![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Witaj Zastrzeżona
![]() Też powinnam rano wodę z cytryną ![]() ![]() Wybieram farbę na ściany do pokoju młodego. 3 osoby, a w sumie 2 decydują i każda ma inna wizję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4353 |
Zadomowienie
|
Eva, takie z pazurem te Twoje sukienki
![]() ![]() ![]() Danusia, kiedy egzamin ? Uklika, o ile dobrze pamiętam, za Ciebie też trzymamy kciuki, mam nadzieję, że z dobrym skutkiem ![]() Idę zrobić drugą kawę, a co mi tam. Ale wodę z cytryną też bardzo lubię. I najlepiej jeszcze do tego z miętą. Hej Zastrzeżona ![]()
![]() |
#4354 | |
Konto usunięte
|
Ja jestem minimalistką od urodzenia, więc moj dobytek mieści się w jednym pokoju /tak z ksiażkami
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Czesc Zastrzezona ![]() ![]() Ouch, nienawidze takiej szarowki. Cytat:
Dzieki, chyba faktycznie pasuja bo jak dalam na FB zdjecie z przymierzalni w sukience w kolorze bladego rozu, dluga, delikatna, czysty ulotny jedwab, to polowa byla na nie, a reszta co na tak twierdzila, ze jedna taka to moge miec ![]() Szczegolnie mezczyzni byli na tak, ciekawe ![]() Przyznam sie... kupilam ja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, witaj Zastrzeżona!
Kawa - moja ulubiona - monsooned malabar. Już sam zapach sprawia, że chce się żyć ![]() Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2015-08-27 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Aussie - co w tym śnie
![]() ![]() Leniwie..Ciepło,wręcz gorąco..Znów zapowiadają 30.. Okna sobie poczekają na nastepna wenę..Dzis takowej nie mam..Maidowej tysz nie mam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-08-27 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
Wczorajszy dzień odgruzowania przestrzeni nr1 - zakończony małym sukcesem - i do tego jestem jakieś 40pln na plusie. Niby nic, a cieszy!
Od razu pojawiła się myśl, że teraz można być rozrzutnym w sprawie kubkowej... ![]() Właśnie - u mnie było podobnie... najwięcej miałam książek i sprzętu fotograficznego. Myślę, że jakieś 80% rzeczy, których chcę się pozbyć, to sprzęty które dostaliśmy jako "młode" małżeństwo. Przykład - co z tego że serwis jest piękny, z ekskluzywnej porcelany, kiedy 1. nie w moim stylu 2. nie da się go myć w zmywarce... |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Gang Iren
|
Fajne kiecki Eva
![]() Zastrzezona witaj ![]()
#4360 |
Zadomowienie
|
cheers Evo ID! Na drugą nóżkę
![]() jestem ze Śląska, tego co ma węgiel (jeszcze!) i zaczęłam czytać Twój wątek, potwierdzam poprzedniczki, bardzo wciągający i egzotyczny, moja daleka znajoma jest sędzią piłki ręcznej i właśnie w Twoich rejonach rozgrywają dużo meczy ![]() Gratuluję Coffeeine sukcesu z porządkami, skoro jesteś na plusie, to stawiasz nastepną kolejkę wody z cytryną ![]() Witaj Gosiu ![]() Jestem tu z doskoku, bo też robię porządki, myję okna i serwuję obiad, tryb wielozadaniowy mi się włączył ![]() A propos Twojej historii z sukienką Evo i opiniami panów, przypomniała mi się moja sprzed kilku lat, ubłagałam ówczesnego męża, żeby pojechał ze mną na zakupy, bo nasz młodszy był wychowywany na cycku i jako mały ssak jadł średnio co godzinę, więc, żeby jakoś ogarnąć to karmienie, stwierdziłam, że zakupię odpowiednią ilość bluzek na zatrzaski czy tam guziczki. Więc wyskakuję z przymierzalni co chwila w innej bluzeczce z pytaniem o opinię, a co słyszę przy czwartej bluzce? "Wydaje mi się, że cały czas pokazujesz mi te same spodnie" ![]()
#4361 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Caffeine, kawa Monsooned Malabar jak to poetycko brzmi! Gdzie4 sie to kupuje? Na jakiej zasadzie dobierasz smak kawy.
Nie znam sie na tym, znajomi przywiezli mi z Wietnamu kawe Kopi Luwak, znasz ja? oooo... pogooglalam I widze, ze w Polsce jest bardzo dobrze znana http://www.kopi-luwak.pl/ Tylko ja podchodze do niej jak do jeza, mam tego spora paczke I nie wiem jak ja przyzadzic, czytalam jak ale nadal jestem tepa I nie ogarniam. Michell... Prosze nigdy nie myj okien ![]() Gosia, dzieki ![]() Zastrzezona, cuuuuuudna historia! Prawdziwa anegdota ![]() Trafiam na mezczyzn fashions, chyba ten kraj tak ma ![]()
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
Zastrzeżona -padłam
![]() ![]() Monsooned malabar piłam w Budpeszcie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Konto usunięte
|
Skończylam wczoraj Stulecie Folleta.
Imponująca rozmachem trylogia, polecam, acz dużo czasu i uwagi wymaga, każdy tom ok. 1000 stron. Z zadowoleniem odnotowuję, ze wśród najważniejszych światowych wydarzeń w 3 tomie trochę o Polsce, jest 80 rok, stan wojenny, ktoś jakby Kukliński, okrągły stół i wybory 89. Ale-i tak jedno zdanie mnie dobiło...Choć jak na tyle stron to pewnie niewiele. Cytat- panna młoda miała na sobie suknię, w której ślub brała jej matka:Polacy musieli donaszać odzież. No, naprawdę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
Eva, lubię kawę o niskiej kwasowości, tak się chyba to po polsku nazywa... Monsooned Malabar to moja ulubiona już od lat, w Norwegii nie ma problemu z dostaniem dobrych ziaren, te tańsze są nawet w zwykłych delikatesach. Generalnie wszędzie w Oslo jest bardzo dobra kawa, w kafejkach, barach, nie wspominając już o niszowych baristashop. O kopiluwak słyszałam, oczywiście ![]() Jest o niej humorystyczny wątek w filmie, hmmm... czy to był Bucketlist? Nie wiem czy Polsce jest znana, ale takie snobistyczne głupoty na pewno dobrze się tam sprzedają... Z najciekawszych kaw jakie piłam - białe ziarna, chyba w Pradze, już nie pamiętam. ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() Na razie w rankingu prowadzi kubek czerwony! Twój kubek - Marimekko Mam filiżanki do herbaty z tej samej serii, są genialne - więc co to oznacza, że wybrałaś właśnie ten??? ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
Eve, alez ja nie robiłam zabiegu pokątnie i tanio
![]() Kriolipoliza to termin medyczny - rozpad komórek tłuszczowych pod wpływem zimna. Odkrycie Amerykanów sprzed kilku lat, maja urządzenie, mają na nie patent, ale nie na sam proces. Bez złudzen, wierzysz, ze oni jedno na to wpadli i to oni jedyni produkują...? Albo oni albo nic, przy obecnym postępie medycyny i technologii...? Nie podróbki, po prostu inne urządzenia, działające dokładnie na tej samej zasadzie. Zgadzam się, sa tansze wersje, po gabinetach kosmetycznych i tam warunki prawidłowego rozpadu komórek moga nie być spełniane. I nie mów, ze ból to cos nienormalnego w medycynie estetycznej ![]() ![]() http://www.estetic.pl/kryolipo.html http://www.drszczyt.pl/zabiegi/fizjo...liza-cooltech/ To sa renomowane gabinety, żadne podróbki z Chin, normalne urządzenia, ale nie akurat tej firmy, która wprowadziła zabieg na rynki światowe. Tak samo jedna firma chyba ma prawo do nazwy Botox dla swego preparatu, a ile go robi, pod roznymi nazwami. skłąd ten sam, albo minimalne roznice. Twoja sukienka bardzo ładna ![]() Czesc Zastrzeżona ![]() Kopi Luvak piłam, brat kupił pare deko i wręczył mi wielkopańskim gestem. Fuj ![]() ![]() ![]() Eve, jak tu piszemy na naszym watku - bardzo drogich kosmetyków nie warto kupować, bo ich działanie - obojętnie jaka to firma - nigdy nie będzie takie, jak obiecują producenci. Bardziej oplacalna i bardziej efektywna jest estetyczna. Zatem, jak La Mer produkuje zestawik za 6 czy 9 tys - i ktoś go kupuje z nadzieja na realnie odmłodzenie - to naprawdę zyje złudzeniami. To jak wiara w tabletki cud - 30 kg w miesiąc ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-08-27 o 15:51 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
Kama Ty pisz czy działa.Czy są efekty.Chociaż po co Ty sie zamrażałaś
![]() ![]() Robiłyście coś z podbródkiem?Znajoma jakieś zastrzyki sobie serwuje ![]() Oświećcie mnie proszę... |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Miszka, właśnie na Youtubie oglądałam - zabiegi kriolipolizy
![]() ![]() Lipoliza iniekcyjna, intralipoterapia "Metoda iniekcyjna przeznaczona jest dla cierpliwej pacjentki, która pragnie dyskretnej i niedrogiej korekcji niezbyt rozległego nadmiaru tkanki tłuszczowej. Często stosujemy ją na podbródek i żuchwę. Może być także skuteczne do usuwania fałdów tłuszczowych nad kolanami oraz innych niewielkich wałeczków tłuszczowych, jak np. w okolicy pach czy stanika. Zabieg polega na iniekcji substancji aktywnej do wnętrza tkanki tłuszczowej, zazwyczaj metodą wachlarzową. Redukcja następuje wskutek rozpuszczenia błon komórek tłuszczowych - wówczas komórka tłuszczowa zanika, a jej zawartość, czyli płynne trójglicerydy, wydostaje się do organizmu. Dalej usuwane są normalnym szlakiem metabolicznym przez układ limfatyczny i wątrobę. Metoda ta została ostanio znacznie udoskonalona przez poprawę techniki zabiegowej oraz nowe materiały, wśród których warto wyróżnić Dermaheal LL. Zawiera on peptydy biomimetyczne działające lipolitycznie oraz silnie stymulujące pogrubienie i odnowę skóry. Zabieg może być dobrym rozwiązaniem, jeśli stosujemy go zgodnie ze wskazaniami i z zastosowaniem nowoczesnych protokołów. Efekty widać będzie już w ciągu dwóch tygodni po pierwszym zabiegu. Typowo w cyklu wykonujemy 2 - 3 zabiegi na wybran" Mnie bardziej zainteresował kwas hialuronowy w zacienienie pod kacikami ust. Moje od zawsze sa lekko opadające, ale kiedys to było cos a la dąs, co u młodej kobiety może jeszcze wygladac, a teraz ponura mina starszej pani ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawia mnie także jej oryginalność na polskim rynku - świete pole do popisu dla róznych kombinatorów - bo kto wie jak naprawdę smakuje kopiluwak? Co do drogiego wina - tutaj muszę polemizować - droższe są zazwyczaj lepsze. Trzeba czasu, aby nauczyć się doceniać smak dobrego wina, po prostu próbować wielu rodzajów, zapamiętać które szczepy bardziej nam smakowały. Nie każde bardzo drogie wino będzie dobre dla konkretnej osoby. Naprawdę - lampka do obiadu to coś wspaniałego... i zdrowego ![]() Często mam "winne" zachcianki, to już jak ze słodyczami. Potrafię jeden nałóg zastąpić drugim. Nie kupujemy bardzo drogich win, ale cieszymy się odkrywaniem nowych smaków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zadomowienie
|
Michell miałam wkleić link, ale już jest
![]() ja się nie orientuję jeszcze w tych zabiegach upiększających... hm...jedyne co mogę polecić, ale nie wiem, czy się nie będziecie ze mnie śmiać, bo może to jakaś przestarzała metoda to takie : http://www.kuracjeantyaging.pl/urzad...-cellulit.html dostałam to urządzenie w zeszłym roku na gwiazdkę, jak będziecie ciekawe, to chętnie się podzielę opinią. i miałam taki zabieg robiony w domu przez znajomą kosmetyczkę: http://sklep.jadwiga.eu/pl/c/Polski-Peeling-Ziolowy/33 to jedyne moje doświadczenia z zabiegami ![]() peeling powtórzę na jesień, a miałam robiony zimą tego roku
#4370 |
Konto usunięte
|
Udalo mi się kiedyś wyrzucić jakby to delikatnie powiedzieć parsknąć upitym lykiem kawy bo ktoś mi tlumaczyl z czego to. Nigdy wiecej. Lepiej wspominam blue montain, kupiony tam i przywieziony przez znajomych, choc to i tak nie moj gust. Na codzień pijam dallmayra i movenpicka, rozpuszczalnej dobrej szukam, na razie jacobs zielony ale to nie to. I oczywiście kawiarka, bez kawiarki kawa gorzej smakuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
Dana, kawa movenpick? Od razu mi sie skojarzyło z moimi ulubionymi lodami... napisz jak smakuje!
![]() Przez ciebie mam też problem, bo nie wiem który tonik wybrać... ta twoja recenzja Bielendy piękna - a iwostin tez kusi... ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Zastrzeżona, opisz te ultradźwięki... mnie bardziej interesuje pod kątem twarzy. Trzeba do tego koniecznie kupować odpowiednie kremy? Dziewczyny - a wy macie doświadczenie z takimi aparacikami? |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zadomowienie
|
Caffeine tak ogólnie to robię serię zabiegów ok.10 na twarz, kupuję w wysyłkowych specjalne żele do ultradźwięków, teraz kończę żel z Bielendy odmładzająco-ujędrniający dla cery dojrzałej http://bielendaprofessional.pl/en/pr...ultrasound-gel
jeden zabieg trwa około 15-18 min. głowica na kwadraciku twarzy 2cm na 2cm powinna pracować maks 2 minuty, cały czas w ruchu, krecę kółeczka aż do wchłonięcia żelu ![]() efekty? skóra bardziej napięta, zmarszczki mimiczne jakby wyprasowane ![]() jeśli chodzi o inne partie ciała to miałam specjalny żel na cellulit, ale po rozmowie z kosmetyczką kupiłam żel do USG i po posmarowaniu ud kremem antycellulitowym nakładałam na głowicę żel, delikatnie masowałam i już. Nie wiem czy na każdą skórę tak działają ultradźwięki, ale ja jestem zadowolona. Nie jestem żadnym przedstawicielem tej firmy ani naganiaczem jakby co ![]()
#4373 |
Zakorzenienie
|
Mnie teraz pochłania chwalony przez Wasiluka kwas polimlekowy(czyli sculptra)Efekt będzie po 2-4 zabiegach,a tu jeden drogi...Kama Ty widziałas efekty?Warto zainwestować w ten zabieg?Gdzie Tobie wstrzykiwali?W całą buzię czy tylko w pojedyńcze fragmenty?
Kurczę nie wiem..Hialuronowy wychodzi taniej,ale sculptra jest polisą na zaś.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak smakuje? po prostu dobra kawa, bez kwaśnego posmaku ktorego nie cierpię... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, czy ma któraś z was konto na polskiej wersji next'a?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A swojej idealnej "rozpuchy" też nie znalazłam, ale i tak od jakiegoś czasu pijam tylko sypaną, więc już w sumie przestałam nawet szukać.
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Zastrzeżona, dzięki za opis. Interesujące. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym - świetny sport dla kolekcjonerów i poszukiwaczy tzw. okazji - można dostać na przykład fortepian albo konia ![]() Dziś znowu wystawiłam kilka rzeczy, używam aplikacji więc szybko idzie. Najważniejsze to zrobić dobre zdjęcia. ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Podejrzewam, że to sprawka Antheliosa... generalnie strefa T mi się często świeci. Jeśli masz typowo tłustą cerę to polecam bloga Hirons, ona taką ma i dobrze radzi, np. żeby nie używać nic matującego, nawet podkładu, bo to potęguje problem. Odkryłam to już dawno temu. Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2015-08-27 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chyba by się można było przeglądać w mojej twarzy ![]() a tak na poważnie, to może rzeczywiście coś w tym jest. ale sama piszesz, że strefa T Ci się świeci, to tak jak i u mnie, w takim razie jak temu zaradzić ? cholerka, nie wyobrażam sobie innego podkładu, niż matujący.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.