A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-07, 19:52   #4381
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
byłam tam na weselu, sala nie jest duża a te duże kolumny faktycznie czasami psuły zabawę:/ nie wiem, może ja po prostu się słabo wtedy bawiłam ale wspomnienia mam średnie z tego wesela
A jaki zespol grał?:P Bo mam jedno wesele stamtad na laptopie i gral beznadziejny zespol wiec wesele bylo do niczego;P
Stary 2011-05-07, 20:11   #4382
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

niestety nie jestem w stanie Ci tego powiedziec:/ jakies tacy starsi ludzie w tym zespole byli.

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 20:13   #4383
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
niestety nie jestem w stanie Ci tego powiedziec:/ jakies tacy starsi ludzie w tym zespole byli.
A jak młoda miała na imię? Agnieszka?
Stary 2011-05-07, 20:37   #4384
Lubcia
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Nie było mnie kilka dnia na wizażu a tyle stronek mam do nadrobienia, że nie wiem czy przeczytam do północy

Witam nowe PMki

Z tego co przeglądałam temat sukienek oraz garniturów z gruponu jest na topie mam nadzieję, że dziewczyny które zarezerwowały kupony trafia na wspaniałe garniturki dla swoich TŻtów

Jeśli chodzi o koperty u nas wszyscy je podpisują i tak jest od zawsze.

Kolejna sprawa to prezenciki dla gości ja nic takiego nie planuję tylko na koniec wesela wszyscy goście dostaną ciasto weselne w pudełeczku z podziękowaniem ja tak dostawałam jak byłam na weselach dawno temu, teraz to młodzi wymyślają jakieś drobne prezenciki na stół przy winietkach.

Zaproszenia planuję rozdać na początku roku lub przed świętami Bożego Narodzenia dla wszystkich gości dla świadków również.
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 20:47   #4385
evoonia86
Zakorzenienie

Tż mówi, że jak się jutro obrobi w pracy do 14 to możemy jechać do maximusa
Stary 2011-05-07, 21:23   #4386
(kicia)
Zakorzenienie

ale tu cicho
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 22:26   #4387
evoonia86
Zakorzenienie

wszystkie wtulone w Tż-ów

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-07, 22:33   #4388
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
nie było mnie jeszcze na Bernardyńskiej, Narutowicz a na kraśnickie się nie wybieram przeglądałam suknie w lisie i mi jakoś żadna w oko nie wpadła i nie idę do tego co jest ta głupia babka.
Boje się iść np. do Paris, Jacqueline czy do Cinderella bo to już takie doooobre salony i boje się że wejdę taka ja to sobie pomyślą o boże a co tu robi ta dziewczynina.
Najgorsze jest to, że często ekspedientki oceniają po pozorach klientów. Moja siostra w czasie salonowego tourne raz poszła w dżinach i adikach, to facetka zmierzyła ją z góry na dół i nawet nic nie zaproponowała. Jak się wybrała elegancko ubrana, to ta sama babka skakało wokół niej jak ze sraczką...tak samo z wiekiem, młodszych nie traktuje się poważnie Ale idź posprawdzać co tam maja, po przymierzaj i powkurzaj te panie, które na to zasługują.

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Nie nadrobie was;p
Tamta poprzednia sala jednak odpadła. Za to możliwe, że będzie ta http://hotelkarczowka.pl/9.php ta na 140 osób.
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Była mama TŻ zobaczyć dzisiaj, przeszkadzają jej słupy na środku sali. Ale w tej kwestii to ja jej już nie dogodzę. Zresztą powiedziała, że jak chcemy to może być. Po tym jak ostatnio tata TŻ powiedział, że on nie będzie płacił za orkiestrę, którą my wybraliśmy tylko za tą co oni chcą i TŻ na to powiedział, że w takim razie zrobią sobie swoje wesele, to zupełnie inaczej rodzice TŻ się zachowują. Zaczęli patrzeć na to co my chcemy i jak my widzimy.
Bardzo ładnie ta sala wygląda
i super, że TŻ postawił na swoim zawsze to lepiej, gdy rodzice zrozumieją

Jestem padnięta... a ten egzamin dzisiaj to porażka. Pytania niby były łatwe, możnaby było na nie pisać i pisać, ale czasu było baaaaardzo mało i nie napisałam wszystkiego ale zaliczyć zaliczę, tylko na ile?????

Jutro też mnie tu prawie cały dzień nie będzie, więc grzecznie proszę nie pisać dużooooo

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 22:34   #4389
evoonia86
Zakorzenienie

zbieram sie do łóżeczka jak jutro uda nam się pojechać do maximusa to szybciutko zdam wam relację pewnie jeszcze zajrzymy jutro do jakichś sklepów z sukniami ślubnymi muszę tylko zrobić rano dokładny plan, żeby nie ciągać niepotrzebnie Tż po wszystkich halach.
dobrej nocki
Stary 2011-05-07, 22:35   #4390
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Tusia koleżankom w liceum też robiłam za matkę i dodatkowo za swoją też podpisywałam, ale moja mama sama mi mówiła, że "po co będzie swój podpis podrabiała"
i tak byłam panią Edytą, Gertrudą, Stefanią i za pana Norberta tez raz się zdarzyło
ja byłam Bożeną A. , oraz panią SZ.
swoją mamę to też podrabiałam w liceum, ale miałam jej podpis opanowany do perfekcji, że nie można było rozróżnić co falsyfikat a co prawdziwy

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
cześć
zacznę od tego wczoraj mnie nie było wieczorem bo byłam wściekła wracaliśmy z tżtem z nauk i naszło mojego tżta na piwko więc kupił dla siebie i dla mnie wracaliśmy przez osiedle domków jednorodzinnych o na nasze nieszczęcie z naszj uliczki wyjechała straż miejska no i przylukali i dostaliśmy po 100zł mandatu razem 200 i oni powiedzieli że przeze mnie bo się wypierałam. I nawet nie dało się ich ubłagać o jeden wspólny mandat. Chuje jak już wypisywali mandaty to powiedziałam że jesteśmy tyko ludźmi i że każdy z nas kłamie. A do tżta powiedziałam : dobra już nic nie mów nie wart rozmawiać. A na koniec niech się cieszy urząd miasta może w końcu za naszym wsparciem finansowym drogi polatają zamiast balangi urządzać bo co 2 dzień trzeba amortyzatory wymieniać. Tż się bał że mi wlepią drugi mandat. I tak oto dostałam pierwszy w życiu mandat ale tż go zabrał i powiedział że zapłaci bo to przez niego. Nie chce ale nie miałam jak go zabrać bo schował do kurtki ;/
Najgorsze jest, gdy dostaje się bezsensowne mandaty. Zamiast oni skupić się na prawdziwych problemach - wybierają ludzi niegroźnych, od których wyciągną kasę.
Raz mojego TŻ zatrzymała policja na bocznej drodze (jechał po kolegę). była to "rutynowa kontrola". a że było to rzut beretem od TŻ to nie zapiął pasów dodatkowo kazali mu pokazać gaśnicę (którą notabene TŻ miał, ale.... w garażu - bo zapomniał przełożyć) 2 młodzi policjanci zagadywali o "łapówkę" ale mój TŻ nieugięty. Więc się go zapytali za co woli płacić za pasy czy gaśnicę. TŻ mówi, że za pasy. a oni z uśmiechem na twarzy "no to źle pan wybrał, bo za pasy więcej"
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Wiec tak
I zdjecie - demetrios 982 ( mega na mnie za duża ale nic przeciez na to nie poradze, sciagałąm sie sama jak tylko mogłam z tyłu)
II zdjęcie - demetrios 939
III zdjęcie - demetrios 2832
IV zdjecie- cosmobella 7454
V zdjecie - OreaSposa L541
VI, VII i VIII zdjęcia to sukni firmy La Femme
jak dla mnie:
3 - ma ładny dół
4 i 5
Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
i ja też jestem skorpionem, 8 XI i uwielbiam byc tą skorpionicą, a mój charakterek ujawnił się dopiero 4 lata temu ale cieszę się z tego bardzo
a co do grzywki to jeszcze jest dużo czasu do ślubu i nie wiem czy bede miała na prosto na ślubie się okaże bliżej. a sukienkę kupiłam wklejam zdjęcie- oczywiście autentyczny kolor nie jest uchwycony, to jest taki mocny róż ale stonowany
ładna sukienka

Ja dziś też liznęłam ślubnych klimatów, bo byłam w kościele na ślubie przyjaciółki

Kurcze, jakoś kiepsko się czuję. ciągle kicham i katar mnie łapie. słowem: jestem pociągająca.

Dobrej nocki

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 23:08   #4391
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
Niestety moj Tzcik 2 tysiace km ode mnie Ale juz w srode wieczorem go zlapie w objecia
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-07, 23:09   #4392
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Oj chciałabym chciała

Wzięłam gorąca kompiel i teraz spać. Dobranoc

Stary 2011-05-08, 06:44   #4393
nena1984
Zakorzenienie

mam tą wątpliwą przyjemność pierwsza napisac wam "Dzień dobry", a to dlaczego??? spóźniłam się na busa do krakowa 20 minut i teraz kombinuję jak tu dojechać, boższzzz...

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 07:10   #4394
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
mam tą wątpliwą przyjemność pierwsza napisac wam "Dzień dobry", a to dlaczego??? spóźniłam się na busa do krakowa 20 minut i teraz kombinuję jak tu dojechać, boższzzz...
Dasz rade;P My z TŻ wczoraj byliśmy umówieni z managerem z hotelu i co? oczywiście spojrzałam na rozkład autobusów w dni powszednie autobus za pol godziny, więc spóźnienie murowane. Siedzimy na przystanku iii jedzie moja koleżanka zabrała nas do centrum ;P i to jeszcze my czekalismy na managera
Stary 2011-05-08, 07:39   #4395
ewika19
Zadomowienie

Mam chwilę czasu więc mogę troszkę zaległości nadrobić

Co do kopert to u nas wszyscy koperty podpisują. W sumie bardzo mnie to cieszy ponieważ kartki zostają pamiątką na długie lata. I w sumie pierwsze co sobie pomyślałam to to, że jakby u nas nie podpisywali kopert to konieczna by była księga gości Jakiś ślad muszą goście przecież po sobie zostawić

Prezenciki dla gości- raz jestem na tak, a raz na nie... Uważam, że jest to jednak kolejny wydatek, a u nas goście 2 tygodnie przed weselem dostają ciasto drożdżowe... Temat prezencików dla mnie jest jeszcze otwarty

Zaproszenia planujemy rozdawać 2-3 miesiące przed ślubem. Żeby goście mieli czas na spokojnie sobie zaplanować wydatki

Madziuniusia- bardzo ładna ta sala

A teraz mykam na wykłady, znowu pół dnia zmarnowane
Miłego dnia!
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 07:59   #4396
alufa
Zakorzenienie

nie dam rady Was nadrobić

prawdę mówiąc często Was podczytuję, ale nie mam nic twórczego do napisania więc siedzę cicho

pogubiłam się

miłej i pogodnej niedzieli
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 08:00   #4397
Jamee
Zakorzenienie

Witajcie i ratujcie

Dostałam nieoczekiwane zaproszenie na komunię. I się zastanawiam w co się ubrać. Czy myślicie, że mogłabym iść w czarnej sukience typu princeska za kolana a do tego biały żakiecik z krótkim rękawem?

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 08:31   #4398
kotek6
Rozeznanie

witam się

dziś wstałam o 6 rano bo tz jechał na uczelnię po wpis :/ potem ma zajęcia do 20 ale chyba sie urwie i pojedzie na urodziny wujka (u nich tak sobie wszyscy chodzą zawsze)
Wczoraj byliśmy w kinie na szybcy i wściekli - podobało mi się a ten Vin
próbowałam pogadać z teściowa na temat listy gości i (ode mnie jest jak na razie 28 osób bo kolejne 20 już mi odpadło z powodów osobistych a za 2 tygodnie chcemy jechać pogadać salę po remoncie pogadać o tej sytuacji z właścicielką ) pytam ją ile ma osób ona że są dwie wersje albo 10 osób albo jak więcej chcemy to 40 osób :/ no i gadaj tu z taką bo albo zaprasza tylko rodziców chrzestnych tż albo cała rodzinę (sale mamy na 110 w umowie z możliwością zmniejszenia ale nie o 70 osob ) z listą będzie czekać aż kuzyn tż będzie miał wesel i jak on będzie zapraszał (tyle ze kuzyn tez na w 2012 roku i to raczej na jesień planują) poprosłiłam by przemyślała wszytko a jak ona nie poda listy to ja i tż ja zrobimy i pewnie będzie kręcić nosem ...ale co mi tam

nena1984 sama oszalałam na punkcie dekoracji z bay wszystko bym na raz kupiła tylko powstrzymuje mnie brak określonej liczby gości bo nie wiem czy mam kupować 100 podziękowań czy też 30 :/
Jameejak najbardziej możesz tak iść -komunia to nie wesel gdzie nie chodzi się na czarno (no a żakieciki doda ożywienia i eleganckości)

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 08:41   #4399
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Hej
ja tylko na momnt troszke nadrobilam ale nie wszytsko :P

Cytat:
Mi ta 4 tez ciagle chodzi po głowie ale wiem ze po jej zwężeniu będe bardzo szczuplutka a chodziło mi o efekt odwrotny.
Jesli chcecie moge wam wstawic zdjecie z 4 sukni jak Pani mnie sciagneła w tali z całej siły.
Wrzuc fotk to ocenimy

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Witam Was kochane Wróciłam z urlopu i jestem wypompowana z wszystkich sił.
Ale pochwale się Wam, 3 maja się zaręczyliśmy!!!
Do ślubu i wesela też mamy już wszystko załatwione, no oprócz księdza, ale na to jest czas w przyszłym roku.
Suknie też oglądałam i przymierzałam i chyba mam swoją faworytkę
Coś się działo jak mnie nie było? Jakieś nowinki?

Gratulacje wielkie )) opowiedz o zareczynach

[/COLOR]dziewczyny- tak się zastanawialiśmy wczoraj z Tż, kiedy powinno się dać zaproszenie świadkowi? bedziecie dawały w tym czasie co wszystkim gościom, czy troche wcześniej? nasz świadek już wie, że będzie świadkiem, chodzi mi tylko o danie samego zaproszenia. moja koleżanka dawała pół roku przed weselem zaproszenie świadkowej i świadkowi (żadne z nich nie było rodzeństwem Państwa Młodych).[/QUOTE]

mysle ze tak jak wsyztskim

Cytat:
no dokładnie tak
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-08, 09:24   #4400
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry

U mnie dziś piękne słoneczko trochę wieje ale to i tak lepsza pogoda niż wczoraj.

Dziś kolejne nauki. Mam nadzieję że tym razem proboszcza nie będzie

Stary 2011-05-08, 11:14   #4401
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
tusia_m szybkiego powrotu do zdrówka

Jamee spokojnie możesz iść tak ubrana jak pisałaś.

przygotowuje obiadek, czekam aż Tż wróci z pracy i lecimy obejrzeć te garnitury. mam tylko nadzieję, że na wieszakach będą wisiały już te do wyprzedaży, a nie piękne, eleganckie, które w nocy 11 zostaną zamienione na jakieś wytarte w magazynowym ferworze
Stary 2011-05-08, 11:55   #4402
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry
tusia_m szybkiego powrotu do zdrówka

Jamee spokojnie możesz iść tak ubrana jak pisałaś.

przygotowuje obiadek, czekam aż Tż wróci z pracy i lecimy obejrzeć te garnitury. mam tylko nadzieję, że na wieszakach będą wisiały już te do wyprzedaży, a nie piękne, eleganckie, które w nocy 11 zostaną zamienione na jakieś wytarte w magazynowym ferworze
To się może wprost zapytaj czy to te które będą na wyprzedaży,

Ja lecę. Jedziemy z TŻ na cmentarz do jego mamy a potem na nauki. Miłego dnia życzę

Stary 2011-05-08, 11:56   #4403
evoonia86
Zakorzenienie

zapytam, zapytam powodzonka na naukach
Stary 2011-05-08, 11:57   #4404
bluesky89
Zakorzenienie

Dziękuję Wam za gratulacje
Co do samych zaręczyn, nie było filmowo, ale było pięknie, był przyklęk, pytanie na które czekałam, odpowiedź i byłam cała w skowronkach
i wklejam pierścionek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0071 (800x600).jpg (46,4 KB, 40 załadowań)
Stary 2011-05-08, 12:09   #4405
evoonia86
Zakorzenienie

jeszcze raz gratuluję pierścioneczek bardzo ładny i oryginalny dla każdej z nas zaręczyny są filmowe, bez względu na otoczenie i okoliczności
Stary 2011-05-08, 12:26   #4406
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Malwus - Jesteś śliczną, szczuplutką dziewczynką - taką Calineczką Widzę, że zdania podzielone i chyba w sumie większość dziewczyn obstawia te bardziej wiszące suknie (nie pamiętam numerków), ale w moich oczach wyglądasz rewelacyjnie w tej ostatniej! Jest elegancka i góra bardzo ładnie się układa (sam gorset zresztą też bardzo mi się podoba ) Hehe nie pomogłam bo objęłam przeciwne stanowisko w stosunku do wcześniejszych wypowiedzi, co? Chyba jednak najlepiej będzie, jak będziesz mierzyła suknie miarą Twojego serducha Ach ja na poszukiwania wybieram się po 5 czerwca i sama jestem ciekawa czy dopadnie mnie takie uczucie, że będę wiedziała że to ta i nie chcę innej
Ja osobiście czułam sie najlepiej w ostatniej choc np góra mi się w niej specjalnie nie podoba ale będę szukać inspiracji

Cytat:
malwus20 kazda suknia jest inna i cięzko mi się wypowiedzieć. mi się nie podobają takie tiulowe w ogóle, najbardziej przypadła mi do gustu ta falbaniasta, gdyby tylko miała mniej zdobiony gorset...
Fakt, ta suknia jest według mnie przesadzona ale i cena jest niezła bo kosztuje 3800 zł więc nawet nie biorę jej pod uwagę.

Cytat:
Witam Was kochane Wróciłam z urlopu i jestem wypompowana z wszystkich sił.
Ale pochwale się Wam, 3 maja się zaręczyliśmy!!!
Do ślubu i wesela też mamy już wszystko załatwione, no oprócz księdza, ale na to jest czas w przyszłym roku.
Suknie też oglądałam i przymierzałam i chyba mam swoją faworytkę
Coś się działo jak mnie nie było? Jakieś nowinki?
Pogratulować

Cytat:
Napisane przez kamisiaa88 Pokaż wiadomość
Wrzuc fotk to ocenimy
Proszę bardzo, podkreślam że jestem na tym zdjęciu sciśnięta tylko w pasie, biust jest nieco luźny, o biodrach to już nie wspomnę.

Dodaję też zdjęcie przy moim naturalnym wzroście.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg na podescie.jpg (50,4 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bez podestu.jpg (51,1 KB, 50 załadowań)
Stary 2011-05-08, 12:36   #4407
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt, ta suknia jest według mnie przesadzona ale i cena jest niezła bo kosztuje 3800 zł więc nawet nie biorę jej pod uwagę.
o matko aż tyle ale to pewnie przez ten gorset nie wiem czy pamiętasz tą falbanistą, którą ja mierzyłam- fakt, że gorset nie był tak zdobiony, ale suknia miała do tego tren i kosztowała 2900 zł.
Stary 2011-05-08, 12:41   #4408
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
o matko aż tyle ale to pewnie przez ten gorset nie wiem czy pamiętasz tą falbanistą, którą ja mierzyłam- fakt, że gorset nie był tak zdobiony, ale suknia miała do tego tren i kosztowała 2900 zł.
Bo to suknia z kolekcji 2011.
Wstawiłam zdjęcie bo chciałam pokazać jak wygląda ona na przecietnej PM ale podobać mi sie ona nie podoba. Na modelce o wzroście 175 i odpowiedniej figurze jest ładna ale ta suknia nie jest dla mnie.
Twojej sukni nie widział albo już nie kojarzę.
Stary 2011-05-08, 12:50   #4409
agatusia88
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję Wam za gratulacje
Co do samych zaręczyn, nie było filmowo, ale było pięknie, był przyklęk, pytanie na które czekałam, odpowiedź i byłam cała w skowronkach
i wklejam pierścionek
Gratulacje
Pierścionek oryginalny

Zapraszam na konkurs u mnie na blogu!
agatusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-08, 13:08   #4410
kotek6
Rozeznanie

bluesky89 gratuluję fajny pierścionek nie oklepany a bardzo elegancki tym bardziej że ja nadal czekam na pierścionek
malwus20 w ostaniej najzgrabniej wygalałaś ta teraz co wkleiłaś to tak za prosto (jakbyś nie miała talii)

ceny sukien są oszałamiające - http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=2.fada ta np kosztuje przeszło 4000 zł :/ (spodobała mi się dlatego dałam sobie za cel znalezienie sukienki do 2000 zł choćbym miała nie spać nie jeść a ciągle szukać ......

dziś odwiedziłam się że na ten rok cena za osobę na sali to 185 zł a pani zaznaczyła ze jeszcze może wzrosnąć na ten rok o 5zl :/ czyli niektóre pary mogą płacić jeszcze więcej bo ona nie wie jakie będą podwyżki cen jedzenia jeszcze :/ czyli ja na 2012muszę już liczyć minimum 210 zł i do tego tory i alkohol (napoje ciasta sa w cenie - tory niby też ale mi się nie podoba).....od stycznia 2009roku cena wzrosła o 30 zł :/

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości