|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Witajcie,
Żabcia wózek mi się bardzo podoba! Babobabku gratuluję córci! Super! Onyks gratuluję! a wzięliście też tą drugą działkę? Wpadłam się tylko przywitać. Dzisiaj mi nie będzie dane posiedzieć z Wami, ale postaram się zaglądać
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-05-10 o 09:01 |
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj zaczynam 20sty
dziękuję wszystkim za gratulacje nie wiem czemu ale jakoś stresa mam przed tymi wynikami....hcv, hiv, morfo i siuśki że już nie wspomnę ile kasy zostawiłam w labie
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Bao będzie dobrze z wynikami.
|
|
|
|
#4354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chcialam miec rybi ogon zamiast nog, spiewac jak ona (i oczywiscie czesto wylam te tony) ech wyobraznia dziecka jest piekna.Wlasnie przeczytalam krotce streszczenie "Bez mojej zgody" ... wow Cytat:
![]() Wracajac do ksiazek, czytal ktos ksiazke Danuty Walesy? Kolezanka sie nia zachwyca wiec czekam az skonczy czytac i pozyczam. |
||
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie czytając bajki, niektóre pamiętałam i właśnie mi sie przypominały obrazki z mojej dawnej książeczki z bajkami Tak mi się zawsze podobała..ale moja mama dała dzieciaczkom z rodziny wszystkie takie książki Może jakbym sie zapytała, to ktoś je jeszcze ma
Edytowane przez Malensstfo Czas edycji: 2012-05-10 o 09:10 |
|
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita chciałabym cię zobaczyć w wersji syrenkowej
Pamietam jak byłam w podstawówce i była moda na "brygadę RR" (pamiętacie tę bajkę??) i ja zawsze chciałam być... bzyczkiem Maleństwo zapytaj się, te stare książki mają cos w sobie. |
|
|
|
#4357 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam sie z ranca
![]() Cytat:
dobrze ze nie musicie odkladac staran, dbaj o siebie, gucia6 bede trzymac kciuki, Cytat:
bylam w biedronce po to body ale niestety najwiekszy rozmiar to 86 czyli zamaly na moje dziecko ![]() a wogole to napy sa plastikowe, kiepsko sie odpinaja, kiedys mi sie takie powyrywaly i musialam normalne guziki wszyc wiec nawet nie jest mi jakos bardzo szkoda ![]() buziaki
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, a ty nadal nie na porodówce?
Tak dużo wcześniej zaczęłyśmy ci przepowiadać poród a tu ciągle dwupak Ja się z Wami witam I spadam na badania.U nas wszystko okej, czujemy się świetnie, brzuch rośnie W sobotę następna wizyta.Przepraszam, że ostatnio mnie nie ma, ale co nadrobię zaległości, to już nie ma czasu na odpisanie a teraz mam już kilkudniowe zaległości u was
|
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiecie co ja zrobiłam...tylko ciiiii...właśnie co by pamięć została i żeby kiedyś dzieciom pokazać, to wyszukałam wszystkie bajki jakie pamiętałam i mam je na CD.... ![]() Nawet udało mi się znaleźć filmy typu:"Dumbo", "Herkules", a najbardziej cenie sobie stare Disneyowskie wersje Śpiącej Królewny, Królewny Śnieżki, Pięknej i Bestii i Kopciuszka
|
|
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Metka oooo plastkowe zapięcia?? To troszkę lipa. Ja nawet się po nie nie wybieram, bo mam tyle bodziaków, że to bez sensu. A w lidlu czy bierze co chwila są.
Ilonka nooooo bo ja się już stęskniłam. Więc kit z nadrabianiem ale bądź teraz z nami. A ja się na porodówkę nie wybieram, za dobrze mi z małą w brzuchu hehe.---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Maleństwo super pomysł, też muszę sobie kiedyś pościągać te bajki i ponagrywać. |
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet sobie nogi na krzyz w wannie zwiazywalam gumka aby wygladaly jak pletwa ![]() Cytat:
A najlepiej, bo teraz juz wiem jak to leci i jak sobie przypominam, jak pieknie przekrecalam angielka wymowe . Albo albo, spiewanie piosenki Ace of Base All that she wants dla mnie bylo : oo letju bos
|
||
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze najbardziej lubiłam Kubusia Puchatka disneyowskiego
|
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie wiem dlaczego ale bardzo lubilam reklame szamponu Videal Sasson (nie wiem jak to sie pisze) Wash & Go, pamietacie? I oni tak stawiali ten szampon i ta woda sie pod nim rozpryskiwala.... Wlasnie tez rozprysk tez cwiczylam z tym szampomen na brzegu wanny ale nigdy nie byl tak piekny jak w reklamie. |
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Tom&Jerry ??? ![]() Wiem na pewno, że Arielka wcześniej miała inne imię...ale nic po tym, bo jest zmienione ![]() Tak samo jak mam te bajki na CD i wiecie, że pamiętam, podobnie jak ty Nikita, właśnie inną wersję lektorów ?? Tzn. niby niewiele się różnią, ale jednak! Sama byłam zdziwiona, że z dzieciństwa pamiętam, że były inne głosy...masakra
|
|
|
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maleństwo ja sporo rzeczy ściagam z netu
|
|
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia...nie ty jedna...
|
|
|
|
#4368 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc Dziewczyny
Po pierwsze, chcialabym sie dopisac do listy, staranka czerwiec, lipiec 2012 Kasia, lat 22 2. Wlasnie jestem na etapie wyboru sukienku slubnej, bo bede miec chyba szyta, chce ja mnie wyjatkowa i chcialabym was prosic o pomoc i obektywne opinie
|
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje ![]() Jaką suknię sobie wymarzyłaś? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Kathe super, ze decyzja podjęta . Pokaż typy sukienki.
|
|
|
|
#4371 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Tyle stron naprodukowałyście, ciekawe kiedy ja to nadrobię...U nas dziś upał na maksa i zapowiada się fajny dzień w pracy, bo koleżanka ma urodzinki Wczoraj w ramach akcji BIKINI skakałam na skakance, a potem poszłam na nieplanowany marsz z przyjaciółką Także ruchu miałam sporo Za to oczywiscie znów jadłam lody ![]() Tomalinka, to rzuciło mi się w oczy, możliwe, że zaczniemy już staranka pod koniec czerwca Ale pewności nie mam
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
Agnusek ooo jaki aktywny dzień, lody się za to należały
![]() Super, że staranka już tak blisko
|
|
|
|
#4373 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oj moze sie zdziwisz Cytat:
![]() Dzien dobry ![]() My dzis pospalismy do 7, ale polezelismy w lózku do 8 ![]() Pada a musze skoczyc na miasto...mam nadzieje,z e przestanie
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde ja mam bardzo niski próg bólu
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do sukni slubnej masz juz jakis konkretny fason na oku? Blonde, tez przesylam sloneczko, bo dzis u mnie pieknie swieci. Edytowane przez Nikita... Czas edycji: 2012-05-10 o 10:19 |
|
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde też zamierzam przeżyć
Wkleję wam zdjęcie (pewnie już ostatnie, a może jak i nie jak mała dalej będzie uparta) z 40 tygodnia na zdjęciu z frontu mam krzywy brzuch bo mała się jakoś tak ułożyła i do tego po lewej stronie widać jak sobie troszkę łokieć czy kolano wypchnęła |
|
|
|
#4378 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj typ to ten. Suknia z kolekcji Agnes, ja bede miec szyta wiec moze cos pozmieniam. Zdjęcie na jednej z wizazanek (to nie ja) a szkoda, chialabym miec taka figure. Niestety nosze rozmiar 42 wiec nie wiem czy ten fason dla mnie, ale mam biust troche wciecia w talii i pupe, wiec jakas tam klepsydra jest, nie moglabym miec sukienki w stylu empire bo wygladalabym jakbym byla w ciazy(moze bede w czasie slubu, ale nie chce wszystkim mowico tym)
|
|
|
|
#4379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzień bez lodów dniem straconym ![]() Kathe PRZEPIĘKNIE!!! Nosisz rozmiar 42??? No way...
|
|
#4380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
swietna masz figure zazdroszcze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.

że już nie wspomnę ile kasy zostawiłam w labie

Skurcze macicy dużo częstsze niż ostatnio. Wszystkie na poziomie 60-65% a jeden miałam na 94 %
czuję jak się ta macica kurczy, wiem kiedy będzie skurcz ale jakoś mnie to nie boli. 

. 

wypchnęła