|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Nowy tytuł wątku | |||
| Mamusie Sierpień część już druga, nasza ciąża jest zbyt długa 2014! |
|
2 | 5,71% |
| Połowa ciąży już za nami w sierpniu nasze dzieci przywitamy |
|
2 | 5,71% |
| Mamusie sierpień 2014 ! |
|
10 | 28,57% |
| sierpniowe dzieciaczki w brzuchu buszują za kilka miesięcy światem zapanują |
|
1 | 2,86% |
| Chociaż małe mamy brzuszki w sierpniu wyjdą z nich maluszki |
|
4 | 11,43% |
| Chociaż goszcza w naszych brzuszkach już od sierpnia w naszych łóżkach |
|
0 | 0% |
| Pod serduszkiem je nosimy a już w sierpniu przytulimy |
|
4 | 11,43% |
| Wiosna szybko przeminie i przywita nas lato. Mój Tż zostanie sierpniowym TATĄ ! |
|
12 | 34,29% |
| Głosujący: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie sierpień 2014
Cytat:
Bedziesz pod opieka najlepszych lekarzy specjalistow w Londynie. Trzymam kciuki za ciebie i zdrowie córci.Cytat:
bakteriom śmierć Cytat:
![]() Mi dziewczyna w ciazy blizniaczej mowila ze jej gin kazal pic sok z burakow i jesc duzo cytrusow zeby sie lepiej wchlanialo zelazo i faktycznie tylko tym nadgonila wyniki. Dobrze tez dziala herbatka z pokrzywy. Twin - ale mialas przezycia, wspolczuje ale dobrze ze wszystko ok. Fajnie ze czujesz juz brykanie coreczki ![]() Moni26 ja bym sie umowila na konsultacje do kardiologa, tak na wszelki wypadek Papryczka - milo ze cie przepuscili ![]()
Edytowane przez Optymistka26 Czas edycji: 2014-03-13 o 19:58 |
|||
|
|
|
#4352 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze też mam anemię mimo przyjmowania żelaza i sądziłam, że warzywa załatwią sprawę w większej ilości. Mięso?? Nieeee nie mogę na nie patrzeć! I to jeszcze czerwone.... nie nie nie nie nie!!!!!!!! Cytat:
Cytat:
Super, że czułaś "szturchanie" Ja to jeszcze czasem nie wiem czy to szturchanie czy tylko moja wyobraźnia sobie wmawia, że maluszek szaleje. Nie wiem jak powinny wyglądać i być odczuwalne. A na dodatek ostatnio usłyszałam, że łożysko jest na przedniej ścianie i jak czytałam w necie to dla pierworódki takie łożysko oznacza, że może te pierwsze ruszy odczuć jeszcze później.... Cytat:
Cytat:
Ale miałaś przeżycia. Biedulka.... Cytat:
Cytat:
Jesteśmy z Tobą całym sercem !!
|
|
#4353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam kciuki by z lozysko nie komplikowalo ciazy i było "grzeczne" ![]() Spotkalam ciekawy ranking wozkow- sa tam tez foteliki. Ceny mozna znalezc nizsze niz tam pokazuje. Moze sie wam przyda, mnie zaskoczylo ze wozek za 3000zl moze miec oceny jak ten za 1700zl wiec nie za wszystko warto przeplacic
|
|
|
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się kochana na pewno będzie wszystko dobrze. Ważne że szybko Cię będą diagnozować dalej. Może faktycznie tak jak piszą dziewczyny nie jest to żadna wada genetyczna, tylko coś co szybciutko☠wyleczą skoro wcześniej wyniki były ok. Daj znać koniecznie jak już będziesz coś wiedzieć i pamiętaj że jesteśmy wszystkie z Tobą
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
My wybraliśmy taki wózek: http://www.bobowozki.com.pl/product_...5&%3CosCsid%3E tylko jeszcze się wstrzymuję z wybraniem koloru do potwierdzenia, czy na pewno chłopak u mnie siedzi.
|
|
|
|
#4356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Super, że wózek Ci się podoba ![]() Dzięki dziewczyny za kciuki. Lekarka powiedziała, żeby na razie się nie przejmować, zrobić posiew moczu i wtedy zdecyduje co dalej. Ale ogólnie, żeby się nie martwić! zrobiliśmy duże zakupy i jestem zmęczona, wydawało mi się, że brzuch mi twardnieje, ale mąż mówi, że nie ...poleżę trochę!Pati, gratuluję córeczki! Co do łożyska, to nie ma szans, że ono się jeszcze przemieści? Angelika ja też mam łożysko na przedniej ścianie macicy. Ja w ogóle mam mega tyłozgięcie, więc to też utrudnia wyczucie ruchów. Ale momentami mi się wydaje, że czuję takie delikatne 'pukanie' Nie wiem czy to Mała, czy jelita i półprzemysłowe ilości jedzenia, które wchłaniam
|
||
|
|
|
#4357 |
|
Raczkowanie
|
mamuska trzymaj sie jakos! na pewno bedxie dobrze!
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
OGŁOSZENIE PARAFIALNE
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, które nie mają avatarów może dla ułatwienia innym pomyślicie o jakimś zdjęciu albo obrazku ?Ciężko się czyta bez avatara bo trzeba patrzeć po nicku kto co pisze a tak wystarczy spojrzeć na fotkę i wszystko jasne Nie mówiąc o tym, że ciężko Was później skojarzyć i zapamiętać Może to przemyślicie ? Oczywiście to każdego indywidualny wybór więc to tylko luźna propozycja![]() I dla tych co by chciały polecam również suwaczki ciążowe ![]() To też oczywiście taka luźna propozycja, tak mi się jakoś refleksje włączyły bo często szukam właśnie która jest w którym tygodniu chcąc porównać moje dolegliwości hehe ![]() ![]() Edytowane przez zuken Czas edycji: 2014-03-13 o 21:56 |
|
|
|
#4359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też mam tyłozgięcie o którym mój lekarz nigdy mi nie wspomniał tylko przypadkowi lekarze w szpitalu i to tak mimochodem podczas rozmowy pytali czy miałam problemy z zajsciem w ciaze i jak długo to trwało. Jak mówiłam, ze wcale nie było starań to sie dziwili i gratulowali bo kobiety z tyłozgieciem maja ponoc spory problem?
|
|
#4360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak zrobić suwaczek
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ze strony babyboom.pl
Tam wybierasz po kolei co chcesz, później wpisujesz wszystkie dane na przykład termin porodu, wybierasz czy ma ci wyświetlać obecne tygodnie czy dni do końca ciąży i takie tam duperele Później na końcu generują Ci taki link i ten link ja wkleiłam u siebie w podpisie Jak wpiszesz w google suwaczek ciążowy to pewnie wyskoczy mnóstwo stron na których możesz takie suwaczki zrobić, później tylko linka do podpisu i voila ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
Obrazka nie umiem
|
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymaj sie kochana Dobrze, ze szybko wykryli, choc ja mam nadzieje, ze sie pomylili![]() Jestem dzis z Tooba calym sercem. Bedzie dobrze, musi byc
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi Wam o to, ze chcecie, żeby emotka była linkiem? Tam gdzie się ustawia podpis jest taka ikonka kuli ziemskiej z jakimś jakby spinaczem. Trzeba w pole, gdzie wstawia się podpis dać tę ikonkę, czy napis, który się chce, żeby był linkiem, a potem kliknąć go 2 razy i jak się zaznaczy, to kliknąć na tę kulę ziemską i tak wstawić link suwaczka. Już
|
|
|
|
|
#4367 |
|
Zadomowienie
|
Mamuska jesteśmy z tobą.. wszystkie trzymamy kciuki. Bedzie dobrze
|
|
#4368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4369 |
|
Zadomowienie
|
ale ładne te wózeczki
ja bym wybrała ten cały szary taki uniwersalny kolorek
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka babeczki !
![]() u mnie dzien rozpoczal sie mdlosciami, again ![]() wczoraj znow wymiotowalam Tz mnie ochrzanil bo wczoraj zjadlam tylko sniadanie i nic wiecej na kolacje wmusilam w siebie sucha bulke serio liczylam ze z II trymestrem mi to minie ale jest bez zmian staram sie jesc jak najwiecej owocow i warzyw ale ciezko to wychodzi moj Tz wraca z pracy a ja ide spac wiec malo czasu spedzamy razem ![]() ale zaraz weekend i nadrobimy ![]() mamuska11 my tutaj wszystkie trzymamy za Ciebie mocno kciuki
|
|
|
|
#4371 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mamuska trzymam mocno kciuki za ciebie a szczególnie za maluszka ! Mysle o Was. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4373 |
|
Wtajemniczenie
|
Weszlam wczoraj na str Bobowozki chyba z dwie godz przegladalam. Wybralam kilka. Teraz do sklepu zobaczyć jak ba żywo się prezentują.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Znacie jakieś firmy z czyms lekkim ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Femibion 2
|
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej to jechać do sklepu i pooglądać sobie te wózki. Mój waży chyba 10 kg, od razu nam się spodobał, zresztą znajomi mieli i nam polecili. Chciałam, żeby składał się w parasolkę, mniej miejsca w bagażniku zajmuje, ale ma małe koła i zimą ciężko nim jeździć. Zresztą ja mieszkam w domu więc wnosić go nigdzie nie musiałam, zimą mało jeździłam, bo wychodziłam sobie na podwórko.
Nie mogę otworzyć strony z tymi wózkami bobo Dziewczyny na wymioty i nudności to witamina b2, mi lekarz polecił i przeszło jak ręką odjął.
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dziś te bóle rozciągające aż w nocy obudziły... ech, chciałam iść na spacer, ale czeka mnie chyba leżenie, jak się nie ruszam, to nie boli... za to jak wstaje...
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
TheFall
jak zrobilas ze zamiast calego linku masz slowo ? bo ja nie wiem jak to zrobic
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.

moje malenstwo ma duzo płynu z tylu głowy przez co przesunięte struktury mózgu do przodu lekarze mówią ze to bardzo rzadki przypadek i lekarka pracuje tam 20 lat i czegoś takiego nie widziała
Bedziesz pod opieka najlepszych lekarzy specjalistow w Londynie. Trzymam kciuki za ciebie i zdrowie córci.

Ja to jeszcze czasem nie wiem czy to szturchanie czy tylko moja wyobraźnia sobie wmawia, że maluszek szaleje. Nie wiem jak powinny wyglądać i być odczuwalne. A na dodatek ostatnio usłyszałam, że łożysko jest na przedniej ścianie i jak czytałam w necie to dla pierworódki takie łożysko oznacza, że może te pierwsze ruszy odczuć jeszcze później.... 

Dobrze, ze szybko wykryli, choc ja mam nadzieje, ze sie pomylili