![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???
Cytat:
Ooooo, od rana buziaki specjalnie dla mnie, dziękuję ![]() Ja też przeczytałam, ba.... nawet poczułam empatię Aguniu, to chyba 2 medale, co??? Ja np mogłabym napisać książkę o tym jak długo pewna osoba w firmie potrafi pisać maila lub wystawiać fakturę.... ![]() A wczoraj miałam babki drugi etap rekrutacji, spotkanie z lektorką jęz. pol. dla obcokrajowców z tej szkoły językowej. Miałam przygotować kolejną lekcję i rozwiązać parę językowych problemów. Wydaje mi się, że wypadłam całkiem dobrze... natomiast problem stanowiła moja " dyspozycyjność", o której zresztą już mówiłam na pierwszej rozmowie, że mogę wziąć kursy tylko po pracy, czyli wieczorne, ale widocznie nie dotarło.... ![]() No i całe to zawracanie głowy skończyło się stwierdzeniem, że zaczną ze mną współpracę jak będę bardziej dyspozycyjna.... co mnie jakoś szczególnie nie zmartwiło, może zeźliło trochę bo od początku mówiłam jak jest, więc drugie spotkanie , jeśli chodzi o " dyspozycyjność" - nic nie zmieniło... Zastanawiam się tylko, czy coś odpisywać na tego maila, którego dostałam, tzn " zaczniemy jak będzie Pani bardziej dyspozycyjna" czy zostawić to tak jak jest..... dziwne to wszystko. ![]() A może to jest znak dla mnie, pt " Odpuść sobie raz wreszcie to uczenie polskiego, skup się na innych rzeczach". Generalnie zawsze taki obrót spraw przyjmuję z pokorą, że widocznie tak musi być i to jest dla mnie lepsze, że skoro sprawy potoczyły się w ten sposób znaczy to że otwierają się inne drzwi. A wy jak myślicie? W każdym razie miłość ma do was jest wielika ![]() Idę zebrać do kupy i wydrukować wszystkie priwy, które dostałam w sprawie serwetek ![]() Na razie ogłaszam koniec zgłoszeń serwetkowych w tej turze ![]() Buuuzi PS>TERENIU!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!! ![]() PS2. Ile razy można edytować 1 posta????:P No w każdym razie od początku ![]() Sylwia, baaardzo ci zzazdroszczę upominków od Madzi i Joli, PRZEWSPANIAŁE!!! Ewuniu, nie denerwuj się... mój brat jest kierowcą zawodowym, ostatnio nader często jeździ " na Rosję" ( a ja go zawsze maltretuję językowo, że nie ma żadnego " na Rosję" tylko "do Rosji", u licha!!!) i gdybym miała się zamartwiać, to tylko to musiałabym robić, więc... będzie wszystko dobrze!! A i kupiłam sobie wczoraj bilet na Pink Martini, wiec już w środę idę na koncert, juhu ![]() No dobra, teraz to już przesadziłam z tym postem. Buuuzi
Zielonkowo blog Turkusowy hamak-Zakątek Kreatywnych Kobiet WALNIĘTA WYMIANKA NA DZIEŃ KOBIET 2014- regulamin, temat i inne ![]() Edytowane przez zielona butelka Czas edycji: 2012-05-18 o 07:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Osiołek z zakątka :)
|
Ojej kobietki nasza Terenia mam dzisiaj urodzinki
![]() TERENIU kochana sto lat w zdrowiu i z takim poczuciem humoru i werwą j optymizmem do życia jak masz teraz ![]() ![]() ![]() STO LAT ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
Sto lat sto lat !
![]() ![]() PS Mój szef chyba właśnie wpierdziela na maxa naczosnkowaną kiełbasę, bo tak mi tu wali w biurze, że szok... zaraz tam luknę za ścianę. Szkoda, że jajek jeszcze nie przyniósł ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
No to ja druga jestem po Eluni.
Dzisiaj moje urodziny nie mam Was czym poczestować ze slodkości. To może dla odmiany kilka śmiesznych zdjątek. Dlugo pisałam bo tel. odbieram. Dziękuję najmielejsze . |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
Ewuniu, Madziulki obie najpiękniejsze bardzo Wam dziekuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widok szefa wpierdzielającego grube plastry salcesonu na jezcze grubszych plastrach chleba.... to jest dopiero coś!!! CO środę u mnie ![]() Dziewczęta, serwetki zamówione. Kto nie zdążył, następny nabór za tydzień. No i oczywiście, OCZYWIŚCIE... musiałam latać po plotkowym i szukać siooodemkowego zamówienia na całe 2 serwetki, bo małpiatka nie wysłała priva. ![]() ![]()
Zielonkowo blog Turkusowy hamak-Zakątek Kreatywnych Kobiet WALNIĘTA WYMIANKA NA DZIEŃ KOBIET 2014- regulamin, temat i inne ![]() Edytowane przez zielona butelka Czas edycji: 2012-05-18 o 08:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
oj tam oj tam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
![]() Tereniu wszystkiego najlepszego ![]()
#4359 |
Zakorzenienie
|
![]() Aguś, biedna krucha pani B ![]() ![]() Bindownice też ma ![]() ![]() ![]() Ewuś piękne wykrojniki dostaniesz - czuję to, no i pokaż je zaraz ![]() Miłego dzionka życzę wszystkim ![]()
#4360 |
Zakorzenienie
|
Teresko wszystkiego najlepszego
![]() ![]() bindownicy będe na bank używać, nie lubię jak wystają marginesy od gotowych baz ![]() ![]() ![]()
#4361 |
Raczkowanie
|
Dla Tereni
Urodziny dzień radosny, Pełen kwiatów zapach wiosny. Dziś chcę złożyć Ci życzenia, Szczęścia, zdrowia, powodzenia. Niech Ci słońce jasno świeci, I w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki troski, By nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, Płyną niby wielka rzeka. I choć skromnie ułożone, Są dla Ciebie przeznaczone. Dziewczyny kartka i album piękne ale innych zrobionych przez was sobie nie wyobrażam ![]() Wszystkim które zajrzały do mnie bardzo dziękuję za miłe słowa. A drabinka z kotami ma swoją historię i jak znajdę chwilę to wam opowiem ![]() Buziaki
#4362 |
Wtajemniczenie
|
Tereniu - dużo zdrowia!!!!
![]() ![]() ![]() Kolejna przygoda Figi ![]() Byłam sobie z mamą na targu - wiadomo, dużo ludzi, aut. Jestem na chodniku, a tu mi jakiś wieśniak (bo rejestracja ze wsi ![]() ![]() I tak sobie myślę - jak ja mam dalej prowadzić pyskówke w sądzie, to chyba mi się nie chce. Ale z drugiej strony, podaruję facetowi, gość będzie pewny siebie, następnym razem wysiądzie i mnie uderzy. No i co mu zrobią?Bo każdy dla świętego spokoju odpuści taką sprawę. Tylko, że w ten sposób to chamstwa nie wyplenimy i niestety kraju i mentalności ludzi nie zmienimy. Aldona - Ty wiesz, że niejaka Dorota co wysłała Ci zaproszenie na fb to ja? ![]() Edytowane przez Figamaga Czas edycji: 2012-05-18 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
Szyblo:
WiEEEElkie buzi dla TERENI!!!!!!!! Żyj Nam 120 lat!!!!!!! Zieloniuchna oczywiście zaufam p.Robertowi.Ale zdaje sie on to podliczy wcześniej zanim tam pojedziesz i odbierzesz to może rzuć wtedy liczbe i nr konta abys nie musiała za Nas zakładać . Figunia tez mam często takie dylematy.Ściskam ![]()
#4364 |
Zakorzenienie
|
Do sądu pacana, nie odpuść! Nawet jeśli nic z tego nie będzie, to gwarantuję Ci... przestraszy się i przestanie tak kozaczyć.
Co za palant, na maxa.... Ja dziś z kolei doświadczyłam bardzo przyjemnej sytuacji. Biegłam na autobus i w sumie, wiedziałam, że już nie mam szans go złapać, ale biegłam i biegłam i biegłam.... a on..... poczekał na mnie na przystanku, dobre 30 sekund!!!! Jak dobiegłam... bez tchu, to nie dałam rady nogi podnieść i wsiąść, byłam skonana.... ale, miło mi było bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
Figuś aż mnie zatrzęsło, naprawdę nie wiem jak bym się w nerwach
zachowała. Na takie chamstwo czlowiek jest po prostu bezradny. Dziewuszki za zyczenia ogromne dzięki a ten wierszyk od Iwonki bomba. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Wtajemniczenie
|
TERENIU KOCHANA,
zdrowia jak najwięcej i tyleż samo weny twórczej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4367 |
Zakorzenienie
|
Zielonka mówisz do sądu??
Prowadziłam sprawę gdy baba potrąciła moją mamę stojącą na chodniku. Ona leżała w bólach 5 mies. tu w Polsce nie ubezpieczona. Adwokat za prowadz. sprawy dostał 3 tys. Mama na leczenie wydała 5 tys. I sprawę wygrałyśmy rekompensata 1 tys. Nigdy więcej sądów one są dla adwokatów by mieli z czego niezlę żyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joluś, jak jest odbiór własny to on mnie tylko informuje, że są gotowe, a podlicza na miejscu. Ewentualnie poproszę go, żeby tym razem policzył wszystko wcześniej. No zobaczymy. A ja się nudzę w pracy i czytam e- booka. kilka fajnych cytatów: „Pokażcie mi ludzi, którzy nie popełnili błędów, a ja pokażę wam tych, którzy wiele nie osiągnęli”; „Ten, kto nie popełnia błędów, nie popełnia niczego” Sokrates: „Błąd jest przywilejem mędrców, tylko głupcy nie mylą się nigdy”. Jestem mędrcem czyli:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Zielonka, masz rację, zostaw to tak jak jest, widocznie tak miało być i rozglądaj się dalej ![]()
#4371 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
TERENIU !!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spełnienia marzeń i samych słonecznych dni. Obyś była zawsze szczęśliwa, piękna i kochana. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zadomowienie
|
Tereniu wszystkiego najlepszego ,100 lat i dużo weny twórczej .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Wtajemniczenie
|
No dobra, przyznać się, kto mi zabrał nożyczki? Bo moje butelki czekają na obklejenie, wena jest, a nożyczek ni ma
![]() A faceta sobie odpuściłam. Bo na "dzień dobry" muszę zapłacić 300 zł w sądzie, a potem adwokata. Sprawa by się ciągnęła, słowo przeciwko słowu. Wiem, że facet by się wystraszył i tyle. Jakby człowiek był chamem i cwaniaczkiem, to powinnam się była przewrócić i zadzwonić na Policję, że mnie facet na chodniku potrącił. Ale ja tak nie umiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Wtajemniczenie
|
Tereniu kochana
![]() ![]() ![]() Niech Ci słońce zawsze swieci, Niech Ci czas jak woda leci, Niechaj szczęście zawsze sprzyja, Łzy i smutek Cię omija, Żyj szczęśliwie wśród radości, powodzenia i miłości, Moc radości i słodyczy Tobie Babagaga życzy ![]() ![]() ![]() Madziu Zieloniutka, ![]() ![]() Ewuniu, nie przypuszczałam, że bindowanie mojego notesu to debiut bondowniczki ![]() ![]() ![]() ![]() Figa , podziwiam Cie, że nie pacnęłaś tego palanta . ![]()
babagaga moje DECOUPAGE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238581 blog ![]() Edytowane przez babagaga Czas edycji: 2012-05-18 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co? On jest bezjajeczny? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
Z czasem jestem o tym coraz mocniej przekonana... facet a taki nijaki... ehhh...
Jadę po Niebieskiego - nastrój mi siadł, bo... się nie wygrzebali cholera z tego mieszkania, więc meble pewnie będę skręcała za tydzień SAMA ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja bym go jeszcze sprowokowała do rękoczynu, a do tego wyśmiała na oczach dziewczyny, że taki cwaniak a nie potrafi jak mężczyzna ominąć innego auta tylko po chodnikach jeździ ![]() Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za wsparcie ![]() Wystarczyło że wyrzuciłam to wczoraj z siebie, a znowu przypomniałam sobie jak ją olewać i się wyłączać w pracy gdy ona gada sama do siebie i wiecie co? Miałam z tego piorunującą satysfakcję jak po raz enty powtarzała jakieś zdanie (domniemam że pytanie do mnie) a ja no to: "A Pani coś do mnie mówiła?" a zaznaczam że siedzimy biurko w biurko ![]() Tereniu życzę Ci aby nad Twym niebem zawsze świeciło słonko!!!! a jak go chwilowo zabraknie, to niech ten bukiet to szybciutko zrekompensuje ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Muszę tylko wszystkie wykrojniki poprzyklejać na matę magnetyczną i obfocić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
TERENIU wszystkiego najlepszego
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.