Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-22, 12:37   #4351
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Madzia bardzo ladnySuper

takim to mój typ

Mysle,ze juz nie, nie przedluzyli jej wizy i musi wracac

super

a mnie jakos domy nie krecapewnie dlatego,z e wychowalam sie w blokuPrzerazaja mnie takze remonty domu, dbanie o wszystko itp.Jak dla mnie to skarbonka

Połozylam sie i zasnelamTeraz jestem nie do zycia

ja wychowalam sie na wsi i duzo bym dala zeby miec dzialeczke domek eh... a teraz mieszkam w bloku...
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."

Edytowane przez martynka1916
Czas edycji: 2012-07-22 o 12:52
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 14:09   #4352
xxKasiax
Wtajemniczenie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

STRONG cos sie zaczyna dziac,ale ciekawe jak dlugo bedzie to trwalo ten czop moze nawet 2tyg. odchodzic te oczekiwanie jest straszne zazdroszcze ci ze cie tak z nienacka wzielo

ZABCIA rozmawialam z moja polozna i potwierdzila ze to czop,ale tym nie ma sie co sugerowac
To musi byc cudowne uczucie jak maluszek sie do mamusi usmiecha
Ja juz tez chce swojego synusia miec w ramionach:cry cos przez ostatnie dni mam jakas depresje

MADZIA gratuluje decyzji o domku Super ze sie zdecydowaliscie Domek to tez moje nastepne marzenie
Stary 2012-07-22, 16:11   #4353
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
STRONG cos sie zaczyna dziac,ale ciekawe jak dlugo bedzie to trwalo ten czop moze nawet 2tyg. odchodzic te oczekiwanie jest straszne zazdroszcze ci ze cie tak z nienacka wzielo
mi odchodzil 4 tyg
Stary 2012-07-22, 16:37   #4354
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Zabcia nie, nie pytałam sie o to. Ja na razie nie jadam ryb wędzonych.
Kurde myslalam ze pytalas bo my wizyte mamy dopiero 14stego a kusi mnie zeby zjesc sushi , kraby itp

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość

Mykamy do kościółka...
My mielismy dzisiaj w planach isc z Dominikiem pierwszy raz do Kosciola i co? Zaspalismy

Cytat:

ZABCIA rozmawialam z moja polozna i potwierdzila ze to czop,ale tym nie ma sie co sugerowac
To musi byc cudowne uczucie jak maluszek sie do mamusi usmiecha
Ja juz tez chce swojego synusia miec w ramionach:cry cos przez ostatnie dni mam jakas depresje
To fajnie ze cos sie zaczyna dziac Mi czop odchodzil 2tyg i nic ... Oj cudowne juz zaniedlugo sie przekonasz

Czemu? Co sie dzieje? Depresji mowimy siooo!!!!!!

Dzien Doberek

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 17:04   #4355
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
mi odchodzil 4 tyg
nawet nie strasz

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
K
To fajnie ze cos sie zaczyna dziac Mi czop odchodzil 2tyg i nic ... Oj cudowne juz zaniedlugo sie przekonasz

Czemu? Co sie dzieje? Depresji mowimy siooo!!!!!!

Dzien Doberek
Depresja przedporodowa Nie umiem niczym innym mysli zajac niz porodem, dlatego sie stresuje kiedy to wkoncu nadejdzie Wiem, ze maluszek ma jeszcze czas, ale ja juz nie umiem spac w nocy, budze TZ zeby mi kregoslup masowal, bo od 2 dni boli w nocy i ta codzienna niepewnosc " to moze dzisiaj ? "

Wklej zdjecia nad jaka sukienka myslisz do chrztu Moze cos sobie podgladne A ciuszki dla Dominika widzialam i podoba mi sie zestaw 2 i 3
Stary 2012-07-22, 17:22   #4356
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
nawet nie strasz

Depresja przedporodowa Nie umiem niczym innym mysli zajac niz porodem, dlatego sie stresuje kiedy to wkoncu nadejdzie Wiem, ze maluszek ma jeszcze czas, ale ja juz nie umiem spac w nocy, budze TZ zeby mi kregoslup masowal, bo od 2 dni boli w nocy i ta codzienna niepewnosc " to moze dzisiaj ? "

Wklej zdjecia nad jaka sukienka myslisz do chrztu Moze cos sobie podgladne A ciuszki dla Dominika widzialam i podoba mi sie zestaw 2 i 3
A co z ta wycieczka udalo Ci sie namowic meza? Doskonale wiem co czuje z tym wyczekiwaniem ja kazdego wieczoru kladlam sie spac z mysla ze moze w nocy mnie zlapie a jak juz mialam date wywolywania to az o tym marzylam zeby sie skurcze zaczely.

Chce sukienke ktora optycznie wyszczupla Mysle nad tymi dwoma tylko ze ta pierwsze powieksza biust a mi to chyba nie jest potrzebne

Tu maja piekne sukienki - http://www.lightinthebox.com/c/speci...n-dresses_2048 Ale nie wiem czy dluga bedzie pasowac bo chrzest mamy 22go wrzesnia wiec nie wiadomo jaka pogoda bedzie. W lato to co innego mozna taka dluga zwiewna kupic.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Image2.jpg (91,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg $(KGrHqZHJBwE+J4F45pBBP7dE3VSg!~~60_12.jpg (27,1 KB, 17 załadowań)

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2012-07-22 o 17:24
Stary 2012-07-22, 17:48   #4357
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde, kasia dziękuję

Kasiu kochana spokojnie, nie myśl o tym (choć wiem, ze cięzko bo sama się przeterminowałam).

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 18:37   #4358
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
nawet nie strasz

spokojniedaj maluszkowi posiedziec jeszcze w brzuszku

Cytat:
Chce sukienke ktora optycznie wyszczupla Mysle nad tymi dwoma tylko ze ta pierwsze powieksza biust a mi to chyba nie jest potrzebne

Tu maja piekne sukienki - http://www.lightinthebox.com/c/speci...n-dresses_2048 Ale nie wiem czy dluga bedzie pasowac bo chrzest mamy 22go wrzesnia wiec nie wiadomo jaka pogoda bedzie. W lato to co innego mozna taka dluga zwiewna kupic.
mi sie podoba ta druga (ten chabrowy kolor), napewno ciemniejszy kolor znacznie wyszczupli
Z tego linka co wkleilas to wszystkie te dlugie to wg mnie takie weselne sa

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-07-22 o 18:39
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 19:19   #4359
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Tomalinko może ten poniedziałek jeszcze coś dobrego przyniesie

Emilko, ja wybrałam Biziela...ale czy tam będzie lepiej
Pozwolę się wtrącić
Biziel jest o niebo lepszy - zarówno podczas porodu jak i po porodzie opieka na medal. Zwłaszcza jak poprosisz położne o cokolwiek. To opinie kilku koleżanek, które rodziły w tym roku.
Jeśli chodzi o MSWiA to z opieki podczas porodu byłam bardzo zadowolona, za to po porodzie czułam się zostawiana sama sobie, nikt nie chciał mieć dziecka na oku podczas gdy ja chciałam wziać prysznic.
W Bizielu na minus są sale porodowe -a raczej łóżka, obecnie nie ma też piłek, a one bardzo pomagają. Każda sala ma swoją łazienkę, w MSWiA masz jedną (mówię o tych na bloku porodowym).

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 20:16   #4360
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Madzia,
Cytat:
Kiedy idziecie na pierwszy spacerek??
jak mężulo wróci we wtorek z pracy a pogoda będzie ładna to zamierzamy pójść

Żabcia,
Cytat:
U nas tez Dominik ladnie nocki przesypia o 20 ma kapiel pozniej karmienie i tak budzi sie kolo 2-3 pozniej znowu na ranem poje sobie i spimy jeszcze do 9-10
ja mojego wczoraj pochwaliłam i dziś w nocy nam pokazał charakterek

Cytat:
Moj syncio dzisiaj z samego rana obdarowal mnie seria usmiechow Pozniej bylam z mama u kosmetyczki zrobic sobie pazurki a maz zostal z malym A niedawno wrocilismy ze spaceru , zyc nie umierac
brawa ja też bym chciała chociaż do fryzjera

Blonde
Cytat:
Strong tydz. temu sie zaczelo
już tydzień...

Cytat:
Tak dzis mi smutno bo koleznaka hinduska z pracy dzis ostatni dzien i wraca do domu i musialysmy sie pozegnacZa to mam fotki na pamiatke
oj

Madzia, zaraz się zorientowałam że chodzi o domek moje gratulacje

co do projektu to... no ładny ale dla mnie szału nima chyba marzy mi się coś innego ale szanuję Was wybór

Kasiux,
Cytat:
ale mnie te znienacka zaskoczyło a nie bój się bo się doczekasz

i głaskam czule żebyś się nie stresowała

Żabcia, mi się sukienka chabrowa podoba a te z linka jak mówi Blonde, za bardzo weselne.

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Kamilek śpi po kąpieli, sutki moje już były pochwalone a znów mnie zawiodły bo krwawią no ale trudno dam radę... teraz zrobię dla TŻ kolacyjkę i spać...

Dziś była teściowa z teściem, siedzieliśmy z moimi rodzicami..i znów jestem zdania że nie ma mądrzejszego stworzenia niż teściowa.

straszne to było ale wiedziałam że trzeba będzie przez to przejść.
Stary 2012-07-22, 20:40   #4361
xmonikax27
Raczkowanie

hejka

ja od jutra znowu sama mężuś w trase

ja całe życie mieszkam z rodzicami i dziadkami i jest tragicznie już nie mogę się doczekać kiedy się przeprowadzimy

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

strongwomen no moja teściowa też najmądrzejsza
niby jak sutki pękają i krwawią to zle jest dziecko przystawiane, mi też strasznie krwawiły i się niestety poddałam
xmonikax27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 21:01   #4362
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Monika, witam Cię bo my się jeszcze nie znamy pewnie rodziłam jak się pojawiłaś

no właśnie wiem że tak może być że jest źle przystawiony ale już karmię przez osłonki i dalej krwawią, sama nie wiem...
nawet nie wiem jak ODPOWIEDNIO przystawić...

nie strasz mnie bo ja też boję się że sięgnę po te mm. A bardzo bym tego nie chciała....
Stary 2012-07-22, 21:17   #4363
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Czesc

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 21:18   #4364
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
A co z ta wycieczka udalo Ci sie namowic meza? Doskonale wiem co czuje z tym wyczekiwaniem ja kazdego wieczoru kladlam sie spac z mysla ze moze w nocy mnie zlapie a jak juz mialam date wywolywania to az o tym marzylam zeby sie skurcze zaczely.

W sumie zostalismy w domu, posiedzielismy na balkonie i zrobilismy sobie grila na obiadek
Sukienki bardzo fajne Mi sie podoba ta 1, ale w sumie ta druga moze ladniej wygladac A te z linka sa naprawde niektore przesliczne, ale zgodze sie z innymi dziewczynami, ze bardziej na wesele

Cytat:
Blonde, kasia dziękuję

Kasiu kochana spokojnie, nie myśl o tym (choć wiem, ze cięzko bo sama się przeterminowałam).
Ach, zeby nie dalo sie myslec Ale dam rade Jeszcze tylko kilka/-nascie dni

Cytat:
spokojniedaj maluszkowi posiedziec jeszcze w brzuszku
Tak wiem Spokojnie, staram sie ... wdech... wydech... wdech... wydech...

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Kasiux, ale mnie te znienacka zaskoczyło a nie bój się bo się doczekasz

i głaskam czule żebyś się nie stresowała

Żabcia, mi się sukienka chabrowa podoba a te z linka jak mówi Blonde, za bardzo weselne.

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Kamilek śpi po kąpieli, sutki moje już były pochwalone a znów mnie zawiodły bo krwawią no ale trudno dam radę... teraz zrobię dla TŻ kolacyjkę i spać...

Dziś była teściowa z teściem, siedzieliśmy z moimi rodzicami..i znów jestem zdania że nie ma mądrzejszego stworzenia niż teściowa.

straszne to było ale wiedziałam że trzeba będzie przez to przejść.
Strong twoj TZ ma teraz wolne od jutra?
A jak dziadkowie?Dumni ze swojego wnuczka sa?

Cytat:
no właśnie wiem że tak może być że jest źle przystawiony ale już karmię przez osłonki i dalej krwawią, sama nie wiem...

nie strasz mnie bo ja też boję się że sięgnę po te mm. A bardzo bym tego nie chciała....
Kiedy polozna nastepnym razem do ciebie przychodzi? Moze niech ci jeszcze raz pokaze jak sie przystawia Napewno sobie poradzisz
Stary 2012-07-22, 21:20   #4365
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
kochana nie powinnas karmic piersia jaj ci sutki krwawia zeby Kamilkowi nie zaszkodzila ta krew ....

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-07-22, 21:30   #4366
xmonikax27
Raczkowanie

Cytat:
Monika, witam Cię bo my się jeszcze nie znamy pewnie rodziłam jak się pojawiłaś

no pewnie tak

karm przez na nakładki aż sutki przestaną krwawić, a potem poszukaj w necie jak przystawiać do piersi wiem że większa część brodawki powinna być w buzi dziecka
tutaj masz artykuł; http://dzieci.pl/breedingAid,1165301...puticaid=6eda5
a tu masz filmik na youtube masz pełni tego to jest jeden z wielu
http://www.youtube.com/watch?v=tsR68DQlKjE

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
kochana nie powinnas karmic piersia jaj ci sutki krwawia zeby Kamilkowi nie zaszkodzila ta krew ....
położna w szpitalu mnie opierniczyła jak nie przystawiałam małej do piersi bo mi krwawiły :/ powiedziała że mam przystawiać chyba że naprawdę bardzo mocno krwawią :/
xmonikax27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 21:55   #4367
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xmonikax27 Pokaż wiadomość
ja całe życie mieszkam z rodzicami i dziadkami i jest tragicznie już nie mogę się doczekać kiedy się przeprowadzimy

strongwomen no moja teściowa też najmądrzejsza
kiedy przeprowadzka?
jak prawie kazda

Cytat:

Tak wiem Spokojnie, staram sie ... wdech... wydech... wdech... wydech...

Cytat:
łaś

Strong polozne Ci nie pokazywały?Nie przystawialy?
jejku niewiem jak Ci pomoc, tez sie meczylam na poczatku,a le mi nie krwawily tylko mialam mocno pogryzione bo tez zle przystawialam...u mnie tak z tydz nauki bylo i poczatkowo karmilam mieszanie...1 karmienie mm kolejne piers itd. Az przestaly mnie sutki bolec i mogłam swobodnie karmic...mimo ze maly dostał mm nie odrzucil piersi, wiec to tez nie jest regula...
Badz dzielna i skontaktuj sie z polozna

Moje dziecie wkoncu zasnelo

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-07-22 o 21:57
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 22:02   #4368
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

mi sie podoba ta druga (ten chabrowy kolor), napewno ciemniejszy kolor znacznie wyszczupli
Z tego linka co wkleilas to wszystkie te dlugie to wg mnie takie weselne sa
te paski z boku optycznie wyszczuplaja no wlasnie te dlugie sa zbyt eleganckie.

Cytat:

Żabcia, ja mojego wczoraj pochwaliłam i dziś w nocy nam pokazał charakterek

co sie dzialo?

dziekuje za opinie na temat sukni

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Czesc
hej

Cytat:
W sumie zostalismy w domu, posiedzielismy na balkonie i zrobilismy sobie grila na obiadek
Sukienki bardzo fajne Mi sie podoba ta 1, ale w sumie ta druga moze ladniej wygladac A te z linka sa naprawde niektore przesliczne, ale zgodze sie z innymi dziewczynami, ze bardziej na wesele
to mieliscie super dzionek

dziekuje za opinie na temat sukienki

Cytat:
Napisane przez xmonikax27 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

położna w szpitalu mnie opierniczyła jak nie przystawiałam małej do piersi bo mi krwawiły :/ powiedziała że mam przystawiać chyba że naprawdę bardzo mocno krwawią :/
o widzisz mi na poczatku krew leciala z jednego sutka zadzwonilam do lekarza i powiedzial ze absolutnie mam nie karmic ta piersia bo maly moze od tego wymiotowac.

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-07-22, 22:03   #4369
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
te paski z boku optycznie wyszczuplaja no wlasnie te dlugie sa zbyt eleganckie.

tak,ale pod zawsze tez wiadomo,ze kolory ciemne wyszczuplaja
A ta druga sukienka nie dosc ze ciemna to ma jeszcze te czarne paski z boku
Te dlugie to dla mnie takie balowe bardziejNa wesele w sam raz
Stary 2012-07-22, 22:32   #4370
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Strong my chcieliśmy taki prosty. Aby ansza sypialnia miała własną łazienkę i garderobę i aby był zgodny ze stronami świata (słoneczny salon).

uuu to teściowa podpadła.

W szpitalu cię nie uczyli jak przystawiać??

Może kup sobie te nakładki na sutki??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 07:51   #4371
Nikita...
Zakorzenienie

Czesc

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

Cytat:
Teraz jesteśmy na etapie wybierania projektu. A właściwie to już chyba mamy wybrany

http://domenaprojekt.pl/pr/widoki/n/72.aspx

po lewej stronie macie rzuty jego
Madziu, strasznie duzy sie ten dom wydaje. Ja przy moich 120m2 padam ze sprzataniem i mysle, czy kogos nie wziac do pomocy (na razie mam siostre TZ ).

Kasia,
chyba cos sie juz dzieje, informuj nas na bierzaco. A czop juz caly odszedl?

Zabcia,
ja bym wybrala dlugosc tak do kolan bo sukienka do ziemi to raczej nie na ta okazje. POdoba mi sie ta pastelowa zolta.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 08:17   #4372
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...
kurna, znowu poniedziałek

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 08:21   #4373
onyks
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Onyks a może MSWiA ?to czy będzie lepiej zależy od położnej i lekarza bo ja miałam pecha
[/COLOR]
Ten lekarz do którego chodzę polecał Biziela no i położnicy z jego kliniki też tam pracują i w sumie tym się kierowałam

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ja nie blonde ale odpowiem ta mmr to odra świnka i różyczka 0 najbardziej niebezpieczna szczepionka ponoć, ja też drżałam przed nią, balam sie o małego, dzieci po niej różne atrakcje mają: od wysokich gorączek po wysypki aż po autyzm ja też szczepiłam 5 w 1 do tego brałam pneumokoki i rotawirusa cała kasa z ubezpieczeń poszła w szczepionki
z rękami - mówiłam mojej gin i ona mi mówi, ze nic sie teraz nie zrobi i samo minie po porodzie
Jestem jeszcze zielona w temacie szczepień, ale wiem że pneumo i rota też będziemy brali

Kasiu...to co? Pewnie już niedługo mały będzie z Wami

Madzia!! domek! wiedziałam! Ale super
Może będziemy równo załatwiać formalności

Cytat:
Metka, Martynka dziękuję. Jeszcze kilka dni temu miałam obawy, czy dobrze robimy ale mąż mnie przekonał I tak kiedyś byśmy się budowali, to dlaczego nie teraz jak Maja jest mała?? Już jej pokazałam , że będzie miała pokoik z garderobą a w ogrodzie basenik, piaskownicę no i to jest tylko 300 m od granicy miasta i ok 3 km do mojej pracy. Działka ma wszystkie przyłącza, teraz robią kanalizację i niedługo asfalt będą kłaść (jak już kanalizację skończą). Na tym samym osiedlu mieszka już mojej mamy brat.

Monia Twój projekt też super.
Wow ale dom Ładny
My budujemy 80 m użytkowej + garaż, bo stwierdziłam, że większego nie ogarnę, a ten ma 3 sypialnie i salon z jadalnia 30 m więc na nas starczy
Jak zamienimy mieszkanie 38m na taki domek to i tak będzie dla nas jak pałac

My w sierpniu mamy notariusza bo podział zmierza do końca
i od razu kupujemy projekt, robimy przyłącza i występujemy o pozwolenie.
Potem od wiosny przyszłego roku kredyt - budowa, sprzedaż mieszkania - wykończenie.
Nasza działka jest w mieście, właściwie na obrzeżu, ale w naszym małym miasteczku jest wszędzie blisko
Do pracy będę miała bliżej niż teraz

Cieszę się, że się zdecydowaliście

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Pozwolę się wtrącić
Biziel jest o niebo lepszy - zarówno podczas porodu jak i po porodzie opieka na medal. Zwłaszcza jak poprosisz położne o cokolwiek. To opinie kilku koleżanek, które rodziły w tym roku.
Jeśli chodzi o MSWiA to z opieki podczas porodu byłam bardzo zadowolona, za to po porodzie czułam się zostawiana sama sobie, nikt nie chciał mieć dziecka na oku podczas gdy ja chciałam wziać prysznic.
W Bizielu na minus są sale porodowe -a raczej łóżka, obecnie nie ma też piłek, a one bardzo pomagają. Każda sala ma swoją łazienkę, w MSWiA masz jedną (mówię o tych na bloku porodowym).
Dziękuję za opinię
Najważniejsze to dla mnie dorwać salę rodzinną na pobyt po cc

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Madzia, my przy wyborze musieliśmy kierować się szerokośc ią działki bo nasza działka ma 20 m szer , a jest 50 m długa więc pole wyboru było trochę ograniczone

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Nikita, Butter...a to przez was w piątek

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun

Edytowane przez onyks
Czas edycji: 2012-07-23 o 08:24
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 08:23   #4374
agnusek22
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Ledwo patrzę na oczy, bo czytałam do pierwszej "Chłopca z latawcem". Wylałam morze łez, nigdy na żadnej książce tak nie płakałam, ale opowieść piękna!!! także, Guciu, leć do empiku i kupuj Poza tym weekend był imprezowy Dziś zadzwonię do gina i umówię się an cytologię a przy okazji pogadam o staraniach

Emilko, byłaś dzielna, a lekarzy nie zazdroszczę

Tomalinko, kurcze mam nadzieję, że dziś pęcherzyk będzie większy!!! To Twój który cykl z Clo?

Madzia, gratuluję decyzji o domku

Nikitko, dziś wysyłam płyty

Przeprasza was, ale chyba więcej nie nadrobię

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 08:24   #4375
onyks
Zakorzenienie

Nie wczytało mi zdjęć

Stary 2012-07-23, 08:25   #4376
ButterBear
Zakorzenienie

Madziu, fajny domek, gratuluję podjętej decyzji

Emilko, byłaś bardzo dzielna w trakcie porodu Jak opowiedziałam TŻ jak się Cię położna potraktowała, to był w szoku, powiedział, że by babę zrypał z góry na dół!

Aaby, jak rocznicowy weekend się udał?

Zabciu, zgadzam się z dziewczynami co do sukienek. Te z linka zbyt 'wieczorowe' Ale te 'wyszczuplające' bardzo fajne

Hania

Stary 2012-07-23, 08:25   #4377
onyks
Zakorzenienie

Może teraz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00312.jpg (107,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00313.jpg (100,9 KB, 12 załadowań)

Stary 2012-07-23, 08:29   #4378
Malensstfo
Zakorzenienie

Heloł

Właśnie wmuszam w siebie śniadanie...i ciężko mi to idzie

Byłam rano na badaniu, jutro wynik..

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Onyks to grzybki?
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 08:30   #4379
onyks
Zakorzenienie

Agnusku, łączę się w bólu my wczoraj się zasiedzieliśmy prawie do 2.00 i dziś mam oczy na zapałki

Tomalinko, trzymamy kciuki z całej siły za Twój pęcherzyk

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Heloł

Właśnie wmuszam w siebie śniadanie...i ciężko mi to idzie

Byłam rano na badaniu, jutro wynik..

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Onyks to grzybki?
Taaaak, grzybki

Stary 2012-07-23, 08:31   #4380
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Może teraz
Mmmm... piękne

Malenstfo za badania

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości