|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Miłego wypadu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja skorzystałam z słonka i się opaliłam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
karlusss: Taak testy niby poszły słabo a jak wchodze na wizaż to wszystkie piszą że mają >40 pkt
![]() A Tobie jak poszło? A my jednym słowem powłuczymy się po swiecie trochę ^^ Na moim balu średnio było... Ogólnie bywałam na lepszych balach (np.rok temu). I jeszcze znowu urosłam i ubrałam szpilki i wyglądałam jak dzida jakaś ![]() A TY idz na te badania , bo musisz wyjaśnić wszystko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Raczkowanie
|
hihi
![]() Trochę pojezdzilismy, trochę popiknikowalismy. Wrocilam jakies pol godzinki temu, zjadlam michę makaronu z sosem ![]() ![]() Wszystkim życzę miłego nadchodzącego tygodnia, dużo słoneczka i miłych niespodzianek ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | ||||||
Zakorzenienie
|
\
nie dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() fajnie że miło wspominasz urodziny ![]() ![]() no i super ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już u siebie. Rodzinę powitałam, posłuchałam wrażeń z wycieczki i wróciłam do Kato ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Wtajemniczenie
|
nie mam pojęcia, często tak mam
![]() Baby a różne pierdoły ![]() ![]() ![]() Karlus- byłam na koncercie Firmy ![]() ![]() ![]()
#4387 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Raczkowanie
|
Dzień doberek
![]() Wczoraj padłam jak zabita, tylko głowę przyłożyłam do poduszki i koniec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz do praczy ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Humanistyczny 36, matematyczno-przyrodniczy 32, j. niemiecki 45. Ale patrząć na wyniki mej klasy, to jest wspaniale ![]() najmniej z matmy, miała typiara 8. ![]() W piątek zakończenie 8:30, i wolność jak to się mówi. Humor mam bardzo dobry, a co będę się durnymi testami przejmować. Zaraz spadam na miasto gdzieś się poszlajać. Miłego dnia dziewczęta ( bo tu jakoś facetów brak ![]() Pa ;*
![]() |
#4390 |
Wtajemniczenie
|
też mam słabą, najsłabszą w szkole klase
![]() fanka hh jak najbardziej ![]() dzień dobereek ![]() ![]() ja suszę sobie właśnie włosy i piję kawkę ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
#4391 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry wieczór Kochane ![]() nareszcie minął ten dzień ![]() ![]() Po teście wróciłam zmęczona, zwłaszcza ze jest strasznie duszno na dworze ![]() no ale ogarnęłam się już i zaraz biorę się za pisanie zakończenia pracy ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4392 | |
Wtajemniczenie
|
ano skarb...
![]() Cytat:
![]() witajcie, ja przeziebiona na maxa, ledwo przelykam sline.. wezme zaraz leki i ide sie polozyc,jestem padnieta.. pierwszy dzien po wakacjach zawsze ciezki jest. ![]() milego wieczorka i kolorowych snow dla was kochane ![]()
![]() |
#4393 |
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry i milego dnia.
uciekam bo pozno juz ![]() a tak wogole to moje zycie traci sens ostatnio..nic nie jest jak powinno,nie umiem sie odnalezc i wogole nie wiem czego chce.. ![]()
#4395 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() Cytat:
![]() Witajcie ![]() właśnie kończę pić kawę i zmykam zaraz na uczelnię i do biblioteki.Nie chce mi się łazić ale czekają mnie poprawki do pracy wiec muszę materiały pozbierać żeby jak najszybciej do tego usiąść ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale byłam wczoraj zła ![]() ![]() Potem nie miałam już czasu a w nocy była burrza a ja mam zawsze schiza ,że mi kompa spali ![]() Wczoraj byłam na tańcach. Nie wiem czy to ostatnie już czy nie , ale od września dostałam awans żeby jezdzic do Krk do szkoły tanca tej pani ![]() ![]() Dziś było ognisko klasowe - ostatnie. Na szczęscie nie chwyciła nas burza i deszcz. Choć coś się zapowiada bo wieje tak że mało bym się nie przewróciła ![]() I mam kolejną dobrą wiadomość ![]() ![]() ![]() ![]() No i w niedziele wyjezdzam w góry , przyjezdzam 29 a 30 mam już wyjazd do Łeby ![]() ![]() Lubię takie życie ^^,\. agolek: ![]() ![]() ![]() Ewusia_marchew: Daj znać jak bedziesz wiedziała coś z tym holowaniem ![]() EwelkaaS: A moja klasa za to ma najwyższą średnia w klasie ! ![]() ![]() Jaki koncert w piątek? A Niemcy to z wymiany szkolnej czy rodzina? Ja uwielbiam jak sie coś dzieje;D karlusss: Masz z testów w sumie tyle co ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Raczkowanie
|
Dobranoc
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zadomowienie
|
Agolek- co się dzieje?
![]() ![]() Baby14- taniec to fajna sprawa, też lubie tańczyć, ale tak dla siebie he he ![]() ![]() Kolonia..........boże jak mi ich brakuje.....To były najlepsze chwile jakie spedziłam na koloniach- nowi znajomi, otoczenia szaleństwa wygłupy imprezy---ahh to były czasy- teraz pozostały mi jedynie wspomnienia ![]() ![]() Witajcie kochane ![]() Ostatnio to tu same urodzinki się obchodziło he he ![]() ![]() ![]() ![]() No i wkońcu idziemy na wesele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój tż się ze mnie śmiał i mówił że pewnie dzisiaj polece już szukać kreacji na weselicho- he he no dzisiaj jeszcze nie, no bez przesady, ale pomału trzeba się rozglądać ![]() ![]() Trzymajcie się cieplutko- pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | ||
Wtajemniczenie
|
no jednak nie tak fajnie, bo wszystkie plany legły w gruzach.. nie jadę na koncert, a pod namiot nie idę bo pokłóciłam się z przyjaciółkami.. cóż, skoro traktują mnie jak śmiecia to nie mam zamiaru się użerac z takimi ludźmi, swoją wartość znam i jeśli ktoś nie szanuje mnie to i ja nie będę szanowała ich, proste
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a niemcy to znajomi mojego Taty z Niemiec i mają przyjechać w odwiedziny ![]() tak wogóle to dostałam teraaz zaproszenie pójscia z kolegą na 18stkę, ale nawet nie pytam rodziców bo i tak nie będę mogła ![]() pozdrawiam i miłego dnia ![]()
" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład, a i tak potrafimy tylko źle wybrać. " Edytowane przez EwelkaaS Czas edycji: 2009-06-17 o 12:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | ||
Zakorzenienie
|
DZeiń dobry
![]() Ale jestem zmęczona... nie wiedziałam ,że jazda konno pochłania tyyyle energii ![]() Jechałam dziś 1 raz i powiem Wam że baaaardzo mi się spodobało ![]() ![]() No i jutro pożegnanie klas 3 czyli np. mnie . Ech nie moge uwierzyć jakoś w to że nigsdy już w tej szkole ksiązki nie otworzę.. Za szybko zdecydowanie to minęło. Cytat:
![]() Jestes na cos uczulona? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja wlasnie koncze lunch 9i zabieram sie do pracy,mam troche roboty popoludniu. pogoda fa-tal-na... ![]() milego dnia!!
![]() |
#4404 |
Wtajemniczenie
|
a u mnie gorąco
![]() co do 18stki to napewno nie pozwolą.. oni mi nigdy na nic nie pozwalają, co poradzic ![]() co do przyjaciółekto się nie przejmuję-gdyby były prawdziwymi przyjaciółkami to nie zachowywałyby się tak. Agolku dasz radę ![]() aa Baby- niemiecki tak średnio na jeża ![]() ![]() ![]()
#4405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam ze jesteś kolejną wizażanką , która umie perfect niemiecki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie, nie, niemiecki to ledwo co umiem ![]()
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() U mnie średnio na jeża, wszystko mnie wkurza. A to matka, a to coś tam, a, że ja nie potrafie zareagować jak normalny człowiek to już zupełnie inna sprawa. 26 będą ogłaszać kto się dostał do szkoły, jeśli będę na liście osób, które się nie dostały, to będzie masakra. Czy są tu obecne duszyczki, które interesują się modellingiem? ![]() ACH <3 http://i39.tinypic.com/235v13.jpg największym minusem dzisiejszego dnia, jest to, że na działce skończyły się truskawki! ![]() ![]() Chudnąc, dalej nie chudne. ![]() Nie wiem, co jest tego przyczyną.. hmm Idę pooglądać ftv, bo chyba z miesiąc nie oglądałam ![]() Pa ;*
![]() |
#4409 | |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() dla odmiany dziś coś więcej, a moja "gadatliwość jest związana z brakiem czasu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niemniej przykre, że taka sytuacja ma miejsce ![]() własnie?! ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Rozeznanie
|
Cześć jak się macie?
Ja tak tylko szybciutko bo zmęczona jestem, zeby teraz czytać co tam nabazgroliłyście:P wybaczcie ![]() Taka ostatnio zalatana jestem, a jeszcze dziś byłam się zapytac sióstr zakonnych czy by nie chcieli kogoś do pomocy przy niewidomych dzieciach...no ale niestety, zaczynaja się wakacje i dzieci wyjezdzają, dopiero kazały się pytać we wrzesniu. ![]() Oprócz tego, chciałąm się rozmówic ostatnio z tym swoim koleżka-(nazwijmy go pan Y )-on do mnie napisał pierwszy z pytaniem czy tak już bedzie zawsze?No i doszło do tego, ze sie spotkalismy,zeby wszystko wyjasnic, niestety zakonczyło się zle, nie dogadalismy się, co gorsza on mnie popchnał i się zamierzył na mnie z pięścia(brakło mu pewnie argumentów) i przezwał mnie suką ![]() no coz....na to zbierało się juz od dawna... mieszkamy obok siebie więc pewnie będe musiała go ogladać. Nie powiem, ze nie jest mi cięzko na sercu, ale tylko troszke, nawet cały dzień dziś podspiewuje:P ![]() No nic papużki idę spać, wpadnę jutro ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.