Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-14, 15:29   #4381
Baby14
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Ciekawe gdzie tym razem zajedziemy
Miłego wypadu

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

może za studiami będę w końcu tęsknić (jakaś nieczuła jestem chyba )

Myśle ze za studiami jednak będziesz tęsknic . Wkoncu to najpiękniejszy okres w życiu (podobno^^ ).

(mam jutro test z angielskiego końcowy)

Powodzenia
(szkoda ze nie mam zbytnio czasu z niej korzystać )

Oj już wakacje niedługo Wybierasz się gdzieś?
Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość

na koncercie było świetnie to nic, że o 18:00 się zaczął a dopiero o 00:00 był główny zespół na który wszyscy czekali.. warto było a tak wogóle to Intoksytnator z PCP powiedział mi i mojej przyjaciółce 'cześć przed koncertem, a my nie poznałyśmy że to on i nie odp, a jak zobaczyłam że to on to się taak ucieszyłam, nie wiem czemu dużo się działo i było ok tylko dziś umieeeram. w nocy aż spać nie mogłam, tak mnie nogi rwały.. myślałam że się wścieknę

Super ,że koncert udany I fajnie miałaś z tym "cześć". W sumie nie dziwie się , taka ładna dziewczyna jak Ty..

ostatnio mam tak dziwne sny, że już sama nie wiem co jest prawdą a co tylko
Co Ci się śni?
nie jest u mnie ok z życiem towarzyskim, jak zwykle czuję się ta gorsza i nie potrzebna..
Nie mów tak ! Na pewno tak nie jest Jest wiele osób którzy Cię kochają . Rodzice , przyjaciele , wizaż Na pewno to tylko Twoje błedne przekonanie.

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość

wycieczki do Izraela-normalnie marzenie
Jaaasne.. O ile mama mnie puści (twierdzi że tam bomby na ludzi zrzucają)

u mnie w LO w ogole nie było wycieczek-jak już to do Kraka i Warszawy

Gdzie Ty chodziłas do tego liceum ?
A Kraków jest piękny , ale ile tam można jeździć

nie umieli się jakos zorganizowac i nauczyciele i uczniowie

No bo to zależy od klasy własnie Ale w tym nowym LO można jechać nie tylko klasowo ,ale też osoby z całej szkoły i zawsze jest ktoś chętny na wycieczkę

Aaa i tak w ogole-to ostatnio mi poradziłas ,zebym loda zjadła na przeziebienie i tak zrobiłam i wiesz co?Przeszło mi:P

Mowiłam ?

Ja skorzystałam z słonka i się opaliłam Wreszcie bo już wstydziłam sie swoich białych nog No i oczywiscie na skakance sobie poskakałam. Boję sie tylko żeby znów stawów zbytnio nie obciązyć...
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 15:56   #4382
karlusss
Raczkowanie

GG do karlusss

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
karlusss to Ty z mojego rocznika jesteś? Jak miło a no jestem, jestem
A można wiedzieć z którego województwa chociaż?pewnie, zachodniopomorskie
MOje wyniki jak mówiłam wypadły do niczego ... nie martw się. ponoć w tym roku testy wszystkim nie poszły najlepiej, w tv mówili.więc uszęta do góry! po 34 z tego i z tego , z ang 46. (szkoda ze sie nie liczy). W sumie mam 152 pkt i do wymarzonej szkoły się nie dostanę , ale w sumie teraz się cieszę hahaTa 2 szkoła , którą wybrałam wydaje mi się teraz fajniejsza bo jest duuuużo wycieczek zagranicznych i wymian z innymi krajami. W październiku możemy jechać do Izraela Tam gdzie ja idę, też jest organizowanych wiele wycieczek, E , tam.. jestem dobrej myśli raczej
Też będę chyba tęsknić za klasą... już na balu gimnazjalnym się popłakałam ;] A jak wrażenia po balu? U mnie było wspaniale..Ale w sumie cieszę się że idę do nowej szoły gdzie na pewno znów poznam świetnych ludzi Poznasz, poznasz, ja też poznam Tym bardziej że idę tam prawdopodobnie sama Do tej szkoły co ide , idzie 3/4 mej klasy, ale tylko jedna dziewczyna na ten profil co ja, choć ona i tak do tej szkoły nie pójdzie
O jakim praniu mówisz? o badaniach , morfologia krwi, eeg i takie tam, oj coś czuje, że super zacznę wakacje.

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
witajcie, heloł

ja wlasnie wrocilam do Glasgow..pogoda ladna, zmeczona strasznie jestem bo od 5 rano na nogach..zaraz sie drzemne pewnie. Czuje sie orzywidlwie przejedzona i to co stracilam ostatnio pieknie mi wrocilo..

ale impreza byla swietna.. wszyscy sie postarali i bylo naprawde wyjatkowo.. bede te 30ke pamietala dlugo. grunt to dobra zabawa!

no w juz w piatek lece do Londynu.. wariackie zycie ostatnio..
szczęściaro, ja chce jechać do Bristol, do Primarku ^^
milego dnia kochane
Cytat:
na koncercie było świetnie no to dobrze, to nic, że o 18:00 się zaczął a dopiero o 00:00 był główny zespół na który wszyscy czekali.. warto było a tak wogóle to Intoksytnator z PCP powiedział mi i mojej przyjaciółce 'cześć przed koncertem, a my nie poznałyśmy że to on i nie odp, a jak zobaczyłam że to on to się taak ucieszyłam, nie wiem czemu dużo się działo i było ok tylko dziś umieeeram. w nocy aż spać nie mogłam, tak mnie nogi rwały.. myślałam że się wścieknę w ogole na jakim byłaś koncercie? Wczoraj u mnie był dzień mojego miasta i było LADY PANK.

ostatnio mam tak dziwne sny, że już sama nie wiem co jest prawdą a co tylko snem naprawdę.. aż muszę się pytać wszystkich tych co mi się śnili czy było tak naprawdę czy co, bo ja wariuję.
nie jest u mnie ok z życiem towarzyskim, jak zwykle czuję się ta gorsza i nie potrzebna.. Mnie też się tu ostatnio nie wiedzie, nie mam ochoty wychodzić gdzieś ze znajomymi, a czasem czuje się jak 5 koło u wozu.
Cytat:

zrób badania wiem, wiem

ja też szłam sama do liceum i myślałam ze będę tęsknić za podstawówką ale nie tęskniłam w ogóle za liceum z resztą też... może za studiami będę w końcu tęsknić (jakaś nieczuła jestem chyba )
znieczulico ty

Dzień dobry

ja już wyspana, pojedzona, odpoczęła biorę się za naukę a ja mam niedługo wakacje (mam jutro test z angielskiego końcowy) powodzenia a później za robienie obiadku bo rodzinka wraca dziś już (na szczęście ) Później oczywiście wracam do Kato
pogoda całkiem ładna, podobno w najbliższym czasie taka ma być mam nadzieje(szkoda ze nie mam zbytnio czasu z niej korzystać )

udanego dzionka
Ja za to wróciłam padnięta z działiki, narwałam mnóstwo truskawek i jestem senna, więc odpoczne.
Stary 2009-06-14, 19:26   #4383
Baby14
Zakorzenienie

karlusss: Taak testy niby poszły słabo a jak wchodze na wizaż to wszystkie piszą że mają >40 pkt Mam tylko nadzieję ,że wizażanki takie zdolne a reszta nie :P
A Tobie jak poszło?
A my jednym słowem powłuczymy się po swiecie trochę ^^
Na moim balu średnio było... Ogólnie bywałam na lepszych balach (np.rok temu). I jeszcze znowu urosłam i ubrałam szpilki i wyglądałam jak dzida jakaś
A TY idz na te badania , bo musisz wyjaśnić wszystko Przeżyjesz jakoś
Stary 2009-06-14, 19:54   #4384
yerba
Raczkowanie

Cytat:

Yerbuś - miłej, aktywnej (jak zwykle) niedzieli
hihi

Trochę pojezdzilismy, trochę popiknikowalismy. Wrocilam jakies pol godzinki temu, zjadlam michę makaronu z sosem i zaraz pod prysznic i spać. Jutro muszę rano zrobić zakupy spożywcze, bo coś wczorajsze zapasy jakieś liche .

Wszystkim życzę miłego nadchodzącego tygodnia, dużo słoneczka i miłych niespodzianek .

Dobranoc
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 20:50   #4385
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ewuś- powodzenia na teście
\
nie dziękuję

Cytat:

Ucz się Ewus ucz, jeszcze przyjdzie pora, ze się wygrzejesz na słoneczku:P
no ja myślę bo jak nie to

Cytat:

ja wlasnie wrocilam do Glasgow..pogoda ladna, zmeczona strasznie jestem bo od 5 rano na nogach..zaraz sie drzemne pewnie. Czuje sie orzywidlwie przejedzona i to co stracilam ostatnio pieknie mi wrocilo..

ale impreza byla swietna.. wszyscy sie postarali i bylo naprawde wyjatkowo.. bede te 30ke pamietala dlugo.
Agolek
fajnie że miło wspominasz urodziny taka rodzinka to skarb

Cytat:
no w juz w piatek lece do Londynu.. wariackie zycie ostatnio..
no i super

Cytat:

Myśle ze za studiami jednak będziesz tęsknic . Wkoncu to najpiękniejszy okres w życiu (podobno^^ ).
dla mnie jak dotąd najlepszy (chociaż czasami fajnie było w liceum, zero problemów ) zwłaszcza od 3 roku, czyli od kiedy wyprowadziłam sie z domu
Cytat:
Powodzenia

Cytat:
(szkoda ze nie mam zbytnio czasu z niej korzystać )

Oj już wakacje niedługo Wybierasz się gdzieś?
prawdopodobnie do Chorwacji a poza tym tu i tam w Polsce, gdzie oczy poniosą
Cytat:
Napisane przez karlusss Pokaż wiadomość
powodzenia

Cytat:

Trochę pojezdzilismy, trochę popiknikowalismy. Wrocilam jakies pol godzinki temu, zjadlam michę makaronu z sosem i zaraz pod prysznic i spać. Jutro muszę rano zrobić zakupy spożywcze, bo coś wczorajsze zapasy jakieś liche .
u mnie też zapasów brak, ale nie mam też czasu na zakupy i jakoś ciągnę na resztkach
Cytat:
Wszystkim życzę miłego nadchodzącego tygodnia, dużo słoneczka i miłych niespodzianek .
oooo, jaka radosna to lubię

Ja już u siebie. Rodzinę powitałam, posłuchałam wrażeń z wycieczki i wróciłam do Kato nie pouczyłam się zbyt wiele, ale wieczór jeszcze młody wiec zaraz siadam do książki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 20:53   #4386
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
oj a czemu tak?
nie mam pojęcia, często tak mam

Baby a różne pierdoły zazwyczaj takie drobnostki, a tak potrafią zmylić.. ja tam na solarium chodzę (ostatnio już w sumie nie) bo do takiego opalania to nawet nie mam cierpliwości.. wiem, solarium to zUo
Karlus- byłam na koncercie Firmy jeśli na jakiś koncert to tylko hip-hopowy. a w piątek O.S.T.R. w niedzielę tylko Indios Bravos- mały wyjątek

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 01:10   #4387
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-06-15, 09:18   #4388
yerba
Raczkowanie

Dzień doberek

Wczoraj padłam jak zabita, tylko głowę przyłożyłam do poduszki i koniec. Już nie wspomnę o tym, że jak się przebudziłam nad ranem to miałam okulary na nosie .

Zaraz do praczy

Miłego dnia
Stary 2009-06-15, 10:33   #4389
karlusss
Raczkowanie

GG do karlusss

Cytat:
Dzień doberek Hej

Wczoraj padłam jak zabita, tylko głowę przyłożyłam do poduszki i koniec. Już nie wspomnę o tym, że jak się przebudziłam nad ranem to miałam okulary na nosie .
hahaha
Zaraz do praczy
praczy? Miłej praczy w takim razie
Miłego dnia
Cytat:
dobranoc
Cytat:
Karlus- byłam na koncercie Firmy jeśli na jakiś koncert to tylko hip-hopowy.fanka hh? ja lubie sokoła i pona.. a w piątek O.S.T.R. w niedzielę tylko Indios Bravos- mały wyjątek
Cytat:
karlusss: Taak testy niby poszły słabo a jak wchodze na wizaż to wszystkie piszą że mają >40 pkt pisać mogą , a czy tyle zdobyli to druga sprawa Mam tylko nadzieję ,że wizażanki takie zdolne a reszta nie :P wizażanki są najlepsze!
A Tobie jak poszło? Hmm.. myslałam, że będzie lepiej
A my jednym słowem powłuczymy się po swiecie trochę ^^
Dobrze Wam, my najdalej w Poznaniu byliśmy z klasą.
Na moim balu średnio było... Ogólnie bywałam na lepszych balach (np.rok temu). I jeszcze znowu urosłam i ubrałam szpilki i wyglądałam jak dzida jakaś Ja też chce być wysoka! A nie mały kurdupelek.
A TY idz na te badania , bo musisz wyjaśnić wszystko Przeżyjesz jakoś Jakoś na pewno
Testy poszły mi gorzej niż myślałam, trudno.
Humanistyczny 36,
matematyczno-przyrodniczy 32,
j. niemiecki 45.
Ale patrząć na wyniki mej klasy, to jest wspaniale ..hahaha
najmniej z matmy, miała typiara 8.
W piątek zakończenie 8:30, i wolność jak to się mówi.
Humor mam bardzo dobry, a co będę się durnymi testami przejmować.
Zaraz spadam na miasto gdzieś się poszlajać.
Miłego dnia dziewczęta ( bo tu jakoś facetów brak )
Pa ;*
Stary 2009-06-15, 10:44   #4390
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale patrząć na wyniki mej klasy, to jest wspaniale ..hahaha
też mam słabą, najsłabszą w szkole klase
fanka hh jak najbardziej

dzień dobereek
ja suszę sobie właśnie włosy i piję kawkę jak narazie zero planów na dziś. za to jutro ognisko, w piątek koncert i spanie pod namiotami, za miesiąc impreza urodzinowa, później jeszcze niemcy mają do nas przyjechac.. coś się wreszcie dzieje
pozdrawiam

Stary 2009-06-15, 19:37   #4391
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

wariatka
Cytat:
Testy poszły mi gorzej niż myślałam, trudno.
Humanistyczny 36,
matematyczno-przyrodniczy 32,
j. niemiecki 45.
ej no, nie takie złe te wyniki

Cytat:

ja suszę sobie właśnie włosy i piję kawkę jak narazie zero planów na dziś. za to jutro ognisko, w piątek koncert i spanie pod namiotami, za miesiąc impreza urodzinowa, później jeszcze niemcy mają do nas przyjechac.. coś się wreszcie dzieje
fajny tydzień Ci się zapowiada

Dobry wieczór Kochane

nareszcie minął ten dzień od rana się uczyłam angielskiego, później byłam w urzędzie i w straży miejskiej złożyć skargę sprawie tego nieszczęsnego holowania.... Mam nadzieję że szanowny pan prezydent przyzna mi rację...
Po teście wróciłam zmęczona, zwłaszcza ze jest strasznie duszno na dworze
no ale ogarnęłam się już i zaraz biorę się za pisanie zakończenia pracy (nie spodziewałam się że dożyje tej chwili )

miłego wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-15, 20:12   #4392
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
fajnie że miło wspominasz urodziny taka rodzinka to skarb
ano skarb...

Cytat:
nareszcie minął ten dzień od rana się uczyłam angielskiego, później byłam w urzędzie i w straży miejskiej złożyć skargę sprawie tego nieszczęsnego holowania.... Mam nadzieję że szanowny pan prezydent przyzna mi rację...
bede trzymala kciuki zeby tak bylo, wierze ze jest sprawiedliwosc na tym swiecie

witajcie,

ja przeziebiona na maxa, ledwo przelykam sline.. wezme zaraz leki i ide sie polozyc,jestem padnieta.. pierwszy dzien po wakacjach zawsze ciezki jest.

milego wieczorka i kolorowych snow dla was kochane
Stary 2009-06-16, 07:54   #4393
yerba
Raczkowanie

dzień dobry
Stary 2009-06-16, 08:01   #4394
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry i milego dnia.

uciekam bo pozno juz

a tak wogole to moje zycie traci sens ostatnio..nic nie jest jak powinno,nie umiem sie odnalezc i wogole nie wiem czego chce..
Stary 2009-06-16, 08:36   #4395
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

bede trzymala kciuki zeby tak bylo, wierze ze jest sprawiedliwosc na tym swiecie
oby

Cytat:
ja przeziebiona na maxa, ledwo przelykam sline.. wezme zaraz leki i ide sie polozyc,jestem padnieta.. pierwszy dzien po wakacjach zawsze ciezki jest.
oj, nie daj się chorobie

Cytat:
dzień dobry
dzień dobry

Cytat:

a tak wogole to moje zycie traci sens ostatnio..nic nie jest jak powinno,nie umiem sie odnalezc i wogole nie wiem czego chce..
napiszę Ci coś jak wrócę

Witajcie

właśnie kończę pić kawę i zmykam zaraz na uczelnię i do biblioteki.Nie chce mi się łazić ale czekają mnie poprawki do pracy wiec muszę materiały pozbierać żeby jak najszybciej do tego usiąść a nie chce mi się tak ze szok

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-16, 12:33   #4396
Baby14
Zakorzenienie

Hej
Ale byłam wczoraj zła Pisałam taki post i diabli go wzieli
Potem nie miałam już czasu a w nocy była burrza a ja mam zawsze schiza ,że mi kompa spali
Wczoraj byłam na tańcach. Nie wiem czy to ostatnie już czy nie , ale od września dostałam awans żeby jezdzic do Krk do szkoły tanca tej pani ze swoimi grupami jezdzi na rózne zagraniczne występy , a ostatnio układała chorografię w Opolu na tym festiwialu Może jeszcze uda mi się coś z tańcem w życiu zrobić ^^.
Dziś było ognisko klasowe - ostatnie. Na szczęscie nie chwyciła nas burza i deszcz. Choć coś się zapowiada bo wieje tak że mało bym się nie przewróciła
I mam kolejną dobrą wiadomość Jadę do Łeby na 2 tyg. myślałam ze dzis oszaleje z radości Nigdy nie byłam nad Bałtykiem , a ta kolonia jest dofinansowana dla najlepszych uczniow takze place cos ok . 450 zl tylko.
No i w niedziele wyjezdzam w góry , przyjezdzam 29 a 30 mam już wyjazd do Łeby Troche szybko ,ale mam nadzieję ze zdaze
Lubię takie życie ^^,\.

agolek: Moc wirtualnych buziaczków ;* I prosze Cię nie załamuj się tak.. trzymam kciuki zeby wszystko się ułożyło
Ewusia_marchew: Daj znać jak bedziesz wiedziała coś z tym holowaniem
EwelkaaS: A moja klasa za to ma najwyższą średnia w klasie ! I nie żebym się chwaliła [co absolutnie nie jest moją cecha ] ale mamytez najlepsze wyniki z teastu w powiecie ;D
Jaki koncert w piątek? A Niemcy to z wymiany szkolnej czy rodzina?
Ja uwielbiam jak sie coś dzieje;D
karlusss: Masz z testów w sumie tyle co ja Także gratuluje
Stary 2009-06-16, 20:47   #4397
yerba
Raczkowanie

Dobranoc
Stary 2009-06-17, 07:38   #4398
MalaLejdi
Zadomowienie

Agolek- co się dzieje? Widze, że przechodzisz przez cięzki okres w swoim życiu....Mam nadzieje, że to tylko jest przejściowe i wszystko się ułoży po twojej myśli

Baby14- taniec to fajna sprawa, też lubie tańczyć, ale tak dla siebie he heJak taniec to twoje hobby i masz możliwość żeby go ćwiczyć to wykorzystaj tą okazje- może kiedyś będziesz znaną tancerka i zabłyśniesz na światowej arenie- czego ci oczywiście życzę
Kolonia..........boże jak mi ich brakuje.....To były najlepsze chwile jakie spedziłam na koloniach- nowi znajomi, otoczenia szaleństwa wygłupy imprezy---ahh to były czasy- teraz pozostały mi jedynie wspomnienia Super że jedziesz na kolonie, wogóle to widze że bedziesz mieć fajowe wakacje

Witajcie kochane
Ostatnio to tu same urodzinki się obchodziło he heJa dopiero w listopadzie 20stka mi uderzy- boże ja już 20 lat będe mieć Przecież dopiero taka młodziutka byłam 15 latek i te wszystkie wygłupy ze znajomymi he he Czas leci nie ubłagalnie...... Korzystajmy więc z każdego dnia
No i wkońcu idziemy na wesele Jestem tak spragniona takiej potańówki weselnej, że nie mogłam wytrzymać A wczoraj mój tż przywiózł zaproszenie na wesele jego kuzyna, którego raz w życiu widział, a ja to wogóle Ważne że się wybawimy za wszystkie czasy
Mój tż się ze mnie śmiał i mówił że pewnie dzisiaj polece już szukać kreacji na weselicho- he he no dzisiaj jeszcze nie, no bez przesady, ale pomału trzeba się rozglądać My to kobitki mamy...jak jakaś impreza sie szykuje to urwanie głowy mamy z tymi naszymi kobiecymi sprawami-fryzjer, kosmetyczka, suknia itd
Trzymajcie się cieplutko- pozdrawiam
MalaLejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 08:32   #4399
yerba
Raczkowanie

dzień dobry
Stary 2009-06-17, 08:39   #4400
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dzień dobry znów mi się Wizaż zepsuł nie mogę nawet zacytować... mam nadzieję że się naprawi sam tak jak ostatnio Baby - fajnie z tym obozem nad morzem w Łebie podobno jest super Yerbuś - ale Ty rozmowna ostatnio jesteś MałaLejdi - no nie przesadzaj, 20 to jeszcze nie starość co mają inni powiedzieć ja też idę na wesele w tym roku, ale ja chyba nie jestem typową kobietą bo przed takimi okazjami czeszę się i maluję sama, a sukienkę kupuję 2 dni przed w tym roku mi się nie chce nawet kupować i możliwe ze pójdę w takiej z zeszłego roku dla mnie to jest koszmar szykowanie się na taką imprezę ^^ Idę zaraz na testy alergiczne... nie mam w sumie czasu bo muszę poprawiać pracę a zostały mi 3 dni (przed weekendem chciałam wysłać ostateczną wersję pracy) no ale jak się zapisywałam na te testy to nie wiedziałam ze będę mieć takie urwanie głowy... Mam nadzieję ze szybko pójdzie miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-06-17, 12:25   #4401
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
fajny tydzień Ci się zapowiada
no jednak nie tak fajnie, bo wszystkie plany legły w gruzach.. nie jadę na koncert, a pod namiot nie idę bo pokłóciłam się z przyjaciółkami.. cóż, skoro traktują mnie jak śmiecia to nie mam zamiaru się użerac z takimi ludźmi, swoją wartość znam i jeśli ktoś nie szanuje mnie to i ja nie będę szanowała ich, proste

Cytat:
ooj Agolku, unormuje się to, czasem każdy tak ma

Cytat:
Hej
Ale byłam wczoraj zła Pisałam taki post i diabli go wzieli Ja zawsze kopiuję przed wysłaniem

Potem nie miałam już czasu a w nocy była burrza a ja mam zawsze schiza ,że mi kompa spali też tak mam i zawsze zrywam się wyłączać od sieci
Wczoraj byłam na tańcach. Nie wiem czy to ostatnie już czy nie , ale od września dostałam awans żeby jezdzic do Krk do szkoły tanca tej pani ze swoimi grupami jezdzi na rózne zagraniczne występy , a ostatnio układała chorografię w Opolu na tym festiwialu Może jeszcze uda mi się coś z tańcem w życiu zrobić ^^. gratuluję i powodzenia też bym chciała coś tańczyc..
Dziś było ognisko klasowe - ostatnie. Na szczęscie nie chwyciła nas burza i deszcz. Choć coś się zapowiada bo wieje tak że mało bym się nie przewróciła
I mam kolejną dobrą wiadomość Jadę do Łeby na 2 tyg. myślałam ze dzis oszaleje z radości Nigdy nie byłam nad Bałtykiem , a ta kolonia jest dofinansowana dla najlepszych uczniow takze place cos ok . 450 zl tylko. o proszę jak fajnie zazdroszczę bo ja na wakacje znów siedzę w domu, jak co roku
No i w niedziele wyjezdzam w góry , przyjezdzam 29 a 30 mam już wyjazd do Łeby Troche szybko ,ale mam nadzieję ze zdaze
Lubię takie życie ^^,\. coś się dzieje, ja też tak lubięę

EwelkaaS: A moja klasa za to ma najwyższą średnia w klasie ! I nie żebym się chwaliła [co absolutnie nie jest moją cecha ] ale mamytez najlepsze wyniki z teastu w powiecie ;D
Jaki koncert w piątek? A Niemcy to z wymiany szkolnej czy rodzina?
Ja uwielbiam jak sie coś dzieje;D
to fajnie w piątek miał być koncert O.S.T.R., praktycznie to dni pobliskiego miasta i tylko taki koncert no ale lepszy rydz niż nic
a niemcy to znajomi mojego Taty z Niemiec i mają przyjechać w odwiedziny

tak wogóle to dostałam teraaz zaproszenie pójscia z kolegą na 18stkę, ale nawet nie pytam rodziców bo i tak nie będę mogła
i znów na mnie narzekają i znów jestem tą najgorszą :/

pozdrawiam i miłego dnia

Edytowane przez EwelkaaS
Czas edycji: 2009-06-17 o 12:27
Stary 2009-06-17, 13:49   #4402
Baby14
Zakorzenienie

DZeiń dobry
Ale jestem zmęczona... nie wiedziałam ,że jazda konno pochłania tyyyle energii
Jechałam dziś 1 raz i powiem Wam że baaaardzo mi się spodobało Chyba znalazłam nowe hobby
No i jutro pożegnanie klas 3 czyli np. mnie .
Ech nie moge uwierzyć jakoś w to że nigsdy już w tej szkole ksiązki nie otworzę.. Za szybko zdecydowanie to minęło.

Cytat:
Napisane przez MalaLejdi Pokaż wiadomość

taniec to fajna sprawa, też lubie tańczyć, ale tak dla siebie he he

Dla siebie też lubię ,ale faajnie jest tańczyć coś "profesjonalnie" Chociaz mi do tego jeszcze daleko ,ale staram się.

Jak taniec to twoje hobby i masz możliwość żeby go ćwiczyć to wykorzystaj tą okazje- może kiedyś będziesz znaną tancerka i zabłyśniesz na światowej arenie- czego ci oczywiście życzę

Dziękuję ,ale myśle ze na tancerkę już jest za pozno. Mam 16 lat a tancerze zaczynali od 5. Ale zawsze moge coś tam próbowac i to niekoniecznie na turniejach

Kolonia..........boże jak mi ich brakuje.....To były najlepsze chwile jakie spedziłam nahh to były czasy- teraz pozostały mi jedynie wspomnienia

Przecież to nie było jakoś dawno ! Jesteś młoda jeszcze Nie wybrałabys sie na jakiś obóz studencki ?

boże ja już 20 lat będe mieć

To jeszcze nie tak dużo Myslałam ze starsza jestes/

Ważne że się wybawimy za wszystkie czasy

dokładnie poznasz nowych ludzi i b ędzie fajnie. Miłej zabawy

My to kobitki mamy...jak jakaś impreza sie szykuje to urwanie głowy mamy z tymi naszymi kobiecymi sprawami-fryzjer, kosmetyczka, suknia itd
No dokładnie I faceci powinni to zaakceptować. Ja mam już z głowy wesele bo wtedy jest tez kolonia także 1 problem z głowy.

Cytat:
Idę zaraz na testy alergiczne...
Jestes na cos uczulona?

Cytat:
no jednak nie tak fajnie, bo wszystkie plany legły w gruzach.. nie jadę na koncert, a pod namiot nie idę bo pokłóciłam się z przyjaciółkami.. cóż, skoro traktują mnie jak śmiecia to nie mam zamiaru się użerac z takimi ludźmi, swoją wartość znam i jeśli ktoś nie szanuje mnie to i ja nie będę szanowała ich, proste

Prrzykro mi z powodu tych dziewczyn ... Ale w sumie masz racje. Jeśli one CIę nie szanują to Ty też je olej. Sama mam taką dziewczynę w klasie. Zdziwia mi przez te ostatnie dni tak ,że mam ochotę jej coś powiedzieć ,ale wwstrzymam sie bo nie chce psuc atmosfery klasowej. I tak moze jej już nigdy nie spotkam.Lata mi ona i to co do mnie ma Ja jestem w stosunku do niej fair ,a jak ona sobie jakieś problemy wyszukuje to jej problem. Także Ty też się nie przejmuj

a niemcy to znajomi mojego Taty z Niemiec i mają przyjechać w odwiedziny

aA to fajnie mas z Umiesz niemiecki ?

tak wogóle to dostałam teraaz zaproszenie pójscia z kolegą na 18stkę, ale nawet nie pytam rodziców bo i tak nie będę mogła
i znów na mnie narzekają i znów jestem tą najgorszą :/

Nie no nie mów tak Zawsze warto zapytać czy możesz iśc nic nie ryykujesz mozesz tylko zyskać dobrą zabawe.
Stary 2009-06-17, 14:01   #4403
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez MalaLejdi Pokaż wiadomość
Agolek- co się dzieje? Widze, że przechodzisz przez cięzki okres w swoim życiu....Mam nadzieje, że to tylko jest przejściowe i wszystko się ułoży po twojej myślidziekuje Ci,mma nadzieje ze masz racje
Ostatnio to tu same urodzinki się obchodziło he heJa dopiero w listopadzie 20stka mi uderzy- boże ja już 20 lat będe mieć Przecież dopiero taka młodziutka byłam 15 latek i te wszystkie wygłupy ze znajomymi he he Czas leci nie ubłagalnie...... Korzystajmy więc z każdego dnia
no nie!! to ja juz chyba musze trumne zamawiac zaraz !! shocking

Cytat:
ooj Agolku, unormuje się to, czasem każdy tak mano oby... cos u mnie to sie przeciaga ostatnio...
tak wogóle to dostałam teraaz zaproszenie pójscia z kolegą na 18stkę, ale nawet nie pytam rodziców bo i tak nie będę mogła i znów na mnie narzekają i znów jestem tą najgorszą :/a moze zapytaj?nigdy nie mow nigdy.. a noz tym razem sie uda?..

pozdrawiam i miłego dnia
witajcie,

ja wlasnie koncze lunch 9i zabieram sie do pracy,mam troche roboty popoludniu.

pogoda fa-tal-na... leje i wieje i bleeee ogolnie...

milego dnia!!
Stary 2009-06-17, 17:19   #4404
EwelkaaS
Wtajemniczenie

a u mnie gorąco
co do 18stki to napewno nie pozwolą.. oni mi nigdy na nic nie pozwalają, co poradzic
co do przyjaciółekto się nie przejmuję-gdyby były prawdziwymi przyjaciółkami to nie zachowywałyby się tak.

Agolku dasz radę
aa Baby- niemiecki tak średnio na jeża tyle co nauczyłam się w gim ale będzie doobrze

Stary 2009-06-17, 19:44   #4405
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:

co do 18stki to napewno nie pozwolą.. oni mi nigdy na nic nie pozwalają, co poradzic

Z góry tak zakładasz.. ja też myślałam że mnie kiedyś nie puszczą a o dziwo pozwolili zapytaj. No chyba ze nie za bardzo Ci zalezy na tej imprezie
co do przyjaciółekto się nie przejmuję-gdyby były prawdziwymi przyjaciółkami to nie zachowywałyby się tak.

Dokładnie

aa Baby- niemiecki tak średnio na jeża tyle co nauczyłam się w gim ale będzie doobrze
A to dasz radę
Myślałam ze jesteś kolejną wizażanką , która umie perfect niemiecki
Stary 2009-06-17, 19:47   #4406
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
A to dasz radę
Myślałam ze jesteś kolejną wizażanką , która umie perfect niemiecki
zakładam z góry bo dobrze wiem jacy są moi rodzice nie warto szarpać nerwów..
nie, nie, niemiecki to ledwo co umiem ale ujdzie ;D

Stary 2009-06-17, 19:51   #4407
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
zakładam z góry bo dobrze wiem jacy są moi rodzice nie warto szarpać nerwów..
nie, nie, niemiecki to ledwo co umiem ale ujdzie ;D
To idź na inną imprezę
Ja niemieckiego nie cierpię.. buuu
Na szczęscie zakończyłam już jego edukacje
Stary 2009-06-17, 21:05   #4408
karlusss
Raczkowanie

GG do karlusss

Cytat:
To idź na inną imprezę
Ja niemieckiego nie cierpię.. buuu
Na szczęscie zakończyłam już jego edukacje
Cytat:
zakładam z góry bo dobrze wiem jacy są moi rodzice nie warto szarpać nerwów..nie, nie, niemiecki to ledwo co umiem ale ujdzie ;D jak można nie umieć niemca, no jak?!
Cytat:
a u mnie gorąco u mnie zimno
co do 18stki to napewno nie pozwolą.. oni mi nigdy na nic nie pozwalają, co poradzic u mnie za to rodzeństwo chciałoby rządzić moim życiem

Agolku dasz radę pewnie, że da!!
aa Baby- niemiecki tak średnio na jeża tyle co nauczyłam się w gim ale będzie doobrze jakby kiedyś pomoc była potrzebna, proszę pisać na PW
Cytat:

witajcie, haj

ja wlasnie koncze lunch 9i zabieram sie do pracy,mam troche roboty popoludniu.

pogoda fa-tal-na... leje i wieje i bleeee ogolnie... biedna

milego dnia!!
Dziewczęta jak mozna nie lubić j. niemieckiego?!
U mnie średnio na jeża,
wszystko mnie wkurza.
A to matka, a to coś tam, a, że ja nie potrafie zareagować jak normalny człowiek to już zupełnie inna sprawa.
26 będą ogłaszać kto się dostał do szkoły, jeśli będę na liście osób, które się nie dostały, to będzie masakra.
Czy są tu obecne duszyczki, które interesują się modellingiem?
ACH <3 http://i39.tinypic.com/235v13.jpg
największym minusem dzisiejszego dnia, jest to, że na działce skończyły się truskawki!
Chudnąc, dalej nie chudne.
Nie wiem, co jest tego przyczyną.. hmm
Idę pooglądać ftv, bo chyba z miesiąc nie oglądałam
Pa ;*
Stary 2009-06-17, 22:02   #4409
yerba
Raczkowanie

Dobry wieczór

Cytat:
Yerbuś - ale Ty rozmowna ostatnio jesteś

dla odmiany dziś coś więcej, a moja "gadatliwość jest związana z brakiem czasu i ogólnym zmęczeniem. Zresztą dziś dopiero co wróciłam do domu, jakoś nie umiem wrócić prosto z pracy . Weekendy też oczywiście zajęte ... Muszę sobie zafundować jakiś rest day, cały w domu . Tylko czy to możliwe .

Cytat:
Prawidłowe podejście .
Niemniej przykre, że taka sytuacja ma miejsce

Cytat:
Dziewczęta jak mozna nie lubić j. niemieckiego?!
własnie?!

Dobranoc
Stary 2009-06-17, 22:05   #4410
Tarantulek
Rozeznanie

Cześć jak się macie?

Ja tak tylko szybciutko bo zmęczona jestem, zeby teraz czytać co tam nabazgroliłyście:P wybaczcie

Taka ostatnio zalatana jestem, a jeszcze dziś byłam się zapytac sióstr zakonnych czy by nie chcieli kogoś do pomocy przy niewidomych dzieciach...no ale niestety, zaczynaja się wakacje i dzieci wyjezdzają, dopiero kazały się pytać we wrzesniu.

Oprócz tego, chciałąm się rozmówic ostatnio z tym swoim koleżka-(nazwijmy go pan Y )-on do mnie napisał pierwszy z pytaniem czy tak już bedzie zawsze?No i doszło do tego, ze sie spotkalismy,zeby wszystko wyjasnic, niestety zakonczyło się zle, nie dogadalismy się, co gorsza on mnie popchnał i się zamierzył na mnie z pięścia(brakło mu pewnie argumentów) i przezwał mnie suką, no i ja powiedziałam, ze dosyc tego i poszłam do domu.

no coz....na to zbierało się juz od dawna... mieszkamy obok siebie więc pewnie będe musiała go ogladać. Nie powiem, ze nie jest mi cięzko na sercu, ale tylko troszke, nawet cały dzień dziś podspiewuje:P

No nic papużki idę spać, wpadnę jutro Dobranoc

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości