|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Cytat:
przez coś takiego tracą tylko klientów |
|
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się nie dziwię,że nie masz na to ochoty. Gdybym wiedziała,że nie będziesz tam już zamawiać,to bym teraz coś wzięła Ale tym sposobem zaoszczędziłam trochę kasy ![]() Can a czy tcp oddało już pieniądze? |
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Can,a jak z Cartersem i TCP? tak samo robią? |
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Can a jakbyśmy wpłaciły Ci kasę 2*tyle za ile zamawiamy a jak Tobie zdejmą blokadę,to nam odeślesz....
|
|
|
|
#4355 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4357 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=adzienka;44677642]Ja też się nie dziwię,że nie masz na to ochoty.
Gdybym wiedziała,że nie będziesz tam już zamawiać,to bym teraz coś wzięła Ale tym sposobem zaoszczędziłam trochę kasy ![]() Can a czy tcp oddało już pieniądze?[/QUOTE] Nie. Gdyby oddało to już bym to rozliczyła i odesłała Wam na konto. Póki co poza mailem, ze mają to zrobić nie dostałam od nich nic ![]() Poczekam jeszcze z tydzień i się do nich odezwę-gorzej będzie jak płaciłam kartą, któą musiałam zablokować ostatnio - zapomniałam o tym kurcze no...:-(( Cytat:
Cytat:
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2014-01-18 o 21:19 |
||
|
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne trampki koronkowe koralowe dali na old navyCan ale cartersa na 14.02. to jeszcze zrobisz co? ![]() Can mogłaś płacić tamtą kartą faktycznie, bo to był początek grudnia - oni robią zwroty przez kartę, a nie numer konta? Nie mam czasu nawet poczytać Was, bo mam Małą tak chorą, że grożą jej zastrzyki z encortonu, jak nie zacznie się infekcja cofać
|
|
#4359 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4360 |
|
Zadomowienie
|
Can a nie płacisz tą kartą prepaid? Którą się doładowuje na daną kwotę?Czy gap takich kart nie przyjmuje?
|
#4361 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety przedszkole robi swoje ... Powiem Ci, ze dopiero teraz, czyli w trzecim roku, gdy Wikusia chodzi do przedszkola jest w końcu dobrze (tfu tfu). Są dni, ze jest 100% frekwencja w grupie Wikusia od września tylko raz była przeziębiona ![]() Daj znać czy już jest lepiej i jednak zastrzyki nie będą konieczne (my encorton mieliśmy w tabletkach, gdy "krtań" ją łapała - oczywiście w pierwszym roku przygody z przedszkolem). buziaczki
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak płaciłam kredytówką to tego nie widziałam nawet bo pobierali z kredytówki a potem zdejmowali blokadę i wychodziło na jedno ale teraz zabierają mi pieniądze z konta i nic się nie da z tym zrobić... Bank rozkłada ręce a GAP odpowiada, ze bank powinien zdjąć już blokadę no i koło się zamyka.. Alicja - mam nadzieję, ze mała Ci szybko wyzdrowieje... Biedny dzieciak.. Niestety "uroki" przedszkola...
|
|
|
#4363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chodziło mi o sprawdzone modele fotelików, żebym miała pojęcie do których warto ja przymierzać
|
|
#4364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Młody też jutro zostaje w domu, mały kaszel się pojawił, ale cóż, w piątek jak zobaczyłam dziecko mega zakatarzone a mama powiedziała, że ma od 2 dni ale nie chce zostawiać w domu, bo boi się, że będa problemy później żeby poszedł do żłobka, to ręcę mi opadły. Jutro pewnie pięcioro dzieci będzie chorych przez tą jedną matkę Młodego na zapas zostawiamy w domu, żeby nie pogorszyło się
|
|
|
|
|
#4367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny - na razie jest nieciekawie, gorączkuje od czwartku wieczorem i na razie całkiem nie przestała - tak jej spływa tyłem z góry, że mi zwymiotowała w nocy dwa dni z rzędu - tak zatkane było, że odkaszlnąć tego nie mogła
zobaczymy co będzie dalej, ma nebulizację 3 razy dziennie plus antybiotyk, ale jakie będą efekty to się okaże, dobrze, że się ferie zaczynają akurat to dużo nie straci, chociaż nigdzie nie pojedziemy przez to.Adzienka - ona tych uszu od migdała trzeciego nie ma? bo wtedy to tylko usunięcie z tego co wiem jest skuteczne. Mi lekarka powiedziała, że jeśli nie idzie na uszy i nie ma dużego przerostu, to żebym nie usuwała na razie. Ankham tak to jest - u nas na dzień babci wszystkie dzieci przyszły, a dzień wcześniej z 8 nie było, także też za zdrowe nie były, do tego przebieranie w zimnie, chodzenie na bosaka i przeciągi - na efekty długo nie trzeba było czekać ![]() Podobno na gapie paypalem można płacić, ale czy pójdzie to nie wiem.
|
#4369 |
|
Rozeznanie
|
Ja również życzę Alicja Twojej córci DUŻO ZDRÓWKA. Przedszkolne chorowanie, aż się boję moja Oleńka jeszcze rok w domu, a później przedszkole, strach pomyśleć...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4370 |
|
Wtajemniczenie
|
Alicja dużo zdrówka dla malutkiej, biedactwo
ale tak to własnie jest w przedszkolu
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
oby się na jednym roku skończyło takim, bo chorowała już przed przedszkolem bardzo dużo, a następny rok jest tym ostatnim przed szkołą i mają dzieciaki mieć frekwencję minimum 50%, bo jak nie to jakieś badania gotowości szkolnej itp.- nie wyobrażam sobie mojej córki w pierwszej klasie w wieku 5 i 3/4 tak swoją drogą...
A tak z innej beczki Can ty brałaś dla Zuzi strój kąpielowy z Gymboree z tego co pamiętam - brałaś może tan z flamingiem? bo mojej się strasznie podoba. Masz go już w domu? duże rozmiarowo one wypadają?
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu wybrala sobie inny z gapa-stwierdzila ze na ten już jest za duza
|
|
#4373 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio spotkałam jedną "ciocię" na zakupach i mówiła, że te dzieciaczki które mają, są niesamowicie mądre i do przodu, bo zawsze jest nierówny poziom, a to wszystkie nieźle pną w górę. dlatego tak sobie myślę, co robić. Młody to mi choruje tak co półtora - 2 miesiące mniej więcej więc uważam że nie jest źle ![]() Cytat:
mądrala
|
||
|
|
|
#4374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli miała 4 lata bez 2 miesięcy jak poszła do pięciolatków - ma w grupie czworo rówieśników, a tak to dzieci ze starszego rocznika, dużo ma ponad 5 lat. I z tym pchaniem do przodu to się zgodzę, bo wątpię, żeby sobie radziła z wieloma rzeczami tak dobrze w młodszej grupie, widać to było podczas występu, gdzie mimo, że głowę niższa to dawała radę wszystko zatańczyć, zaśpiewać, powiedzieć. A z drugiej strony na co dzień te starsze dzieci się nią opiekują i wyręczają trochę za bardzo czasem.Ale moja do żłobka nie chodziła i to jest prawie rok różnicy wiekowo, więc ciężko coś wyrokować - jak moja miała niespełna 3 lata, to uważałam, że nie dorosła jeszcze do samodzielności przedszkolnej - ogólnie wszystko zależy od dziecka, dzieciom po żłobku jest ponoć zdecydowanie łatwiej.
|
|
#4376 |
|
Zadomowienie
|
no to pewnie zostawię go w żłobku, zresztą moja mama tak mówi, że szkoda zmieniać dziecku otoczenie. może pokombinuję np za rok w styczniu, jak może pozwalniają się miejsca
|
|
|
|
#4377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w żłobku zna już dzieci i wychowawców a tu każda zmiana jest szokiem dla dziecka |
|
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
na gymboree 3 nowe wiosenno - letnie kolekcje
ale blooming nautical ładniejsze było, jeszcze na pewno kilka kolekcji się zresztą letnich pojawi
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2014-01-21 o 09:42 |
|
|
|
#4379 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zielona mi się nie podoba - ale ja za zielonym nie przepadam, ta koralowa byłaby całkiem,całkiem, ale mało rzeczy dali
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

Ale tym sposobem zaoszczędziłam trochę kasy 

i wyła jak nie mogła się odwrócić.