30 + 40 + dzień po dniu :-) - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-27, 11:03   #4351
aussiewoman
Zakorzenienie

Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)

Witaj Zastrzeżona
Też powinnam rano wodę z cytryną ale jak tu się zmobilizować jak za oknem szaro i coraz chłodniej...ech...nie jestem stworzona do tego klimatu

Wybieram farbę na ściany do pokoju młodego. 3 osoby, a w sumie 2 decydują i każda ma inna wizję
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 11:20   #4352
zastrzezona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość
Witaj Zastrzeżona
Też powinnam rano wodę z cytryną ale jak tu się zmobilizować jak za oknem szaro i coraz chłodniej...ech...nie jestem stworzona do tego klimatu

Wybieram farbę na ściany do pokoju młodego. 3 osoby, a w sumie 2 decydują i każda ma inna wizję
Hej! to może się zdecydujcie na dwa kolory? Ja tak zrobiłam u młodego: jedna ściana to taki mocniejszy grafit z dodatkami (kolor chyba loft), a pozostałe trzy są jasne z podobnej chłodnej tonacji, to był taki kompromis między mną a synem nastolatkiem, który ogólnie chciał ciemne sciany

najważniejszą rzeczą
pompuje krew
zastrzezona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 11:32   #4353
Wonder Woman
Zadomowienie

Eva, takie z pazurem te Twoje sukienki ale czytając Cię stwierdzam, że chyba jak najbardziej właśnie takie do Ciebie pasują tak coś mi się kojarzyło, że u Ciebie weekend trochę inaczej niż u nas, udanego drinkowania

Danusia, kiedy egzamin ? Uklika, o ile dobrze pamiętam, za Ciebie też trzymamy kciuki, mam nadzieję, że z dobrym skutkiem

Idę zrobić drugą kawę, a co mi tam. Ale wodę z cytryną też bardzo lubię. I najlepiej jeszcze do tego z miętą.

Hej Zastrzeżona
Stary 2015-08-27, 11:33   #4354
201605090958
Konto usunięte

Ja jestem minimalistką od urodzenia, więc moj dobytek mieści się w jednym pokoju /tak z ksiażkami ktore zajmują najwięcej miejsca/ więc mi się trudno wypowiadać, jak się pozbywać, raczej mam problemy z przygarnianiem...

Cytat:
Napisane przez zastrzezona Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Witam Was wszystkie, też popijam wodę z cytryną
podczytuję Was, bo bardzo cenne uwagi tu wrzucacie na temat pielęgnacji nie udzielam się, bo nie mam takiego rozeznania
szczególnie serdecznie pozdrawiam Danusies, bo swego czasu bardzo mi pomogła swoimi radami dotyczącymi estetyki, masz dziewczynko dar
-------------------------------------------------------------------
i też jestem zainteresowana kwestią jak się pozbyć nadmiaru zgromadzonych rzeczy
Cześć dziękuję
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 11:55   #4355
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez zastrzezona Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Witam Was wszystkie, też popijam wodę z cytryną

Czesc Zastrzezona cheers na zdrowy program gdzie jestes?

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość
...za oknem szaro i coraz chłodniej...

Ouch, nienawidze takiej szarowki.

Cytat:
Napisane przez Wonder Woman Pokaż wiadomość
Eva, takie z pazurem te Twoje sukienki ale czytając Cię stwierdzam, że chyba jak najbardziej właśnie takie do Ciebie pasują tak coś mi się kojarzyło, że u Ciebie weekend trochę inaczej niż u nas, udanego drinkowania

Dzieki, chyba faktycznie pasuja bo jak dalam na FB zdjecie z przymierzalni w sukience w kolorze bladego rozu, dluga, delikatna, czysty ulotny jedwab, to polowa byla na nie, a reszta co na tak twierdzila, ze jedna taka to moge miec
Szczegolnie mezczyzni byli na tak, ciekawe

Przyznam sie... kupilam ja wisi w szafie bo nie wiem KIEDY & GDZIE ja ubrac, Glupia Ja.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 12:26   #4356
caffeine
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, witaj Zastrzeżona!
Kawa - moja ulubiona - monsooned malabar. Już sam zapach sprawia, że chce się żyć

Edytowane przez caffeine
Czas edycji: 2015-08-27 o 12:43
caffeine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 12:33   #4357
Michell72
Zakorzenienie

Aussie - co w tym śnie Byłam dobrym duchem

Leniwie..Ciepło,wręcz gorąco..Znów zapowiadają 30..
Okna sobie poczekają na nastepna wenę..Dzis takowej nie mam..Maidowej tysz nie mamale jest mąż..Eureka W końcu to też Jego okna..hi hi

Edytowane przez Michell72
Czas edycji: 2015-08-27 o 12:37
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-27, 12:42   #4358
caffeine
Zakorzenienie

Wczorajszy dzień odgruzowania przestrzeni nr1 - zakończony małym sukcesem - i do tego jestem jakieś 40pln na plusie. Niby nic, a cieszy!

Od razu pojawiła się myśl, że teraz można być rozrzutnym w sprawie kubkowej...

Cytat:
Napisane przez danusiaes Pokaż wiadomość
Ja jestem minimalistką od urodzenia, więc moj dobytek mieści się w jednym pokoju /tak z ksiażkami ktore zajmują najwięcej miejsca/ więc mi się trudno wypowiadać, jak się pozbywać, raczej mam problemy z przygarnianiem...
Właśnie - u mnie było podobnie... najwięcej miałam książek i sprzętu fotograficznego. Myślę, że jakieś 80% rzeczy, których chcę się pozbyć, to sprzęty które dostaliśmy jako "młode" małżeństwo. Przykład - co z tego że serwis jest piękny, z ekskluzywnej porcelany, kiedy 1. nie w moim stylu 2. nie da się go myć w zmywarce...
Stary 2015-08-27, 12:57   #4359
gosia261282
Gang Iren

Fajne kiecki Eva

Zastrzezona witaj
Stary 2015-08-27, 13:16   #4360
zastrzezona
Zadomowienie

cheers Evo ID! Na drugą nóżkę
jestem ze Śląska, tego co ma węgiel (jeszcze!) i zaczęłam czytać Twój wątek, potwierdzam poprzedniczki, bardzo wciągający i egzotyczny, moja daleka znajoma jest sędzią piłki ręcznej i właśnie w Twoich rejonach rozgrywają dużo meczy

Gratuluję Coffeeine sukcesu z porządkami, skoro jesteś na plusie, to stawiasz nastepną kolejkę wody z cytryną

Witaj Gosiu
Jestem tu z doskoku, bo też robię porządki, myję okna i serwuję obiad, tryb wielozadaniowy mi się włączył

A propos Twojej historii z sukienką Evo i opiniami panów, przypomniała mi się moja sprzed kilku lat, ubłagałam ówczesnego męża, żeby pojechał ze mną na zakupy, bo nasz młodszy był wychowywany na cycku i jako mały ssak jadł średnio co godzinę, więc, żeby jakoś ogarnąć to karmienie, stwierdziłam, że zakupię odpowiednią ilość bluzek na zatrzaski czy tam guziczki. Więc wyskakuję z przymierzalni co chwila w innej bluzeczce z pytaniem o opinię, a co słyszę przy czwartej bluzce? "Wydaje mi się, że cały czas pokazujesz mi te same spodnie" serio!

najważniejszą rzeczą
pompuje krew
Stary 2015-08-27, 13:31   #4361
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Caffeine, kawa Monsooned Malabar jak to poetycko brzmi! Gdzie4 sie to kupuje? Na jakiej zasadzie dobierasz smak kawy.
Nie znam sie na tym, znajomi przywiezli mi z Wietnamu kawe Kopi Luwak, znasz ja?
oooo... pogooglalam I widze, ze w Polsce jest bardzo dobrze znana

http://www.kopi-luwak.pl/

Tylko ja podchodze do niej jak do jeza, mam tego spora paczke I nie wiem jak ja przyzadzic, czytalam jak ale nadal jestem tepa I nie ogarniam.

Michell... Prosze nigdy nie myj okien

Gosia, dzieki

Zastrzezona, cuuuuuudna historia! Prawdziwa anegdota hahahaha
Trafiam na mezczyzn fashions, chyba ten kraj tak ma

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-27, 13:46   #4362
Michell72
Zakorzenienie

Zastrzeżona -padłam

Monsooned malabar piłam w Budpeszcie.Caffe przypomniałaś mi o tej dekadenckiej chwiliMusz ę kupić..
Stary 2015-08-27, 14:36   #4363
201608151053
Konto usunięte

Skończylam wczoraj Stulecie Folleta.
Imponująca rozmachem trylogia, polecam, acz dużo czasu i uwagi wymaga, każdy tom ok. 1000 stron.
Z zadowoleniem odnotowuję, ze wśród najważniejszych światowych wydarzeń w 3 tomie trochę o Polsce, jest 80 rok, stan wojenny, ktoś jakby Kukliński, okrągły stół i wybory 89.
Ale-i tak jedno zdanie mnie dobiło...Choć jak na tyle stron to pewnie niewiele. Cytat- panna młoda miała na sobie suknię, w której ślub brała jej matka:Polacy musieli donaszać odzież.

No, naprawdę, zapewne na światłym zachodzie wyrzucali i wyrzucają ciuchy po jednym użyciu...
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 14:57   #4364
caffeine
Zakorzenienie

Cytat:
Caffe, tutaj masz linka, swojego czasu zaczytywałam się, bo bardzo lubię czytać o życiu w innych krajach, a do tego Eva opisuje to wszystko w taki fajny sposób.
...
Dzięki, już wczoraj znalazłam... zerknełam - faktycznie fajnie piszesz Evo

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Caffeine, kawa Monsooned Malabar jak to poetycko brzmi! Gdzie4 sie to kupuje? Na jakiej zasadzie dobierasz smak kawy.
Nie znam sie na tym, znajomi przywiezli mi z Wietnamu kawe Kopi Luwak, znasz ja?
oooo... pogooglalam I widze, ze w Polsce jest bardzo dobrze znana

http://www.kopi-luwak.pl/

Tylko ja podchodze do niej jak do jeza, mam tego spora paczke I nie wiem jak ja przyzadzic, czytalam jak ale nadal jestem tepa I nie ogarniam.
...

Eva, lubię kawę o niskiej kwasowości, tak się chyba to po polsku nazywa... Monsooned Malabar to moja ulubiona już od lat, w Norwegii nie ma problemu z dostaniem dobrych ziaren, te tańsze są nawet w zwykłych delikatesach. Generalnie wszędzie w Oslo jest bardzo dobra kawa, w kafejkach, barach, nie wspominając już o niszowych baristashop.

O kopiluwak słyszałam, oczywiście
Jest o niej humorystyczny wątek w filmie, hmmm... czy to był Bucketlist?
Nie wiem czy Polsce jest znana, ale takie snobistyczne głupoty na pewno dobrze się tam sprzedają...

Z najciekawszych kaw jakie piłam - białe ziarna, chyba w Pradze, już nie pamiętam.

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Ten mi sie bardzo podoba, skad jest?

Caffeine, czy to jest forma Testu "Pokaz mi swoj kubek, a powiem ci kim jestes?"
Ha, ha - jasne to bardzo dużo mówi o osobowości
Na razie w rankingu prowadzi kubek czerwony!

Twój kubek - Marimekko
Mam filiżanki do herbaty z tej samej serii, są genialne - więc co to oznacza, że wybrałaś właśnie ten???

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
Monsooned malabar piłam w Budpeszcie.Caffe przypomniałaś mi o tej dekadenckiej chwiliMusz ę kupić..
Polecam, jest bardzo aromatyczna i delikatna. Dekadencka mówisz, hmmm... no skoro tak mówisz to teraz będę się czuła dekadencko

Stary 2015-08-27, 15:38   #4365
Kamlisa
Zakorzenienie

Eve, alez ja nie robiłam zabiegu pokątnie i tanio 70 minut, -8 stopni, rozmasowanie itp. 2 głowice na 1 raz, ale leżałam kolejna godzine z 3 w innym miejscu.
Kriolipoliza to termin medyczny - rozpad komórek tłuszczowych pod wpływem zimna. Odkrycie Amerykanów sprzed kilku lat, maja urządzenie, mają na nie patent, ale nie na sam proces. Bez złudzen, wierzysz, ze oni jedno na to wpadli i to oni jedyni produkują...? Albo oni albo nic, przy obecnym postępie medycyny i technologii...? Nie podróbki, po prostu inne urządzenia, działające dokładnie na tej samej zasadzie. Zgadzam się, sa tansze wersje, po gabinetach kosmetycznych i tam warunki prawidłowego rozpadu komórek moga nie być spełniane. I nie mów, ze ból to cos nienormalnego w medycynie estetycznej Przetestowałam różne zabiegi i mało który jest przyjemny
http://www.estetic.pl/kryolipo.html
http://www.drszczyt.pl/zabiegi/fizjo...liza-cooltech/
To sa renomowane gabinety, żadne podróbki z Chin, normalne urządzenia, ale nie akurat tej firmy, która wprowadziła zabieg na rynki światowe. Tak samo jedna firma chyba ma prawo do nazwy Botox dla swego preparatu, a ile go robi, pod roznymi nazwami. skłąd ten sam, albo minimalne roznice.
Twoja sukienka bardzo ładna
Czesc Zastrzeżona
Kopi Luvak piłam, brat kupił pare deko i wręczył mi wielkopańskim gestem. Fuj To tak, jak było z kompotem w studenckiej stołówce - Nie dość, ze to pije to jeszcze musze za to płacić Kwasna jak dla mnie./ Ale ja znawca nie jestem...Drogie wino tez kiedys piłam...Z ta sama myslą... Może za mało wyrafinowana jestem...
Eve, jak tu piszemy na naszym watku - bardzo drogich kosmetyków nie warto kupować, bo ich działanie - obojętnie jaka to firma - nigdy nie będzie takie, jak obiecują producenci. Bardziej oplacalna i bardziej efektywna jest estetyczna. Zatem, jak La Mer produkuje zestawik za 6 czy 9 tys - i ktoś go kupuje z nadzieja na realnie odmłodzenie - to naprawdę zyje złudzeniami. To jak wiara w tabletki cud - 30 kg w miesiąc

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2015-08-27 o 15:51
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-27, 16:21   #4366
Michell72
Zakorzenienie

Kama Ty pisz czy działa.Czy są efekty.Chociaż po co Ty sie zamrażałaśKobie ca figura musi mieć gram tłuszczyku(słowa mojego męża)

Robiłyście coś z podbródkiem?Znajoma jakieś zastrzyki sobie serwujeNiby owal ma lepszy..Podbródek i chomiki sie ostrzykuje?Czym?
Oświećcie mnie proszę...
Stary 2015-08-27, 16:52   #4367
Kamlisa
Zakorzenienie

Miszka, właśnie na Youtubie oglądałam - zabiegi kriolipolizy roznymi aparatami. I filmik o chomikach tez był Tam lekarka podawała bodaj fosfatazę cholinowa, w każdym razie preparat do lipolizy. Na podbródek tez się stosuje.
Lipoliza iniekcyjna, intralipoterapia

"Metoda iniekcyjna przeznaczona jest dla cierpliwej pacjentki, która pragnie dyskretnej i niedrogiej korekcji niezbyt rozległego nadmiaru tkanki tłuszczowej. Często stosujemy ją na podbródek i żuchwę. Może być także skuteczne do usuwania fałdów tłuszczowych nad kolanami oraz innych niewielkich wałeczków tłuszczowych, jak np. w okolicy pach czy stanika. Zabieg polega na iniekcji substancji aktywnej do wnętrza tkanki tłuszczowej, zazwyczaj metodą wachlarzową. Redukcja następuje wskutek rozpuszczenia błon komórek tłuszczowych - wówczas komórka tłuszczowa zanika, a jej zawartość, czyli płynne trójglicerydy, wydostaje się do organizmu. Dalej usuwane są normalnym szlakiem metabolicznym przez układ limfatyczny i wątrobę. Metoda ta została ostanio znacznie udoskonalona przez poprawę techniki zabiegowej oraz nowe materiały, wśród których warto wyróżnić Dermaheal LL. Zawiera on peptydy biomimetyczne działające lipolitycznie oraz silnie stymulujące pogrubienie i odnowę skóry. Zabieg może być dobrym rozwiązaniem, jeśli stosujemy go zgodnie ze wskazaniami i z zastosowaniem nowoczesnych protokołów. Efekty widać będzie już w ciągu dwóch tygodni po pierwszym zabiegu. Typowo w cyklu wykonujemy 2 - 3 zabiegi na wybran"

Mnie bardziej zainteresował kwas hialuronowy w zacienienie pod kacikami ust. Moje od zawsze sa lekko opadające, ale kiedys to było cos a la dąs, co u młodej kobiety może jeszcze wygladac, a teraz ponura mina starszej pani Podnosiłam kąciki botoksem, lecz boli, jak diabli ( no dobrze, przy innym preparacie znieczulającym nie bolało), ale efekt krótkotrwały. może kwas hialuronowy były lepszy...Pomedytuje w przyszłości
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 17:04   #4368
caffeine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
...Kopi Luvak piłam, brat kupił pare deko i wręczył mi wielkopańskim gestem. Fuj To tak, jak było z kompotem w studenckiej stołówce - Nie dość, ze to pije to jeszcze musze za to płacić Kwasna jak dla mnie./ Ale ja znawca nie jestem...Drogie wino tez kiedys piłam...Z ta sama myslą... Może za mało wyrafinowana jestem...
Ha, ha... ale znacie proces otrzymywania tej kawy?
Zastanawia mnie także jej oryginalność na polskim rynku - świete pole do popisu dla róznych kombinatorów - bo kto wie jak naprawdę smakuje kopiluwak?

Co do drogiego wina - tutaj muszę polemizować - droższe są zazwyczaj lepsze. Trzeba czasu, aby nauczyć się doceniać smak dobrego wina, po prostu próbować wielu rodzajów, zapamiętać które szczepy bardziej nam smakowały. Nie każde bardzo drogie wino będzie dobre dla konkretnej osoby. Naprawdę - lampka do obiadu to coś wspaniałego... i zdrowego
Często mam "winne" zachcianki, to już jak ze słodyczami. Potrafię jeden nałóg zastąpić drugim. Nie kupujemy bardzo drogich win, ale cieszymy się odkrywaniem nowych smaków

Stary 2015-08-27, 17:08   #4369
zastrzezona
Zadomowienie

Michell miałam wkleić link, ale już jest
ja się nie orientuję jeszcze w tych zabiegach upiększających...
hm...jedyne co mogę polecić, ale nie wiem, czy się nie będziecie ze mnie śmiać, bo może to jakaś przestarzała metoda to takie :
http://www.kuracjeantyaging.pl/urzad...-cellulit.html
dostałam to urządzenie w zeszłym roku na gwiazdkę, jak będziecie ciekawe, to chętnie się podzielę opinią.
i miałam taki zabieg robiony w domu przez znajomą kosmetyczkę:
http://sklep.jadwiga.eu/pl/c/Polski-Peeling-Ziolowy/33
to jedyne moje doświadczenia z zabiegami
peeling powtórzę na jesień, a miałam robiony zimą tego roku

najważniejszą rzeczą
pompuje krew

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-27, 17:14   #4370
201605090958
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez caffeine Pokaż wiadomość
Ha, ha... ale znacie proces otrzymywania tej kawy?
Zastanawia mnie także jej oryginalność na polskim rynku - świete pole do popisu dla róznych kombinatorów - bo kto wie jak naprawdę smakuje kopiluwak?

Udalo mi się kiedyś wyrzucić jakby to delikatnie powiedzieć parsknąć upitym lykiem kawy bo ktoś mi tlumaczyl z czego to. Nigdy wiecej. Lepiej wspominam blue montain, kupiony tam i przywieziony przez znajomych, choc to i tak nie moj gust. Na codzień pijam dallmayra i movenpicka, rozpuszczalnej dobrej szukam, na razie jacobs zielony ale to nie to. I oczywiście kawiarka, bez kawiarki kawa gorzej smakuje...
Stary 2015-08-27, 17:36   #4371
caffeine
Zakorzenienie

Dana, kawa movenpick? Od razu mi sie skojarzyło z moimi ulubionymi lodami... napisz jak smakuje!

Przez ciebie mam też problem, bo nie wiem który tonik wybrać... ta twoja recenzja Bielendy piękna - a iwostin tez kusi...

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Zastrzeżona, opisz te ultradźwięki... mnie bardziej interesuje pod kątem twarzy. Trzeba do tego koniecznie kupować odpowiednie kremy?

Dziewczyny - a wy macie doświadczenie z takimi aparacikami?
Stary 2015-08-27, 18:08   #4372
zastrzezona
Zadomowienie

Caffeine tak ogólnie to robię serię zabiegów ok.10 na twarz, kupuję w wysyłkowych specjalne żele do ultradźwięków, teraz kończę żel z Bielendy odmładzająco-ujędrniający dla cery dojrzałej http://bielendaprofessional.pl/en/pr...ultrasound-gel
jeden zabieg trwa około 15-18 min. głowica na kwadraciku twarzy 2cm na 2cm powinna pracować maks 2 minuty, cały czas w ruchu, krecę kółeczka aż do wchłonięcia żelu
efekty? skóra bardziej napięta, zmarszczki mimiczne jakby wyprasowane
jeśli chodzi o inne partie ciała to miałam specjalny żel na cellulit, ale po rozmowie z kosmetyczką kupiłam żel do USG i po posmarowaniu ud kremem antycellulitowym nakładałam na głowicę żel, delikatnie masowałam i już.
Nie wiem czy na każdą skórę tak działają ultradźwięki, ale ja jestem zadowolona. Nie jestem żadnym przedstawicielem tej firmy ani naganiaczem jakby co

najważniejszą rzeczą
pompuje krew
Stary 2015-08-27, 18:10   #4373
Michell72
Zakorzenienie

Mnie teraz pochłania chwalony przez Wasiluka kwas polimlekowy(czyli sculptra)Efekt będzie po 2-4 zabiegach,a tu jeden drogi...Kama Ty widziałas efekty?Warto zainwestować w ten zabieg?Gdzie Tobie wstrzykiwali?W całą buzię czy tylko w pojedyńcze fragmenty?
Kurczę nie wiem..Hialuronowy wychodzi taniej,ale sculptra jest polisą na zaś..
Stary 2015-08-27, 18:35   #4374
201605090958
Konto usunięte

Cytat:
Dana, kawa movenpick? Od razu mi sie skojarzyło z moimi ulubionymi lodami... napisz jak smakuje!

Przez ciebie mam też problem, bo nie wiem który tonik wybrać... ta twoja recenzja Bielendy piękna - a iwostin tez kusi...

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Zastrzeżona, opisz te ultradźwięki... mnie bardziej interesuje pod kątem twarzy. Trzeba do tego koniecznie kupować odpowiednie kremy?

Dziewczyny - a wy macie doświadczenie z takimi aparacikami?
Toniku używam regularnie co 2-3 dni, jestem przeciwniczką pilingowania skory, tonik z kwasem mi to załatwia bez rozciagania skory i bez mocnego podrażnienia. Dlatego od października pójdzie ivostin na zasadzie konkretnego kwasu, a bielenda idzie cały czas teraz mam filoletowy tonik z tej serii, używam raz na tydzień, bo jednak słońce...
Jak smakuje? po prostu dobra kawa, bez kwaśnego posmaku ktorego nie cierpię...
Stary 2015-08-27, 18:35   #4375
caffeine
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, czy ma któraś z was konto na polskiej wersji next'a?
Stary 2015-08-27, 18:43   #4376
Wonder Woman
Zadomowienie

Cytat:
Udalo mi się kiedyś wyrzucić jakby to delikatnie powiedzieć parsknąć upitym lykiem kawy bo ktoś mi tlumaczyl z czego to. Nigdy wiecej. Lepiej wspominam blue montain, kupiony tam i przywieziony przez znajomych, choc to i tak nie moj gust. Na codzień pijam dallmayra i movenpicka, rozpuszczalnej dobrej szukam, na razie jacobs zielony ale to nie to. I oczywiście kawiarka, bez kawiarki kawa gorzej smakuje...
Danusia, to podobnie jak ja
A swojej idealnej "rozpuchy" też nie znalazłam, ale i tak od jakiegoś czasu pijam tylko sypaną, więc już w sumie przestałam nawet szukać.
Stary 2015-08-27, 18:45   #4377
caffeine
Zakorzenienie

Cytat:
Toniku używam regularnie co 2-3 dni, jestem przeciwniczką pilingowania skory, tonik z kwasem mi to załatwia bez rozciagania skory i bez mocnego podrażnienia.
...
Dokładnie - dobra rutyna w codziennej pielęgnacji działa cuda! Ja wciąż kontynuuję mój japoński eksperyment. Hydrolat kończy się w zastraszającym tempie, ale buzia ładna, przetrwałam upał bez problemu. Lubię ten widok ślicznie nawilżonej skóry po zdjęciu płatków... zauważyłam, że wypryski szybciej się goją.

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Zastrzeżona, dzięki za opis. Interesujące.
Stary 2015-08-27, 18:51   #4378
Wonder Woman
Zadomowienie

Cytat:
Toniku używam regularnie co 2-3 dni, jestem przeciwniczką pilingowania skory, tonik z kwasem mi to załatwia bez rozciagania skory i bez mocnego podrażnienia. Dlatego od października pójdzie ivostin na zasadzie konkretnego kwasu, a bielenda idzie cały czas teraz mam filoletowy tonik z tej serii, używam raz na tydzień, bo jednak słońce...
no właśnie też mi na tym zależy.....

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Dokładnie - dobra rutyna w codziennej pielęgnacji działa cuda! Ja wciąż kontynuuję mój japoński eksperyment. Hydrolat kończy się w zastraszającym tempie, ale buzia ładna, przetrwałam upał bez problemu. Lubię ten widok ślicznie nawilżonej skóry po zdjęciu płatków... zauważyłam, że wypryski szybciej się goją.
.
to widzę, że wypryski to nie tylko mój problem....
Stary 2015-08-27, 19:00   #4379
caffeine
Zakorzenienie

Cytat:
Caffe, a gdzie wystawiasz rzeczy na sprzedaż, allegro czy coś w tym stylu ? ciężko mi takie rzeczy idą, chciałabym się za to zabrać i sprzedać trochę rzeczy, ale zawsze znajduję coś lepszego do roboty
Tutejszy odpowiednik Allegro, nie jest tak zaawansowany, proste zasady - nie ma aukcji i komentarzy. Za to jest dział - ODDAM, bardzo przydatny dla osób w mojej sytuacji
poza tym - świetny sport dla kolekcjonerów i poszukiwaczy tzw. okazji - można dostać na przykład fortepian albo konia

Dziś znowu wystawiłam kilka rzeczy, używam aplikacji więc szybko idzie. Najważniejsze to zrobić dobre zdjęcia.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
to widzę, że wypryski to nie tylko mój problem....
Podejrzewam, że to sprawka Antheliosa... generalnie strefa T mi się często świeci. Jeśli masz typowo tłustą cerę to polecam bloga Hirons, ona taką ma i dobrze radzi, np. żeby nie używać nic matującego, nawet podkładu, bo to potęguje problem. Odkryłam to już dawno temu.

Edytowane przez caffeine
Czas edycji: 2015-08-27 o 18:56
Stary 2015-08-27, 19:53   #4380
Wonder Woman
Zadomowienie

Cytat:
Podejrzewam, że to sprawka Antheliosa... generalnie strefa T mi się często świeci. Jeśli masz typowo tłustą cerę to polecam bloga Hirons, ona taką ma i dobrze radzi, np. żeby nie używać nic matującego, nawet podkładu, bo to potęguje problem. Odkryłam to już dawno temu.
to jak ja bym wtedy wyglądała ???
chyba by się można było przeglądać w mojej twarzy
a tak na poważnie, to może rzeczywiście coś w tym jest. ale sama piszesz, że strefa T Ci się świeci, to tak jak i u mnie, w takim razie jak temu zaradzić ? cholerka, nie wyobrażam sobie innego podkładu, niż matujący.

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości