jak schudnąć? - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-28, 09:42   #4381
neska951
Zakorzenienie

Dot.: jak schudnąć?

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Nesko, na 100 % rodzynki są bardziej kaloryczne.

A słonecznika jest naprawdę zalecany, w naszej diecie i tak liczy się INDEKS GLIKEMICZNY- czyli ile dany składnik ma węglowodanów a nie kalorii.

oki sprawdzę to również, bo ostatnio jadłam rodzynki i miały coś ok 200 kalorii...

gadajcie co z lewkiem i facetem życia
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 09:44   #4382
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nika672 Pokaż wiadomość
Dorinka ja tez kupuje te orzeszki,sa pycha,najlepsze do piwa

Bo robie te desery o których pisalas na jogurtach i wszystkim bardzo smakują
Już wczesniej jadalam slonecznik tylko bylam ciekawa czy nie przesadzam z
ilościa
Dzieki kochana
Moze rzucisz Dorinko jeszcze jakims przysmakiem,bo ja uwielbiam takie smakołyki nietuczące
Cieszę się, ten "deser" to rzeczywiście jedyny tego rodzaju smakołyk obecny w naszym domu. Mój Tż też go lubi, bo podobnie jak ja przeszedł ze mną na tą dietę i także schudł.
Niko możesz do tego jogurtu wrzucić jeszcze otręby (o zgrozo może mi ktoś wytłumaczy czym się różnią otręby od płatków owsianych ????) + kilka orzeszków+ziarna słonecznika.

Mówisz Niko, orzeszki do piwa , nie pamiętam już jak smakuje piwo . I obawiam się, że to będzie moje pierwsze lato i urlop bez piwa
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 09:47   #4383
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

gadajcie co z lewkiem i facetem życia
Nesko cofnij się ze dwie strony, tam będziesz miała relację Lewka z randki

Z tego co pisała to była pierwsza randka, a zostali wyswatani przez jakichś znajomych i wcześniej się nie znali
Stary 2007-03-28, 09:49   #4384
nika672
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30;
Mówisz Niko, orzeszki do piwa , nie pamiętam już jak smakuje piwo . I obawiam się, że to będzie moje pierwsze lato i urlop bez piwa
Oj Dorinko nie wyobrażam sobie lata,szczególnie upalnego dnia bez szklaneczki piwa
Licze sie z tym,ze jednak bede musiała ograniczyc,żeby nie miec brzuszka.
Ale grill bez piwa..........Wiem,wiem .............

nika672 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 09:52   #4385
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Dorinko nie wyobrażam sobie lata,szczególnie upalnego dnia bez szklaneczki piwa
Licze sie z tym,ze jednak bede musiała ograniczyc,żeby nie miec brzuszka.
Ale grill bez piwa..........Wiem,wiem .............
No własnie, ja też w sezonie letnim przestawiałam się na piwko, zwłaszcza ten grill będzie nie do wytrzymania bez
Stary 2007-03-28, 10:04   #4386
switezianka
Wtajemniczenie

Dziewczynki Kochane,

Dorinko- ja nie tęsknię za piwem, bowiem go specjalnie nie lubię. ostatnio piłam malinowego Redsa i jest ok, ale reszta , to dla mnie sama gorycz.
Orzeszki i słoneczniki natomiast uwielbiam, a pestki słonecznika uwielbiam świeżutkie rozdłubywac ze świeżego słonecznika - to jest dopiero jedzonko- mogę żywić się tylko tym.

Nikuś, ja mimo wszystko, choc podobaja mi sie buty z okrąglym czucbkiem, to wracam do swoich ulubionych czubów. Moje koleżanki włąsnie nabyły drogą kupna - urocze pantofelki z czubami i kokardakami - są takie kobiece - oczywiście buciki - choć koleżankom tez niczego w kwestii kobiecości nie brakuje.

Neseczko
Lewek nam wyjdzie za mąż - ale to óźniejszy etap.
teraz widzę z Jej krotkiej wypowiedzi, że nie jest chłopakiem rozczarowana. Nie ma zastrzeżeń do jego wyglądu, ani osobowości, czy elokwencji. twierdzi, że obydwoje są nieśmiali - a to świadczy, że mają zamiar te lody przełamywac i tego życzę Lewkowi z całego serca, bo Kochana z Niej Dziewczyna
switezianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 10:12   #4387
nika672
Zadomowienie

Switezianko,też tak myśle iż zakupie buciki takie w których moja noga bedzie ładnie wygladac
A jeszcze mam jedno pytanie moje kochane
Ostatnio mówilyśmy,ze kolor ecru jest modny,ponieważ posiadam dwie pary butów w tym kolorze ale rzadko w nich chodzilam (nie wiem dlaczego)to pytam jaka do tego torebka?
Czy obojetnie jaka czy raczej jasna?.
Nie nosze torebek takich samych jak buty ale staram sie zeby wszystko pasowało do siebie

Stary 2007-03-28, 10:13   #4388
Lewek
Zakorzenienie

Witajcie babki!

Przełamałam sie i wlazłam w pracy na wizaz, mam nadzieję, że nikt mnie nie namierzy Ale wiem, co mnie tutaj przyciągnęło - Wasze ploteczki na mój temat Ale się zdrowo uśmiałam Switezianko jesteś po prostu BEZBŁĘDNA!
Już spieszę wyjąsnić co i jak, i moze mi poradzicie też conieco. Owszem zostaliśmy jakby umówieni, chociaż chłopak okazał sie być dżentelmenem, bo jak Przyjaciółka wspomniała mu o mnie to poprosił o mój numer tel. coby samemu zadzwonić i się umówić Dla mnie takie początki są po prostu straszne (chóć ten nie był jakiś najgorszy ) Chłopak jest nie mniej nieśmiały ode mnie, więc potraficie wyobrazić sobie jak wyglądała rozmowa takich dwóch łośków , na dodatek ja do gadatliwych nie należę No i połaziliśmy sobie tak ponad dwie godzinki, po czym stweirdziliśmy że miło było, pitu pitu i już. Facet jest mniej więcej w moim wieku, miły, spokojny, wykształcony, przystojny, z poczuciem humoru - tak mi sie wydaje. I taki zupełnie normalny. Zastrzeżen nie mam, więc chetnie spotkałabym się kolejny raz... Ale nie mam pojęcia co on zamierza robić, na razie czekam A co Wy byście mi radziły? Może głupie to pytanie, ale nie mam czasu sienad tym wszystkim zastanawiać, a chętnie poznam Wasze zdanie - tak zupełnie na luzie
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 10:15   #4389
dorinka30
Zakorzenienie

W kwestii bucików w sezonie letnim 2007 pragnę donieść, że absolutnym niezbędnikiem każdej elegantki są buciki peep toe , czyli z tzw. wyciętym palcem.
Mam nazmiar takie nabyć drogą kupna

Dzisiaj wybieram się z przyjaciółką na przeszpiegi do Sephory. Mamy powęszyć jeszcze w podkładach, wprawdzie zdecydowałam się na kolejny Double Wear, ale pozostaje kwestia koloru. Może uda nam się dobrać bardziej idealny.
Poza tym moja konsultantka ma mnie zaznajomić z hitami, które nabyła i które mi poleca. Oczywiście nie szykuję się na duże zakupy, bo koniec miesiąca więc krucho z kaską ale fliud muszę, błyszczyk-hit muszę . Co do rteszty mogę poczekać.
Stary 2007-03-28, 10:31   #4390
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Switezianko,też tak myśle iż zakupie buciki takie w których moja noga bedzie ładnie wygladac
A jeszcze mam jedno pytanie moje kochane
Ostatnio mówilyśmy,ze kolor ecru jest modny,ponieważ posiadam dwie pary butów w tym kolorze ale rzadko w nich chodzilam (nie wiem dlaczego)to pytam jaka do tego torebka?
Czy obojetnie jaka czy raczej jasna?.
Nie nosze torebek takich samych jak buty ale staram sie zeby wszystko pasowało do siebie
Niko to fajnie, że nie nosisz takich samych torebek jak buty, bo to przeżytek i nuda. Ja po prostu torebki kupuję w kolorach moich ciuchów, np. zielona, brązowa, lekko pomarańczowa. Podoba mi się zestaw na lato, buty ecru + torebka ciepła zieleń albo ładne złotko
Najważniejsze to patrzeć na strój jako całość, czyli od butów po górę, spodnie itp. Tak żeby całość fajnie grała, ja przynajmniej tak się staram.
Stary 2007-03-28, 10:32   #4391
switezianka
Wtajemniczenie

Dziewczynki Kochane,

w kwestii bucików, to wlize jutro na rozeznanie, juz obiecuję to sobie i Wam Kochane.
Ale jak znam siebie, to i tak nabędę nie te, ktore sa modne, tyle te, które mnie sie podobaja - ale juz taką mam konstrukcję.

Lewek Moja Kochana,
a teraz o Tobie, bo juz mi rączki lataja i robote odlożyłam na biurko.
Kochana Moja, mam wrażenie, że z tego cos będzie. Z Twojego opisu wynika akceptacja dla Faceta. Widzę, że nie odbierasz Go jako zwykłego i pzreciętnego, a uzywasz superlatyw w opisie Jego wyglądu i osobowości.
Moim zdanie, facet zalety mam wszystkie, aby pretendowac do roli twojego TZ. Oczywiście najpierw musicie sie poznać, pzryzwyczaic do swojej obecności - czy On jest z Warszawy, Kochanie?
W kwestii Waszego ponownego kontaktu, to odczekalabym Kochana na Jego telefon, a jestem pzrekonana, że sie odezwie i ponownie spędzisz weekend w Wa-wie, tylko juz będziesz bardziej rozgadana i upiększona w kozaczki nabyte drogą diabolicznej grabieży.
Lewku Kochana, jestem dobrej mysli

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-28, 10:35   #4392
switezianka
Wtajemniczenie

Ależ z Tej Naszej Dorinki, to modelka, trudno będzie sie przemknąć w Jej towarzystwie

Napisałam post pod postem O Matko Święta znow będe musiała dzis pójśc do spowiedzi, za ten kolejny grzech juz zapewne rozgrzeszenia nie dostanę
Stary 2007-03-28, 10:40   #4393
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
Witajcie babki!
Już spieszę wyjąsnić co i jak, i moze mi poradzicie też conieco. Owszem zostaliśmy jakby umówieni, chociaż chłopak okazał sie być dżentelmenem, bo jak Przyjaciółka wspomniała mu o mnie to poprosił o mój numer tel. coby samemu zadzwonić i się umówić Dla mnie takie początki są po prostu straszne (chóć ten nie był jakiś najgorszy ) Chłopak jest nie mniej nieśmiały ode mnie, więc potraficie wyobrazić sobie jak wyglądała rozmowa takich dwóch łośków , na dodatek ja do gadatliwych nie należę No i połaziliśmy sobie tak ponad dwie godzinki, po czym stweirdziliśmy że miło było, pitu pitu i już. Facet jest mniej więcej w moim wieku, miły, spokojny, wykształcony, przystojny, z poczuciem humoru - tak mi sie wydaje. I taki zupełnie normalny. Zastrzeżen nie mam, więc chetnie spotkałabym się kolejny raz... Ale nie mam pojęcia co on zamierza robić, na razie czekam A co Wy byście mi radziły? Może głupie to pytanie, ale nie mam czasu sienad tym wszystkim zastanawiać, a chętnie poznam Wasze zdanie - tak zupełnie na luzie
Ciężko coś Ci doradzić, odnoszę wrażenie że facet jest niekulawy i troszkę Cię zauroczył.
Przede wszystkim możemy pisać tylko o tym o czym wspominasz, więc po analizie sytuacji nie podoba mi się jedna rzecz- że po spacerze nie zaproponował kawy itp.
Po drugie jak się rozstaliście, tzn. powiedział że zadzwoni, czy zdzwonimy się ...

Kiedy była randka i czy odezwał się w jakikolwiek sposób.?

Miało być co myślę, a wyszła wypytywanka. Lewku nie chcę być wścibska, ale te informacje dają wiedzę, którą można wykorzystać w dobrym celu, np. ponownego spotkania.

P.s. Lewku czy on jest z Twojego miasta, czy z Warszawki? To istotne zwłaszcza w kwestii spotkań.
Stary 2007-03-28, 10:44   #4394
nika672
Zadomowienie

Leweczku,trzeba było zrobic zdjecie Jegomościa a nie wiewórki

Stary 2007-03-28, 10:57   #4395
switezianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Leweczku,trzeba było zrobic zdjecie Jegomościa a nie wiewórki

Oj Nikuś, popieram stanowczo, wylewnie i stosuję jako wytyczna do Lewka, aby się umowiła z facetem pod pretekstem wykonaia fotki dla wirtualnych Przyjaciółek,
a po co nam wiewiorka teraz, ja tu sie damsko-męskich stosunkach rozprawia/
Stary 2007-03-28, 11:08   #4396
Lewek
Zakorzenienie

Dorinko, nie ma sprawy już uzupełniam swoja relację: on jest z Warszawy, ja nie (160 km na wschód) Nie wiem czy zauroczył... po prostu jest normalny jak mało facetów, mysle ze raczej na zimno oceniłam jego charakter i wyglad i stwierdziłam że sie nada Na koniec spotkania powiedział : do usłyszenia bądź zobaczenia. Odebrałam to jako zdawkowe pożegnanie. Randka była w sobotę. Od tamtej pory cisza. Nie mam jakiegos ciśnienia w tym temacie - tak się zastanawiam po prostu, że szkoda byłoby stracić taką okazję (których to ostatnio nie mam za wiele) i zostawić sprawę zupełnie własnemu biegowi. A faceci są dziwni, moze się wypłoszyl tym, że ja mieszkam daleko i zapuszczam tu korzenie (mieszkanie, własna firma itp)...
Zdjęcie miałam ochotę zrobić, ale nie chciałam sie narzucać
Stary 2007-03-28, 11:19   #4397
dorinka30
Zakorzenienie

Rozumiem Lewku, dzięki za uzupełnienie info

No cóż Lewku, ciężko doradzać, rozsądnie byłoby czekać na kontakt od niego, ale z drugiej strony jeśli masz jego numer telefonu to możesz zaryzykować może sms-a? TYlko jakiej treści? A gadka Wam się kleiła, jeśli tak to może był jakiś temat do którego mogłabyś inteligentnie nawiązać..
Stary 2007-03-28, 11:47   #4398
nika672
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30;
Niko to fajnie, że nie nosisz takich samych torebek jak buty, bo to przeżytek i nuda. Ja po prostu torebki kupuję w kolorach moich ciuchów, np. zielona, brązowa, lekko pomarańczowa. Podoba mi się zestaw na lato, buty ecru + torebka ciepła zieleń albo ładne złotko
Najważniejsze to patrzeć na strój jako całość, czyli od butów po górę, spodnie itp. Tak żeby całość fajnie grała, ja przynajmniej tak się staram.

Dorinko,ja tez wlaśnie staram sie dobierac torebki bardziej pod ciuchy,albo do sweterka lub kurteczki.No tylko dżinsowych butów nie noszę\
Dzieki kochana,czyli nie jest ze mną tak najgorzej

Stary 2007-03-28, 11:59   #4399
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki kochana,czyli nie jest ze mną tak najgorzej
Najgorzej, jestem pełna podziwu, gratulacje Kochana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-28, 12:34   #4400
switezianka
Wtajemniczenie

KOchane Babeczki,

ja noszę torebki w kolorze zgodnym z moim humorem, a tak powaznie, to najcześciej czarne lub brązowe, ostatnio zaszalałam i kupiłam czerwona - fajna, może buty tez nabęde w takim kolorze.

Lewku Kochana,
Dorinka dobrze radzi, może sprobuj Mu puscic smsa z jakimś pytaniem odnośnie waszej rozmowy, może w kwseti organizacji firmy?
Stary 2007-03-28, 13:14   #4401
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Witam poraz drugi dziewczeta
Ja juz po wizycie u pana doktora i......nie wyglada to dobrze .Po swietach bede operowana...... Zapalenie przeszlo tylko w jednym palcu,reszta reki nie chce .Poplakalam sie jak glupia w pracy,bo sie boje......
A co do strojenia sie(jakie buty,jaka torebka)....to ja tak jak dorinka....mam przerozniste torebki i buty(mam fiola na punkcie butow),lubie sie bardzo ubierac na jasno,preferuje kolor bialy z roznymi dodatkami..... No i oczywiscie bizuteria gra u mnie wazna role,kocham wszystko co jest duze,dlugie,w szczegolnosci srebro...
To tyle na temat strojenia sie.....ide telefonowac z mama...w koncu biedaczka czeka na wyniki.....
sr.johanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 13:23   #4402
dorinka30
Zakorzenienie

Johanno przykro mi, ze z tą ręką nie jest dobrze. Słuchaj ta moja koleżanka, też miała to samo, to znaczy konieczna była operacja, powiem więcej stało jej się to w dwie ręcę. Więc najpierw operowali jedną a za jakiś czas drugą. Po operacji szybko wszystko się zagoiło i jest już O.K. Wiem, że to marne pocieszenie, że ktoś ma gorzej ale z tego co słyszałam to kończy się opreracją w 90 %. Będzie dobrze, zobaczysz. Tam gdzie jesteś, masz zapewne świetnych specjalistów więc jesteś w dobrych rękach, ona miała jeszcze przekichane bo musiałam nieźle zapłacić aby mieć spokój ducha, no jak to w Polsce

Co do strojenia to dobrze trafiłaś, bo w tym wątku same strojnisie się zebrały
Ja z biżuterią ostatnio ostrożnie, ale jeśli już zakładam to mam tendencję do rzeczy dużych- np. duże kółka, albo długie kolce w ucho itp. Ponieważ lubię wszystko co ciepłe, to gustuję w kolorze złotym, bo mi bardziej do mnie pasuje. Kolorze złotym niekoniecznie to musi być prawdziwe złoto.
Stary 2007-03-28, 13:32   #4403
switezianka
Wtajemniczenie

Johhano Kochana,

to smutne wieści nam pzrekazujesz, ale jestem dobrej mysli podobnie jak Dorinka. Mam wrażenie, że masz w sobie wiele ciepła i cierpliwości zapewne poradzisz sobie z tym trudnym problemem.
Mysla i sercem jestesmy z Toba i wierzymy, że uda Ci sie pokonac te pzreciwności.
Będzie dobrze Kochana, zobaczysz - juz My Czarownice postarmy sie o to

A tak swoja droga, to musisz byc bardzo intersująca Kobietą o czym śwaidczy Twoj styl ubierania się.

Jeszcze raz najcieplejsze całuski i wsparcie telepatyczne

Maro, Sabbath, Ewitar - gdzie jesteście Kochane?
Stary 2007-03-28, 14:05   #4404
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Dzieki dziewczyny
Poplakalam sie jak rozmawialam z mama.......
Wiem,ze bedzie dobrze,pomimo tego boje sie.....
A jak cos spapraja....nie bede mogla pracowac......nawet tak nie mysle....
Slucham teraz serbijskiej muzyki..ona mnie uspokaja....moj najlepszy przyjaciel jest serbem.....
sr.johanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 14:15   #4405
Lewek
Zakorzenienie

Johanno, z tego co mówi Dorinka to wszystko powinno być ok, i tego Ci życzymy i trzymamy kciuki. Ja sie pierwszy raz spotkałam z czymś podobnym. Ale niestety różne przypadki chodzą po ludziach. Zdrówka życzę

Co do strojenia się... Kupiłam czerwone buty Na allegro, wprawdzie będę niemodna bo będę je nosić do czerwonej torebki (Dorinko, żartuje oczywiście) ale chciało mi sie czerwonych butów, i sa super Także, Dziewczynki zaszlaałam ostatnio bo i kozaczki, i czerwone buty i jeszcze jakieś bluzki i spodnie....

A co do mojej sprawy, to poczekam jeszcze chwilkę, a potem najwyżej dla przypomnienia wyslę mu np. zdjecia które napstrykałam w Łazienkach, m.in. wiewióra
Stary 2007-03-28, 14:16   #4406
dorinka30
Zakorzenienie

Johanno wszystko będzie dobrze, jesteśmy z Tobą A może poszłabyś jeszcze na jedną konsultację do innego lekarza ? Chyba że jesteś przekonana w 100% co do Twojego lekarza.
Johanno to brzmi groźnie wszystko, ale to podobno nic skomplikowanego dla lekarzy, wszystko będzie dobrze.

Przede wszystkim myśl pozytywnie a wszystko się ułoży.

Zawsze przed każdą operacją boimy się to normalne, ale jeśli nie ma rady....
Stary 2007-03-28, 14:23   #4407
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość

Co do strojenia się... Kupiłam czerwone buty Na allegro, wprawdzie będę niemodna bo będę je nosić do czerwonej torebki (Dorinko, żartuje oczywiście) ale chciało mi sie czerwonych butów, i sa super Także, Dziewczynki zaszlaałam ostatnio bo i kozaczki, i czerwone buty i jeszcze jakieś bluzki i spodnie....

A co do mojej sprawy, to poczekam jeszcze chwilkę, a potem najwyżej dla przypomnienia wyslę mu np. zdjecia które napstrykałam w Łazienkach, m.in. wiewióra
Ja Ci dam tu za nabijanie się z koleżanki.

Dziewczyny ja bardzo lubię modę ogólnie, interesuję się wszystkim co modne, nowe, każde takie informacje przeżywam itp. To mój straszny konik, ale nie odbierajcie tego jako narzucanie moich rad tylko propozycję, sugestię....... Przecież Lewku to, że założysz buty i torebkę w jednym kolorze to Cię nie dyskwalifikuje, ja mówiłam tylko o trendach a jak wiadomo ulica rządzi się swoimi prawami.

Co do Twojej sprawy to dobry pomysł, nienarzucający a miły. Czyli rozumiem, że masz do niego maila?
Informuj na bieżąco co i jak.
Stary 2007-03-28, 14:30   #4408
switezianka
Wtajemniczenie

Johhano Kochana
-
wszystko będzie dobrze, a strach - cóż sama doskonale wiesz, że towarzyszy nam wszystkim prawie we wszystkich zyciowych poczynaniach. Strach wynika z niepewności i jest normalnym instynktownym uczuciem.
Jestem pzrekonana, że wszystko sie ułozy i juz niedługo nie będziesz pamietała o swoich rozterkach.
też lubie serbska muzyke Kochana, choc jej nie znam, to fascynują mnie takie rytmy.
Ludzie z tamtych rejonow sa badrzo sympatyczni, maja w sobie wiele ciepła i empatii.
Trzymaj się cieplutko Kochana, pomyśl, że na codzien pomagasz wielu osobom i to dobro, ktore im dajesz wroci do Ciebie z nawiązką.
Pa i całusy ciepluteńkie i serdeczne

Lewek Kochana,
pretekst zdjęć wydaje mi się całkiem dobry, sympatyczny i "nienarzucający się"/
Ale mam takie pzreczucie, że Ow Sympatyczny facet odezwie sie pierwszy, chociaz rzeczywiście odległość Was dzieląca może Go troche niepokoić.
Lewek Kochana, tylko idiota nie chiałaby takiej Cudownej dziewczyny, Pieknej , Inteligentnej, Czułej i w dodatku ze swoja krwiożerczą kapitalistrczną firmą.

Zakupy zas uczyniłas widze dość pokaźne i badrzo dobrze, eksponuj Kochana swoje atuty, świetnie będziesz wyglądała w czerwonych pantofelkach - laseczka z Ciebie-mniammmm
Stary 2007-03-28, 14:33   #4409
switezianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
J
Dziewczyny ja bardzo lubię modę ogólnie, interesuję się wszystkim co modne, nowe, każde takie informacje przeżywam itp. To mój straszny konik, ale nie odbierajcie tego jako narzucanie moich rad tylko propozycję, sugestię....... Przecież Lewku to, że założysz buty i torebkę w jednym kolorze to Cię nie dyskwalifikuje, ja mówiłam tylko o trendach a jak wiadomo ulica rządzi się swoimi prawami.

.

Dorinko Kochana,

a ja bardzo lubię Twoje rady i naszą wymiane doświadczeń.
wszystkie to uwilebiamy, ale wiesz, że lubimy czasem słoinie poszaleć.
a Ty jestes naszą Kreatorką i słuchamy Ciebie jak wyroczni- Gwiazdo Ty Nasza.

Alez to musi byc Laska w realu - co Wy na tO Dziewczyny?

Całsuki Piekna
Stary 2007-03-28, 14:35   #4410
Lewek
Zakorzenienie

Dorinko, ja doskonale rozumiem co miałaś na mysli. Spoko. Ja się mody ciasno nie trzymam, chodzę ubrana tak aby było mi wygodnie, i w tym co akurat mi wpadnie w oko. Przyznaję jednak że czasami tej modzie sie poddaję, bo jak np czerwony zaczął sie pokazywać tu i ówdzie - ja również zapragnęłam czerwoności Ale bardoz lubię słuchać sugestii takich osób jak Ty np., albo moja Przyjaciólka, która wygrzebie zawsze coś ciekawego, na co ja w zyciu bym uwagi nie zwróciła a po nałożeniu ciuch wygląda rewelacyjnie - jak Wy to robicie???
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości