Żonki 2009 cz.XXVIII - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-20, 08:39   #4321
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gucia skoro nie musisz to nie nie idź do pracy i sobie odpocznij.

oo a mi mąż właśnie napisał, ze piątek i sobotę ma wolną super
No i miałam zostać w domu, ale niestety... poprosili żebym przyszła, że dzisiaj podatki nie podatki. No i jestem.

Fajnie, że macie weekend dla siebie. A którego Wy wyjeżdżacie?

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Padam na nos... pierwsza warstwa farby poszła na korytarz... bo tak w ogóle to malujemy z tż rodzicom korytarz i klatkę schodową... klatka już pomalowana jeszcze korytarz i już ryję nosem po tej farbie do tego zachciało nam się bawić w paski i mierzymy laserem odległości... zabawy co nie miara a jakby ktoś chciał sobie mnie teraz wyobrazić to jestem w szare plamy i tak w sumie chodzę już od tygodnia (żeby nie było co - dzień świeże plamy )

Ja też padłam jak to usłyszałam dowcipniś!

Oooo to to tak jeszcze 50 km od Łodzi mieszkam a tż studiuje w Łodzi

No jakby nie patrzeć to chyba prawda ale sama nie sprawdzałam
Ana, mam nadzieje, że malowanie pójdzie Wam szybko! Faktycznie zabawy macie dużo! No dać dzieciom farbki

A co do Łodzi to zapamiętam!

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Ja pakuję graty i wybywam na tydzień imprezować i straszyć na zamku muahahaha
Kochana, zaglądaj częściej! Udanej zabawy! Wyszalej się i wracaj z opowieściami!

Tęskniłam za Twoimi opisami perfum, mrrrr uwielbiam je!

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Andrzej napisał, że mi da kasę na samochód teraz, no zobaczymy....
haha, dobry mąż. Grzeczny!

Cytat:
Drogie ciocie!

Seba się domaga komplementów i muszę go wrzucić

Oraz dzisiejsze foto brzuszka dopiero zaczyna rosnąć
brzuszek już zauważalny, fajnie! A co zdjęcia to wierzę na słowo

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wpadam tylko zebyscie o mnie i Nadusce nie zapomnialy

calujemy was mocno i dalej licze, ze nastana piekne czasy i bede z Wami na biezaco

no i prosze mlode pokolenie wizazanek
Hej Hej! Oby częściej! A mała jest świetna! I te włoski... ooooo słodziak!

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Agatek się chwali to ja tez

Poznajcie moje szczęście ssące paluszka to skan z filmu USG więc jak uchwyciłam tak jest
Na pewno jest śliczna/y

Mam problem ze zdjęciami USG...

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Madzia kabinę chcemy właśnie z wysokim brodzikiem i siedziskiem. Teraz są takie bajery jak np. radio Głupota Fajnie, że wybraliście miejsce urlopu. Liczę, że pobyt okaże się brzemienny...
Maja Ty moja bratnia duszo! Nie wiem, czy wiesz, ale czytam wątki z 2010 r. i Ty fascynujesz się gotykiem tak jak ja! Zazdroszczę Castle, chociaż jak dla mnie to on się popsuł - za dużo elektro. Więc póki nie wróci romantyczna dusza nad Bolkowem nie śpieszno mi nawiedzać tam zamek (swoją drogą uwielbiam zamki). Dobrze, że mam u siebie w mieścinie. Natchnienia mam gdzie szukać
Neska cudo Aż się wzruszyłam
Maggie mała słodziuchna

Ja dziś mam jakiegoś nerwa na męża. Irytuje mnie na każdym kroku Próbuje mnie udobruchać, a to mnie jeszcze bardziej wścieka Smutny, poszedł do ogródka Chyba brakuje mi pogody i wyjazdu gdzieś
Co do włamań to siostra znajomego mojego męża miała kilka (!) włamań w ciągu kilku lat w swoim nowo wybudowanym mieszkanku. Ludzie się nie patyczkują, kradną w biały dzień.
Kochana, radio w łazience to podstawa! Ja nie wiem z czego się tu śmiać Poważnie mówię, nie wyobrażam sobie łazienki bez radia.

No i mam nadzieje, ze dzisiaj już lepiej z mężem.

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
a tak w ogole wam nie pisałam chyba.... ale dzis była u laryngologa - w koncu sie doczekałam. i oczywiscie mam problem z zatokami- obrzek na nosowych i szczekowych, skrzywiona przegroda(pierwszy raz sie o tym dowiedziałam ) nadzerki na sluzówce nosa.... normalnie wrak człowieka hihi
ogólnie kobieta podejrzewa problemy z zatokami na tle alergicznym- dostałam jakies leki i na koniec sierpnia rewizyta- zobaczymy co powie wtedy. poza tym refluks o podłozu emocjonalnym (ale o tym akurat wiedziałam)

wychodzac stamtad poczyłam sie jakbym miała z 70 lat

tak w ogole moj TZ poszedl sie zapytac co z jego głosnikiem od kina domowego (cos sie w nim zepsuło) a sprzedawca na to, że głosnik uległ uszkodzeniu podczas transportu co zostało zgloszone kurierowi i teraz sprawa toczy sie w kwestii ubezpieczenia i nie wiadomo jak to rozwiąża (bo na chwile obecna zostalismy bez uznanej reklamacji i glosnika) super nie?
Przytulam mocno! I mam nadzieje, że lekarz znajdzie jakis złoty środek i zatoki nie będą Cię męczyć

Co do głośnika... to żal.pl. Mam nadzieje, że go odzyskacie i będzie sprawny!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
bo ja mam cholernie dobrą pamięć i pamiętam bardzoooo dużo.. ale czasem mi głupio pisać o tym co pamiętam bo było by że się doszukuje czepiam albo buhahaha przewertowuje forum
ale nie no pamięć mam dobrą więc pamiętam bardzoo dużo

pamiętam np. motley i jej rybki na zaproszeniach i na dekoracjach bo poznali się na ircu "akwarium" pamiętam ze gucia miała przed ślubem problemy i szybko wszystko przesuwali ale potem jednak postanowili w swojej dacie zrobić....
ehs... dużo dużo rzeczy
co nie zawsze jest plusem
aż mnie dreszcz przeszedł...

Witacie
Właśnie przyszedł mój prezes i przyniósł mi czekoladki Że się nie poddaje, chodzę do pracy i że mnie lubią i że byłam dzielna. Ale... miło

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 08:42   #4322
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia uuu super prezes Ale faktycznie brawa Ci się należą. My jedziemy nad morze 26 lipca (wtorek). W sobotę mamy świadkowej ślub, w niedziele poprawiny więc w poniedziałek mąż nie byłby w stanie pewnie jechać.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 08:46   #4323
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
a tak w ogole wam nie pisałam chyba.... ale dzis była u laryngologa - w koncu sie doczekałam. i oczywiscie mam problem z zatokami- obrzek na nosowych i szczekowych, skrzywiona przegroda(pierwszy raz sie o tym dowiedziałam ) nadzerki na sluzówce nosa.... normalnie wrak człowieka hihi
ogólnie kobieta podejrzewa problemy z zatokami na tle alergicznym- dostałam jakies leki i na koniec sierpnia rewizyta- zobaczymy co powie wtedy. poza tym refluks o podłozu emocjonalnym (ale o tym akurat wiedziałam)

wychodzac stamtad poczyłam sie jakbym miała z 70 lat

tak w ogole moj TZ poszedl sie zapytac co z jego głosnikiem od kina domowego (cos sie w nim zepsuło) a sprzedawca na to, że głosnik uległ uszkodzeniu podczas transportu co zostało zgloszone kurierowi i teraz sprawa toczy sie w kwestii ubezpieczenia i nie wiadomo jak to rozwiąża (bo na chwile obecna zostalismy bez uznanej reklamacji i glosnika) super nie?
Zdrówka życzę!

My też ostatnio z tż mówiliśmy, że my to jak stare dziadki, w kręgosłupie boli, w kolanie trzeszczy...

Cytat:
bo ja mam cholernie dobrą pamięć i pamiętam bardzoooo dużo.. ale czasem mi głupio pisać o tym co pamiętam bo było by że się doszukuje czepiam albo buhahaha przewertowuje forum
ale nie no pamięć mam dobrą więc pamiętam bardzoo dużo

pamiętam np. motley i jej rybki na zaproszeniach i na dekoracjach bo poznali się na ircu "akwarium" pamiętam ze gucia miała przed ślubem problemy i szybko wszystko przesuwali ale potem jednak postanowili w swojej dacie zrobić....
ehs... dużo dużo rzeczy
co nie zawsze jest plusem

będę czekać
WOW! ja tego nie pamiętam podziwiam za tak szczegółowa pamięć! Samą motley jak najbardziej rybki też przechodzą mi przez głowę (jak o nich napisałaś), ale w życiu nie połączyłabym tego w całość

Kilka razy zaś przypominała mi się Mała... pamiętam jak pisała o ślubie, o przygotowaniach i tym, że badania wyszły złe...

O a tak w ogóle to fajnie się prezentujesz z tą nereczką
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 08:53   #4324
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
aż mnie dreszcz przeszedł...

Witacie
Właśnie przyszedł mój prezes i przyniósł mi czekoladki Że się nie poddaje, chodzę do pracy i że mnie lubią i że byłam dzielna. Ale... miło
super prezes no i przepraszam ze ściągnięcie wspomnień

Cytat:
WOW! ja tego nie pamiętam podziwiam za tak szczegółowa pamięć! Samą motley jak najbardziej rybki też przechodzą mi przez głowę (jak o nich napisałaś), ale w życiu nie połączyłabym tego w całość

Kilka razy zaś przypominała mi się Mała... pamiętam jak pisała o ślubie, o przygotowaniach i tym, że badania wyszły złe...

O a tak w ogóle to fajnie się prezentujesz z tą nereczką
ojjj pamięć mam rewelacyjną czasem znajomi się śmieją ze mnie że noszę dyktafon bo np widzimy się z pewną parą raz w miesiacu raz na dwa, a ja wypytuje o dalszy ciąg tego co on opowiadał albo o jakiś szczegół z historii dawnej
teraz mi sie jeszcze daty wkręcają - urodzin wszystkich dzieciaków znajomych itd
Małą też pamiętam ale...

widzę że szpiegu ci się włączył.... a dziękuję moja nereczka i moje ukochane spodnie
Stary 2011-07-20, 09:02   #4325
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana, mam nadzieje, że malowanie pójdzie Wam szybko! Faktycznie zabawy macie dużo! No dać dzieciom farbki

A co do Łodzi to zapamiętam!

Witacie
Też mam taką nadzieję wszędzie pełno kurzu od gipsowania, przycierania

Taaaak farbki to je to

Pamiętaj, pamiętaj nad morze przez Łódź zahaczyć i relaks, odpoczynek w czasie podróży

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
ojjj pamięć mam rewelacyjną czasem znajomi się śmieją ze mnie że noszę dyktafon bo np widzimy się z pewną parą raz w miesiacu raz na dwa, a ja wypytuje o dalszy ciąg tego co on opowiadał albo o jakiś szczegół z historii dawnej
teraz mi sie jeszcze daty wkręcają - urodzin wszystkich dzieciaków znajomych itd
Małą też pamiętam ale...

widzę że szpiegu ci się włączył.... a dziękuję moja nereczka i moje ukochane spodnie
Taka pamięć to skarb! Też tak chcę jakaś receptura?
Co dat to u mnie masakra wielkimi literami... Zazdraszczam! Nie pamiętam dat urodzin, imienin bliskich osób, a co dopiero dalszych czy znajomych

Ulubione spodnie? myślałam, że to spódnica muszę spojrzeć.... - rzeczywiście ciekawy fason
A i coś jeszcze wyszpiegowałam soczystego buziaka!
Stary 2011-07-20, 09:04   #4326
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia uuu super prezes Ale faktycznie brawa Ci się należą. My jedziemy nad morze 26 lipca (wtorek). W sobotę mamy świadkowej ślub, w niedziele poprawiny więc w poniedziałek mąż nie byłby w stanie pewnie jechać.
No czasem mu się zdarza Nie no, na prawdę prezesów mam genialnych!

No to już we wtorek! Ekstra!

Cytat:
super prezes no i przepraszam ze ściągnięcie wspomnień

Małą też pamiętam ale...

Loos Tylko wiesz... nie myślałam o tym dawno i jak przeczytałam to aż mnie dreszcz przeszedł.

A co do Twojej pamięci to
No i muszę po szpiegować...

Cytat:

Pamiętaj, pamiętaj nad morze przez Łódź - zahaczyć i relaks, odpoczynek w czasie podróży
mój mąż tylko ma tak, że jak wsiada, tak wysiada nad morzem Ale może się uda kiedyś go namówić na postój

Stary 2011-07-20, 09:05   #4327
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Taka pamięć to skarb! Też tak chcę jakaś receptura?
Co dat to u mnie masakra wielkimi literami... Zazdraszczam! Nie pamiętam dat urodzin, imienin bliskich osób, a co dopiero dalszych czy znajomych

Ulubione spodnie? myślałam, że to spódnica muszę spojrzeć.... - rzeczywiście ciekawy fason
A i coś jeszcze wyszpiegowałam soczystego buziaka!
się udało receptura - plemnik tatusia jajeczko mamusi - plus nie wiem pamięć słuchowa?
tak to spodnie na maxa szerokie zarąbiste
aaaaaa buziaki soczyste i mokre takie na tapecie jesteśmy zaślinieni

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 09:12   #4328
india83
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

India zdrówka życzę.
dziekuje

Cytat:
No i miałam zostać w domu, ale niestety... poprosili żebym przyszła, że dzisiaj podatki nie podatki. No i jestem.

Fajnie, że macie weekend dla siebie. A którego Wy wyjeżdżacie?

Przytulam mocno! I mam nadzieje, że lekarz znajdzie jakis złoty środek i zatoki nie będą Cię męczyć

Co do głośnika... to żal.pl. Mam nadzieje, że go odzyskacie i będzie sprawny!

Witacie
ale fajny prezes, no ale coz nie ma innego wyjscia jak dbac o swojego super pracownika tylko na siebie uwazaj

no z tym głosikiem to sprawa wygląda nieciekawie. bo ten nasz nie jest do odzyskania, powiedzieli, ze albo oddadza za niego kase albo dostaniemy nowy (jeden- a jak bedzie róznił sie kolorem??) bo co nam kasa jak kino za 2,5 tys zostanie z jednym głosnikiem i to tym najwiekszym. super!! no pierwszy raz spotkanłam się z czyms takim. a glosnik uległ uszkodzeniu w drodze z e sklepu do serwisu (o tym chyba nie pisałam)

co do mojej lazienki, znowu zmienia sie koncepcja tej sciany co miala byc niemalowana.... tam jest grzejnik na ktorym mam zamiar wieszac reczniki, a wiec jest ryzyko ze z ta sciana zacznie sie cos dziac no i chyba w koncu polozymy tam płytki na ok. 2 m
Tak aby konczyły sie za grzenikiem. boze... co ja jeszcze wymysle?? niech ten fachowiec juz zaczyna hihi

dzis miałam sen, ze wchodze do łazienki ogladam jak sa płytki polozeone- uznałam, ze ladnie starannie po czym zorientowałam sie, ze to moja łazienka... i wpadłam w histerie bo w niej były nie moje płytki... tylko jakies beżowe w paski i kwiaty (bo niby moj chrzestny mial takie w piwnicy i dal fachowcowi, aby u mnie pozlozyl) wscieklam sie zaczelam krzyczec i kazałam wszystko zrywacv i kłasc od poczatku. koszmar!!!
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 09:14   #4329
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
No czasem mu się zdarza Nie no, na prawdę prezesów mam genialnych!

No to już we wtorek! Ekstra!

Loos Tylko wiesz... nie myślałam o tym dawno i jak przeczytałam to aż mnie dreszcz przeszedł.

mój mąż tylko ma tak, że jak wsiada, tak wysiada nad morzem Ale może się uda kiedyś go namówić na postój
A siusiu?

O żesz! zapomniałam napisać, że prezes się wykazał

Cytat:
się udało receptura - plemnik tatusia jajeczko mamusi - plus nie wiem pamięć słuchowa?
tak to spodnie na maxa szerokie zarąbiste
aaaaaa buziaki soczyste i mokre takie na tapecie jesteśmy zaślinieni
hahaha czyli nie da się mnie poprawić a pamięć słuchowa u mnie? nieee... ja to typowy wzrokowiec czego nie zobaczę tego nie zapamiętam
a buziaki cudowne
i jeszcze coś fajnego widziałam a raczej kogoś (malutkiego Aleksandra w rybulkowych ubrankach z tego co kojarzę - czy popis mojej pamięci się udał ?? )

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-07-20 o 09:15
Stary 2011-07-20, 09:16   #4330
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia tak, tak we wtorek JUż o niczym innym nie myślę tylko o zachodach słońca na plaży + wędzonej rybce

India spokojnie takie wybory zawsze są najgorsze, ale wierzę że zrobicie tak, ze będzie przepięknie.

Stary 2011-07-20, 09:20   #4331
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 09:22   #4332
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje

ale fajny prezes, no ale coz nie ma innego wyjscia jak dbac o swojego super pracownika tylko na siebie uwazaj

no z tym głosikiem to sprawa wygląda nieciekawie. bo ten nasz nie jest do odzyskania, powiedzieli, ze albo oddadza za niego kase albo dostaniemy nowy (jeden- a jak bedzie róznił sie kolorem??) bo co nam kasa jak kino za 2,5 tys zostanie z jednym głosnikiem i to tym najwiekszym. super!! no pierwszy raz spotkanłam się z czyms takim. a glosnik uległ uszkodzeniu w drodze z e sklepu do serwisu (o tym chyba nie pisałam)

co do mojej lazienki, znowu zmienia sie koncepcja tej sciany co miala byc niemalowana.... tam jest grzejnik na ktorym mam zamiar wieszac reczniki, a wiec jest ryzyko ze z ta sciana zacznie sie cos dziac no i chyba w koncu polozymy tam płytki na ok. 2 m
Tak aby konczyły sie za grzenikiem. boze... co ja jeszcze wymysle?? niech ten fachowiec juz zaczyna hihi

dzis miałam sen, ze wchodze do łazienki ogladam jak sa płytki polozeone- uznałam, ze ladnie starannie po czym zorientowałam sie, ze to moja łazienka... i wpadłam w histerie bo w niej były nie moje płytki... tylko jakies beżowe w paski i kwiaty (bo niby moj chrzestny mial takie w piwnicy i dal fachowcowi, aby u mnie pozlozyl) wscieklam sie zaczelam krzyczec i kazałam wszystko zrywacv i kłasc od poczatku. koszmar!!!
Musisz intensywnie o tym myśleć skoro nawet w śnie się to ukazuje
Spokojnie... na pewno dobrze wybierzesz

Apropo snu to mi się dzisiaj śniło, że zdawałam jakiś ustny egzamin na studiach... i wykładowca był zaskoczony, że mam bardzo dobre wyniki naukowe, wysoką średnią i mi się pytał czy pracuję, ja mówię, że aktualnie szukam pracy... i bach budzik zadzwonił... ciekawa jestem co mi chciał powiedzieć
Stary 2011-07-20, 09:25   #4333
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia tak, tak we wtorek JUż o niczym innym nie myślę tylko o zachodach słońca na plaży + wędzonej rybce

India spokojnie takie wybory zawsze są najgorsze, ale wierzę że zrobicie tak, ze będzie przepięknie.
oj wiem, że są. tym bardziej, ze w mojej głowie co chwiel roi sie od nowych pomysłow. chyba wam nie pisałam, ael w lutym kupilam panele do jednego z pokoi i wczoraj pojechałam je oddac i kupiłam kolejne piękniejsze hihi musze meza naklonik aby je szybko polozyl zebym nie zdazyła zmienic zdania

Cytat:
Musisz intensywnie o tym myśleć skoro nawet w śnie się to ukazuje
Spokojnie... na pewno dobrze wybierzesz

Apropo snu to mi się dzisiaj śniło, że zdawałam jakiś ustny egzamin na studiach... i wykładowca był zaskoczony, że mam bardzo dobre wyniki naukowe, wysoką średnią i mi się pytał czy pracuję, ja mówię, że aktualnie szukam pracy... i bach budzik zadzwonił... ciekawa jestem co mi chciał powiedzieć
oj mysle, bo zawsze wszystkim sie mocno przejmuje (kiedys mnie to wykonczy)

moze chciał Ci złozyc super oferte pracy?? moze to jakis znak??
Stary 2011-07-20, 09:27   #4334
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India niezła jesteś

Stary 2011-07-20, 09:32   #4335
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje

Oj, faktycznie nie ciekawie z tym głośnikiem.... mam nadzieje, że wszystko się dobrze skończy.

A co do snu... to kochana... mam nadzieje, że szybko zacznie ten robotnik i już nie bedziesz o tym myśleć!

A co do grzejnika to w sumie masz racje, chyba faktycznie lepiej, żeby płytki były wyżej. Też pytanie czy tę łazienkę będziecie częściej używać, czy tę na dole.

Cytat:
A siusiu?

O żesz! zapomniałam napisać, że prezes się wykazał

hahaha czyli nie da się mnie poprawić a pamięć słuchowa u mnie? nieee... ja to typowy wzrokowiec czego nie zobaczę tego nie zapamiętam
a buziaki cudowne
i jeszcze coś fajnego widziałam a raczej kogoś (malutkiego Aleksandra w rybulkowych ubrankach z tego co kojarzę - czy popis mojej pamięci się udał ?? )
A w zasadzie bez siusiu czasami się zatrzyma, a tak to potrafi jechać bez przerwy, To ja zawsze nudze , że musimy się zatrzymać, żeby wyprostować kości.

Martucha, super te spodnie!!!! No genialne!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 09:34   #4336
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

buziakuje

Cytat:

ci od głośnika mnie zadziwiają...
a co do kaloryfera... to masz racje może się coś dziać...
no i rewelacyjny sen, chyba za dużo o tym myślisz

Cytat:
a buziaki cudowne
hahahah BRAWOOO twój popis pamięci udał się w 100%!!!

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ho

Cytat:
kolejna mocno myśląca....
nikt się jeszcze nie odezwał?
do mnie oprócz przyjaciółki przedszkola tez nie..
ciekawe czy już bym zjadała paznokcie...

Cytat:
oj wiem, że są. tym bardziej, ze w mojej głowie co chwiel roi sie od nowych pomysłow. chyba wam nie pisałam, ael w lutym kupilam panele do jednego z pokoi i wczoraj pojechałam je oddac i kupiłam kolejne piękniejsze hihi musze meza naklonik aby je szybko polozyl zebym nie zdazyła zmienic zdania
wariatka!!! :

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:

dziękuję zarumieniłam sie chce jeszcze jedne takie bo są mega
Stary 2011-07-20, 09:35   #4337
india83
Zakorzenienie

kurde dumam nad menu na parapetówke... to juz niedługo

na razie swoją obeność potwierdziło 7 os, jeszcze 4 os. musza dac odpwiedz.

Guciu Twoje chili con carne mnie intryguje- nigdy tego nie jadłam. Martucha Ty mnie utłuczesz bo gdzies sobie zapisałam Twoje propzoycje, ale nie moge znalesc (Guci mam)

W maksie bedzie 13 os ( z nami) Gdzie my sie pomiescimy??? skad ja wezme tyle talerzy hihi

robiłyscie kiedys kanapki z krakersów? jak sie sprawdzaja?
Stary 2011-07-20, 09:38   #4338
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Do mnie się rok temu odezwali 2 sierpnia więc jeszcze jest czas

Ana to jak my jeździliśmy do Holandii (1300 km). To mieliśmy tylko raz odpoczynek aby zatankować i skorzystać z WC a tak to ciągiem jechaliśmy

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

India to u nas było na parapetówce... 10 osób (to jak dla znajomych robiliśmy). Ja robiłam kiedyś kanapki na krakersach uwielbiam je.

Stary 2011-07-20, 09:42   #4339
india83
Zakorzenienie

dziewczyny jak imprezk bedzie sie zaczynac o 18tej to od jakich dan mam zaczac? najpierw zimne? pozniej cos cieplego , pozniej ciasto i znowu cos cieplego? ratunku!!!!
kurcze a ja do mufinnek nie mam foremek

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

[Madzia my tez dla znajomych, ale juz bvardzo okroilismy liste. powinno byc jeszcze z 6 os wiecej (ale 2 odmowily z przyczyn od nas niezaleznych) a dwóch par tym razem po prostu nie zaprosimy (mamy raczej sporadyczny kontakt) na razie z przyczyn finansowych zaprosilismy tych najblizszych
Stary 2011-07-20, 09:43   #4340
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

Guciu Twoje chili con carne mnie intryguje- nigdy tego nie jadłam. Martucha Ty mnie utłuczesz bo gdzies sobie zapisałam Twoje propzoycje, ale nie moge znalesc (Guci mam)

W maksie bedzie 13 os ( z nami) Gdzie my sie pomiescimy??? skad ja wezme tyle talerzy hihi

nic w przyrodzie nie ginie

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1910

Cytat:
dziewczyny jak imprezk bedzie sie zaczynac o 18tej to od jakich dan mam zaczac? najpierw zimne? pozniej cos cieplego , pozniej ciasto i znowu cos cieplego? ratunku!!!!
kurcze a ja do mufinnek nie mam foremek
na śląsku jest tradycja - ciasto kawa potem konkrety - ale u nas zawesze ciastka i słodkości są z boku i sobie podjadają w miedzy czasie zimna płyta, sałatki też stoją a dania ciepłe podaje po jakimś czasie ale ja nigdy nie robie obiadu itd - w gornie naszych znajomych tak jest że zjadasz coś z zimnej płyty sałatki, za jakiś czas "kolacyja" a potem zimna płyta dalej
Stary 2011-07-20, 09:43   #4341
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuję zarumieniłam sie chce jeszcze jedne takie bo są mega
A Ty je kupiłaś w tym cudownym sklepie, który niedawno odkryliście tak? W którym ja nigdy nic nie umiem znaleźć

Cytat:

U nas się sprawdza na imprezach Mocno przyprawione, ostre, z chipsami tortilli (serowymi) do tego posypane serem. Mamy ten przepis od znajomych i często robimy

A co do zastawy... to wiesz... jak to znajomi to zawsze można jednorazowe talerzyki wykorzystać

Ja na krakersach nie robiłam kanapek, ale ponoć są super. Ja robiłam na chrupkim chlebie (waza), ale nie polecam, bo bardzo szybko sflaczały, choć w smaku były bardzo dobre.

Stary 2011-07-20, 09:44   #4342
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India u nas tez impreza była na 18. Generalnie to na stole już stały zimne przekąski. jak wszyscy przyszli to podałam zupę + drugie. Potem każdy wcinał zimne przekąski i potem jeszcze podałam ciasto i kawę i znowu zimne przekąski wcinaliśmy. Zimne non stop stały na stole.

Stary 2011-07-20, 09:51   #4343
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty je kupiłaś w tym cudownym sklepie, który niedawno odkryliście tak? W którym ja nigdy nic nie umiem znaleźć
tak
Stary 2011-07-20, 09:56   #4344
baja_86
Zakorzenienie

Cześć
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 09:57   #4345
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Drogie ciocie!

Seba się domaga komplementów i muszę go wrzucić

Oraz dzisiejsze foto brzuszka dopiero zaczyna rosnąć
Piękna dzidzia i brzusio słodki

Cytat:
Rosi na bank sobie odbijecie oooo ale pewnie do przyszłego tygodnia obwodnicy nie oddadzą?

ktosia o tak! fajnie było bez okresu co

Agatek jaka fajna fasolka a brzuszek maleńki fotografuj potem fajnie się porównuje

india poka lampe poka obyło się bez urazów i kłótni?
Bardzo fajnie A teraz jeszcze leci jak nigdy

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wpadam tylko zebyscie o mnie i Nadusce nie zapomnialy

calujemy was mocno i dalej licze, ze nastana piekne czasy i bede z Wami na biezaco

no i prosze mlode pokolenie wizazanek
Zakochałam się Bossssska jest!

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Agatek się chwali to ja tez

Poznajcie moje szczęście ssące paluszka to skan z filmu USG więc jak uchwyciłam tak jest
Słodziak malutki

Moje dziecię nakarmione i śpi teraz w łóżeczku, a ja ogarnęłam domek i czekam na koleżankę.
Stary 2011-07-20, 09:58   #4346
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć
Basiulka!!! buziakuje cię

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Moje dziecię nakarmione i śpi teraz w łóżeczku, a ja ogarnęłam domek i czekam na koleżankę.
to sie relaksuj, mojej dziecie też śpi, nie mam co robić, obiadu nie robie bo mąż wróci dziś po 19.. więc się nudze, zaraz zacznie lać... miodzio
Stary 2011-07-20, 10:00   #4347
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

moze chciał Ci złozyc super oferte pracy?? moze to jakis znak??
Wariot

Chciałabym

Cytat:
A w zasadzie bez siusiu czasami się zatrzyma, a tak to potrafi jechać bez przerwy, To ja zawsze nudze , że musimy się zatrzymać, żeby wyprostować kości.

J bym nie wytrzymała bez siusiu chyba, że z pamperem

Spodnie są super! Też mi się podobają extra na takie wakacyjne dni już je widzę podczas spaceru nad morzem jak fajnie się rozwiewają

Cytat:
hahahah BRAWOOO twój popis pamięci udał się w 100%!!!

kolejna mocno myśląca....
nikt się jeszcze nie odezwał?
do mnie oprócz przyjaciółki przedszkola tez nie..
ciekawe czy już bym zjadała paznokcie...
Ooo jak fajnie podniosła mi się samoocena

Nikt
Chciałam iść do prezydenta... ale wyjechał na 2 tyg. na urlop
Mama rozmawiała z taką kobietką co jest dyrektorką prywatnego i może by była jakaś szansa... może... ale przeraża mnie to, że ten żłobek/przedszkole jest czynny 5:00-21:00 chyba praca na zmiany... no i nie wiem czy żłobek i przedszkole to razem? wydaje mi się, że osobno... chyba...

Cytat:
Do mnie się rok temu odezwali 2 sierpnia więc jeszcze jest czas

Ana to jak my jeździliśmy do Holandii (1300 km). To mieliśmy tylko raz odpoczynek aby zatankować i skorzystać z WC a tak to ciągiem jechaliśmy

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

India to u nas było na parapetówce... 10 osób (to jak dla znajomych robiliśmy). Ja robiłam kiedyś kanapki na krakersach uwielbiam je.
A no to my też długich przerw nie robimy... siusiu... z 15 min przerwy i dalej ale tu jest wyjątkowa sytuacja... bo byłaby się okazja spotkać

India, u nas też słodkości stoją cały czas... razem z zimną płytą
Gdy goście się schodzą jedzą to co jest na stole... a gdy są już wszyscy to podaje się pierwsze ciepłe danie... potem jedzą to co na stole... i za jakiś czas drugie danie ciepłe... tak mnie więcej... ale czasem jest tylko jedno ciepłe, a czasem ze 3/4 ciepłe... zależy co za impreza, ile trwa, ile jest dań z zimnej płyty (jak mało to więcej ciepłych itp.)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 10:01   #4348
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 10:03   #4349
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
posmaruj czymś. Jak nic nie masz to choc ocet albo cebula.

Stary 2011-07-20, 10:04   #4350
india83
Zakorzenienie

Cytat:
nic w przyrodzie nie ginie

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1910

na śląsku jest tradycja - ciasto kawa potem konkrety - ale u nas zawesze ciastka i słodkości są z boku i sobie podjadają w miedzy czasie zimna płyta, sałatki też stoją a dania ciepłe podaje po jakimś czasie ale ja nigdy nie robie obiadu itd - w gornie naszych znajomych tak jest że zjadasz coś z zimnej płyty sałatki, za jakiś czas "kolacyja" a potem zimna płyta dalej
Marta

Cytat:

U nas się sprawdza na imprezach Mocno przyprawione, ostre, z chipsami tortilli (serowymi) do tego posypane serem. Mamy ten przepis od znajomych i często robimy

A co do zastawy... to wiesz... jak to znajomi to zawsze można jednorazowe talerzyki wykorzystać

Ja na krakersach nie robiłam kanapek, ale ponoć są super. Ja robiłam na chrupkim chlebie (waza), ale nie polecam, bo bardzo szybko sflaczały, choć w smaku były bardzo dobre.
musze nad tym pomyslec, ale najpierw mysialabym to zrobi wczesniej tylko dla nas a nie wiem czy znajde czas

o talerzykach jenorazowych pomyśle

Cytat:
India u nas tez impreza była na 18. Generalnie to na stole już stały zimne przekąski. jak wszyscy przyszli to podałam zupę + drugie. Potem każdy wcinał zimne przekąski i potem jeszcze podałam ciasto i kawę i znowu zimne przekąski wcinaliśmy. Zimne non stop stały na stole.
kurcze no to widze, że nie ma reguły kazdy podaje jak mu wygodniej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości