|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
itam się przed spaniem
![]() asienka213 Gratuluję córeczki ! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dzięki za odpowiedzi o L4, chyba wybiorę się prywatnie...Już mi się nie chce wracać do pracy po świętach, a do tego takie wredne biurwy są niektóre ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam kilka patentów na ciasta takie żeby nie narobić. Np drożdżowe, które robi się samo - wrzuca się wszystko do miski i nawet nie miesza, odstawia na 4 godziny, potem trzeba tylko wymieszać łyżką i wsadzić do pieca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I podziwiam Cię że masz tyle siły i energii. Podziel się choć trochę ![]() ![]() Już bym chciała marzec... Nie wiem czy chcecie oglądać, jak ktoś wrażliwy bardzo to niech nie ogląda. http://www.youtube.com/watch?v=-a0zY...layer_embedded Wzruszający film o dziecku, którego rodzice nie zdecydowali się na terminację w 16 tygodniu ciąży, urodziło się z wadami wrodzonymi i żyło 8 godzin.
![]() |
#4353 | |
Moderator
|
![]() Cytat:
![]() Filmiku nie chce ogladac, od samego opisu chce mi sie plakac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Film jest naprawdę wzruszający, rodzice tego dziecka chcieli mieć pamiątkę po nim, dlatego nagrali ten filmik.
![]() |
#4355 |
Zadomowienie
|
dobry wieczór
![]() ![]() ![]() Czytam Was w miarę regularnie, ale nie mam sił odpisywać-wybaczcie. Miałam się więcej udzielać, ale brakuje mi doby ![]() Hania ma się dobrze, rośnie, tylko wyszły mi podwyższone leukocyty w moczu ![]() ![]() Dobrej i spokojnej nocy ![]()
#4356 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Bede go.jutro wypatrywac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | |
Zakorzenienie
|
a jak wylezie, to ja ze strachu zejdę na zawał.
Cytat:
zwierz znów łazi i skrobie. dobrze, że mam pewność, że stamtąd się nie wydostanie, bo bym w nocy spać nie mogła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo za jakiś czas możesz znaleźć trupa na tym strychu a wtedy zapach może chyba nie być zbyt przyjemny...
![]() |
#4359 |
Zadomowienie
|
Część Dziewczyny, witam się po wizycie...No nie wiem czy powinnam jakieś witaminy w ogóle łamać, chyba tylko DHA...
28tydz+6, dziecko ma 42 cm i waży 1603 g. ![]() Oprocz tego wszystko w porządku, główka do góry odlotu, będą mnie sprawdzać na usg pod katem wagi dziecka... Jakby była cc potrzebna albo specjalna dieta dla cukrzyków, chociaż cukrzycy nie mam (ale wartości graniczne, stąd przezornosc).. Nagrodzilam się dziś podkladem-serum Dior Totale Sculpture oraz wizyta na Weihnachtsmarkt ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4360 |
Raczkowanie
|
Ja tylko przed snem podzielę się z Wami wiadomościami z usg połówkowego.
Pan doktor powiedział, że wszystkie parametry są w normie, a ruchy czuję słabo ponieważ łożysko mam położone na przedniej stronie. No i nasza córeczka pozostała córeczką. ![]() ![]() ![]() Dzidzia waży 350 g. i jest cała i zdrowa. A ze względu na przezierność karkową w 12 tc, która była w górnej granicy normy, to w poniedziałek mam znów jechać do Wrocławia do szpitala na echo serca dzidziusia. Ale ja już się nie martwię. I z wrażenia zamówiłam już wózek. Mam nadzieję, że szybko przyjdzie, żebym się mogła nacieszyć. http://allegro.pl/wozek-x-lander-x-m...743765010.html No i moja mama była w sh i kupiła małej dwa śpiworki do spania za 20 zł. Jeden z Next, a drugi z George. A wyglądają jak nowe. ![]() ![]() ![]() ![]() Śpijcie dobrze ![]() A swoją drogą, to czy Wam też śnią się Wasze dzidziusie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
no way! sama tam nie wlezę, nie ma mowy :P niech małż się tym zajmie w piątek, jak wreszcie będzie w domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
Przywitam się tylko na wieczór.
Gratuluje udanych wizyt, zakupów i takie tam ![]() DObranoc...
#4363 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My z corcia bedziemy piec ciasteczka, ktore wezmiemy do mojej rodzinki, a u mamy pewnie zrobimy makowiec ![]() Cytat:
Ja mam tylko dzis leb jak balon, bo mala troche przeziebiona, miala lekka temp, kaszel i katar i nie poslalam jej do przedszkola Ale jakos wcale nie wyglada na to, by jej cos dolegalo Szpeci, buzia jej sie nie zamyka a mama slyszalam dzis chyba milion razy ![]() Cytat:
![]() ![]() uciekam do lozka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zadomowienie
|
Wiecie co, czytam ta moja wcześniejsza wypowiedź i jakbym nie wiedziała, że w ciazy nie piję to bym nie uwierzyła, tyle błędów robi komórka
![]() Asienka, gratuluje dziewuszki!! :thumbup: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4365 |
Raczkowanie
|
Margo80 witaj w klubie - nam tez coś na poddaszu skrobie
![]() ![]() ![]() ![]() Asienka my tez walczymy z początkami przeziębienia - odbieram Olę ze zlobka zaraz po obiedzie i śpi juz w domu, bo chcę zeby do piątku sie całkiem wykurowala, bo św Mikołaj do nich przychodzi - o niczym innym nie mówi od dwóch tygodni ![]() ![]() ![]() Gratulacje za udane wizyty i kciuki za jutrzejszy glukozy - mam szczęście bo mnie to czeka dopiero po świętach ![]() Dobrej nocy dla Was!!! I wygodnej przede wszystkim ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- "Oszukiwania" miało być ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez mona1 Czas edycji: 2013-12-03 o 22:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja po wczorajszych wojażach w lumpach padłam jak pies pluto no ale jak bym mogła czegoś nie kupić najgorsze jest to że nie znam płci i kupiłam różowe balerinki i 3 sukieneczki i różową czapeczkę i getry w różyczki i białą bluzeczkę w kropeczki no ale dałam za to wszystko 15 złoty i nie żałuje najwyżej jak urodzę chłopca to uśmiechnę się do którejś mamy dziewczynki i jej wyślę te cudeńka ![]() A co do snów to śni mi się dziecie bardzo często raz dziewczynka raz chłopiec czasem nawet mi się blixniaki śniły ![]() ![]() Uciekam miłego dnia ![]()
![]() |
#4368 | |
Raczkowanie
|
Witajcie z rana.
Ja juz w pracy ![]() A wózek oczywiście, że różowy ![]() Miłego dnia Kochane ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do Barbórki zazdroszczę!! Super sprawa. Ja idę jutro z tej samej okazji na Kabaret Młodych Panów (uwielbiam ich) tylko nie doczytałyśmy z koleżankami że to gala "Ślązisz Is Easy - Godej Z Nami" a my wogóle śląśkiego nie znamy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj syn mi jęczał, że ucho go trochę boli. No to na wieczór wacik z olejkiem kamforowym plus czapka do spania, nagrzewanie lampą i dzisiaj jest ok. Chciałam go zostawić poobserwować w domu ale gdzie tam, woli po p-kolu w czapce i z wata w uchu paradować ![]() Cytat:
![]() Nie śpie od 7.30, przebrałam się, zamknęłam drzwi do sypialni i koniec, nie będe tracić dnia na spanie. Co najwyżej drzemnę na kanapie ![]() ![]() O, dzisiaj jest dzień śmierdziucha, Reksio zabawia się w cichacze przez sen ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po sniadaniu wybywam po hula-hop i rękawiczki dla córci. ma przyjechać kurier z paczką z apteki, ciekawe czy się nie miniemy. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Dziewczyny czy np zamiast kimbinezonu moznaby bylo kupić kurtkę? Co myslicie? Wysłano za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje! Piękne imię;-) ja też byłam na wizycie w 21 tyg, dzieciaczek ma 430g i ma około 11 cm;-) wszystkie parametry ok, więc jestem mega szczęśliwa. Kolejna wizyta 20.12.2013.... przyznam się szczerze, że dalej jeszcze nie kupiłam nic. oglądam, ogladam i narazie zapisuje linki na komputerze;-) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja już od samego rańca na nogach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jem śniadanie i dalej ruszam w miasto załatwiać cokolwiek póki jeszcze mam ochotę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ja sobie łykam żelazo jednak, bo widzę po swojej twarzy, że coś jest nie tak. Mam szarą cerę i podkrążone oczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wierzę ![]() Ah te baby ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.