mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-10, 17:06   #4351
rojku
Rozeznanie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

Witajcie
Pustki tutaj jak zwykle w weekend.

Wzięłam z Was pracusiów przykład i upiekłam paluszki na słono z 3 porcji
Mąż wyprał psa, bo się głupek wytarzał w kupie.I tak śmierdział więc drugi raz go prałam, ale i tak roztacza z radością machając swoim włochatym ogonem aromat
Teraz się na odpoczyneczek walnęłam, bo kondycję już mam dramatyczną i te ciastka same mnie wykończyły, a mój 20kilowy psiaczek się dołożył.

Miłego wieczorku.
Ja jadę na 70te urodziny taty Będziemy mu puszczać lampiony zamiast świeczek na torcie
Stary 2011-09-10, 17:11   #4352
dygotka8
Zakorzenienie

.

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-09-14 o 08:23
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 17:25   #4353
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
ja jestem jakas przybita psychicznie dzis. Nie mam dola ani nic ale jakos nic mi sie nie chce. Do tego stracilam pewnosc co do imienia synka.
Aleksander podoba mi sie ale Olek juz srednio.
A moze Błażej? Darek? Gracjan? Karol?

Tztowi Marcel podoba sie.
gdybym ja miała wybierac to tak... Gdyby Martynce wyrósł siurek to byłaby Marcelem :P z wymienionych podoba mi sie jeszcze Błażej... Gracjan kojarzy mi sie z pajacem w podkolanówkach z yt, Karol z papierzem, a Darek ... no comment :P

ale mysle jak princesska... imie samo przyjdzie jak zobaczycie synka slyszalam ze wiele razy zdarza sie ze po porodzie dziecko inaczej sie nazywa niz wybrali rodzice w trakcie czy przed ciążą głowa do góry kochana

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 17:37   #4354
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez __Fallen Angel__ Pokaż wiadomość
ja też chciałam dać Aleksander gdybym miała syna ale mój tż nie chciał bo mu się z kimś kojarzy. z tych imion co podałaś to i tak stawiam na Aleksandra miałam w przedszkolu jednego i był świetnym dzieciakiem,mądry, wesoły i w ogóle super

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

a ja na razie stawiam że dam Oliwia mojej córeczce
U mnie Filip mial byc Aleksandrem...ale tesciowa mi obrzycila mowiaz Olek...wiec stanelo na Filip Alexander.
Mi sie zaczal podoba Tymoteusz, ale Tz powiedzial, ze Tymek to plyn do mycia naczyn z biedronki, wiec nawet nie chcial sluchac. Dobrze, ze jest dziewczynka i jakos samo przyszlo , ze bedzie Weronika. Tesciowa probuje nam wcisnac Zosia ( jej sp. mama tak miala na imie),ale mi sie te imie wyjatkowo nie podoba.

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Witajcie
Pustki tutaj jak zwykle w weekend.

Wzięłam z Was pracusiów przykład i upiekłam paluszki na słono z 3 porcji
Mąż wyprał psa, bo się głupek wytarzał w kupie.I tak śmierdział więc drugi raz go prałam, ale i tak roztacza z radością machając swoim włochatym ogonem aromat
Teraz się na odpoczyneczek walnęłam, bo kondycję już mam dramatyczną i te ciastka same mnie wykończyły, a mój 20kilowy psiaczek się dołożył.

Miłego wieczorku.
Ja jadę na 70te urodziny taty Będziemy mu puszczać lampiony zamiast świeczek na torcie
No moj pies tez sie kwalifikuje do prania,ale mi sie nie chcialo dzis.... dzieki Tż towi mialam zajecie. Mial kupic kopiec kreta- jutro ma urodziny i nie chcialo mi sie wymyslac tortow. A ze tescie maja na deser przyjsc a mnie cos kreci na banany ostatnio to sobie narobilam smaka na to ciasto. No i co? I gulun zapomnial kupic a po pracy zmeczony i se poszedl spac. Wiec raz dwa upieklam biszkopt, przelozylam kremem do tortow, troche dzemu, na wierzch krem zmieszany z niebieska galaretka i pozniej nasypia z kakao cyfre 31. Ale mnie wkurzyl bo zero skruchy, ze pozniej pojedzie czy cos. Jakby mi robil jakas przysluge Dobrze, ze spi, przynajmniej nie musze sie nim zloscic.

ROJKU poczulam sie jak gowniara przy tobie jak zobaczylam, ze twoj tato ma 70 lat ( moja babcia o 2 lata starsza). Udanej imprezy!
Stary 2011-09-10, 17:51   #4355
dygotka8
Zakorzenienie

.

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-09-14 o 08:09
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 18:05   #4356
ggoraa
Zadomowienie

http://www.kciuk.pl/Ciezarne-dumne-z-kraglosci-a65280/ dla poprawy nastroju
Stary 2011-09-10, 18:58   #4357
nie _wiem
Raczkowanie

http://www.ladiesandbabies.pl/co-ze-...ac-do-szpitala moim zdaniem fajna lista rzeczy potzrebnych do szpitala ja bym dodała tylko ze 2 pajacyki dla dzidziusia
nie _wiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 19:08   #4358
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nie _wiem Pokaż wiadomość
http://www.ladiesandbabies.pl/co-ze-...ac-do-szpitala moim zdaniem fajna lista rzeczy potzrebnych do szpitala ja bym dodała tylko ze 2 pajacyki dla dzidziusia

najlepsze sa zatyczki do uszu

30t 1d - ?
Stary 2011-09-10, 19:12   #4359
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem jakas przybita psychicznie dzis. Nie mam dola ani nic ale jakos nic mi sie nie chce. Do tego stracilam pewnosc co do imienia synka.

Mnie się właśnie Olek nie podoba, a rzadko kto będzie wołał całe imię

Moi faworyci, może coś wybierzesz?
Miłosz
Mirosław
Krystian
Kryspin
Igor
Borys
Grzegorz
Dawid
Jacek
Mikołaj

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 19:21   #4360
nie _wiem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
najlepsze sa zatyczki do uszu

też się z tego śmiałam
nie _wiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 19:31   #4361
tuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
Tuszka-ale ja Ci nie zabraniam opłacić położnej-zrobisz jak uważasz przecież,napisałam tylko,że Goldika pisała w wątku,że opłacenie położeniej NIE gwarantuje przyjęcia w ogóle do szpitala o ile Twój lekarz tam nie pracuje.
Jeśli Twój lekarz prowadzący pracuje u św. Zofii to i tak cię przyjma i jak tylko się doweidzą,że lekarz tam pracuje to i tak będą skakać wokół Ciebie.
Dygotko, chodziło mi raczej o to, że po tym co napisałyście postanowiłam zadz. do znajomej i usłyszeć jej opinię, jako osoby, która zna środowisko szpitali ginekologicznych w Warszawie. Dla mnie 1500 zł to nadal zawrotna suma i myślę, że by wystarczyło na pół wyprawki. Dlatego się gryzę z decyzją, miałam już wczoraj dać odp. położnej, ale z racji etgo, że tż woli wieczory z kolegami, nie mam nawet jak się jego poradzić. A że w✂✂✂✂ia mnie coraz bardziej, to chyba nie będę miała litości dla stanu jego konta!!

Cytat:

Gracjan kojarzy mi się tylko z Roztockim , czyli kiepsko. Myślę że większości też. Błażej i Marcel są ładne.
planujemy nazwać syna Franek, ale Franciszek już mi się nie podoba, tak jak Franek ;/ a większości obecnie kojarzy się tylko z kredytem

Dzisiaj wieczorem walka stulecia, wszyscy Tżci przed TV jak nic! Sama chętnie obejrzę
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 20:17   #4362
goldika
Zakorzenienie

dzieki Dziewczyny za rady
Olek wydaje mi sie takie za "cieple" imie. a Aleks zdrobnienie to w ogole odpada.
Przeczesalam internet i jeszcze wpadlo mi w oko:
Kordian
Kornel
Nataniel
Mikołaj

Zalezy mi, zeby syn potem nie mial jakis glupich zdrobnien. Przepraszam, ze zanudzam

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Seona Krystian tez mi sie podoba ale Tz juz nie :/
wrrr... ciezka sprawa
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 20:36   #4363
tuszka
Raczkowanie

Kornel Ale nie wiem, jakby się miała zdrobniale zwracać. Ale u mnie w domu, każdy domownik ma jakąś ksywe, niekoniecznie związaną z imieniem.
A taka moja rada, to przeczytaj każde imię wraz z nazwiskiem, jakie zamierzacie nadać na głos. Bo czasami niektóre mogą brzmieć kiepsko
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 21:35   #4364
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

POSTA MI WCIIELO

Pisalam o poloznej ze uwazam ze nie warto, ze u mnie w szpitalu od roku na pewno nic sie nie zmienilo, bedzie ze mna tz i z Oliwia tez byl i nawet mowil ilo procentowe skurcze mam:P
"oooo przygotuj sie""duuzy""kolos" trzymal mnie za reke i nie raz mial gule w gardle
takze wiem ze w moim szpitalu szkoda kasy, wolalabym kupic cos za to maluchowi.

I Imiona męskie:
Miłosz
Kacper
Dorianek

Damskie
Amelka
Oliwia
Hania
Julia
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 21:39   #4365
ggoraa
Zadomowienie

Z imionami to jest tak, ze jak sie widzi dzidzie to jakos odrazu wiadomo jakie imie bedzie do niej pasowac

Kurde, smaruje sie codzien oliwka, a miejscami skora sucha jakby mi po opalaniu schodzila... wczesniej tak nie mialam- moze macie jakies rady na to?

Wczesna pora, a ja zmeczona tym nudzeniem jakbym tyrala w polu 12 godzin. Dzis sasiada nie ma, wiec cale szczescie, ze noc sie zapowiada spokojnie ( chociaz z tej strony heheh).

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
POSTA MI WCIIELO
I Imiona męskie:
Miłosz
Kacper
Dorianek

Damskie
Amelka
Oliwia
Hania
Julia
Tylko , ze te imiona sa teraz bardzo popularne . U mnie problemem jest jeszcze bardzo liczna rodzina Tż , wiec polowa imiona idzie do skreslenia...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-10, 22:23   #4366
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczesalam internet i jeszcze wpadlo mi w oko:
Kordian
Kornel
Nataniel

Mikołaj

Zalezy mi, zeby syn potem nie mial jakis glupich zdrobnien. Przepraszam, ze zanudzam

Goldika, ja jeszcze patrzę z czym się imię rymuje i Nataniel-Natan rymuje się z Satan Więc jak dla mnie odpada

Ślub
Pati
Lili
Stary 2011-09-11, 01:40   #4367
__Fallen Angel__
Zadomowienie

jejku spać nie moge takie mam skurcze łydek kręciłam się z boku na bok aż w końcu wstałam,wypiłam magnez i czekam aż mnie sen dopadnie

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 03:51   #4368
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Witaj w klubie ja od 2 nie śpię. Wstałam może zachce mi się spać

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 07:29   #4369
ela3010
Zadomowienie

Hej dziewczyny.

widzę ze nocne marki zaczynają nam się pojawiać, nic przyjemnego wybić się ze snu.

Ja śniadanko wcinam, zaraz do pracy weekendowej.

Z tych imion co podawałyście to mój synek będzie miał na imię Milosz, o ile to synek będzie, bo miałam w tym celu tylko jedno usg a i to lekarz nie był pewny.

Mi się jeszcze Paweł podoba, Kamil, Hubert.

Miłego dnia kochane, całuję was mocniutko. Pogoda zapowiada się całkiem ładna, więc będzie miła niedziela.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 08:22   #4370
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Z imionami to jest tak, ze jak sie widzi dzidzie to jakos odrazu wiadomo jakie imie bedzie do niej pasowac

Kurde, smaruje sie codzien oliwka, a miejscami skora sucha jakby mi po opalaniu schodzila... wczesniej tak nie mialam- moze macie jakies rady na to?
.
hm, ja zanim się przyzwyczaiłam, to wołałam na małego "kotek" itd. Moim zdaniem nie od razu kojarzy się małe dziecko z imieniem. Dopiero od ok pół roku czuję, że to imię jest jego drugą skórą.

co do oliwki - mnie nie nawilża w ogóle, a jeszcze brudzi ubrania. Kup dobry, treściwy balsam, tylko taki dobrze się wchłaniający, by nie naciągać niepotrzebnie skóry. No i oczywiście bez "niedozwolonych" w ciąży składników. Ja tez smaruję raz dziennie brzuch, plecy na wysokości brzucha, pośladki i przód ud (tylko tu mam poj. rozstępy po poprzedniej ciąży, więc wolę smarować, by znów nie wyskoczyły). Na razie skóra jest nawilżona, sporadycznie zaswędzi, świeżych rozstępów brak.

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 08:46   #4371
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Goldika, ja jeszcze patrzę z czym się imię rymuje i Nataniel-Natan rymuje się z Satan Więc jak dla mnie odpada

hahahahahahahaha.... w identyczny sposob wyłonilismy Martynke mielismy spisane pare imion ktore obojgu sie podobaja, odrzucilismy najpopularniejsze a do reszty ukladalismy rymowanki obrazajace i jak bylo ich sporo to imie out do Martyny chyba nic nie wymyslilismy no i sie podoba.... ale z rymowankami duuuuuzo smiechu bylo

co do skory.... przyznam ze mnie ani nie swedzi, ani nie jest super napieta.... dlatego tez sporadycznie sie smaruje i czasem to az mysle czy za chwile tego nie pozaluje :P

30t 1d - ?

Edytowane przez witaminkaccc
Czas edycji: 2011-09-11 o 08:48
Stary 2011-09-11, 08:56   #4372
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:

Sasiad znow sobie urzadzil libacje w nocy Nie spalam godzine w nocy... oczywiscie moj Tż stwierdzil, ze nie bedzie interweniowal, bo z caleog bloku tylko mi przeszkadzaja odglosy z imprezy.... w ramach zemsty mam zamiar wyjatkowo glosno odkurzac i przecuwac wszystkie sprzety w domu ( mieszkaja pod nami ci ludzie).
albo też np. nad ranem kiedy oni śpią puśĆ muzyke głośno, albo anonimowo zgłoś

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Kupiłam małemu 3 pary bodów po 5 zł i Julci rajstopki nic więcej takie ciekawego. Proszku nie było tzn tylko lovelka ale droga i dupa.
hey
te body po piątaku to sa rozpinane tylko w kroku? czy tez przy szyjce? bo słyszałam, zeby nie kupowĆ tych wciąganych przez głowę...

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
.
70?? lampionów?? ale pamiętajcie, zeby to zrobiĆ na pustej dośĆ przestrzeni... bo byłam na jednym weselu na którym lampiony zatrzymywały się na przydrożnych drzewach(zanim się wzbiły) i skapywały na samochody- współczuję im stresu bo goście mieli pretensje... o_O ... a nawet jedna choinka zaczęłą sie paliĆ
mój ma 65 także już nie długo będzie okrągła rocznica

do kiedy obowiązują te kody na pampersy w Rossmanie? moze dzisiaj bym się wybrała...
a tak w ogóle to jade do rodziców na tydzień- ale postaram się was podczytywaĆ a jak dam rade to napisaĆ co u mnie się dzieje...

Miłej niedzieli

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

cholerny skurcz łydki mnie obudził jakąś godzinę temu- wstałam zjadłam kanapkę, wzięłam magnez i zaraz znowu się kładę
co prawda to dopiero drugi raz w ciąży- ale nei rozumiem dlaczego, skoro biorę magnez i to 3xdz. czy te syntetyki się w ogóle nie wchłaniaja czy jak? o_O
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 09:12   #4373
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
hahahahahahahaha.... w identyczny sposob wyłonilismy Martynke mielismy spisane pare imion ktore obojgu sie podobaja, odrzucilismy najpopularniejsze a do reszty ukladalismy rymowanki obrazajace i jak bylo ich sporo to imie out do Martyny chyba nic nie wymyslilismy no i sie podoba.... ale z rymowankami duuuuuzo smiechu bylo
My tak samo Plus jeszcze moja siostra nauczycielka nam "pomagała" i rzucała przezwiskami z jej klasy Na kilka w życiu bym nie wpadła ale imię od razu odpadało

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
ale pamiętajcie, zeby to zrobiĆ na pustej dośĆ przestrzeni... bo byłam na jednym weselu na którym lampiony zatrzymywały się na przydrożnych drzewach(zanim się wzbiły) i skapywały na samochody- współczuję im stresu bo goście mieli pretensje... o_O ... a nawet jedna choinka zaczęłą sie paliĆ
Weź mi nie mów o lampionach Rojku uważajcie!! Uczeń mojej siostry stracił wzrok w czasie puszczania lampionów!!! Też było dziecko na weselu, rodzice dali mu puścić lampion, on pękł wprost na twarz chłopca Oprócz poparzonej twarzy dziecko straciło całkowicie wzrok w jednym oku a w drugim ma tylko poczucie światła

Kompletnie nie wiem co to ma do tradycji polskiej? Niech ludzie puszczają balony albo fajerwerki, a nie jakieś japońskie zwyczaje

Ślub
Pati
Lili
Stary 2011-09-11, 09:54   #4374
oolong
Zakorzenienie

ja myślałam, że te lampiony to na wodzie??? czy to za życia tez się robi?

edit: o już widzę, że tak, bo na weselu były......
mi się skojarzyły z tradycja pośmiertną/zniczami

Edytowane przez oolong
Czas edycji: 2011-09-11 o 09:55
oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 09:57   #4375
lina84
Rozeznanie

witajcie mamusie
My z tż wybraliśmy juz dawno imię Maciuś i na razie bez zmian -ale zobaczymy jak urodzę -spojrzę na maluszka i zobacze czy pasuję.
Ciesze się ze szybko wybraliśmy imię bo myślałam że bedzie gorzej.
Mój tż bedzie nie długo chrzestnym co już pisałam -i wkońcu zapytałam się co potrzebuja i tyle -to powiedzieli że chcą zestaw butelek z aventu -kupiliśmy też te łyżeczki z grawerem i postanowiłam kupić jakieś ubranka na razie zamówiłam takie 2 bluzeczki:

http://allegro.pl/bluzka-dziecieca-s...804797886.html
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 10:16   #4376
ggoraa
Zadomowienie

Witam niedzielnie

Co do lampionow- widzialam je w szkocji. Mieszkalam na wzgorzu i jak bylo swieto fajerwerkow to puszczali je- z mojej perspektywy wygladalo to swietnie, jak z doliny unosilo sie kilkadziesiat lampionow. Tylko sie zastanawialam jak to sie bedzie mialo po spotkaniu z samolotem- bo 15 mil od mojego domu bylo lotnisko

Mam w planach zrobic ciasteczka z rubionwym oczkiem, bo na podwieczorek urodzinowy samo ciasto to za malo. Tesciowa chciala dzis tez wziasc Filipcia, ale zostanie w domu, bo wkoncu zpaomni jak wyglada jego mama
Stary 2011-09-11, 10:24   #4377
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
ja myślałam, że te lampiony to na wodzie??? czy to za życia tez się robi?

edit: o już widzę, że tak, bo na weselu były......
mi się skojarzyły z tradycja pośmiertną/zniczami
Tak, teraz jest moda, że na weselach się puszcza.

Ślub
Pati
Lili

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-11, 10:36   #4378
__Fallen Angel__
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie ja od 2 nie śpię. Wstałam może zachce mi się spać
o to nie tylko ja mam nie przespane noce,musimy założyć wątek "rozmowy nocą" hehe

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 10:50   #4379
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
do kiedy obowiązują te kody na pampersy w Rossmanie? moze dzisiaj bym się wybrała...
a tak w ogóle to jade do rodziców na tydzień- ale postaram się was podczytywaĆ a jak dam rade to napisaĆ co u mnie się dzieje...

Miłej niedzieli

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

cholerny skurcz łydki mnie obudził jakąś godzinę temu- wstałam zjadłam kanapkę, wzięłam magnez i zaraz znowu się kładę
co prawda to dopiero drugi raz w ciąży- ale nei rozumiem dlaczego, skoro biorę magnez i to 3xdz. czy te syntetyki się w ogóle nie wchłaniaja czy jak? o_O

mnie magnez tak pol na pol pomógł.... a kody do 15tego czyli do czwartku bodaj

30t 1d - ?
Stary 2011-09-11, 11:50   #4380
rojku
Rozeznanie

Cytat:
ROJKU poczulam sie jak gowniara przy tobie jak zobaczylam, ze twoj tato ma 70 lat ( moja babcia o 2 lata starsza). Udanej imprezy!
Tato ma 70, ale moja mama to jego druga zona. Pierwsza mu umarła, z pierwszego małżeństwa jest moja siostra 12 lat starsza, a ja jestem z 83r. Poza tym to u nas w rodzinie tak jest właśnie - takie przesuniecią, że moja kuzynka ma dzieci starsze ode mnie

Co do lampionów udała nam się bezwietrzna pogoda. Mieliśmy tylko 7 lampionów - jeden za dziesięć lat Wyglądało bosko, wszyscy zachwyceni Więc niespodzianka się udała.
Z tradycją to wspólnego nic nie ma Ale stwierdziliśmy, że zamiast świeczek puścimy lampiony Puszczaliśmy je na górce i świetnie było widać jak lecą, aż do zgaśnięcia

Dziewuszki brzuchol mi się robi taki, że zaczął mi już przeszkadzać nawet przy wstaniu z łóżka, czy zbyt glębokiej kanapy/fotela, a tu jeszcze przede mną tyle czasu!!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości