|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]()
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cocktail ja chyba rzadkich nie mam, jedynie jasne są :/ jak pomaluję to wyglądają nawet ok
![]() ![]() ![]() ![]()
#4353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
Zoska ja nie narzekam na przetłuszczanie, bo nie mam z tym problemu na szczęście
![]() ![]() A dziś zastanawiam się nad płukanką z gencjany ![]() Cocktail no ja mam bardzo jasne ![]() ![]() ![]()
#4355 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam do albumu włosowego fotkę kosmetyków włosowych jakich używam
![]() ![]() A w opakowaniu po masce pantene jest kallos mleczny ![]()
#4356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wow, troche tych kosmetyków jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kruszyny
![]() Piękna pogoda sprawiła że połowę dnia spędziłam poza domem wałęsając się po mieście oby tylko nacieszyć się w końcu tym ciepłem ![]() Drugą połowę dnia szykowałam pytania na obronę - jenyyyy 45 stron tego wyszło, ale momentami formatowanie jest zwalone i jest np. tekst w małej kolumnie, już nie chciało mi się układać, więc liczyć że może tak z 35 stron. Do piątku ![]() Byłam dziś w Rossie, był ten City Matt ale cholercia, jakżesz to sprawdzić jak tam żadnego lustra obok nie było. Ale mam zmieszany ten cięższy AA z lżejszym Avonem - wyszedł mi idealny odcień, więc może go na razie wykończę, a do tego czasu City Matta przecenią. Kupiłam puder i wiecie że jest różnica! W ogóle już drugi dzień myję buzię tylko tym żelem Cien (bez alko, ładnie pachnie, w sumie zadowolonam), wklepuję ten krem nawilżający z Biedry i po 5 min. nakladam nakijaż i ładnie dziś było naprawdę! A jak musnęłam się pudrem to już lodzio miodzio. Także na razie zostanę przy tych praktykach ![]() Czekam teraz na TŻ i międzyczasie piszę post na blogu. Potem poodpisuję jak przygotuję rzeczy do obiadu. Kupiłam kuraka, fix do potraw chińskich, a na deser lody z truskawkami i sosem czekoladowym - chcę go dziś zaskoczyć ![]()
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
Makaroniku z bingacza z glinka Ghassoul jestem zadowolona, a tego z błotkiem dopiero dziś pierwszy raz użyłam i włosy mokre więc nie mogę się wypowiedzieć na jego temat
![]() ![]() ![]() Paula a u mnie dziś nie za ładnie było :/ fajnie dzień spędziłaś i widzę wieczór też się miło zapowiada ![]()
#4359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rano byłam pewna,ze będzie mnie mega ssać,ale nie spokojnie wytrzymałam do 12-tej na to samo co wczoraj i tak mi minął drugi dzień ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- a Ty spryciaro-to wiesz jak pozować do zdjeć
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2013-06-14 o 17:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja na jutro planuje grill'a,a wieczorem jak dzieci pójdą spać-winko z TŻ-tem.Już od dawna się czaje na Carlo Rossi Sweet Red,podobno pycha.Piła któraś?
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj spróbowałam jednego naleśnika ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i zdążyłam już przeczytać nowego posta na blogu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O matko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co Wy mówicie, salami jest dooobreee ![]() Hej, hej ![]() ![]() Napaliłam się strasznie na tą dietę SB... Szukam przepisów, ułożę sobie na każdy dzień jadłospis i już nie będzie zmiłuj z jedzeniem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakaś telepatia, bo ja też szukam właśnie SB-owych przepisów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i ta dieta 5:2 też kusi ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ooo, to widzę razem będziemy przez to przechodziły ![]() Ja biorę ze strony Polskie SB i na tej też jest sporo fajnych i wyglądają na smaczne http://www.dietasouthbea.ch/ ![]() Nooo, z owocami będzie masakra w tej pierwszej fazie, czemu truskawki nie są później :P Albo czemu wczesniej nie wzięłam się za dietę?! ![]() 5:2? Zaraz sobie poczytam cóż to takiego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zadomowienie
|
No, moja praca oddana, w niedziele przepuszczę przez antyplagiat, w poniedziałek do dziekanatu i już
![]() ![]() heroine, ja tez mam sypką tą herbat z korzenia mniszka, zalewam tak jak każąna opakowaniu, a potem sam płyn wlewam do ubtelki, inaczej bym co chwila pluła ![]() ![]() Medzik, dorwalam w aptece, w której zwykle kupuję wszystko, akurat był z avocado a cośtam kiedyś o nim slyszalam to kupilam ![]() ![]() ![]() Margot, trzymaj kciuki, trzymaj, bo jakiegos stresa mam przed ta obrona :d Marakon, ja dzisiaj sie spotkalam przezprzypadek z kolezanką, której nie widzialam jakis czas, straaasznie schudla, wlasnie podobno na SB ![]() ![]() Paula, "szykowalas" pytania na obronę, w sensie? ;>
![]() |
#4368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, ja jeszcze nie zdecydowałam ![]() ![]() ![]() Like jest na tej 5:2 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() Aaa, myślałam, że Ty masz w torebkach tą herbatkę ![]() ![]() ![]() Ale jak Ci się to mieści w butelce? ![]() ![]() ![]() A dobrze mi idzie w sumie ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No historia niesamowita, tymbardziej ze na codzien obracam sie w srodowisku lekarzy pracuje z nimi i jak moje szefostwo to uslyszało te ekscesy to sie kazdy za glowe lapal ![]() Jestem dobrej mysli ![]() Cytat:
Cytat:
Mikro w serii jak najbardziej tez moze byc co tydzien. Swoja droga ciesze sie ze 5 lat studiow pozniej odrazu przeskoczylam pracowac w instytucie w zasadzie jeszcze bedac na studiach i dzieki temu caly czas mialam mozliwosc i dostep do wszelkiej aparatury i non stop robie zabiegi, nie wyobrazam sobie raz na dwa tygodnie nie zrobic sobie jakiegos zabiegu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Biore sie za nadrabianie ![]() Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2013-06-14 o 19:12 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Zadomowienie
|
heroine, tak,dokladnie tak u mnie też jest napisane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zadomowienie
|
Pipson O widzisz
![]() ![]() A, że od 2 fazy zaczęła to słyszałam, że jak ktoś ma niewiele kg do zgubienia to może właśnie od 2 fazy zacząć ![]() ![]() ![]() Jeden kolega z pracy powiedział, że na 70 kg wyglądam, takze tego... Zapuściłam się ![]() Widzę, że zaganiana jesteś, trzymam kciuki, żeby wszystkoposzło gładko i szybko! ![]() ![]() Heroinko Czasem jest ciężko, ale ja nie czuję jako takiego zmęczenia jak reszta bo narazie jestem podjarana tym wszystkim, także wiesz ![]() Ostatnio przez 3 dni miałam swoje dyżury, wczoraj wzięłam czwarty dodatkowo za takiego kolesia (wyjątkowo delikatny egzamplarz ![]() ![]() ![]() Hehe, co się będziesz zastanawiać, dawaj razem ze mną ![]() ![]() A to truskawki dopiero się zaczęły ![]() Ciekawa dieta, Like czekamy na relacje ![]()
![]() |
#4373 |
Zadomowienie
|
Makaron, no wiesz co, ja teraz jestem na "detoksie" Jillian Michaels, bo mi sie dramatycznie woda zatrzymuje, wiec nie wiem ile mam realnie do zrzucenia, zważe się dopiero za 3 dni. Ale kurcze, nie wytrzymałabym 2 tygodni bez owoców i mleka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- aha Makaron, no i dzięki za trzymanie kciuków ![]() ![]()
![]() |
#4374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ile tak mniej-więcej chciałabyś schudnąć? Z tego co pamiętam to szczupła jesteś ![]() Mnie też to trochę przeraża- 2 tyg bez cukrów praktycznie ![]() Margot chwaliła kiedyś jakis specyfik przeciwko zatrzymywaniu się wody w organiźmie właśnie, tylko nie pamiętam nazwy :P Margot jeśli to przeczytasz to proszę o nazwę ![]() ![]() Bardzo proszę ![]() O to na wakacjach też nie odpoczniesz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj w aptece chciałam kupić maść co mi wcześniej pomogła, ale bez recepty mi nie dadzą i dostałam jakiś unguentum neomycini, musze sie tym poratować do sierpnia ![]() Fajnie Ci, że masz dostęp do aparatury mi tego osobiście brakuje teraz jestem na całkiem innym kierunku studiów który mi sie nieszczególnie podoba ![]() A powiedz mi w takim instytucie w zakresie kosmetologii to co trzeba mieć skończone żeby przyjęli do pracy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze do rodzinnej skocz, to napewno by Ci wypisala ![]() A co teraz studiujesz? Jezu ja robie systematycznie kawitacje mikro i oxybrazje, bez tego ani rusz, czekam z utesknieniem na zime wtedy wezme sie za glebokie zluszczanie i zamierzam cale cialo z eksfoliowac ![]() Mnie przyjeli jak mialam tylko licencjat, pozniej zrobilam mgr plus kilka kursow i szkolen przedewszystkim z laserow, nastrzykiwan, mezoterapii i takie ogolnie szkolenia do aparatury typu enedrmoologia, ale to robilam juz pracujac, bo na wlasna reke w zyciu finansowo nie dalabym rady. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zadomowienie
|
Makaron, Margot chwaliła auqa femin, ale mnie to niestety gryzło po kieszeni bardzo.
![]() Ja ważę OKOŁO, 51-52 kg, chciałabym realnie schudnąć 4 kg, nie mniej ważyć niż 48, więc to nie jest dużo. A SB 2 faza brzmi naprawde całkiem rozsądnie, tylko ja niestety muszę się pilnować z ilością, bo co z tego, że je sie super zdrowo, skoro je się ciągle ![]() Margot, wczoraj zdaje się pytałaś o szwy i ćwiczenia, jeśli o to chodzi, to muszę jeszcze trochę poczekać niestety ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
makaron, no tak, rozumiem
![]() ![]() ![]() Koleś może po prostu potrzebował wolnego ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym chciała takie zabiegi, ale nie mam dostępu ![]() Endermologie miałam na zajęciach, mam kursy na IPL ale wiem że co sprzęt to szkolenie, bo każdy jest inny ![]() Także ja swoją przyszłość chce jednak kierować w stronę kosmetologii a nie biotechnologii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jezu ciezki kierunek wybralas, tam juz trzeba byc naprawde pasjonatem. Ja w zasadzie wszytsko mialam na studiach ale to sie nijak mialo w porownaniu z wiedza lekarzy z ktorymi pracuje , to tak naprawde od nich najwiecej sie naczulam.Studia daly mi duzo wykutej teorii ktora rowniez jest wazna, dzieki temu bez problemu rozumialam o czym do mnie mowia i w moment uczylam sie wszytskiego. Jednak wyczucie wlasnej reki, wykonywanie jak najlepiej zabiegow od strony technicznej poznanie sprzetow i preparatow przyszlo dopiero z czasem. I przedewszystkim podstawowa zasada, miejsce dla kosmetologa jest wlasnie u boku lekarzy a nie w jakims marnym saloniku kosmetycznym, takze moja rada pchaj sie do tego typu placowek, tylko tam jest szansa sukcesywnego rozwoju ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- czbasia slyszalas o nowelizacji kodeksu pracy? ![]() ![]() Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2013-06-14 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.