele bardziej szczęśliwa
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszytskiego uczyłam robić się sama lub z pomoca internetu a ona tylko w kółko krytykuje. Nawte jak chce ja cos ugotowac/upiec to mówi, że po co, że nic nie umiem i że szkoda marnowac kasy na moje gotowanie które nic nie jest warte ![]() Nie wiem czemu tak robi skoro zawsze to co ugotuje mi smakuje i mojemuTŻowi też...i ona zawsze też wpieprza i mówi, że dobre. (nigdy nic nie przeypaliłam, nie wyszeł mi zakalec itp..) A jak nastepnym razem chce coś ugotowac to znowu to samo gada, że bez sensu. nic nie umiem itp.. :/ Cytat:
Mój TZ kupi w sklepie wszytsko. Począwszy od żarcia na kosmetykach kolorowych do makijaz u skończywszy ![]() Nie przepada za zakupami ciuchowymi, ale też doradza mi dizelnie i zazwyczaj jego ady i uwagi są trafne ![]() Dodatkowo jest mistzrem w sprzątaniu. Naprawde potrafi zrobić wszytsko- wyszorować (!) dywan, okna, naczynia, pranie, ugotowac coś niezbyt wykwintnego też ![]() A jak czegos nie potrafi szybko i zazwyczaj chętnie się uczy. 167-168cm a co? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
a moja babcia to byl zloty czlowiek najukochansza na swiecie.! Edytowane przez Olenka_16 Czas edycji: 2011-04-15 o 23:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam już 9 letnią córkę, i tez ją wychowuję według podobnych zasad co moi rodzice mnie uczę ją szacunku i dobrych manier, nigdy nie dostała lania, ale od małego uczyłam ją że nie wolno mówić do dorosłych na Ty tylko Pan/Pani. Dzień dobry, proszę, przepraszam itd...
![]() |
#4372 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do jednego masz rację : był wpajany szacunek do osoby starszej i jakoś nikt nie potrzebował superniani bo dzieciaki się słuchały i były w miarę grzeczne no ale kiedyś wielu rzeczy nie było a teraz wiele jest: galerianki adhd spora otyłość u dzieci hamstwo jedno wielkie i wulgaryzm taki, że ucho odpada 12 wyglądające jak 16 i 14 wyglądające jak 18 - ba zachowujące się jak one makijaż już w podstawówce ogólnie jeden wielki cyrk na kółkach ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- nic tylko tak myślałam czy wiesz, że 54kg przy 168cm = niedowaga???? anorektyczką chcesz zostać czy jak??
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Rozeznanie
|
![]()
Monica i tak ma byc..tylko ja jestem strasznie przeciwna biciu dzieci,..nie nawidze jak ktos tak robi..jak widze jak ktos się bije to odrazu mi sie slabo robi mam na to uczulenie hehe..a jak widze krew to masakra jestem gotowa zemdlec nawet nie wiem czemu tak mam..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4375 |
Rozeznanie
|
![]()
Monica?? masz 169 i 54 toz to chudzina jestes jak nie wiem!!!!!!!!!!!!!!!
maskara;p ja mam 171 i tez 50 cos waze.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczyplina u mnie też była używana raczej wyjątkowo i od nauczyciela/ki też nigdy nie dostałam - do jakiej Ty szkoły chodziłaś?? u mnie takie praktyki były zakazane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest raczej utsalone dla osob wysportowanych. Ja taka nie ejstem nie mam w ogóle mięśni. CHodiz mi po prostu o to zeby stracic torszke tłuszczyku z brzuszka i z 2 cm z ud. raczej nikt widzac mnie na zywo nie posądziłby mnie o niedowagę nawte jak ważyłam 52 kg co jest w moim przypadku waga optymalną dla mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | ||||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- ja mam 158cm wzrostu i ważę 53kg
![]() |
#4380 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
też jestem przeciwna przemocy i to wszelakiej Cytat:
Cytat:
monica jest niższa Olenka a Ty to masz wychudzenie - jeśli tyle mierzysz i tyle ważysz do tego. Czy Ty masz jakieś zaburzenia łaknienia??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.