|
|
#4351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() hej hej! ktos Ty? zostan z nami
|
||
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Probuj probuj! Moj na poczatku tez krecil nosem, teraz sie drze jak za wolno podaje. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-12-11 o 21:55 |
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nic Cie podrywal
|
|
|
|
|
#4354 |
|
Zadomowienie
|
Nie martw się na zapas. Krtań najgorzej przebiega u dzieci mocno alergicznych, Oliwka sobie super poradziła. U nas było gorzej bo jednak sterydy i szpital. Przy Grzesiu też steryd ale tylko jedna dawka i bez szpitala z tym że on był starszy. Byle do 5 roku życia, potem krtań dojrzewa i już nie ma takich problemów
|
|
|
|
#4355 |
|
Zadomowienie
|
w koncu tu o naszych bablach piszemy i dlatego przychodza nas czytac ...
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
dostalam zyczenia na mejla:
Drogi Abonencie, Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia chcielibyśmy złożyć Ci najserdeczniejsze życzenia zdrowia, szczęścia oraz wszelkiej pomyślności. Cyfrowy Polsat S.A. Dziękujemy za wspólnie spędzone chwile w mijającym roku. Mając na uwadze ilość obowiązków, jakie wiążą się ze świątecznymi przygotowaniami pragniemy wcześniej niż zwykle przypomnieć o grudniowej opłacie abonamentowej. niech se wsadza w doopke te zyczenia
|
|
|
|
#4357 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie z tych zamartwiajacych sie ![]() a opryszczka do kiedy jest mega grozna u dzieci? moja mama ja ma i sie boje... ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tak podczytywać i nic od siebie ?? nie ładnie Cytat:
![]() jejku nie mogę dziś nawet jak kurczaka kroiłam to wyobrazałam sobie tą dupę Asi
|
|
#4360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wcinam kanapeczki z metką, mniam mniam. Lubi któraś, czy jestem samotną mięsożercą?
Cytat:
![]() Cytat:
Także może u Was jest to po prostu wynik spływającej do gardła wydzieliny? I może nie ma jej tak dużo, jak u nas było... Dlatego dostałyśmy Deflegmin (to jest to samo, co Flegamina, tylko w innej formie, Deflegmin jest w kroplach), żeby mała mogła spokojnie odkaszlnąć to wszystko. A Clemastin, to tak jak Kija napisała, teoretycznie na alergię, ale dobrze działa na infekcje dróg oddechowych, a zwłaszcza krtani. Czuję się napruta. No i zapomniałam - GRATULUJĘ! ![]() Chciał dobrze! No, to idę po jeszcze jedną kanapeczkę z metką...
|
||
|
|
|
#4361 |
|
Zadomowienie
|
Opryszczki nie przerabiałam...
|
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe o czym teraz mysli nasz listonosz?
|
|
|
|
|
#4363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ło matko jedyna ile stron
![]() i znowu będę nadrabiać migiem bo padam na pyszczek Dokładnie! Taka minka aniołkowa bo dopiero co się obudziła ale po 5 min już pokazała swoje prawdziwe oblicze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle Witaj blogerko! Brakuje tu Ciebie! Cytat:
Łał! Expres
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryku, mam biznes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do słownika jak nic upa aski robi furrorę
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- dawaj
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuba w ogóle nie ogarnia idei jedzenia, gryzienia czegoś, dla niego musi coś albo przelecieć jak mleko albo zostać rozciapane w buzi jak chrupek. Biszkopta nie, owoców w sumie żadnych nie zje. On owszem interesuje się jedzeniem, ale bardziej, żeby to rozciapać w rączkach i spróbować wziąć do buzi, a za chwilę i tak wypluwa. Był czas, że pięknie chlebek jadł, teraz już mu się odwidziało. Butelki nie, niekapka nie, kubka nie. Zrobi parę łyków a potem zaczyna gryźć i memlać w buzi. Także no, nie jesteś sama... Cytat:
będę trzymać kciuki ![]() Cytat:
też potrzebuję ![]() trzymam kciuki, żeby wszystkie problemy się jakoś rozwiązały |
|||
|
|
|
#4367 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a możesz w ogóle na czyjąś pomoc liczyć?Ja do kibelka to chodzę z Kubusiem, tzn kładę go w przedpokoju, ja szybko idę na kibelek, robię siku, akurat tyle mam czasu, że jak ja kończe to Kubuś dopełzuje do łazienki Cytat:
![]() Cytat:
A co do podpisu to mi się podoba ten z drukowanymi literami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w zupie zje, jako deser czy jako śniadanie |
|||||
|
|
|
#4368 |
|
Wtajemniczenie
|
Black, ja lubię metkę!!!
ale tą "łososiową" czy jak to się tam zwie ![]() no więc dostanę (o ile wygra licytację, ale jest w tym dobry :P ) kolczyki + wisiorek z aparta :P srebrne :P kolczyki małe, chociaż lubię duże no ale powiedzmy, że Ania mnie szarpie za nie, to niech będą małe ![]() Tylko ja mu tu z zegarkiem za 400zł a on jakąś marną licytację za 20 ale nie to jest miernikiem, więc się nie czepiam, ważne że się chłopak zainteresował
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
same dupne tematy dzisiaj
dziewczyny co z wami jest ![]() black ale wiesz, pogaduchy sa po to, zeby sie wygadac, jezeli problem dla Ciebie jest duzy, to wal i pisz, nie ma problemow zbyt malych na wygadanie sie ![]() ytre zostan z nami!!!!!!!!!bijkora gratulacje!!!!!!!!!!!dziewczyny, malz lrzyjechal dzisiaj sluzbowym aytkiem pod dom lenova, tule, bedzie dobrze i dawaj, o jakim biznesie myslisz !!!!! ewulka, coCi malz chce kupic? ![]() i pewnie pewnie, babel juz praktycznie zdrowy, wiec przyszly tydzien kawucha? bedziesz miala auto? moze byscie wpadly do nas? robie najpyszniejsza kawe w zabrzu nawet dwie dostaniesz, w rwzie gdyby ci sie pierwsza wylala
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
dzwonila dzis rano tesciowka a propo prezentow
pisalam wczoraj ze u meza w rodzinie beda w tym roku takie szkolne prezenty jak na mikolajki, w sensie losujemy kto komu kupuje... n o i ja wylosowalam szwagierke a maz druga swoja siostre.. no i tesciowka rano dzwoni zebysmy nic nie kupowali dziewczynom bo oni juz kupili jakies ustrojstwo do cwiczen i ze to bedzie od nas dla nich dwoch i zeby nie oddawac kasy a kupic za to cos kubie no zlota kobieta poprostu
|
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe...Aska moze jakie demotywatory z Tobom wymyślą
![]() ![]() ![]() Dziewczyny a tak odbiegajac od tematu...jakas doopna dzis pogoda.. ![]() ![]() Mąż też się dooopom odwrócił..se udaje ze chrapie ale pilocik w reku zacisniety..i co? Liga mistrzow w tle... Dziec tez doopnie sie zachowuje...jeszcze 5min temu spał a teraz skacze na doooopce po łóżku.. Wsio dziś doopnie idzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bijkora lej w kielichy!! Gratulejszyn..... NOWA MAMO masz rozrywke co? Zazwyczaj tu u nas nie tak doopnie... Ino taki dzien.. ![]() ![]() Bijkora LEJ...bom głupawke z siebie wypłukać muszę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-12-11 o 22:11 |
|
|
|
#4372 |
|
Rozeznanie
|
Black dzien bez mięsa to dzień stracony
Chociaz muszę przyznać że tatara, czy metki nie jadłam. A takiego steka mało wysmazonego, na poł surowego bym nie zjadła Aśka twoja dupi będzie tutaj legendą
|
|
#4373 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mi się wczoraj przypomnienie na TV wyświetliło, ale nawet bombki nie wstawili, a co dopiero o zyczeniach mówić Cytat:
Cytat:
![]() co znaczy wyrażenie parcel advised status w odniesieniu do przesyłki pocztowej? ja to rozkminiam tak, że ktoś nie odebrał i czeka gdzieś na poczcie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4375 |
|
Zadomowienie
|
Black Deflegmin czy tam Flegaminę ja bym podawała tylko dopóki dziecko odksztusza wydzielinę. To są leki typowo wyksztuśne, tak jak Mucosolvan, Ambrosol i inne, nie bez powodu podaje się je przed 17.00. Jak dziecko już nie odkaszluje bo nie ma czym to podając takie syropy prowokuje się je do kaszlu. Może dlatego ona cały czas Ci kaszle? Ania miała w szpitalu inhalacje z Mucosolvanem ale raptem chyba ze trzy dni, jak się skończył mokry kaszel to odstawili. Grześkowi zresztą tak samo przy tym zapaleniu płuc
|
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Doopę powinnas mu za to skopać
|
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przeleciałam szybko, ale nie mam ochoty pisać. Wiadomo - znowu mnie m. w☠☠☠☠iła... Dobrej nocy! |
|
|
|
|
#4379 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O w morde, myslicie, ze przyjda do nas na tugeze ![]() Ej ej jaki nasz ... juz sie przyssaly, a kto dupe pokazal Cytat:
![]() Kurde te gwiazki to jest 1 lancuch i to dosc krotki .. trzeba sie jeszcze zaopatrzyc w przedluzacz, kurde ja mam duze okno i mi chyba nie styknie tych gwiazdek na calosc .... no i swieca takim bialoniebieskim szpitalnym swiatlem .... ale i tak sa urocze ![]() Kupilam te zestaw mini bombek na mini choinke nowa ( duzej nie ubieram przy Szogunie bo sensu nie ma ) ... i dzw do tz sie chwale ze kupilam bombki nowe ... a ten ale po co przeciez mamy stare .... masakra po co nowe bombki przeciez przez 10 lat z rzedu mozna miec ciagle to samo
|
|
|
#4380 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już się przyzwyczaiłam, żeby w kwestii prezentów za dużo nie wymagać,a odkąd kupił mi świeczkę z "rodzynkami" przestałam w ogóle myśleć, że będzie romantyczny/ spontaniczny/ samodzielny w wyborze. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale paczają nie ma co ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.

poprawiacie mi humor, naprawde. Was to lepiej czytać, niż dobrą komedię oglądać.

w koncu tu o naszych bablach piszemy i dlatego przychodza nas czytac ...

Także może u Was jest to po prostu wynik spływającej do gardła wydzieliny? I może nie ma jej tak dużo, jak u nas było... Dlatego dostałyśmy Deflegmin (to jest to samo, co Flegamina, tylko w innej formie, Deflegmin jest w kroplach), żeby mała mogła spokojnie odkaszlnąć to wszystko. A Clemastin, to tak jak Kija napisała, teoretycznie na alergię, ale dobrze działa na infekcje dróg oddechowych, a zwłaszcza krtani.

dziewczyny co z wami jest

6 5 4 3 2 1