|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Czarnula, wow, to jeszcze moze byc tak, ze na Święta Pola będzie z Wami !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do antykoncepcji - my używaliśmy NPR + gumki w fazie przedowualcyjnej i owulacyjnej a potem bez ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4353 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i one sa z płyty mdf ![]() jakbyś chciała drewniane to meega dużo kosztują ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a to plamienie to samoistnie Ci się pojawiło czy po badaniu? bo ja po wczorajszym badaniu mam nadal ale gin mi powiedział ze to normalne przy tym stanie szyjki... no ale skoro Ty masz skierowanie na cc to tym bardziej trzeba obserwować bardziej, żeby zdążyć ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
łosz... dawaj znać odrazu co i jak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Rozeznanie
|
No właśnie jeszcze tego nie rozgryzłam jak to zrobić do pierwszego okresu
![]() ![]() My też npr + ponad pół roku testy (żeby spr właśnie pik LH) i gumki. A po bez. Zobaczymy jak to będzie po połogu. Czarnulax to powodzenia w szpitalu. Wiadomo jak trzeba będzie zostać to dla dobra maluszka , jak cc to super bo prezent na święta ... byle nie trzymali od tak sobie przez święta .... to się dziewczyny zaczyna nasz wątek rozkręcać. .. Czytam ale mam wrażenie że mnie to jeszcze nie dotyczy :-D ciekawe kiedy mój Dawid przypomni o sobie ![]() Edytowane przez 86ewula Czas edycji: 2015-12-22 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Wtajemniczenie
|
A ja w zyciu kompotu z suszu nie pilam. Nie robi sie u mnie tego
![]() ![]() Kinga, Koktajlowa dziekuje za info o literkach. Magda tez wlasnie myslalam zeby zrobic samemu ale tak jak Kinga mowi tz mnie uswiadomil ze bedzie sie kruszylo. Takze wole kupic gotowe... Jerzyczka ![]() ![]() Lune super ze wszysto z Wami ok ![]()
#4357 |
Zakorzenienie
|
Czarnula powodzenia i 3maj sie dzielnie
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
ewusia nie po badaniu
![]() ewula no mam nadzieje, że jak nie będzie jeszcze trzeba, to z okazji świąt nie położą mnie od tak sobie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
Czarnula, mam nadzieje, ze jeszcze troche 2w1 pobedziesz
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W kregoslup,podpajeczynowko we ![]() Cytat:
![]() Ja sie zawzielam w sobie i bylam u Kuby. Szlam mega powoli,bolalo jak nie wiem,ale bylam u Niego,pomizialam po raczce i zadalam milion pytan pielegniarce,ktora jest tam z dziecmi. Trzymajcie kciuki,zebym Go rano dostala ![]() Jest uroczy i wszyscy mowia,ze podobny do mnie ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie, wiedziała lepiej czy mnie boli ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Czarnula trzymaj się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Wtajemniczenie
|
Czarnula trzymajcie sie mocno razem z Polcia
![]() Jerzyczka ale zawzieta mamunia z Ciebie. Super:-*
#4363 |
Zakorzenienie
|
Uaoo super, że książki są okej
![]() Jerzyczka jutro już będzie lepiej ![]() ![]() Lune super, że z Małym wsio okej ![]() Czarnula ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bozene bez lusterka?! Dawaj zdjecie brzucha albo instrukcje jak ja bez patrzenia golisz :-D Cytat:
Cytat:
Czarnula-bede trzymać kciuki jutro
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zadomowienie
|
Moje dziecko nie lubi spac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zadomowienie
|
Gratulacje dzieciaczków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Czarnala powodzenia mam nadzieje, ze dziś już lepiej.
Jerzyczka gratuluję, że dałaś rade pójść do małego. Dobrze, że na nocke przyszła milsza pielęgniarka. Jak dziś się czujesz? Pewnie Ci niedługo Kube przywiozą. Tygrysek, co sie dzieje płacze mała? |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Wtajemniczenie
|
Moje dokarmili mm i nie spytali o zdanie nawet
![]() Dzis mam zamiar dostawiac jak najczesciej! Melduje naprawde spoko nocke: nawet drugi raz siku sama zrobilam juz powoli. I teraz przyszla polozna jak spalam twardo,ja sie budze nagle i w krzyk,bo stala nade mna z pistoletem-termometrem ahahha ![]() ![]() Dala mi znowu dawke pyralginy i pozbylam sie w koncu juz wenflonow ![]() ![]() Jejku,mam nadzieje,ze dostane Kubulka kolo 8 no.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zakorzenienie
|
Ja się obudziłam z strasznego snu śniło mi się, że dostałam krwawienia w jakiej szkole i zabrali mnie do szpitala i urodziłam. Co za sen nigdy więcej, wstałam przerażona szybko do łazienki, ale sucho. Brzuch boli jak na okres, uczucie jakbym miała zaraz okresu dostać o jeszcze mi nie dobrze. Chyba z nerwów to wszystko. Wróciłam do łóżka, małego obudziłam. Poruszał się i trochę mi lepiej.
---------- Dopisano o 05:54 ---------- Poprzedni post napisano o 05:50 ---------- Jerzyczka, aż się przerazilam, z tym pistoletem. Ale sobie to wyobrażałam i Twoja minę jak krzyczysz i położnej. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Wtajemniczenie
|
Kinga,ale sen
![]() Ja chyba Kubus plus te przeciwbolowe wiesz? Bo mi naprawde tamta ich szczedzila i w dodatku w pierwsza dobe no ![]() Dzis mam nadzieje na lepszy dzien! Mam zamiar isc sie wykapac zaraz,trzymajcie kciuki! A ja sie tak zerwalam ze strachu,ze az mnie w bol bol rany wzial.. Co za akcja ![]() I dzis dostane suchary! (nie to zebym wczoraj ich nie podjadala..) ![]() I dla dziewczyn,ktore beda mialy cc: proscie wymagajcie wiec przeciwbolowych! I po morfinie moze Wam sie robic slabo i mdlo wiec zamknijcie oczy i zawsze sie troche przespicie ![]() Sama za siebie kciuki trzymam.. Czekam na wolna lazienke i bede szla tiptopkami pod prysznic ![]() ---------- Dopisano o 06:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ---------- A tamta polozna nowa co dawala te leki nawet mnie pochwalila,ze ladnie wytrzymalam cala noc i czy napewno mnie nie bolalo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka Ty może zaczekaj z prysznicem na męża, żeby Ci pomógł to jednak duży wysiłek jeszcze będzie. Kiedy ma przyjść?
Tez mi się wydaje, że jak nie dają to trzeba prosić obprzeciwbolowe, przecież jak nie boli to nabieramy siły a tak to tylko się człowiek meczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A maz i goscie na 15,bo tak sa u nas odwiedziny dopiero ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Raczkowanie
|
Czarnulax -
![]() ![]() Tygrysku - Laura się cieszy, że w końcu widzi Mamusię i dlatego nie chce spać ![]() Jerzyczka - dzielna kobieta z Ciebie ! Bardzo ładnie sobie radzisz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kruszynkaa86 Czas edycji: 2015-12-23 o 05:51 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Wtajemniczenie
|
Kruszynka
![]() ![]() Wiecie co jest najbardziej niesamowite? To jak sobie pomysle,ze te nozie,raczki jeszcze dwa dni temu mnie smyraly i kopaly od srodka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, a nie czeka się rano na ruchy ? Jednego dnia ten mały człowiek kopie rusza się nam w brzuchu a drugiego dnia patrzymy juz na niego
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zadomowienie
|
Jerzyczka - na pewno z małym będzie wszystko dobrze
![]() Po cichu zazdroszczę, ale już niebawem doczekam się swojego maleństwa. Ja wczoraj miałam ostatnią wizytę u diabetologa. Kobieta bardzo zadowolona i powiedziała, że oby więcej takich pacjentek. W nocy miałam dość silne bóle jak na @. Do wytrzymania to było, ale przybierają na sile. Edytowane przez candyyfloss Czas edycji: 2015-12-23 o 06:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Wtajemniczenie
|
Kinga to mialas sen
![]() ![]() Jerzyczke biedna przez sen chcieli zastrzelic ![]() ![]()
#4379 |
Zadomowienie
|
Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Kinga współczuje koszmarów.
Jerzyczka, cieszę sie ze juz lepiej. Obyś nie trafiła juz na ta położna w następnych dniach. We mnie tez strzelali w nocy. Laura jest zupełnie inna niz Kinga. Budzi się co1-1,5h i domaga jedzenia. Mam chyba problem z sutkami bo bolą niemiłosiernie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
Tygrysek czyli ciężka noc za Tobą, jak się czujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.