![]() |
#4351 | |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
Cytat:
![]() Studia nie świadczą o inteligencji. Najważniejszy jest rozwój i poszukiwanie własnej drogi. Skończyłam neurobiologię, a pracuję w dziale IT instytucji finansowej.
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
BAN stały
|
Na moje normalne ja w ciągu roku miałam takich huśtawek nastroju całe mnóstwo.I pewnie nie raz mnie takie doły będą jeszcze łapać.Teraz jak ex się zaręczył potrafię do niego już nie pisać,i nawet mniej o nim myślę.Wczoraj przeglądałam nasze wspólne filmiki i tylko uśmiech pojawił się na mojej twarzy,nie płakałam.To chyba dobrze prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Raczkowanie
|
Pewnie masz rację, jednak on dobrze wie, że ja nie mam za bardzo wsparcia rodziny w tej kwestii a mimo to czasami mi gada takie rzeczy... to przykre zwłaszcza jeżeli ja zawsze go wspierałam i nadal to robię choć już mnie skreślił...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dalej mam paranoję, że kogoś pozna. Tego gościa "z netu" olałam chyba... Jakoś coś mi się nie widzi. Albo gotowa nie jestem... A ten przystojniak się nie odzywa dzisiaj... I chyba też powinnam sobie darować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
BAN stały
|
Cytat:
A ten Twój przystojniak może odezwie się jutro albo dzisiaj pozną porą bez paniki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zadomowienie
|
To znaczy, że to nie TO
#4357 |
Zadomowienie
|
Ja uwazam, ze na necie sa same zboki albo zranieni
![]() |
#4358 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny zirytowałam się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Zadomowienie
|
Ja trafiam na imprezach na 20 latków, ewentualnie starszych ale po kilkuletnich związkach i świeżo po rozstaniu, i pełno rozwodników
![]() A w internecie? Nic ciekawego ![]() Cytat:
Szkoda, że sie tego jednego tak uczepiłam ![]()
Synek: 28.08.2015 ! Edytowane przez asia1010 Czas edycji: 2013-01-08 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zadomowienie
|
No więc myślę, czy się spotkać raz jeszcze (żeby już mieć 100% pewności i potem nie żałować) czy już sobie dać spokój...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zadomowienie
|
Możesz sie spotkac. Przeciesz nic nie tracisz?
#4363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ochłonęłam po tym okropnym sylwestrze, wylałam morze łez, emocje opadły. Brakuje mi normalnego kontaktu. Mam ochotę zadzwonić i pogadać jak minął dzień... Nie chowam urazy za wszystkie słowa, które usłyszałam... Kiedy zadzwoniłam w niedzielę, żeby dowiedzieć się na czym stoję, to umówiliśmy się, że spotkamy się w tym tygodniu... wczoraj nie poszłam na zajęcia, myślałam, że się spotkamy, ale mimo, że przez godzinę gadaliśmy przez tel to nikt nie zaproponował spotkania ![]() wstrzymuję się od kontaktu...
![]() |
#4364 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jak nie TO, to trudno, lecim dalej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zadomowienie
|
Ja mam tylko nadzieje, ze dziewczyny ktore robia glupstwa to o sa ich piersi mezczyzni
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Mam takie pytanie. Ok, w koncu nastaje taki momen, ze zaczynasz sie z kims spotykac na nowo, ale chodzi mi o konkretnie taki przyklad, gdy kochamy GO, mowimy mu o tym, staramy sie, chcemy dalej z nim byc, tesknimy, placzemy itd i w miedzy czasie spotykamy sie z kims innym, jestesmy parą, sypiamy. Czy taka osoba zasluguje na to by ta JEJ MILOSC wrocila? Bo ja uwazam, że nie. To dla mnie tak samo jak zdrada, jak kochasz to jestes i nie zdradzasz. No chyba, ze jak wspomnialam, kochasz ale juz odpuszczasz. Ale chodzi mi konkretnie o starania a w miedzy czasie bycie z kims innym, co sadzicie o tym?
#4367 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
albo wóz, albo przewóz... nie rozumiem sytuacji powyżej ...że jak to? kochasz 1 osobę, ale w międzyczasie sypiasz sobie z 2 (po co? dla rozrywki, z nudów...czy jak?) no to chyba jednak nie kochasz tej 1 osoby, bo jakbyś kochała, to byś nie sypała z kimś innym...zresztą dla mnie to jest sytuacja nie do pojęcia, bo jeśli kocham to jestem wierna osobie, którą kocham i nie uznaje zdrady. ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
Z tego co przeczytałam wychodzi na to, że koleś lubi mieć kilka kobiet pod ręką, i skacze sobie z kwiatka na kwiatek. Uciekaj jak najdalej, nie walcz o niego bo nie jest tego warty. ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
oby tak się stało ![]()
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zadomowienie
|
A Vandaris gdzie?
![]()
#4369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4370 |
Zadomowienie
|
Eks do mnie napisał w niedzielę, odpisałam mu późnym wieczorem, jak odczytałam wiadomość i do tej pory nie dostałam odpowiedzi na moją wiadomość. No i co robię? Siedzę i czekam aż mi odpisze. Nie no, to nie ma sensu..On mnie już nie chce, muszę się odciąć.Prawda?
#4371 |
Przyczajenie
|
Kochane.. jestem zalamana... wlasnie sie rozstalam z chlopakiem... Chce się wygadać, ale wole na pw.. n apisze ktoś? nie umiem sobie poradzić z tym...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Raczkowanie
|
Poznałam fajnego chłopaka, ale mieszkamy od siebie sporą odległosc, czy to ma sens??
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast mam znajomą, która miała układ dość podobny, tylko, że ona spotykała się z nowym kolesiem, będąc w związku kilkuletnim, ale już nie czuła raczej miłości tylko przywiązanie i ciężko było jej się rozstać z facetem. Słońce, każda osoba zasługuje na szczęście i miłość, nie ważne czy to nasz były, czy my sami. Mimo jakichś tam zawirowań życiowych i błędów, każdy ma prawo do szczęścia. ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Napisałaś,że wolisz na prywatny, ale jakbyś miała jednak ochotę i tutaj to wal jak w dym.
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj byłam na kawie z kolegą i zachowywał się dość flirtująco. Moje poczucie własnej wartości jako kobiety rośnie.
![]()
#4377 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
On po prostu czasami tak głupio żartuje, choć wie że mnie to boli... Dziś się załamałam na uczelni. Od rana bardzo źle się czułam, ale myślałam, że dam radę, niestety wytrzymałam tylko jedne zajęcia a potem poszłam do domu... opuściłam wazne zajęcia i koło.... dobija mnie to wszystko co dzieje się wokół, czuję się jakby ktoś mnie rzucił na głęboką wodę, cała sytuacja z M. mnie dobija co odbija się na moim i tak kiepskim zdrowiu... ale mogę mieć żal tylko do siebie bo to ja dałam mu wolną drogę z której on skorzystał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Raczkowanie
|
Odległość ponad 300km, możliwosci dojzadu: nie wiem, jeszcze nie patrzyłam, możliwości spotkania hmm.. nie wiem, nie zastanawiałam się, jak ma wyglądać przyszłość? Też nie wiem bo tak naprawdę dopiero się poznajemy. Nie... to chyba nie ma sensu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie wiem czy Cię chce ani czy powinnaś się całkowicie odciąć, ale szczypta olewki i przystopowanie z kontaktem nie zaszkodzi. Widzisz, że do Ciebie pisze, jak czegoś potrzebuje - informacji czy po prostu ludzkiego kontaktu. Nie za bardzo go za to interesują Twoje potrzeby i odczucia.
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.