Mamusie październikowe 2015! część II - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-28, 21:53   #4351
Kuapouszka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II

Frik frik -są tylko 2 usg -genetyczne (miałaś ) i polowkowe -później juz nie ma...
Stary 2015-04-28, 21:59   #4352
frik frik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
W UK jest mega do bani publiczna opieka. Moja kolezanka jest pielegniarka pracujaca w szpitalu dla osob starszych, wczesniej pracowala w PL robiac to samo i widzac ile jest tych wszystkich lekow, zabiegow u nas, to mimo ze zna jezyk, bala sie jak da sobie rade w UK z angielskim nazewnictwem. Ale bylo latwo, bo oni na wszystko daja pacjentom jeden lek - paracetamol I na bol glowy, goraczke, bezsennosc... Kroplowek tez prawie wcale jak juz to glukoza jak ktos zaslabnie Jedynie sama opieka jest podobno fajna, bo myja, czesza, przebieraja i karmia dobrze, ale wszystko co medyczne do bani. W szpitalu wszyscy wyznaja zasade "chcesz sie leczyc? idz prywatnie, my tu tylko od opieki"
hihi szok!
Fakt, że w szpitalach i u lekarzy są wszyscy mili, nie ma takich bab komunistycznych jak u nas, że jak zmierzy wzrokiem to
Dobrze, że czlowiek zdrowy, bo w chorobie to chyba by trzeba było wracać do Polski

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Kuapouszka Pokaż wiadomość
Frik frik -są tylko 2 usg -genetyczne (miałaś ) i polowkowe -później juz nie ma...
Dwa usg w ciąży?! I to wszystko??????????? Już takiego średniowiecza się nie spodziewałam.
frik frik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 22:05   #4353
toskaKrk
Wtajemniczenie

malinowa co się stało? Daj znać czy wszystko ok
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 22:07   #4354
Amelie04
Zakorzenienie

Malinowa co robilas, ze prad Cie porazil? Boze daj znac co i jak.

dwa usg? Ja od poczatku mialam juz 8razy, nie wiem jak mozna miec dwa usg???? Nie oslabiajcie mnie. Chyba bym padla

Emylka- te tesciowe tez daja w kosc...spakowac i na marsa wyslac...
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 22:11   #4355
Kuapouszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez frik frik Pokaż wiadomość
hihi szok!
Fakt, że w szpitalach i u lekarzy są wszyscy mili, nie ma takich bab komunistycznych jak u nas, że jak zmierzy wzrokiem to
Dobrze, że czlowiek zdrowy, bo w chorobie to chyba by trzeba było wracać do Polski

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Dwa usg w ciąży?! I to wszystko??????????? Już takiego średniowiecza się nie spodziewałam.
A jednak oczywiście jeśli polozna w którymś momencie stwierdzi ze coś nie tak (np za mały brzuch masz wg niej to też wyślę na growth scan -hehe miałam sama 3 usg tylko z tego powodu )albo jeśli dziecko się nie obróci po 34 tyg itd
No jest trochę ciulowo ale jeśli chodzi o specjalistow a przede wszystkim nakłady finansowe w przypadku chorób poważnych to Polsce niestety daleeeeko
Stary 2015-04-28, 22:16   #4356
malinowa4
Zakorzenienie

Uff na szczęście wszystko ok.. Odrazu mi zrobili usg żeby sprawdzić serduszko dzidzi.. Ale dalej bije i to 152 uderzenia na min czyli w normie.. Boże ja to udana jestem, wiecznie cos.. Ten prąd to aż w głowie poczułam i w taka histerię wpadłam czy z dzieckiem wszytko ok .. Ale cale szczęście nic się nie stało, nie zostawili mnie w szpitalu.

I mam newsa... Synek na 100%
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 22:22   #4357
Amelie04
Zakorzenienie

Malinowa to jednak z Twojej mamy slaba czarownica, hehe gratulacje

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Malinowa a czego dotknelas ?
Stary 2015-04-28, 22:32   #4358
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
Malinowa co robilas, ze prad Cie porazil? Boze daj znac co i jak.

dwa usg? Ja od poczatku mialam juz 8razy, nie wiem jak mozna miec dwa usg???? Nie oslabiajcie mnie. Chyba bym padla

Emylka- te tesciowe tez daja w kosc...spakowac i na marsa wyslac...
ojj tak, ja moją staram się naprawdę nie denerwować, ale jak zobaczyłam dziś jak młodemu pozwala włożyć wtyczkę do kontaktu to myślałam, że wybuchnę! z nią to chyba gorzej jak z 2latkiem... i jak tu takiej zostawić dziecko pod opieką, jak później siedzę i się stresuję czy jest ok

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
Uff na szczęście wszystko ok.. Odrazu mi zrobili usg żeby sprawdzić serduszko dzidzi.. Ale dalej bije i to 152 uderzenia na min czyli w normie.. Boże ja to udana jestem, wiecznie cos.. Ten prąd to aż w głowie poczułam i w taka histerię wpadłam czy z dzieckiem wszytko ok .. Ale cale szczęście nic się nie stało, nie zostawili mnie w szpitalu.

no to dobrze, że nic się nie stało...
i gratuluję synka!

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

odzywała się do którejś EM?

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 22:32   #4359
malinowa4
Zakorzenienie

Przeglądałam na komórce forum , miałam do ładowania podpieta, burza przyszła , zapomniałam odpiąć i piorun w slup strzelił i poszło po kablu do mnie.. Iskry na rękach widziałam i w glowie odrazu poczułam . I odrazu w placz bo pierwsza myśl żeby dziecku nic nie było..

No slaba widac hehe
Stary 2015-04-28, 22:37   #4360
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Przeglądałam na komórce forum , miałam do ładowania podpieta, burza przyszła , zapomniałam odpiąć i piorun w slup strzelił i poszło po kablu do mnie.. Iskry na rękach widziałam i w glowie odrazu poczułam . I odrazu w placz bo pierwsza myśl żeby dziecku nic nie było..

No slaba widac hehe
straszne...

Borysek 09.10.2015

Stary 2015-04-28, 22:39   #4361
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:

No slaba widac hehe
Emylka - o szok ja bym nie zostawiala ...

Malinowa mi sie wlasnie laduje i pisze :P ale mam drugi tel, w ktorym nie dziala wejscie do ladowarki i laduje prostodo baterii przez kabelki :/
Stary 2015-04-28, 22:49   #4362
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Emylka - o szok ja bym nie zostawiala ...

Malinowa mi sie wlasnie laduje i pisze :P ale mam drugi tel, w ktorym nie dziala wejscie do ladowarki i laduje prostodo baterii przez kabelki :/
tez bym z chęcią nie zostawiała, ale później będzie, że wredna synowa utrudnia kontakt z wnukiem...

Borysek 09.10.2015

Stary 2015-04-28, 22:59   #4363
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Chcieliśmy jechać do Wrocka w następny weekend ale chyba jednak pojedziemy 16-17 maja bo są targi duuuże w Hali stuecia i będzie ponad 80 dostawców więc chyba się wybierzemy wtedy Za tydzień też w sumie są ale mniejsze. W Warszawie będą w czerwcu http://motherandbaby.pl/gdzie-i-kiedy/[COLOR="Silver"]
Dzięki za info. Daj znać po to się utwierdzę czy warto iść w Wawie - wygląda ciekawie

Cytat:
Prosze jutro o kciuki ciekawe, czy dzieciaczek sie pokaze hihi

U mnie wszystko w miarę ok, brzuch mi wywaliło tak w ostatnim tygodniu, że sama jestem szoku Tłumaczę sobie że to dobrze, dzieć rośnie

Gdzie jest EM ??!!

Edytowane przez niud
Czas edycji: 2015-04-28 o 23:01
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-28, 23:04   #4364
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
tez bym z chęcią nie zostawiała, ale później będzie, że wredna synowa utrudnia kontakt z wnukiem...
Twoja przynamniej chce, moja to ma w d.
Pojechala do Niemiec, nawet nie zadzwonila na urodziny do wnuczki. A bron Boze jej zostawic pod opieke, wypominalaby rok.
Stary 2015-04-29, 01:14   #4365
Cytrynowe_Marzenie
Zakorzenienie

Hej. Tak Was podczytuje i ciągle o EM pytacie. Ze Wam napisze. Mam nadzieję że zła nie będzie.
EM czuje się dobrze ale ma problemy z łącznością. Jestem pewna że odezwie się jak tylko złapie kontakt.

Cytrynowe_Marzenie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 07:33   #4366
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:

Uff, dobrze ze wszystko ok!
I gratuluje synka

Cytat:
Napisane przez Cytrynowe_Marzenie Pokaż wiadomość
Hej. Tak Was podczytuje i ciągle o EM pytacie. Ze Wam napisze. Mam nadzieję że zła nie będzie.
EM czuje się dobrze ale ma problemy z łącznością. Jestem pewna że odezwie się jak tylko złapie kontakt.
Ekstra news!
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 08:13   #4367
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
EM czuje się dobrze ale ma problemy z łącznością. Jestem pewna że od
ezwie się jak tylko złapie kontakt.
Dzięki za info - dostanie jej się po powrocie
Stary 2015-04-29, 08:49   #4368
toskaKrk
Wtajemniczenie

Witam się zdechnięte.
Dziecię zewnętrzne wstało o 5 rano, cudem ozdrowiało, tak że go nawet siłą w łóżku nie mogę utrzymać żeby nogę oszczędzał, za to łobuz w niego wstąpił, więc już w tej chwili mam dość za cały dzień Nie mam siły sobie nawet śniadania zrobić, a muszę antybiotyk łyknąć.

Cytat:

Super, że wszystko ok i gratuluję

Cytat:
ojj tak, ja moją staram się naprawdę nie denerwować, ale jak zobaczyłam dziś jak młodemu pozwala włożyć wtyczkę do kontaktu to myślałam, że wybuchnę! z nią to chyba gorzej jak z 2latkiem... i jak tu takiej zostawić dziecko pod opieką, jak później siedzę i się stresuję czy jest ok
Cytat:
Ja mojej mamie ufam niemal na 100%, ale teściom wcale. Czasem zdarza się, że młodego zostawiamy z nimi na 2 godziny i gdzieś wyskoczymy, ale juz powiedziałam, że o wakacjach u dziadków nie ma mowy. Chociaż byłoby super bo mają dom z ogrodem, no ale nie zaryzykuję dłuuugo
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 08:55   #4369
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Ale mnie dzis spotkal mily poranek wchodze na wizaz opowiadam wam historie z wczoraj z 10 minut pisalam az palce mnie bola i co kurde zajechany wizaz sobie przerwe zrobil...
To juz robi sie wkurzajace bo pisze pisze a jak chce wyslac to nie moge a wiadomosc sie kasuje.
Pisalam wam ze spotkalam wczoraj na miescid wariata ktory zaczepial ludzi i szedl za mna mnie wyzywal az musialam na policje zadzwonic tak sie zdenerwowalam , oczywiscie jak to u nas policja miala wyslac patrol a nic nie wyslala pozniej szlam i znowu go spotkalam... najlepsze ze to znany wariat na miescie chodzi z szablami zaczepia i wyzywa ludzi. Czy sa na to jakies paragrafy jak mi czlowiek na ulicu naubliza? Juz nie pierwszy raz go spotykam u zawsze sie go boje ostatnio z wozkiem szlam i uciekalam aby czasem mu w droge nie wejsc bo nie wiadomo co mu odbije. Chcialabym aby go gdzies zabrali a policja czeka az komus zrobi krzywde chyba...

A tak po za wariatem to tort byl pyszny slodki ale o to chodzi w tortach
Prezent podobal sie bardzo, jak bedzie mnie dalej wkurzal powiem aby dali uszkodzona line do skoku
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 09:08   #4370
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:

No slaba widac hehe
O rany. Jedak lepiej nie tykać aż się nie naładuje. Ja nigdy nie gadam przez tel jak jest podłączony, bo widziałam zdjęcia jak dziewczynie wybuchł w ręce i ucha nie miała, cały bok głowy i twarzy popalony bleee ale już chyba smsy też strach pisac. Albo do lapka podłaczyć to wtedy piźnie w lapka i dalej nie pójdzie hmmm... nie wiem zresztą.
No to będzie Brianek Mamę zwolnij ze stanowiska czarownicy hehehhe
Uf dobrze, ze nic Wam nie jest

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Dzięki za info. Daj znać po to się utwierdzę czy warto iść w Wawie - wygląda ciekawie

U mnie wszystko w miarę ok, brzuch mi wywaliło tak w ostatnim tygodniu, że sama jestem szoku Tłumaczę sobie że to dobrze, dzieć rośnie

Gdzie jest EM ??!!
hihih czas najwyższy, żeby wywaliło brzuszek A co do targów to sama się zastanawiam czy jechać na te czy na te w drugim sklepie, bo jak tam będzie taki tłum to nie wiem czy da rady na spokojnie obejrzeć wózki, a we Wrocku jest trochę konkretnych sklepów gdzie można pooglądać na spokojnie. Sama juz nie wiem. Nie lubie takich zbiegowisk teraz. BOje się hiih zdziczałam przez 2 miesiące w domu

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Agatka u nas jest 2 takich, ale jeden całkiem nie groźny bo zaczepia ludzi, ale chce tylko pogadać. Drugi za to ciągle chce kasę, a jak mu nie dasz to wyzywa. Zawsze wolałam się nie odzywać, ale jak mnie zaczepił tak jak byłam cała w nerwach oczekując wyników bety HCG czy jestem w ciąży to się tak wkurzyłam, ze też go zwyzywałam i poszedł sobie. TO nie było zbyt mądre bo mogło mu coś jeszcze bardziej odbić ale juz nie wytrzymałam JA rozumiem, że oni są chorzy, ale jak już człowiek się boi o swoje bezpieczeństwo albo o bezpieczeństwo dziecka to taka osoba powinna być zamknięta w zakładzie skoro stwarza realne zagrożenie
Stary 2015-04-29, 09:17   #4371
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
hihih czas najwyższy, żeby wywaliło brzuszek A
Właśnie jadę do pracy i w metrze pierwszy raz ktoś mi ustąpił miejsca. Aż w szoku jestem że babka miala odwagę zapytac bo jestem na pograniczu ciąży i brzuszka piwnego )) Smialismy się z TZ że to pewnie jakaś położna.
A tak serio to myślę że zauważyła że się gładze po brzuchu - jakiś taki odruch mi się wyrobił =)
Stary 2015-04-29, 09:18   #4372
malinowa4
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
Obudziłam się ze strasznym bólem głowy, to chyba od tych nerwów wczorajszych. Przynajmniej spalam spokojnie wiedząc ze wszystko ok. Mam nadzieję że to narazie koniec przygód. Teraz leżę, tż jeszcze śpi a ja wczuwam się w cudowne ruchy mojego maleństwa Tż cieszy się z synka i wczoraj mówił ze teraz juz będzie kupował wszystko niebieskie (jego ulubiony kolor) i w samoloty (jego hobby) hehe

Wczorajsza końcówka dnia nie była najlepsza, zapomniałam napisać że wcześniej udalo mi się sprzedać skuter więc trochę gotówki wpadło
Stary 2015-04-29, 09:26   #4373
sabonka123
Rozeznanie

Malinowa cieszę się że wszystko dobrze się skończyło i gratuluję syneczka )

Ja dziś wstałam w super ekstra hiper humorze... wsciekla jak nie wiem. Całą noc mi się śniło ze włosami zaczepiam o jakieś krzesła, gwoździe itp. Rano podnoszę głowę i tez mi blokuje i myślałam że zahaczyly o guzik z poszewki. Odwracam się, a tam... GUMA DO ŻUCIA! Są dwie teorie. Albo mój mądry mąż poszedł spać z guma w gębie albo mój mądry mąż ta gumę zostawił na parapecie a kot zrzucił mi ją na poduszkę...

Na samym czubku głowy kuźwa :/

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 09:41   #4374
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:

Niewarci. Firma ma 4 lata, wlascicielka jest nowobogacka szefowa. Biznes fajnie rozkrecila ale niestety pracownikow tez traktuje jak cos na czym mozna cos ugrac na zasadzie "wykorzystam, a co" Ogolnie probuje uchodzic za mila, funduje np. wspolna wigilie ale to i tak wszystko dla lansu zeby potem byly fotki na FB jaka to ona jest wspaniala Kolezanka jak po tygodniu L4 musiala je przedluzyc o tydzien to uslyszala tylko tekst "jestes nielojalna", inna jak chciala negocjowac lekko zaproponowane warunki finansowe uslyszala "bierzesz albo wypie*dalaj, na Twoje miejsce czeka 100 stażystow" Jeszcze inna miala zaplanowany od dawna 1 dzien urlopu na uroczystosc rodzinna, to dzien przed szefowa do niej "nie jedziesz, ja cie jutro bede szkolic, masz sobie wziac wolne kiedy indziej i koniec". I to wszystko na śmieciówkach za śmieciowe pieniądze. Troche ich wina ze tak jest bo tylko siedza cicho jak trusie i sobie daja. Ja bym po jakimkolwiek takim tekscie tylko trzasnela drzwiami Urlopu tez "nie wolno" wykorzystac w calosci, a juz bron Boze chciec wykorzystac dlugi czyli wziac raz w roku pod rzad 2 tygodnie
masakra :/

Cytat:

Natalitka wyrzucam foto
super sukieneczka

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Tez sobie kupilam az za 30zl

---
o proszę :d pokaż i swoją

Cytat:
Kurde czekam na Tz z toretem a on bedzie o 21 wrrrr... zara zjem sama biala czekolada z malinami
super tort

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Zobaczę potem w przeglądarce.

A ja wróciłam niedawno od lekarza.
Na USG zmierzył tylko tętno, wielkość małego i zetknął na bliznę. Zrobił test czy nie nam żadnej infekcji, sprawdził szyjkę pogadalismy trochę i wszystko ok. Ciśnienie miałam dobre na szczescie, no ale płytki krwi i hemoglobina mi spadły. Od następnej wizyty pewnie żelazo wpadnie, muszę zacząć jeść buraczki i pić pokrzywę.
Mój mały chłopczyk ma już 9 cm
Następna wizyta i USG połówkowe za 4 tygodnie w Dzień mamy
super ze z maluszkiem wszystko dobrze

Cytat:
Boziu ja znów na ip, prąd mnie pokopał:/
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 09:48   #4375
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Mala On to nawet grzecznie nie zaczepia tylko drze morde nawet jak daleko jestea kazda kobieta to kur.. dziw... a facet ciota. Powiedzialam te sytuacje mojemu to powiedzial ze mu morde obije haha strasznie sie zdenerwowal.
Ale jak tak chodzi z szablami to przeciez jest zagrozeniem, zamkna go dopiero jak komus krzywde zrobi ... ja to juz obmyslam plan co zrobic aby go zamkneli , bo on gdzies tu kolo mnie mieszka :/
Zaluje ze wczoraj nie zadzwonilam jak go spotkalam drugi raz :/

Sabonka jak mi sie za dzieciaka guma wkleila to mama obciela mnie na grzyba :O wygladalam jak biedny chlopiec

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Kurde tez chce znac plec juz aaaa bede mowila siostra , braciszek a tak to dziudzius.
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 09:59   #4376
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Mala On to nawet grzecznie nie zaczepia tylko drze morde nawet jak daleko jestea kazda kobieta to kur.. dziw... a facet ciota. Powiedzialam te sytuacje mojemu to powiedzial ze mu morde obije haha strasznie sie zdenerwowal.
Ale jak tak chodzi z szablami to przeciez jest zagrozeniem, zamkna go dopiero jak komus krzywde zrobi ... ja to juz obmyslam plan co zrobic aby go zamkneli , bo on gdzies tu kolo mnie mieszka :/
Zaluje ze wczoraj nie zadzwonilam jak go spotkalam drugi raz :/

Sabonka jak mi sie za dzieciaka guma wkleila to mama obciela mnie na grzyba :O wygladalam jak biedny chlopiec

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Kurde tez chce znac plec juz aaaa bede mowila siostra , braciszek a tak to dziudzius.
U nas wiemy juz dawno że chlopak ale nie wiemy jakie imie wybrac; tak jak z żeńskich nie wiem co wybrac bo tyle mi sie podoba, tak z meskich tez nie wiem bo nie podoba mi sie w sumie żadne
Wiec poki co jest Nołnejm
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 10:00   #4377
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:

dla synka

Cytat:
super ze u niej wszystko dobrze

Cytat:
Ale mnie dzis spotkal mily poranek wchodze na wizaz opowiadam wam historie z wczoraj z 10 minut pisalam az palce mnie bola i co kurde zajechany wizaz sobie przerwe zrobil...
To juz robi sie wkurzajace bo pisze pisze a jak chce wyslac to nie moge a wiadomosc sie kasuje.
Pisalam wam ze spotkalam wczoraj na miescid wariata ktory zaczepial ludzi i szedl za mna mnie wyzywal az musialam na policje zadzwonic tak sie zdenerwowalam , oczywiscie jak to u nas policja miala wyslac patrol a nic nie wyslala pozniej szlam i znowu go spotkalam... najlepsze ze to znany wariat na miescie chodzi z szablami zaczepia i wyzywa ludzi. Czy sa na to jakies paragrafy jak mi czlowiek na ulicu naubliza? Juz nie pierwszy raz go spotykam u zawsze sie go boje ostatnio z wozkiem szlam i uciekalam aby czasem mu w droge nie wejsc bo nie wiadomo co mu odbije. Chcialabym aby go gdzies zabrali a policja czeka az komus zrobi krzywde chyba...

A tak po za wariatem to tort byl pyszny slodki ale o to chodzi w tortach
Prezent podobal sie bardzo, jak bedzie mnie dalej wkurzal powiem aby dali uszkodzona line do skoku
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-29, 10:03   #4378
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Malinowa cieszę się że wszystko dobrze się skończyło i gratuluję syneczka )

Ja dziś wstałam w super ekstra hiper humorze... wsciekla jak nie wiem. Całą noc mi się śniło ze włosami zaczepiam o jakieś krzesła, gwoździe itp. Rano podnoszę głowę i tez mi blokuje i myślałam że zahaczyly o guzik z poszewki. Odwracam się, a tam... GUMA DO ŻUCIA! Są dwie teorie. Albo mój mądry mąż poszedł spać z guma w gębie albo mój mądry mąż ta gumę zostawił na parapecie a kot zrzucił mi ją na poduszkę...

Na samym czubku głowy kuźwa :/
umordować męża. Następny do kolekcji do odstrzału na wątku
Cytat:
U nas wiemy juz dawno że chlopak ale nie wiemy jakie imie wybrac; tak jak z żeńskich nie wiem co wybrac bo tyle mi sie podoba, tak z meskich tez nie wiem bo nie podoba mi sie w sumie żadne
Wiec poki co jest Nołnejm
Nołnejm tyż ładnie Mój będzie Mati czyli Mateusz
Stary 2015-04-29, 10:11   #4379
natalitka1988
wkręcona :)

Malinowa ty się ofarnij bo na ip ci kartę stałego klienta założą
Ale lepiej jechać o dwa razy za dużo niż raz za mało
Uważaj na siebie Gratuluję synka a ty przypadkiem nie masz już czegoś różowego kupionego??

Sabonka ale mnie rozweseliłaś od rana tą gumą

Witam się w 16 tygodniu
DO prorodu zostało 175 dni
Stary 2015-04-29, 10:15   #4380
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Malinowa ty się ofarnij bo na ip ci kartę stałego klienta założą
Ale lepiej jechać o dwa razy za dużo niż raz za mało
Uważaj na siebie Gratuluję synka a ty przypadkiem nie masz już czegoś różowego kupionego??

Sabonka ale mnie rozweseliłaś od rana tą gumą

Witam się w 16 tygodniu
DO prorodu zostało 175 dni
Niee, właśnie mam niebieski śpiworek od mamy więc będzie idealnie pasować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości