![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
odnośnie t. http://demotywatory.pl/3719429 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Ach LADY na moje oko to robi to na złość i koniec końców i tak zrobi u siebie. Pewnie chce Cię "ukarać" w ten sposób stąd to głupie i dziecinne zachowanie. Bardzo brzydko postępuje bo co by się nie działo słowa wypada dotrzymać.
Mały mi dopiero odjechał po całym dniu walki z brzusiem. Jestem zmęczona-boli mnie głowa a trzeba by jeszcze ogarnąć trochę.
#4353 | |||||||
Zakorzenienie
|
Przyszliśmy godzinkę temu ze spacerku. Zrobiłam na obiad makaron świderki z takim sosem
http://www.knorr.pl/produkt/fixy/sta...ie-grzybowym-1 pycha ![]() Daria śpi, Tż drzemie a ja zamiast się też położyć to co ?? wizaż ![]() To super!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale używałam tych pampersów pomarańczowych sleep&play i Strasznego uczulenia dostała. Jak odstawiłam je to czerwone plamy zniknęły ![]() Cytat:
![]() ![]() A nasze dwa razy po pół godziny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Lady przykro mi ![]() Łoooooooo! A po czym to poznałaś????? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Bokeh,Nomen - ![]() ![]() ![]() No byliśmy byliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40517554]Odnośnie matek 1 kwartału: http://dzieciowo.pl/2013/04/matki-pi...ska-laska.html czysta prawda, niestety[/QUOTE] Ehhhh....no zgadzam się z tym.... Ja Tuska nigdy nie lubiłam. I to że NAGLE zgodził się na ten macierzyński to nie oznacza że zaraz będę na niego głosować ![]() Bo to było celowe zagranie a nie jego Dobre serce ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Ale tu ciiiiiiiisza.... no tak łikend..... ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-27 o 16:08 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Wtajemniczenie
|
A ja dziś umyłam okna i wysprzątałam mieszkanie, zrobiłam obiad i 3 prania a tatuś z synkiem na spacerze 2,5 godziny byli a później bawili się w domu. Uwielbiam patrzeć jak mój mąż tak cudownie się zajmuje Igusiem.
Dziewczyny zapomniałam wcześniej napisać. Kupiłam wczoraj w Biedronce pieluchy Huggies super dry rozmiar 3 (80 szt) w bardzo dobrej cenie 32,99 zł. Wychodzi nawet taniej niż za Dady a wypróbowaliśmy już i bardzo fajne są te pieluszki. Chciałam jeszcze kupić rozmiar 4 na później ale u mnie były tylko 3 i 5. Lady przykra sytuacja. To wygląda tak jakby ona chciała żebyś Ty ją przeprosiła i może jeszcze prosiła o pomoc przy tych chrzcinach ![]()
#4355 |
Zakorzenienie
|
Najpierw biala kropeczka na dolnym dziaselku, myslalam, ze to plesniawka albo przetrawione mleczko gdzies sie przyplatalo, ale maly jezyczkiem sobie to ciamkal i nie schodzilo, wiec wsadzilam palucha i twarde to to
![]() Dziewczyny, z checia bysmy sami zrobili te chrzciny, ale skad my kase wezmiemy na ponad 20osob? Juz sa zaproszeni, wiec jak im odmowic? Tzn kase mamy, ale przeciez zaraz po chrzcinach mamy ten remont na mieszkaniu, a wiadomo jak z remontem, musimy kupic jeszcze auto.. Nie wydaje mi, zeby to sie koniec koncow u tesciowej odbylo, raczej ich w ogole nie bedzie, i mi to pasuje ![]()
#4356 |
Zakorzenienie
|
a co na to mąż?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
A ja wrocilam z nauk dziec spi ja leze obok i sie relaksuje niestety bede musiala niedlugo wrocic do siebie i sprzatac :/
Lady bardzo wpolczuje, a o co jej chodzi?? Moze gdziesc bylo ale przeoczylam. Kupilam dzis Hani smoka 3-6mcy ![]() ![]() ![]() ![]() Silver zdjecia wstawiaj! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4359 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Haha
![]() ![]() Dwa tylko wstawiłam. Nie będę przesadzać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Lady, no właśnie, ciekawa jestem co na to Twój mąż. Nie może coś powiedzieć im?? W końcu to jego rodzice ![]()
#4361 |
Zakorzenienie
|
Udało mi się ogarnąć harmider na mieszkaniu (odkurzanie mycie podłóg), 2 razy byłyśmy na spacerku ( do sklepu musiałam iść) i PIERWSZY raz kąpałam Zuzię sama !!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny z tą wodą przegotowaną na spacer to jak to ? ta woda ma być ciepła i butelkę wsadzić do opakowania termoaktywnego czy może ta woda wystygnąć i być zimna ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lady współczuje - na złość Ci robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
ciekawe w jakim stanie mąż wróci z tej wycieczki
![]() ![]() i nie brał kluczy, mam nadzieję, że dobudzę się na dźwięk domofonu lub telefonu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję że i ja wkrótce pierwszy raz sama wykąpię Darię. Na razie się boję
![]()
#4366 |
Zakorzenienie
|
Ja już też od dawna kąpie sama i jest git
![]()
#4367 |
Zakorzenienie
|
Tż pracuje w poniedziałek do 21.00.
A więc w poniedziałek kąpię sama Darię ![]() ![]()
#4368 |
Zakorzenienie
|
Aga, super, udalo sie samej
![]() Silver tez dasz rade! Ja tez wole sama kapac, sprawniej mi jakos idzie. Choc wiadomo,ze pomoc TZ przydaje sie w przygootowaniu kapieli. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |||
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() jak jest taka piekna pogoda to my praktycznie w domu nie siedzimy wiec nie mialam kiedy pisac ![]() ![]() ![]() pstryczku dziekuje za zyczenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40516286]No bo po co? pocą się tylko stopy, dziecku niewygodnie. A i chodzić powinno na bosaka się uczyć. [/QUOTE] no dokladnie u nas tak bylo, zreszta do tej pory cora po domu chodzi albo na bosaka jak cieplo albo w skarpetkach z absami. Zreszta pamietam jak mi tesciowa zawsze narzkala ze cora wyglada jak biedne dziecko bo wiecznie bez butow jest ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do termoopakowania to ja mam chyba jakieś dupne. Czasem jak zrobię małemu mleko a w tym czasie zrobi kupę to się odwleka w czasie i wtedy je tam wkładam. I powiem szczerze że zanim go ogarnę mleko nie jest już ciepłe(a chyba ciepło powinno trzymać przez jakiś czas). Illusion- faktycznie okazja z tymi pampkami (a mąż dziś był w biedrze kurdę) ![]() Lady-u nas tak samo objawił się ząbek ![]() ![]() ![]() Dziś na noc dałam małemu mleko Bd polecane przez Black i mam nadzieję że mi prześpi noc bo od przeszło tygodnia budzi mi się co godzinę(nawet co 15minut),wygina się,marudzi,chce smoczek po czym go wypluwa i tak chodzę jak lunatyk ostatnio. Myślę że to wina mleka była bo i ulewać zaczął (tylko dziwne że dopiero teraz). Ach... idę zaraz nurkować do wanny i trochę odpocząć po dzisiejszym ciężkim dniu ![]()
![]() |
#4371 |
Wtajemniczenie
|
Też się cykałam przed pierwszą samodzielną kąpielą. No ale nie ma czego się bać
![]() ![]()
#4372 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciii! bo jeszcze mój mąż przeczyta ![]() TO tak jak moja 3letnia córa ![]() Cytat:
Jeśli na chrzcie wam zależy to zróbcie bez imprezy i tyle. Cytat:
Ja się śmieję, bo... zdarza się, że zjem coś nieszkodliwego a idą wzmożone bączki, a jak się tydzień temu gołąbków nażarłam u teściowej (mniam!) to zero reakcji ![]() Właśnie mango wsunęłam, pyszota! I śmiesznie, bo po nabiale ogólnie ok, ale po żółtym serze dużo bąków. Mi się przypomniało, Agu miała gdzieś kilka mcy, ze 4? 5? w miejscu górnej prawej 2 pojawiła się twarda, biała kropka. No ząb jak nic, kropka, nie pleśniawka żadna, twarde to było bardzo. I... znikło! aż lekarce mówiłam, bo do dzisiaj nie wiem co to było - czy faktycznie czubek zęba a potem dziąsło narosło czy co? Cytat:
Ale ciekawostka, teraz nic nie śmierdzą, ale ZDARZA mi się kupić opakowanie śmierdzące. nie wiem, o co chodzi. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję kąpieli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
Moja ma juz 7, ale wydaje mi sie, ze bardzo dziecinna jest.
Zreszta to jej pierwszy kontakt z tak malym dzieckiem ![]() Uff, spia ![]() Ja tez chyba pojde w kimono, bo padnieta jestem. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
podpowiedzcie mi: rozglądam sie za bluza dla małego taką cienszą do załozenia w chłodniejsze dni, brac chyba 74 no nie? bo on teraz ma 65 cm, tylko niektóre ubranka na 68 wisza na nim po prostu i teraz nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Wtajemniczenie
|
a ja sama wykapalam pierwszy raz mlodego jakos jak mial 2 tygodnie, bo tesciowa mnie w☠☠☠☠iala i chcialam zrobic jej na zlosc i jak chciala sie wprosic na kapiel to wykapalm malego w poludnie i napisalam jej sms ze juz nie musi sie fatygowac ;P
ale wole kapac z TZ bo mam wrazenie, ze maly jest wtedy szczesliwszy ze widzi nas dwoje razem
#4376 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny że pamięć i zyczonka.
Bałam się że.po całym dniu nieobecności.na.wizazu będzie trilion stron, ale nie i dałam radę. Jestem padnieta. Niunia nie spala od 5 bo znowu poranny problem s.kupa już nie wiem co.zrobić.żeby się to nie powtarzało. Potępił.wyskoczylam na.zakupy i ciuchy poogladac ale.wszystko w popłochu żeby na.karmienie zdążyć. Do tego ten pseudo remont w dużym pokoju mnie wykończył. Niunia nie zasnela po kąpieli.i teraz.problem bo spi bardzo nie spokojnie, Smoczek wypadnie i się budzi. No i z kp.coraz.gorzej , chyba mam coraz.mniej mleka bo.się Mała.nie.najada i dzisiaj 3 razy musiałam butla dokarmic.
#4377 |
Wtajemniczenie
|
nafiyga - Twoja siostra mnie rozwalila
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
Lady zgadzam się z Szają, najwyżej bez przyjęcia. U nas tak miało być..
Co do kąpieli toja już dawno Dadiego sama kąpię. Tzn teraz to daję wanienkę na podłogę, bo stół chodził przy nim na wszystkie strony jak odkrył kopanie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zadomowienie
|
Podziwiam Was, nie dalabym rady sama Malej wykapac. My kapiemy z TZtem- on trzyma, ja myje, co drugi dzien.
Black bardzo mi przykro, ze tak sie to skonczylo ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Kurde poparzylam dzis dlon wrzatkiem i strasznie boli mimo, ze pol dnia z lodem chodzilam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zadomowienie
|
hejka mamusie jestem na 23 kwietnia i widze ze mnie widzialyscie. od dobrych kilku dni staram sie was nadrobic ... jeszcze 32 strony ...
u nas oki. karmimy sie nadal cycem. ja walcze z atakami kolki, pokarm mroze chociaz idzie mi to coraz ciezej ... chyba kupie elektryczny laktator ... jutro wrzuce fotki mlodej ... w sr 2 szczepienie bo chora byla i przesunelam o 2 tyg ... lece nadrabiac gaduly ![]() ---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:32 ---------- hejka mamusie jestem na 23 kwietnia i widze ze mnie widzialyscie. od dobrych kilku dni staram sie was nadrobic ... jeszcze 32 strony ... u nas oki. karmimy sie nadal cycem. ja walcze z atakami kolki, pokarm mroze chociaz idzie mi to coraz ciezej ... chyba kupie elektryczny laktator ... jutro wrzuce fotki mlodej ... w sr 2 szczepienie bo chora byla i przesunelam o 2 tyg ... lece nadrabiac gaduly ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.