![]() |
#4321 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
Fajnie, że macie weekend dla siebie. A którego Wy wyjeżdżacie? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do Łodzi to zapamiętam! ![]() Cytat:
![]() Tęskniłam za Twoimi opisami perfum, mrrrr uwielbiam je! ![]() haha, dobry mąż. Grzeczny! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam problem ze zdjęciami USG... Cytat:
![]() ![]() No i mam nadzieje, ze dzisiaj już lepiej z mężem. Cytat:
![]() Co do głośnika... to żal.pl. Mam nadzieje, że go odzyskacie i będzie sprawny! Cytat:
![]() Witacie ![]() Właśnie przyszedł mój prezes i przyniósł mi czekoladki ![]() ![]()
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Gucia uuu super prezes
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też ostatnio z tż mówiliśmy, że my to jak stare dziadki, w kręgosłupie boli, w kolanie trzeszczy... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kilka razy zaś przypominała mi się Mała... pamiętam jak pisała o ślubie, o przygotowaniach i tym, że badania wyszły złe... O a tak w ogóle to fajnie się prezentujesz z tą nereczką ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() teraz mi sie jeszcze daty wkręcają - urodzin wszystkich dzieciaków znajomych itd ![]() Małą też pamiętam ale... widzę że szpiegu ci się włączył.... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Taaaak farbki to je to ![]() ![]() Pamiętaj, pamiętaj ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co dat to u mnie masakra wielkimi literami... Zazdraszczam! Nie pamiętam dat urodzin, imienin bliskich osób, a co dopiero dalszych czy znajomych ![]() Ulubione spodnie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i coś jeszcze wyszpiegowałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to już we wtorek! Ekstra! Cytat:
![]() A co do Twojej pamięci to ![]() No i muszę po szpiegować... ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak to spodnie na maxa szerokie ![]() ![]() aaaaaa buziaki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() Cytat:
![]() no z tym głosikiem to sprawa wygląda nieciekawie. bo ten nasz nie jest do odzyskania, powiedzieli, ze albo oddadza za niego kase albo dostaniemy nowy (jeden- a jak bedzie róznił sie kolorem??) bo co nam kasa jak kino za 2,5 tys zostanie z jednym głosnikiem i to tym najwiekszym. super!! no pierwszy raz spotkanłam się z czyms takim. a glosnik uległ uszkodzeniu w drodze z e sklepu do serwisu (o tym chyba nie pisałam) co do mojej lazienki, znowu zmienia sie koncepcja tej sciany co miala byc niemalowana.... tam jest grzejnik na ktorym mam zamiar wieszac reczniki, a wiec jest ryzyko ze z ta sciana zacznie sie cos dziac ![]() Tak aby konczyły sie za grzenikiem. ![]() dzis miałam sen, ze wchodze do łazienki ogladam jak sa płytki polozeone- uznałam, ze ladnie starannie po czym zorientowałam sie, ze to moja łazienka... i wpadłam w histerie bo w niej były nie moje płytki... tylko jakies beżowe w paski i kwiaty (bo niby moj chrzestny mial takie w piwnicy i dal fachowcowi, aby u mnie pozlozyl) wscieklam sie zaczelam krzyczec i kazałam wszystko zrywacv i kłasc od poczatku. koszmar!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O żesz! zapomniałam napisać, że prezes się wykazał ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a buziaki cudowne ![]() i jeszcze coś fajnego widziałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-07-20 o 09:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
Gucia tak, tak we wtorek
![]() ![]() India spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spokojnie... na pewno dobrze wybierzesz ![]() Apropo snu to mi się dzisiaj śniło, że zdawałam jakiś ustny egzamin na studiach... i wykładowca był zaskoczony, że mam bardzo dobre wyniki naukowe, wysoką średnią i mi się pytał czy pracuję, ja mówię, że aktualnie szukam pracy... i bach budzik zadzwonił... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moze chciał Ci złozyc super oferte pracy?? moze to jakis znak?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
India niezła jesteś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do snu... to kochana... mam nadzieje, że szybko zacznie ten robotnik i już nie bedziesz o tym myśleć! A co do grzejnika to w sumie masz racje, chyba faktycznie lepiej, żeby płytki były wyżej. Też pytanie czy tę łazienkę będziecie częściej używać, czy tę na dole. Cytat:
![]() Martucha, super te spodnie!!!! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a co do kaloryfera... to masz racje może się coś dziać... no i rewelacyjny sen, chyba za dużo o tym myślisz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ho ![]() ![]() ![]() Cytat:
nikt się jeszcze nie odezwał? do mnie oprócz przyjaciółki przedszkola tez nie.. ciekawe czy już bym zjadała paznokcie... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- dziękuję zarumieniłam sie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Zakorzenienie
|
kurde dumam nad menu na parapetówke... to juz niedługo
![]() na razie swoją obeność potwierdziło 7 os, jeszcze 4 os. musza dac odpwiedz. Guciu Twoje chili con carne mnie intryguje- nigdy tego nie jadłam. Martucha Ty mnie utłuczesz bo gdzies sobie zapisałam Twoje propzoycje, ale nie moge znalesc (Guci mam) ![]() W maksie bedzie 13 os ( z nami) Gdzie my sie pomiescimy??? ![]() robiłyscie kiedys kanapki z krakersów? jak sie sprawdzaja? |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
Do mnie się rok temu odezwali 2 sierpnia
![]() ![]() Ana to jak my jeździliśmy do Holandii (1300 km). To mieliśmy tylko raz odpoczynek aby zatankować i skorzystać z WC a tak to ciągiem jechaliśmy ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- India to u nas było na parapetówce... 10 osób (to jak dla znajomych robiliśmy). Ja robiłam kiedyś kanapki na krakersach uwielbiam je. |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak imprezk bedzie sie zaczynac o 18tej to od jakich dan mam zaczac? najpierw zimne? pozniej cos cieplego , pozniej ciasto i znowu cos cieplego? ratunku!!!!
![]() kurcze a ja do mufinnek nie mam foremek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- [Madzia my tez dla znajomych, ale juz bvardzo okroilismy liste. powinno byc jeszcze z 6 os wiecej (ale 2 odmowily z przyczyn od nas niezaleznych) a dwóch par tym razem po prostu nie zaprosimy (mamy raczej sporadyczny kontakt) na razie z przyczyn finansowych zaprosilismy tych najblizszych |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1910 Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |
Zakorzenienie
|
A Ty je kupiłaś w tym cudownym sklepie, który niedawno odkryliście tak? W którym ja nigdy nic nie umiem znaleźć
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do zastawy... to wiesz... jak to znajomi to zawsze można jednorazowe talerzyki wykorzystać ![]() Ja na krakersach nie robiłam kanapek, ale ponoć są super. Ja robiłam na chrupkim chlebie (waza), ale nie polecam, bo bardzo szybko sflaczały, choć w smaku były bardzo dobre.
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
India u nas tez impreza była na 18. Generalnie to na stole już stały zimne przekąski. jak wszyscy przyszli to podałam zupę + drugie. Potem każdy wcinał zimne przekąski i potem jeszcze podałam ciasto i kawę i znowu zimne przekąski wcinaliśmy. Zimne non stop stały na stole.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje dziecię nakarmione i śpi teraz w łóżeczku, a ja ogarnęłam domek i czekam na koleżankę. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |
Zakorzenienie
|
Basiulka!!! buziakuje cię
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym ![]() Cytat:
![]() ![]() Spodnie są super! Też mi się podobają ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikt ![]() Chciałam iść do prezydenta... ale wyjechał na 2 tyg. na urlop ![]() Mama rozmawiała z taką kobietką co jest dyrektorką prywatnego i może by była jakaś szansa... może... ale przeraża mnie to, że ten żłobek/przedszkole jest czynny 5:00-21:00 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() India, u nas też słodkości stoją cały czas... razem z zimną płytą ![]() Gdy goście się schodzą jedzą to co jest na stole... a gdy są już wszyscy to podaje się pierwsze ciepłe danie... potem jedzą to co na stole... i za jakiś czas drugie danie ciepłe... tak mnie więcej... ale czasem jest tylko jedno ciepłe, a czasem ze 3/4 ciepłe... zależy co za impreza, ile trwa, ile jest dań z zimnej płyty (jak mało to więcej ciepłych itp.) |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Zakorzenienie
|
posmaruj czymś. Jak nic nie masz to choc ocet albo cebula.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o talerzykach jenorazowych pomyśle ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.