|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
Cytat:
Ja na razie mam plan kupić tylko kombinezon taki do fotelika z dziurami na pasy a do wózka dodatkowo na to kocyk. Nie wiem też czy wózek, który kupię nie będzie miał dodatkowej wkładki do gondoli, ale chyba nie |
|
|
|
|
#4352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no my musimy pomieścić nasza 2 plus maluszek jego rzeczy i nasza psiunie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4353 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Just Ja nie kupiłam grubaśnego kombinezonu, planuję właśnie grubszy śpiworek i kocyk. ydzia powodzenia, ja w marcu tak jeździłam oglądać, na szczęście za 2 razem był strzał w 10 ![]() Squaara też tak uważam, dieta karmiącej to tylko w polsce taki wymysł. Przy pierwszym wszystko jadłam, nic mu się nie działo. Wiadomo, gdyby coś uczuliło, wyszła skaza, czy ewidentnie brzuś bolał to bym szukała przyczyny. Ale jak nic się nie dzieje nie ma co szaleć na zapas. Kolki u dziecka są spowodowane głównie niedojrzałością układu pokarmowego, nie tego co jemy. W końcu pokarm z krwi i limfy powstaje, a nie z treści pokarmowej w jelitach Dziewczyny wściekłam się, znów mi rano zadzwonili i odwołali badania bo im się usg zepsuło już stałam ubrana w drzwiach. Dziś zaczęłam 21 tydzień mam nadzieję że zdążę zrobić. Mam już dość tego NFZtu. Na pocieszenie robię drożdżówkę ze śliwkami. Moje dziecko o 6.30 zarządziło pobudkę, myślałam że padnę.
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam taki średnio ciepły kombinezon, na chłodną jesień bym powiedziała, ale mam po córce 2 rożki które spokojnie mogą być kołderkami. Myślę, że jakoś obskoczę. Jakiś fest ciepły kombinezon może kupię jak w ciuchu będzie fajny po taniości ale to raczej wątpliwe. Byliśmy wczoraj u znajomych i śmieszna sprawa oni się nawet nie domyślali, że w ciąży jestem, myśleli, że tylko przytyłam Ale brzuch mam solidny , taka naprawdę ciążowa beczka Ale się uśmiałam jak zajarzyli dlaczego ciągle alkoholu odmawiam
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja planuje kupić cos w tym stylu : http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0416441006.html i do tego śpiworek do wózka/fotelika z otworami na pasy. Jak bedzie mega zimno to najwyżej dorzucę kocyk ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieply kombi i spiworek kupowalismy na kolejna zime do spacerowki/sanek jak juz maly siedział. O mam akurat na tel jakies zdj z spaceru z kombinezonem.1475920534051.jpg |
|
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, spiworka jeszcze nie mam ale bedzie Lodger Mini Bunker. |
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do brzuszka to duzo sie naczytalam i nie ma wplywu czy zjadłam kotlet smazony czy kurczaka z pary bo najczesciej brzuszek to nie do konca rozwiniety uklad pokarmowy maluszka. a nie co mama zjadła ma byc zdrowo zebysmy my byly zdrowe i sie pieknie regenerowały po porodach ) ale mam cudna sobote powoli koncze sniadanko i kawke zaraz domowe spa a pozneij sprzatanko z mezem...mysle ze max 2h ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- i dostalam wycene projektu sypialni, jest ok, do konca pazdziernika bedzie projekt z wizualizacjami, wiec do swiat bede miala nowa sypialnie
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wszystkie odpowiedzi
![]() Zdecydowałam, że pójde w cieńszy misiowy kombinezon i do tego śpiworek do fotelika/wózka
Edytowane przez justkonev Czas edycji: 2016-10-08 o 12:14 |
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
dziś sobota czas sprzątania i może jakieś zakupki. Poniżej link w odpowiedzi do ostatniego postu ws nadgorliwych sąsiadów, którym przeszkadzały malunki dziewczynki![]() http://warszawawpigulce.pl/rozpoczel...wideo-zdjecia/ |
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- A tak wogóle to co tu taka cisza? Wszystkie sprzątają czy co?!
|
|
|
|
|
#4365 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale napiszę jeszcze że wybrałabym drugi. Ostatnio na olx kupiłam taki z misia podobny i innego nie będę miała. Na to kocyk Cytat:
a co do usg szkoda gadać :/ na kiedy masz teraz termin?Cytat:
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Michałek był tydzień w przedszkolu i znów gorączka, 38,2 st. Śpi bidulo.
|
|
#4367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przed chwilą wstałam z drzemki,a mąż z córką jeszcze śpią wypoczywamy bo potem na urodziny do mojego taty idziemy- 60 -tka ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
zdrówka!Tylko czekam kiedy Daria coś z przedszkola przyniesie...
|
|
#4368 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie po zakupach. Kupilam inhalator, zestaw do pielegnacji-cążki, szczotka do wlosow, aspirator i inne, ochraniacze na lozko i zestae poscieli-wszystko w stylu marynarskim. Poza tym karuzela nad lozko i koszula do szpitala. Dobrze ze byla siostra ze mna autem. A siostrzenicy kupilam wozek dla lalki, ktory wyglada prawie jak miniaturka jej wozka tylko rozowa
i jako ze wszystko hurtowe to zaoszczędzilam mnostwo kasy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj słabo się czuję, jak się obudziłam o 5:00 to kręciło mi się w głowie i myślałam, że to z niewyspania. Około 9:00 jeszcze na chwilę zasnęłam, ale od pobudki jest mi słabo i generalnie nie czuję się najlepiej, więc zrobię sobie sobotę w łóżku.Także ja dzisiaj nie sprzątam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz posprzatalam... zostalo mi umyc podloge ale to jak mąż do sklepu pojedzie
i na deserk sok z owoców zrobiłam <3 no mus bardziej
|
#4372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4373 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez właśnie wstałam z drzemki. Nie dało sie inaczej. Maz był na zakupach a sprzątałam wczoraj. Okropnie smutny dzien, zero słońca pewnie ciśnienie tez mega niskie. Dzien na kanapie
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4377 |
|
Zadomowienie
|
Witam się, niedawno wróciłam z mama wie. Szczerze organizacja średnia
były zarówno te brzuchate jak i te z maluchami. Trudno się dziwić że dzieciakom nie podobało się że muszą tam siedzieć i jeden przez drugiego płakali, a rodzice zamiast wyjść na korytarz usilnie siedzieli przez co było bardzo słabo słychać tych ktorych powinno. Dodatkowo też słabo było widać, bo krzesełka były jedno za drugim ;/ na bezpiecznym maluchu mieli kamerę i zrzut z niej na rzutniku a tu lipa a był fizjoterapeuta który naprawdę ciekawie opowiadał jak kąpać malucha, przekładać, podawać sobie nawzajem ale co z tego skoro tak mało się widzialo. Co do gratisow to na każdym krzesełku była paczka a że byliśmy we dwójkę to mamy dwie butelki chicco, jakieś próbki i jeszcze przytulanke sensoryczna. Muszę jeszcze pochwalić pyszne ciasta których było pod dostatkiem w czasie przerwy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4378 | ||||
|
Zadomowienie
|
O matko dziewczyny przez dwa dni tyle stron! Poddaje sie nadrobilam wszystko ale skomentowac nie dam rady wybaczcie
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale ten fotelik nie orientowalam sie znacie ta firme? Pan nam doradzil.Cytat:
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
17/40 it's a girl. |
|
|
|
|
#4380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz chodzi drugi rok i narazie opuściła jeden dzień- byliśmy na szczepieniu. I niech ta tendencja się nam utrzyma. Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

no my musimy pomieścić nasza 2 plus maluszek jego rzeczy i nasza psiunie
dodam że był to lipiec i ponad 25 stopni.