Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-15, 20:43   #4381
D0tk4
Zadomowienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
No to zaczynamy
O matko! W drugiej wygladasz przepieknie! W pierwszej niestety widac, ze nie jest idealnie dopasowana. Gorset za duzy i nie podkresla Twojej figury. I to wyciecie w serduszko w Twoim przypadku jakos nie do konca mnie przekonuje. Ale druga bomba! Wygladasz przepieknie!!!
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 20:44   #4382
vesna84
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
O matko! W drugiej wygladasz przepieknie! W pierwszej niestety widac, ze nie jest idealnie dopasowana. Gorset za duzy i nie podkresla Twojej figury. I to wyciecie w serduszko w Twoim przypadku jakos nie do konca mnie przekonuje. Ale druga bomba! Wygladasz przepieknie!!!
czekam na resztę fotek, ale na razie mój faworyt to też nr 2
wyglądasz olśniewająco
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 20:46   #4383
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
czekam na resztę fotek, ale na razie mój faworyt to też nr 2
wyglądasz olśniewająco
mój faworyt to też 2 prześlicznie wyglądasz w niej a i cena zadowalająca
jakoś do tego typu sukienek nie bardzo mi pasuje tren

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 20:49   #4384
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
juz jestem .... wszystko poszło super. Mamy wreszcie umowę Trochę się bałam, bo jestem prawnikiem, był z nami mój tatuś tyż prawnik i martwiłam się że umowa może być nie ten teges...ale jestem pozytywnie zaskoczona. Cena 145 za osobę i może wzrosnąć o max. o 10%. W cenie mamy dekorację stołów żywymi kwiatami - jakimi chcemy, musimy tylko wcześniej ustalić. Dodatkowo właściciele nam też udekorują namiot tak jak chciałam. Kobitka ma podobny gust, od razu się rozumiałyśmy. Dodatkowo wpadła na pomysł dekoracji - kule kwiatów w namiocie Jestem bardzo zadowolona. Zaliczka zapłacona. Wstępne menu jest, ale szczegóły będziemy jeszcze dogadywać.
Superek!

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
bo buty ślubne zazwyczaj są brzydkie i drogie przynajmniej te które widziałam w salonach
Ślubne - magiczne słowo o drooogim znaczeniu

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
u mnie tez max 5cm bo chcę przetańczyc w tych butach całą noc a nie zdejmowac w połowie bo mnie stopy bolą a ja nie umiem chodzic długo w butach na wysokim obcasie
U mnie też obcas to 5-6 cm. Na wyższe się nawet nie porywam, bo albo sobie zęby wybiję, albo nogi połamię
Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
mamy tu 19 letnie (18 chyba nie ma?) i troszeczkę starsze panie np ja (27 lat) .....do puki dziewczyny nie zaczną mi proponować by do ślubu iść w klasycznej garsonce kolor czarny to wydaje mi się że i dla nas znajdzie się tu miejsce
zmiażdżyłaś

Cytat:

4. Gala 2010 - Kiara (fotki 13-16) = Suknia również trochę zbyt zdobiona, ale jak coś to można zrezygnować z części zdobień Ogólnie to się trochę zdziwiłam, bo ta dokładnie suknia była zamówiona (i chyba już kupiona ) przez jedną PMkę, no a one bez problemu postanowiły mnie w nią wrzucić W sumie niefajnie - gdybym kupiła kieckę to nie chciałabym, żeby służyła do przymiarek... Ta również jak i pozostałe była na mnie za duża, choć ta i tak miała wymiary najbliższe moim Serduszkowa góra prześlicznie moim zdaniem się układała... Z tyłu jest ona akurat 10cm dłuższa niż z przodu - niby fajnie tak, zdaniem pań w salonie :p Dostałam do niej konkretny welonik, którym jak widać świetnie się bawiłam Na ostatnim zdjęciu wersja "rżnę iż jestem dziewicą" hehe - tata i tak mnie nie będzie prowadził do ołtaża by TŻ mnie przy nim zbeszcześcił, ale miło było i taki welon na sobie zobaczyć Cena jak Sposabelli - 2600zł.

Nom... Napisałam to tylko przy Owenie, ale wszystkie suknie w cenie mają halkę i wszelkie przeróbki, także cenowo nieporównywalnie do Avatarki... Ale do Avatarki mam sentyment, jest z nich najlżejsza (takie miałam wrażenie) i bardzo subtelna, cudowna... Rozumiecie mnie jednak, że nie chcę naginać budżetu - dobrze wiecie, że rodzice wykładają na nasze wesele (my sobie ciułamy tyle ile dajemy radę, chcemy się spłacić jak nasza sytuacja zawodowa się wyklaruje) więc mam niezły dylemat...

Zrealizować marzenia i wziąć Avatarkę ale mieć wyrzuty sumienia? Czy zamówić którąś z tańszych suknien (która nota bene będzie mi się podobać) ale będę musiała się trochę mocniej do niej przekonać?

Przepraszam, że tyle musiałyście czekać aż w końcu napiszę Wam taką męczącą litanię, ale ja nie umiem inaczej opowiadać o czymś co mnie bardzo emocjonuje
No w końcu!!! Widzę, że rundka salonowa owocna. Teraz tylko podjęcie decyzji. Szczerze Ci mówię, że suknie w tym fasonie super do Ciebie pasują i nie wyobrażam sobie, że mogłabyś założyć jakąś w innym stylu.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 20:53   #4385
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Oto zdjęcia 9-16 Przepraszam, że tak dużo ale nie mogłam się zdecydować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0023.jpg (78,3 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0026.jpg (74,1 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0027.jpg (76,2 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0031.jpg (65,9 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0036.jpg (74,1 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0037.jpg (74,9 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0038.jpg (75,4 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0040.jpg (71,9 KB, 90 załadowań)
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 20:54   #4386
vesna84
Zakorzenienie

po obejrzeniu wszystkich sztuczko- zdecydowanie nr 2
Stary 2011-06-15, 20:55   #4387
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Ostatni wg mnie zbyt strojna. Nie lubie takiej ilosci krysztalkow, perelek i roznych takich. W 3, a pierwszej w tym poscie nie za bardzo podoba mi sie ta szarfa. Po gorset odcina sie od sukni nizej, szarfa jest wyzej i w rezultacie jakos tak dziwnie to wyglada. Dlatego podsumowujac, moim faworytem jest druga suknia z Twojego poprzedniego wpisu. Moim zdaniem wygladalas w niej przepieknie
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 20:56   #4388
Nika0208
Rozeznanie

mi najbardziej podobasz się w pierwszej.... z avatarka w druga ma krój śliczny tylko nie podoba mi sie materiał w gorsecie, a pozostałe to tak jak pisałaś są bardzo zdobione
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 20:56   #4389
(kicia)
Zakorzenienie

sztuczko suknia numer 3 jest przeboska !! co prawda bez szarfy była by lepsza ale mi najbardziej podobasz się w trójeczce : ehem:
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 20:56   #4390
madzia2306
Zakorzenienie

dla mnie cały czas nr 2 ta z szarfą jest dośc fajna ale wolałabym ją bez szarfy

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 20:59   #4391
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
ta ostatnia powala jak dla mnie numer 1 albo ta z szafrą ale bez szarfy po dokłądniejszym obejrzeniu

Edytowane przez ibyza
Czas edycji: 2011-06-15 o 21:02
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 21:02   #4392
vesna84
Zakorzenienie

sztuczko, a w której Ty najlepiej się czułaś i wogóle było wow:love
Stary 2011-06-15, 21:03   #4393
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Sztuczko mnie się podobają w takiej kolejności: 2, 1, 3, 4
Na Twoim miejscu nie przepłacałabym za sukienkę skoro podobną można mieć taniej, zwłaszcza jak Ci rodzice sponsorują

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 21:05   #4394
nena1984
Zakorzenienie

Sztuczko - dla mnie numerem jeden jest suknia nr 1 czyli avatarkowa. Serduszko mi się bardzo podoba - pięknie ukazuje ramiona i dekolt
Druga ma dziwny gorset - jakoś tak Cię spłaszcza i wygląda jak zbroja. Trzecia ładna - ale bez tych falbanek na dole i ładniejszą szarfą. czwarta jak dla Twojej delikatnej urody - zbyt strojna. Widzę że masz dylemat co do ceny. A może zrezygnujesz z tak drogiego welonu i spróbujesz znaleźć coś tańszego np. na all, wtedy byłaby o jakąś stówkę tańsza. Moim zdaniem 750zł to nie jest tak dużo jeszcze, a moze byś na czymś te pieniądze zaoszczędziła, hmm?

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 21:07   #4395
kotek6
Rozeznanie

sztuczko dzwne ale jak cię zobaczyłam w 1 to serce zaczęło mi bić tak jak widziałam się sama w tej swojej (choć była inna ale te same wow na mnie wywołałaś)....dla mnie bezdyskusyjnie 1 (sorry za prywate ale w lissa pozwolili ci robić zdjęcia? w jakim mieście byłaś w salonie, wybieram się do katwic i nie wiem czy ma sens brać aparat zwłaszcza że w karinie panie strasznie pilnowały tż patrzyły cały czas na niego:/)

no dobra dobra wiem miałam pracować ..... ide juz ide

ślub 07. o7. 2012

Edytowane przez kotek6
Czas edycji: 2011-06-15 o 21:09
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-15, 21:08   #4396
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
No to zaczynamy:

1. Cosmobella 2009 - 7363 (fotki 1-5) = Moja avatarkowa z Lisy Ferrery. Wiem, że nie do końca na mnie leży, bo to rozmiar amerykańskie 38, ściskałyśmy ją z tyłu razem z ekspedientką jak mogłyśmy, ale wiadomo że efekt odbiega od ideału jaki byłby uzyskany przy zupełnie nowiuśkiej sukni szytej idealnie na mnie... Weźcie pod uwagę, że ten konkretny egzemplarz który mierzyłam ma ponad 2 lata, jest sfatygowany i poszarzały. Czułam się w niej cudownie, pięknie jest uszyta, pod biustem i na wysokości bioder ma prześliczne malutkie perełki i srebrzyste koraliki, jest taka delikatna i subtelna. Na uwagę zasługuje fakt, że jest bardzo leciutka i naprawdę taka "baletniczka". Nie przejmujcie się, że tak dziwnie wygląda na dole ta wierzchnia warstwa tiulu - gdybym ją zamówiła to już by mi zrobili równo z warstwami pod spodem i w ogóle. Szkoda, że suknia ta ma z tyłu zameczek a nie sznurowanie (jakoś tak czułabym się bezpieczniej czy bym przytyła czy schudła tuż po przymiarkach :p), no i okazało się, że ma też tren o czym wcześniej nie miałam zielonego pojęcia (widoczny na 5 zdjęciu) ech... Ogólnie czułam się w niej wspaniale mimo niezupełnego dopasowania itd., ale smutne jest to, że sama suknia kosztuje 2600zł, halka 150-200zł, uciachanie trenu 150zł (bo nie chciałabym go - podpięty już mi się nie podoba) no i welon też gdzieś 150zł = czyli minimum jakieś 3050zł. Dużo

Suknie z salonu Nikol - w tym salonie były doświadczone panie, które też na mnie za duże suknie dopasowywały niemalże idealnie poprzez sznurowanie, agrafki i szpilki, było inne światło inne niż w Lisie, stałam na podeście itd, więc spójrzcie proszę na te zdjęcia obiektywnie ;p Poza tym suknie są z pewnością nowsze niż z 2009 a więc idealnie białe. Aha - nie przymierzyłam żadnej z sukien które sobie wcześniej upatrzyłam na ich stronce internetowej (akurat wszystkie "wyjszły" ) więc skusiłam się na te które obejrzałam na manekinach:
2. Gala 2011 - Owena (fotki 6-8) = Fajna kiecka Prawie super mam ją dopasowaną. Górę ma jakby satynową taką połyskliwą z koralikami i małymi cekinkami pod tymi koralikami. Ma wszyte miseczki (ta kiecka jak mówię była na mnie za duża, a więc zrobiło mi się trochę tzw. "frugo" - miseczki odstawały mi od moich piersi, gdyby to był mój rozmiar to spokojnie mogłabym sobie darować biustonosz Dół się subtelnie świeci, lekko połyskuje, gdyż jest taki opalizujący Fajny welon taki dłuższy, natomiast ten krótszy na zdjęciu ma podobne koraliki do tych na sukni. Kieca kosztuje jedynie 2200zł, a halka i wszystkie przeróbki są w cenie (mogę np. zażyczyć sobie dekolt serduszko) więc do tego dokupuję tylko welon, czyli całkowity koszt to by było jakoś 2300zł (a to aż 750zł) różnicy względem Lisy Ferrery (
3. Sposabella - "715" (fotki 9-12) = Suknia zbyt zdobna jak dla mnie, dodatkowo sugerowana szarfa średnio mi się widzi (choć fioletową też mogą zrobić ;p) ale przymierzyłam, żeby zobaczyć jak na mnie leży Suknia ma lamówkę na samym dole i dlatego tak się faluje - efekt chyba nie dla mnie No i chciałam Wam pokazać, że baaardzo podoba mi się ten pierzasty welon, kocham go Ślicznie się układa i delikatnie połyskuje kryształkami Na focie 10 strzeliłam minę ala tap madl bo przeglądałam się w lustrze przede mną, ale lekko po przekątnej to się wychyliłam ;p A i na zdjęciu 12 (już bez szarfy widać jakie ładne ma z tyłu wiązanie, nity takie błyszczące ;p). Kieca ta buli 2600zł.
4. Gala 2010 - Kiara (fotki 13-16) = Suknia również trochę zbyt zdobiona, ale jak coś to można zrezygnować z części zdobień Ogólnie to się trochę zdziwiłam, bo ta dokładnie suknia była zamówiona (i chyba już kupiona ) przez jedną PMkę, no a one bez problemu postanowiły mnie w nią wrzucić W sumie niefajnie - gdybym kupiła kieckę to nie chciałabym, żeby służyła do przymiarek... Ta również jak i pozostałe była na mnie za duża, choć ta i tak miała wymiary najbliższe moim Serduszkowa góra prześlicznie moim zdaniem się układała... Z tyłu jest ona akurat 10cm dłuższa niż z przodu - niby fajnie tak, zdaniem pań w salonie :p Dostałam do niej konkretny welonik, którym jak widać świetnie się bawiłam Na ostatnim zdjęciu wersja "rżnę iż jestem dziewicą" hehe - tata i tak mnie nie będzie prowadził do ołtaża by TŻ mnie przy nim zbeszcześcił, ale miło było i taki welon na sobie zobaczyć Cena jak Sposabelli - 2600zł.

Nom... Napisałam to tylko przy Owenie, ale wszystkie suknie w cenie mają halkę i wszelkie przeróbki, także cenowo nieporównywalnie do Avatarki... Ale do Avatarki mam sentyment, jest z nich najlżejsza (takie miałam wrażenie) i bardzo subtelna, cudowna... Rozumiecie mnie jednak, że nie chcę naginać budżetu - dobrze wiecie, że rodzice wykładają na nasze wesele (my sobie ciułamy tyle ile dajemy radę, chcemy się spłacić jak nasza sytuacja zawodowa się wyklaruje) więc mam niezły dylemat...

Zrealizować marzenia i wziąć Avatarkę ale mieć wyrzuty sumienia? Czy zamówić którąś z tańszych suknien (która nota bene będzie mi się podobać) ale będę musiała się trochę mocniej do niej przekonać?

Przepraszam, że tyle musiałyście czekać aż w końcu napiszę Wam taką męczącą litanię, ale ja nie umiem inaczej opowiadać o czymś co mnie bardzo emocjonuje
Mój Ty Boże, we wszystkich wyglądasz pięknie Ale chyba najbardziej pasuje Ci 2ga - wyglądasz w niej cudownie, ten dól zapiera dech w piersiach. Góra to w sumie trudno określić, wydaje się ładna, ale musiałabym na żywo ją zobaczyć. Poza tym bardzo mi się podobasz też w 4, chociaż fakt, że trochę za bogata, ale również pasuje bardzo do Ciebie Do do avatarkowej tren oczywiście tam pasuje jak pięść do oka, nie wiem, kto wymyślił tam tren Ale krój ma piękny, tylko ten gorset taki jakiś spłaszczający... Ale może to kwestia rozmiaru, może dopasowana byłaby idealna, bo w tej góra wygląda tak mało naturalnie....

eh, dobra, doczekałam sukni, idę spać, bo jutro o 6 pobudka Udanej drugiej części tygodnia Kochane, aż mnie zmraża na myśl, ile będę musiała nadrobić, jak wrócę w niedzielę wieczorem - pewnie mnie już nowa część zastanie Buziaki Dziewczynki i sprawujcie się grzecznie, kiedy ciocia Chatka będzie na lubelszczyźnie

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 21:10   #4397
vesna84
Zakorzenienie

Chatka, udanego wyjazdu, obiecujemy, że będziemy grzeczne
Stary 2011-06-15, 21:10   #4398
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Sztuczko a mi najbardziej podobasz się w ostaniej (zdjecia 13-16);-)
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 21:12   #4399
karolinka85
Rozeznanie

Sztuczko, jak dla mnie najładniej Ci w nr.1
a jeszcze jak będzie dopasowana..to już całkiem będzie słitaśnie
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 21:15   #4400
(kicia)
Zakorzenienie

widać zdania są dość podzielone ale najważniesjze gdzie było wow

Stary 2011-06-15, 21:15   #4401
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Witamy zaglądaj do nas częściej

ale fajnie macie że takie szaty i w ogóle. U nas albo nie ma wcale rozdania tylko idzie się do dziekanatu albo jest godzinne spotkanie rozdanie my mamy spadać a profesorowie lecą pić wrrr

jeszce Jamee ma wpłaconą pierwszą ratę a tak to chyba nikt więcej. W poprzednim wątku była dziewczyna która miała już suknię ale zamilkła. A bluesky z tego co pamiętam też już miała jakąś upatrzoną
Ah to ja nie widziałam sukni Jamee;-(
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 21:16   #4402
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Ah to ja nie widziałam sukni Jamee;-(
cofnij się do strony około 130 lub 13..... tam gdzieś była

Stary 2011-06-15, 21:19   #4403
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
Chatka, udanego wyjazdu, obiecujemy, że będziemy grzeczne
Przecież my tu zawsze jesteśmy grzeczne

REKLAMA
Stary 2011-06-15, 21:25   #4404
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Kochane dziękuję Wam z całego serce za opinię - ufam, że wszystkie były szczere

Tak podejrzewałam, że wiele z Was odrzuci Avatarkową, ale uwierzcie mi, że widzę w niej potencjał. Specjalnie podkreślałam Wam, że wrażenia po obejrzeniu mnie w tej sukni i porównaniu z pozostałymi mogą być nieco wypaczone = ta suknia była na mnie 3 rozmiary za duża (!), była na mnie po prostu za szeroka, serduszko było zbyt ogromne dla mojej skromnej klatki piersiowej - jestem pewna, że gdyby to był mój rozmiar byłoby pięknie i super by wszystko pasowało, nic by mnie nie spłaszczało i w ogóle. Jak dla mnie to dekolt jest idealny, z bliska dopiero widać jak pięknie jest uszyta, to ewidentnie mój number one

W drugiej faktycznie, tak jak napisała Nenia miałam wrażenie pancerza, bo w środku są wyraźne misko-podusie i to tak odstaje Nawet na modelce tak to wygląda (fota poniżej) więc nie wiem... Gdybym się na nią zdecydowała na pewno poprosiłabym o serduszkowy dekolt, najlepiej się w takim czułam i wg mnie taki mi najbardziej pasuje :p

Nie wiem, czy dałabym radę zaoszczędzić na czymś aż 750zł żeby móc sobie pozwolić na tę kieckę - w ostatecznym rozliczeniu i tak wyjdzie, że kiecka nie była najtańsza Buuu... ((
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg owena.jpg (31,1 KB, 46 załadowań)
Stary 2011-06-15, 21:30   #4405
martusia15cc
Raczkowanie

Sztuczka moim zdaniem najladniej Ci w nr 2
martusia15cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 21:33   #4406
__Paulinka__
Zakorzenienie

sztuczko po pierwsze to Ty na modelkę sie nadajesz a teraz o sukniach:

w kolejnosci: 1 jak bedzie dopasowana to bedzie zjawiskowo
to zdecydwanie nr 1 !!!!
3 jakby byla bez szarfy
4 tez piękna, chociaz chyba do Twojej
delikatenj urody, jakby taka zza cięzka
2 troszkę nie podoba mi sie ten materiał
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 21:36   #4407
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
sztuczko dzwne ale jak cię zobaczyłam w 1 to serce zaczęło mi bić tak jak widziałam się sama w tej swojej (choć była inna ale te same wow na mnie wywołałaś)....dla mnie bezdyskusyjnie 1 (sorry za prywate ale w lissa pozwolili ci robić zdjęcia? w jakim mieście byłaś w salonie, wybieram się do katwic i nie wiem czy ma sens brać aparat zwłaszcza że w karinie panie strasznie pilnowały tż patrzyły cały czas na niego:/)

no dobra dobra wiem miałam pracować ..... ide juz ide
Kotek byłam w Szczecinie I ogłaszam wszem i wobec: w Lissie Ferrerze można robić zdjęcia A przynajmniej tak wskazuje logika, ja jak nieśmiało panią tydzień temu zapytałam czy mogę odpowiedziała: "taaak oczywiście! " więc sama rozumiesz moje przypuszczenia

REKLAMA
Stary 2011-06-15, 21:53   #4408
(kicia)
Zakorzenienie

w Lublinie w LF też można robic

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

lecę spać dziewczęta jutro o 8 proszę o kciuki kolejny egzamin i nie czuje się pewnie choc się uczyłam

Stary 2011-06-15, 22:01   #4409
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Kiciu trzymam kciuki

Lecę spać dziewczynki, to był dzień pełen emocji Dalej kminię jak wybrnąć z tej sytuacji (

TŻ się na mnie obraził, bo okupuję komputer - nie raz jest taki niesprawiedliwy dla mnie... raz kiedyś nie da mi się nacieszyć (

Dobranoc Kochane
Dziękuję, że dzielnie towarzyszycie mi w tak ważnych dla każdej PMki chwilach, jesteście cudowne!
Stary 2011-06-15, 22:01   #4410
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
lecę spać dziewczęta jutro o 8 proszę o kciuki kolejny egzamin i nie czuje się pewnie choc się uczyłam
jak zawsze będą się trzymać. Poradzisz sobie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości