Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-11, 12:50   #4141
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Aśka! to znasz???

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 12:54   #4142
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
hope arka y lidla jest hitem, jak cyegos nie moyemz ynaleyc to na bank jest w arce hahaha wsyzstko tam wryuca

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
mój często robi tak samo... tylko to chyba wynika z tego że ich nie widza całe dnie...
mój też tak robi
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Patrzcie jaka dzisiaj fajna data: 11.12.13.
O godz. 9.10 było: 9.10. 11.12.13.
I jeszcze o 14.15 będzie: 11.12.13 14.15.

Następne takie cuda za niespełna sto lat
zaje.biaszcza data
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Aska właśnie wyrzuciłam ciążową piżamę Wiecie jak to z tym moim sąsiadem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:

moja Hania ma nową umiejętność, ma takiego króliczka z którym śpi, zawsze się w niego wtula a dziś jak powiedziałam gdzie króliczek? to go wzięła i przytuliła i buziaczki mu dawała
jeeeeee
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Po drugie: Aska przez Ciebie wyślą mnie w pracy na komisję lekarską żeby mnie przebadali czy wszystko gra po kopułą bo jak je.butłam śmiechem przy wszystkich to masakra A po tym jak na pytania z czego tak się śmieję odpowiadałam że z niczego i znowu w smiech to już na bank mnie wyślą do psychiatry Nie- ne sprzedałam Twojej historii nikomu ale tak sobie myślę, że wśród rodziny i znajomych listonosza ta opowieść będzie długo krążyła
buahahahahaha
Cytat:

doradzicie mi??? będe miec nową strone, ale chce tam przenieśc moja grafikę blogowa i troche ja ulepszyc... nie wiem jak które z tych 3? (to niekoniecznie finalne)
Jak dla mnie trzecie

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Debrah, super że już jesteś z nami
Ewulka,
Stary 2013-12-11, 12:55   #4143
hope01
Zakorzenienie

jeszcze dla Julaska i dla Ani

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 12:56   #4144
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
no tak również się przyłączam

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:00   #4145
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej Czytam od rana ale dopiero teraz dane było mi napisać

Patrzę że przybyło dwie strony ale muszę napisać
Asiu wiem że Tobie nie bardzo było do śmiechu ale ja się tak uśmiałam,tak przy tym spłakałam że aż obudziłam tym Oskara a ta mała gnida jak zobaczyła mnie taka brechtajacą to też zaczął się śmiać
Dzięki Tobie mój dzień zaczął się z uśmiechem (oj i to jakim ) na twarzy
Je.błam jak żem długa

Dla naszej Oleńki kochanej buziaki urodzinkowe Boniuuu to już roczek
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:00   #4146
meneq
Zakorzenienie

aska sikam!!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:01   #4147
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny nie mogę się otrząsnąć po tym....poryczałam się w pracy...
http://www.tvn24.pl/przez-lata-mieli...,378714,s.html
☠☠☠☠a Ill poprostu takich ludzi powinni zabijac a przed tym ich w dupe wy$%^&ac kolkiem ....
Stary 2013-12-11, 13:18   #4148
Kija80
Zadomowienie

Nancy ja zaczęłam mieć takie większe problemy po pierwszej ciąży. Nic nie mogłam zrobić bo długo karmiłam, poszłam do dermatologa jak skończyłam karmić czyli to było jakieś cztery lata temu. Wtedy miałam nie tylko samo zaczerwienienie ale sporo czerwonych swędzących krost. Czasem mniej, czasem więcej ale były i mi przeszkadzały. U mnie ten trądzik jest nietypowy bo mam bardzo suchą skórę. Pamiętam że brałam jakiś antybiotyk dość długo, chyba ze trzy tygodnie w jakichś końskich dawkach. Miałam maść Rosex (?) i jakieś maści robione. Trochę pomogło ale szału nie było, aksamitnej brzoskwiniowej cery nie odzyskałam i już pewnie nie odzyskam. Potem staranka, ciąża, karmienie, na razie wygląda to tak że skórę mam dość mocno zaczerwienioną ale w miarę gładką. Może się spróbuję jeszcze raz przeleczyć jak skończę karmić. Z tego co kojarzę mnóstwa dobrych rzeczy nie wolno jeść ale ja uznałam że wolę być czerwona niż żywić się niedobrym badziewiem zamiast tym co lubię Coś w tym chyba jest bo przy ostrej diecie eliminacyjnej miałam lepszą skórę niż wtedy gdy np jadłam dużo nabiału

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Teraz smaruję się tylko emolientami, cetaphilem np albo zużywam różne emolienty których Ania nie może bo są z parafiną
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:22   #4149
elllmi
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44110897]
Dorka dzisiaj w nocy, 4 rano, obudziła się i nie umiała usnąć, bach na brzuszek i leży i patrzy... podnosi głowę i widzi niekapek z piciem (na oparciu łóżka zawieszony), zaczęła iść w jego stronę (pełzać) patrzy na niego, na mnie, na niego... ewidentnie pokazywała że chce! no i dałam i piła :d[/QUOTE]

cwana

Cytat:
insolito - takie ooo spodnie z szelkami, tu nówki na all http://allegro.pl/next-sign-jeansy-n...616927085.html. nie będę pisała lepiej ile ja zapłaciłam
nie pisz, nie pisz

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Aniołek
no na razie wygląda jak aniołek, bo pewnie dopiero co wstała

Cytat:
doradzicie mi??? będe miec nową strone, ale chce tam przenieśc moja grafikę blogowa i troche ja ulepszyc... nie wiem jak które z tych 3? (to niekoniecznie finalne)
jak dla mnie, to pierwsze z lewej, to takie różowe i cienkie

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:23   #4150
aska27adopcje
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44111691]Aśka! to znasz???

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater[/QUOTE]

Tak kochana to michala znajomy prowadzi ... ogolnie swiatek szkolacych psy to maly jest i tam sie wszyscy znaja ... wiesz prawda jest taka, ze kazdy bahawiorysta i szkoleniowiec w naszym przypadku mialby tylko 1 rade do naszego psa ... pozbyc sie ... no ale my sie ni poddajemy ... dzisiaj tak sie cieszyl do malej, zaczepial ja, lizal po uszku, a ona go po pysku glaskala, za uszy lapala ,,,, tak sie cieszy na niego, piszczy .... ehhhhh

Co do mojej historii z ranca, laski nie sadzilam, ze tak wam dzien umile od rana ... ba ze wasze maluchy beda tz mialy radoche w sumie to dzieki Blance ta cala akcja
Stary 2013-12-11, 13:31   #4151
meneq
Zakorzenienie

illusion aparatka jestes z rozroznianiem lewej i prawej strony.
Ja nie mam z tym problemu, za to jak widze kolor niebieski, to w pierwszej chwili powiem na niego brazowy...

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

kija a jak u Was z rozszerzaniem i alergiamii?

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

lady ale Pietraszko zrobil sie do Ciebie podpbny!

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Dzis mialam 15 godzinna przerwe w kp i uu w ogole tego nie odczuly, miekkie, nie bolace. Tak szybko sie to reguluje?
aska sloiczki kosztowalam, w smaku mdle, ale pachna tak apetycznie i do tego kazdy skladnik niemal po zapachu mozna wymienic. I to chyba jest glowny powod, dla ktorego Yae nie je moich dan a sloiczki palaszuje.
Stary 2013-12-11, 13:32   #4152
jakajakaja5
Raczkowanie

Szaju wracaj do zdrówka!!!
Aśka Blanka bombowa - szogun jak się patrzy
Bijkora a twoja ślicznotka ma tyle włosów że szok !!!! Mój też robi jeża
Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
A, patrzcie co znalazłam: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5362334

takie jesteśmy, o!
O matko córko i kto tam jeszcze przenajświętszy !!!!!!!!!!!! Co za jad na tym forum. Wizaz to ZUOOOOO no proszę Was aż takie jędzowate jesteśmy??

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Wszystko wam opisze jak wrócę do domu ale jak lekarz powiedział mi że jeżeli przez łyźeczkowanie mi krwotok nie minie to może skończyc się usunięciem macicy. To oczywiście byłby najgorszą scenariusz ale no musi nas o tym poinformować. Wtedy to już całkiem myślałam że świat mi się zawalił na głowę. Po wynikach uyłam w ciąży a to było poronienie
Kochana trzymaj się !!! Bardzo bardzo ci współczuję.

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
dziewczyny, wiem,że jeszcze sporo czasu ale wszystkie będziecie szczepić na odre-swinke-rozyczke?
bo ja chyba sobie odpuszcze to szczepienie
Nie mam zdania ale po informacji od kiji chyba zacznę poważnie zastanawiać się nad tymi szczepionkami. A Ty co sądzisz?

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
A teraz sytuacja zenu oku ... mam takie spodnie ukochane z czasow ciazy, kt tz nienawidzi i mowi na nie obeliksy ... to sa takie wielkie czerwone flanelowe spodnie od pizamy w krate meskie ... sa na mnie luzne w pasie juz teraz ale znalazlam je ostatnio i zanim sie nie doprowadze do uzytku to w nich chodze z ranca ... Przyszedl listonosz, a ze michu byl w kiblu to ja musialam isc mu otworzyc ... paczke mial dla mnie, otwieram, podpisalam, mloda sie tam paleta miedzy nogami, koles do niej ze sliczna i macha do niej ... se mysle aaa dam mu ze 2 zety taki mily ... o tego oles mega wysoki, taki po 30 i przystojny .... podpisalam i mowie prosze sekunde zaczekac, odwracam sie do torby a mloda co ... cap mnie za spodnie i mi sciagnela do kostek ... stalam odwrocona do niego z gola dupa bo majtek nie zalozylam pod obeliksy ... laski kuwa jaki wstyd, a on tekst "noooooo warto bylo poczekac warto i taki usmiech " .... kuwa spalilam takiego buraka ze szok ... juz nigdy mu nie otworze, wole smigac z awizami na poczte ....
Przepraszam - oplułam monitor, siebię i zaczęłam się tak śmiać że po sekundzie pukałam się w głowę bo dziecko obudzę No cóż Będziesz się teraz śniła panu listonoszowi a obeliksy schowasz głęboko do szafy na wieczność Na całe szczęście umiesz się z siebie śmiać a to wielka zaleta. p.s. jak jeszcze zobaczysz tego przystojniaka to znak że spodobałaś mu się i z chęcią by pooglądał jeszcze co nie co!

A u nas 7 ząb się wyżyna i jest kongo
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:38   #4153
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Aśka, you made my day!

uśmiałam się po pas

idę robić obiad i porządki, a taaak mi się nie chceee...

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:38   #4154
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hej
Ale jestem na siebie wsciekla, polozylam sie z bablem o 10,30 jak tylko uspalam na drzemke , Pietraszko sie przebudzil po 40min ale mysle, aaaaaa... Moze zasnie.... No i zasnal, obudzilismy sie chwile temu w zyciu bym nie pomyslala, ze znowu machnie 3h drzemke, zazwyczaj po 1,5h sam sie budzi, a tu o..... Pewnie czeka nas znowu w nocy

Strasznie zle sie czuje qr.....

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:40   #4155
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się przyłaczam

Dziewczyny chyb amnie choroba rozkłada, ledwo widze na oczy, nos na zmianę albo zapchany albo leje mi się strumieniem, kaszel, tak mnie łamie w kościach ( zwłaszcza nogi) że szok.
A tu wracam do domu a tam dziecko i moja obietnica ( sobie dana) że po powrocie z pracy jestem tylko dla niej. Nie wiem czy dam radę dzisiaj.
Poszłabym na chorobowe ale mam w pracy kilka projektów zaczętych i tak mi jakoś głupio....chyba porąbana jestem...
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:41   #4156
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Szaju wracaj do zdrówka!!!
Aśka Blanka bombowa - szogun jak się patrzy
Bijkora a twoja ślicznotka ma tyle włosów że szok !!!! Mój też robi jeża

O matko córko i kto tam jeszcze przenajświętszy !!!!!!!!!!!! Co za jad na tym forum. Wizaz to ZUOOOOO no proszę Was aż takie jędzowate jesteśmy??

Kochana trzymaj się !!! Bardzo bardzo ci współczuję.

Nie mam zdania ale po informacji od kiji chyba zacznę poważnie zastanawiać się nad tymi szczepionkami. A Ty co sądzisz?

Przepraszam - oplułam monitor, siebię i zaczęłam się tak śmiać że po sekundzie pukałam się w głowę bo dziecko obudzę No cóż Będziesz się teraz śniła panu listonoszowi a obeliksy schowasz głęboko do szafy na wieczność Na całe szczęście umiesz się z siebie śmiać a to wielka zaleta. p.s. jak jeszcze zobaczysz tego przystojniaka to znak że spodobałaś mu się i z chęcią by pooglądał jeszcze co nie co!

A u nas 7 ząb się wyżyna i jest kongo
Ode mnie? Chyba nie bo nie kojarzę żebym pisała ostatnio coś o szczepionkach...
Stary 2013-12-11, 13:41   #4157
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
tak dalam mu te 2 zlote z cegla na buzi i spodnami w reku

Neti ale to blanka ... ja w zyciu bym gaci przed nim nie zdjela :d

a komentarz tz ... mowilem Ci wyrzuc te dziady ....

tak.sie mysle zebym chciaz jakas super figure.miala .. a tak wstyd grube dupsko.zobaczyl
aj tam gadasz dupa to dupa nie ważne jaka,

i dla męza mój by sie ze mna rozwiódł

Cytat:
Jaki z tego moral ... noscie gacie pod.spodniami ... i to eleganckie stringosy z koronki ...
w sumie spalam w takich majtasach wielkich bo obiecalam aobie ze nowa figura = nowa boelizna ... jakbym.miala bielizne to by zobaczyl wielkie gacie :d
no to chyna juz lepsza ta goła

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
współczuje i przytulam- u nas też trojki idą, noc kooooszmarna

a co to za afera?

Aska jesteś najlepsza
dupa w majtkach czy bez ,duża czy mała, ważne żeby była czysta
a cos tam wlasnie, ze przez ta szczepionke na odre dziecko zachorowalo i wygrali rodzice sprawe w sadzie ale co dokladnie to nie pamietam
a szczepilas na pneumo?

Cytat:

moja Hania ma nową umiejętność, ma takiego króliczka z którym śpi, zawsze się w niego wtula a dziś jak powiedziałam gdzie króliczek? to go wzięła i przytuliła i buziaczki mu dawała
kochana
Cytat:
ode mnie też buziaczki

dZIEWCZYNY
tutaj masakreos, do Hamburga nie pojedziemy na zakupy bo auto wymaga naprawy, a tutaj zabawki same gajace albo gadajace po niemiecku a takiej nie chce bo wiecie nie wiem co dalej, jeszcze zeby po angielsku, jezdzika nigdzie nie widzialm
chce kupic na allegro u takiego co zgodzi sie tutaj wyslac
i pierwszy wpadl mi w oko co myslicie

http://allegro.pl/auto-jezdzik-pchac...tml#tabsAnchor
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:45   #4158
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
Kija zawiodłaś mnie... teraz to chyba zostałam ostatnia żyjącą osobą bez facebooka

to jesteśmy dwie
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:48   #4159
blogerka
Wtajemniczenie

Hej, chciałam tylko napisać, ze ostatnio z czasem nie wyrabiam. Nocki nadal są złe (nie wiem o co chodzi, do 2 spi w miare ok, a pozniej pobudki co godzinę, czasem częściej). Dzien w miarę ok, poza tym, że ciągle jest "mamama" i rączki, więc też mam tylko godzinę dla siebie - i to góra - podczas jego drzemki przedpołudniowej. Więc nic nie idzie zrobić. Nie wiem w co ręce włożyć
Zaczęlismy rehabilitacje, ale Borys nie chce cwiczyc, znowu rehabilitantka powiedziala, ze jest bardzo aktywnym dzieckiem i nie da sie go wyciszyc, poza tym on nie chce byc z nia tylko ucieka caly czas do mnie, wiec nastepnym razem mamy probowac tak, ze mnie nie bedzie tylko pojedzie z tata. No zobaczymy.
Poza tym lipa na calym froncie, tesciowa znowu mnie w☠☠☠☠ia, nie wiem czy sie przeslyszalam ale raczej nie! fragment ostatniej rozmowy, a raczej byla to durna uwaga jak bylam na gorze, T do TZ - byla rozmowa o karmieniu piersia "Przynajmniej nie wyssal z mlekiem matki ..."
Korci mnie zeby ja zapytac czego niby z moim mlekiem nie wyssal i powiedziec jej zeby sie w nos pocalowala a te mądrości wsadzila sobie głęboko w dupę. Znowu działa mi na nerwy babsztyl.
Marzy mi sie wyjazd na deske, zeby sie oderwac od wszytskiego.

Edytowane przez blogerka
Czas edycji: 2013-12-11 o 13:51
blogerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:51   #4160
aska27adopcje
Zadomowienie

Dalam dzis 1 raz obiadek mlodej z bobvity junior 1-3 lata .. tunczyk z makaronem ... wow 1 raz takie duze kawalki makaronu byly ... ale kurde nie wierze w to, ze dziecko w wieku 3 lat moga smaklowac rozgotowane kluchy i tym dzieci karmia .. ja od jutra robie proby gotowania, bo kurde zbankrutuje na tych sloiczkach ...
a jak byla promo w biedrze na dzieciowe jedzenie - 30% to kuwa 2 soczki bobvita kupialm ale wtedy jeszcze nie probowalam dawac mlodej sloikow

Laseczki a kiedy cyc wraca do normalnosci po skonczonym kp ? bo ja mam nadal duze, ale kurna troche zwisy sie robia ... nie wiem kiedy kupioc sobie jakis porzadny stanior .... Bo jakbym jednak miala zapolowac na listonoszka to mu sie zcyckiem do pasa nie pokaze ... trzeba by jakiego push upa wlozyc
Stary 2013-12-11, 13:55   #4161
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Aska, ok 2 lat to trwa
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:55   #4162
Kija80
Zadomowienie

Meneq rozszerzanie idzie nawet nieźle. Przed nami jeszcze cały nabiał (włącznie z żółtkiem) i ryby. Przeszły praktycznie wszystkie warzywa (jestem jeszcze w trakcie testowania pomidora ale chyba jest ok), z owoców - jabłko, banan, brzoskwinia, morela, jagoda, śliwka, winogrono, przymierzam się do gruszki bo jeszcze nie było. Cytrusom na razie dajemy spokój. Chyba przeszedł gluten bo nie widzę żeby coś się działo a próbujemy z chlebkiem i zupkami z grysikiem. Skóra zazwyczaj piękna, dziś na udach ciut gorsza ale możliwe że to przeze mnie bo się opychałam mikołajową czekoladą w dużych ilościach No i nie testowałam ponownie ryżu bo się boję. Rano i wieczór zjada kleik kukurydziany na nutramigenie (kaszki nie chce, ma być kleik robiony na gęsto, taki budyniowy). Obiadki i deserki wyłącznie słoiczkowe bo nie gotuję sama, zwykle zjada duży obiadek (ale raczej na dwa razy z przerwą na spanie) i mały deserek. Czasem jeszcze z pół dodatkowego słoiczka. Chrupki kuku - tyle ile widzi, uwielbia... Trochę chlebka. Cyc raz w ciągu dnia ale w nocy i nad ranem pewnie ze 4-5 razy. Z tym że mam wrażenie że bardziej na popicie niż na pojedzenie
Stary 2013-12-11, 13:56   #4163
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Dalam dzis 1 raz obiadek mlodej z bobvity junior 1-3 lata .. tunczyk z makaronem ... wow 1 raz takie duze kawalki makaronu byly ... ale kurde nie wierze w to, ze dziecko w wieku 3 lat moga smaklowac rozgotowane kluchy i tym dzieci karmia .. ja od jutra robie proby gotowania, bo kurde zbankrutuje na tych sloiczkach ...
a jak byla promo w biedrze na dzieciowe jedzenie - 30% to kuwa 2 soczki bobvita kupialm ale wtedy jeszcze nie probowalam dawac mlodej sloikow

Laseczki a kiedy cyc wraca do normalnosci po skonczonym kp ? bo ja mam nadal duze, ale kurna troche zwisy sie robia ... nie wiem kiedy kupioc sobie jakis porzadny stanior .... Bo jakbym jednak miala zapolowac na listonoszka to mu sie zcyckiem do pasa nie pokaze ... trzeba by jakiego push upa wlozyc
Aśka rozwalasz mnie dzisiaj

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:57   #4164
jakajakaja5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
helloł
ja chodzę na rzęsach dzisiaj
nie dość że jest chora, to jeszcze jej dwie 3 na górze idą !!! całą noc przewyła jakby ją za skóry obdzierali :/
do tego ten remont...ach, dobra dość marudzenia
Milego dzionka dziewczyny
łączę się w bolu...

OLCIU STO LAT !!!

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla Oleńki!

Aśka
Tak sobie myślę że powinna to napisać na FB, myślę że kupę ludzi by jej napisało że to lubi i zrobiłaby furorę (tak to działa? )
No uczysz sie kobito chybcikiem

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Patrzcie jaka dzisiaj fajna data: 11.12.13.
O godz. 9.10 było: 9.10. 11.12.13.
I jeszcze o 14.15 będzie: 11.12.13 14.15.

Następne takie cuda za niespełna sto lat
Powiem tak z dedykacją dla Kiji "lubię to"

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Aniołek
Ale Daria się zmienia, poważnieje a przy tym cały czas ślicznotka

Cytat:

Kurcze nie wyświetla mi sie

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za miłe słowa odnośnie 'powodzi', ... ale nie oszukujmy sie, mogłabym wiedzieć, który zawór łapać i co z Nim zrobic, zamiast leciec po sasiada
Fewciu niestety facet nie w moim typie, ale niezwykle sympatyczny

Bishonka
OluniaNajlepsze życzenia
Kija zawiodłaś mnie... teraz to chyba zostałam ostatnia żyjącą osobą bez facebooka
Tres podziwiam opanowania !!! szacun

Cytat:
Ode mnie? Chyba nie bo nie kojarzę żebym pisała ostatnio coś o szczepionkach...
O ja tempa dzida skąd mi się twój nick tam wpisał to nie wiem oczywiście że chodzilo mi o mikę !!!!!! Chyba dlatego że tak te fb teraz analizujesz heheheheh
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 13:58   #4165
Kija80
Zadomowienie

I zaczynają nam wchodzić minigrudki ze słoiczków po 6 i 8 miesiącu. Do niedawna musiała być gładka papka
Stary 2013-12-11, 14:00   #4166
sarah67
Zadomowienie

tamten chybaza niskie oparcie do chodzenia a ten
http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 14:12   #4167
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
I zaczynają nam wchodzić minigrudki ze słoiczków po 6 i 8 miesiącu. Do niedawna musiała być gładka papka
To pieknie Wam idzie! Ciesze sie!
Bez ryzu nic jej sie nie stanie a trudno narazac Anie.
Mieso juz wprowadzalas?
Stary 2013-12-11, 14:17   #4168
aska27adopcje
Zadomowienie

Aga zalamalas mnie kurde musze w takim razie zainwestowac w jakis tanszy stanik dobry na teraz, bo narazie smigam w tych do karmienia ..

dziewczyny a czy wasze dzieci tez was tak brudza ... ja po calym dniu z mala jestem cal w jej slinie, jedzeniu, chrupkach, itp ... teraz tez ubralam sie w ledziny czarne nowiutkie i mloda jadla biszkopta oparla mi sie na nodze i juz jestem cala uswiniona w tym ciastku
Stary 2013-12-11, 14:24   #4169
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny a czy wasze dzieci tez was tak brudza ... ja po calym dniu z mala jestem cal w jej slinie, jedzeniu, chrupkach, itp ... teraz tez ubralam sie w ledziny czarne nowiutkie i mloda jadla biszkopta oparla mi sie na nodze i juz jestem cala uswiniona w tym ciastku

własnie się już dzisiaj przebierałam, bo miałam całe czarne dresy od chrupek i jogurtu wysmarowane
i był kurier przed południem, a ja taka brudna wyleciałam, to tak moje spodnie zmierzył, że aż mi sie głupio zrobiło

a tak w ogóle to ten kurier był z moim zamówieniem z 5-10-15, co wczoraj evel wspominała, że przesyłka za free od 25 zł; zamówiłam 2 rzeczy wczoraj i dzisiaj przed południem były

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 14:27   #4170
Debrah
Zakorzenienie

A u nas dzisiaj ciut kaszki. Potem dałam jabłko, wzięła ze 2 gryzy które wypluła później, bo jakby nie wiedziała jak pogryźć... a potem podchodziła do mnie i usilnie próbowała podzielić się jabłuszkiem z mamą, wreszcie mi je ze plecy wrzuciła...
Potem ugotowałam jajko, i chciałam dać żółtko i troszkę białka (na twardo) nieee, do rzucania fajniejsze, jeść niet.
Zupa się rozmraża i czeka jak obudzi się z drzemki...

Co ciekawe moje dziecie się cieszy jak dostanie do rączki coś - tylko żeby jeszcze zjadła to
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości