|
|
#4351 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cześć!
Agatek ale ty szczupła jesteś, ja mam taki brzuch a w ciaży nie jestem a lekarz potwierdził że bedzie chłopak? Maggie mała jest słodka Maja a na którym zamku będziesz straszyć bo ostatnio szukałam jakiegoś fajnego do zwiedzania ale wszystkie za daleko od nas Laski robimy dziś grilla i chciałam zrobić sałatkę z kapusty pekińskiej z ananasem i kukurydzą i nie wiem jaki sos będzie do tego pasował?
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynam się pakować na piątkowy wyjazd Spakowałam cześć swoich rzeczy i już nie mam za wiele miejsca w walizce, a gdzie rzeczy tż chyba spakuje go w mała walizkę, a siebie w tę dużą. Lepiej mieć 2 walizki niż jedną i mnóstwo innych tobołków. Trasa przejazdu też ustalona, nie ufam GPS musiałam swój plan drogi opracować. Maggie ale śliczną masz córę, sam miód
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Ana no spodnie polecam
ja na sobie mam rozmiar 42 buhaha ale bez nich nie chciałam wyjść ze sklepu zresztą na moje długie nogi w sam raz a ze są szerokie to nic nie widać - na pasie wiązane plus gumka więc miodzio właśnie na ciepłe dni najlepsze a samoocena brawo jeśli chodzi o prywatny to wiesz super do zaczepienia się bo łatwo, no i potem z doświadczeniem chętniej do innych miejsc cię biorą, myślę że tam są grupy żłobkowe i przedszkolne pewnie na zmiany pytanie czy realizowana jest podstawa programowa - co po tych godzinach ustawowych np po 14 do końca dnia? 21 - zabawy dowolne? no i czy karta nauczyciela itd ale zawsze to doświadczenie ![]() Rosi dmucham w ugryzienie
|
|
#4354 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4355 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Czeeeść ekipa! wstałam niedawno dopiero
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ile jedziecie![]() ![]() ![]() hejjj kawy?
|
|
|
#4357 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
na tydzień, w następny piątek wracamy.
A kawy to ja poproszę bo dziś jeszcze nie piłam
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Ana zdjęcia jestem starsznie ciekawa Maggie Nadia jest śliczniutka Madzialenka czy Ty przypadkiem nie powinnaś wskoczyć na pierwsze miejsce staranek ![]() India wrzuciłas juz zdjęcie lampy na muratora? dziewczyny proszę mocno, mocno trzymać kciuki wczoraj był ,,nowy" gazownik, podłączył wszystko, ale okazało się, że nasz junkers nie zaskakuje a jest nowiutki i dzisiaj tż wzywa serwis - to pierwsze. A drugie to jak zaczął wczoraj robić protokół szczelnosci to wykrył jakieś szczeliny i musiał coś tam dłubać 300 poszło i dzisiaj tż leci do spółdzielni po jakieś podpisy i do gazowni no i pochwalę się zlewem, baterią i zamontowanym panelem do zmywarki |
|
|
|
#4360 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jahaaaaa
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Nooo A co smieszniejsze, wziełam dziaiaj spejszyl jeden dzień urlopu, aby się wyspać
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
|
|
#4362 | ||||
|
Zakorzenienie
|
goldi bardzo ładny zlew
mam podobny![]() Cytat:
zajęta jestem bardzo i na nic czasu tęsknię za wizażem Ogólnie wszystko u nas w porządku.Cytat:
Nam jeszcze tylu rzeczy brakuje ,ale na razie nie ma kasiory Cytat:
Cytat:
pewnie jesienią trochę przystopuję i powrócę na wizaż hope so ![]() Jak sprawy z mieszkaniem? anika mała słodziara
|
||||
|
|
|
#4363 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozmiar 42? wowww ![]() ![]() fajna rozmiarówka Czytam właśnie ich stronę, ale nie widzę żadnego info o karcie. Podstawa chyba realizowana, bo pisze że program wesołe przedszkole i przyjaciele ![]() a i tam jeszcze jest coś takiego jak baby call... telefon i jadą ci po dziecko... ciekawy czy do tego są inni pracownicy? czy wysyłają kogo bądź ![]() Cytat:
![]() Hej hej ![]() Cytat:
![]() Nie bijjj ja nic nie zrobiłam ![]() Goldi kciuki
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-07-20 o 11:27 |
|||
|
|
|
#4364 |
|
Wtajemniczenie
|
Gold-fish ja też mam podobny zlew, tylko bez tej małej komory. Kuchnia wygląda bosko
India wrzuć fotkę lampy!
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Gold nie, nie absolutnie nie
7 - to moja szczęśliwa cyfra ja na niej pozostaję Poza tym jest tyle dziewczyn , które się starają już od dawna i ona niech będą pierwsze Trzymam kciuki a zlew śliczny. |
|
|
|
#4366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sztucce normalne? ![]() Cytat:
z ta lampa istne cyrki... teraz maz pojechal wymienic zarówki, bo tamte sie nie miescily w klosz i kupił takie "swiderki", ktore wygladaja okropnie bo mi przesiwtuja w tych kloszach, no i znowu musi je oddac i w koncu kupic normalne a nie energoszczedne |
||
|
|
|
#4367 | |||
|
Zakorzenienie
|
to ja jeszcze trochę podmucham
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a gdzie dokładnie jedziecie? przypomnij mi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() leje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kawki prosze
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Ana do Pobierowa
|
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
od razu dementuje
![]() na codzień nosze 38 ![]() ![]() ![]() ![]() czasem 36 więc... 42 to wybryk ale mi sie wydaje że coś z rozmiarówką... no chyba ze ta gumka jest takaaaaaaa rościągliwa ![]() Cytat:
więc trza pytać szefową albo pracownika ![]() ![]() a enegrooszczędne ale okrągłe małe?
|
|
|
#4370 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kafffki bossskie, takie jak uwielbiam
![]() Qlaira jest głupia od ponad pół roku biorę a okres mam nie wtedy kiedy 2 białe placeba, ale gdzies tak na 18 tabletce pytałam lekarza czy to normalne, a on mówi, ze skoro drugiego nie mam na białych tabsach, to wsio ok
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-07-20 o 11:35 |
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Wymysliłam menu
![]() kusi mnie sałatka arbuzowa ![]() - sałatka z supek chinskich - sałatka z tynczykiem - kanapki na krakersach - pieczone ziemniaki z pieczrkami - kotlety słoneczne -pikantne skrzydełka -nuggetsy +dipy -muszle z nadzieniem -parówki w nalesnikach -naleśniki z kurczakiem i brokułem (przekrojeone na póki i na talerzykach poukładne na przemian z tymi parówkowymi) jak bedzie ciepło t jeszcze bedzie szansa na grilla ![]() no i u mnie dramat ze słodkosciami... ![]() oczywiscie menu moze podlegac jeszcze modyfikacji
|
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
|
|
|
|
#4373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marta podpowiedzialas mi... na parapetówce zawsze moge zaproponowac mrozoną kawe z lodami i bita smietana - kawa i deser w jednym ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Ana ten sklep to camaieu
baja a tak pamietam ![]() ![]() india super menu arbuzową możesz zrobić na spróbowanie z 1 porcji jak nie pójdzie to nie zmarnujesz dużo ale jak będą sami młodzi.. to myślę ze ktoś się skusi ![]() Dco to kotlety słoneczne ![]() ![]() naleśniki z brokułem super i z parówkami mrrr ![]() ![]() ![]() ale się narobisz.. dużo strasznie ale pycha a ze słodyczy hmm może coś kup albo na szybko ciasteczka upiecz ![]() kokosanki muffinki babeczki - szybko się robi a są pycha ![]()
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
India a ile ty masz tych talerzy , ze się boisz, że nie starczy?? Ja mam mam po 12 kompletów. I starczyło. Raz chyba tylko mąz w trakcie je zmył. A menu mi się podoba.
|
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my ostatnio si,e zajadamy u przyjaciół - dobre lody plus dużo owoców plus tona bitej śmietany ![]() ![]() ![]() ![]() aha to mam nadzieję że zwykłe będą ok
|
|
|
#4377 |
|
Wtajemniczenie
|
India ale robisz smaka
Laski co z tą moją sałatką? ![]() Lece umyć auto bo muszę skoczyć do biedronki a mój wóz taki brudny że wstyd
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
no włąnsie nie wiem kiedy zdaze to zrobić
bo w przyszłym tygodniu jeszcze rodzinka przyjezdza na 3 dni, no i na to wszyztsko stolarz bedzie robił schody (mowil, ze ok. 2-3dni) wiec akurat skonczy w sobote, a kiedy my to wszystko posprzatamy?? tydzien na turbo obrotachMadzia ja mam tylko 1 nowy komplet na 6 osób ( z czego moj TZ juz 2 talerze potłukł) a reszta to totalny misz masz
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
laseczki a my sie wlasnie dowiedzielismy ze we wrzesniu idziemy na wesle
(bomielismy isc tylko do urzedu stanu cywilnego )uhahaha sie ciesze no to wesele naszych przyjaciół
|
|
#4380 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
zabij go!!!!!!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
OMG! Ale Ci dobrze!!!! Cytat:
heloł! Cytat:
Mam nadzieje, że w końcu się troszkę uspokoi.U nas ok, walczymy z bankami Tzn, czekamy na decyzję o kredycie. mamy cichą nadzieje, że w tym tygodniu coś się w końcu ruszy. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I jak robisz sałatkę tuńczykową? Bo ja mam jedną, którą ubóstwiam i jestem ciekawa czy mamy taką samą
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.

a lekarz potwierdził że bedzie chłopak?
bo ostatnio szukałam jakiegoś fajnego do zwiedzania ale wszystkie za daleko od nas

chyba spakuje go w mała walizkę, a siebie w tę dużą. Lepiej mieć 2 walizki niż jedną i mnóstwo innych tobołków. 

Ana zdjęcia 
wczoraj był ,,nowy" gazownik, podłączył wszystko, ale okazało się, że nasz junkers nie zaskakuje

od ponad pół roku biorę a okres mam nie wtedy kiedy 2 białe placeba, ale gdzies tak na 18 tabletce