|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
Ale sale będziecie mieć klimatyzowaną?
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
Dziewczyy czy u Was też jest tak gorąco? Słońce zaszło a ja dalej się pocę jak wieprz
|
|
|
|
#4383 | |
|
Konto usunięte
|
\
No proste, to był jeden z warunków nowa, sprawna, funkiel nówka ![]() Cytat:
Ale Tatuś wrócił więc zmykam połknąć antybiotyk i do łóżka ![]() Dobranoc Dziewczynki
|
|
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
dzis to chyba wiekszosc jest klimatyzowanych ale mimo wszystko... jak bedzie 30st na zewnatrz a w srodku 100 osob to nie ma szans zeby klima wyrobila. tez sie tego boje... tzn chce zeby bylo ladnie ale nie upalnie. a w lipcu to raczej nieuniknione - chociaz ten rok byl wyjatkowy. bo jak bedzie goraco to mimo klimy - bedzie sie lalo z wszystkich.
Cytat:
ja dzisiaj cala noc nie spalam. wrocilam pozno od kolezanki, tak mnie komary u niej pogryzly ze szok. wczesniej byla u babci a tam jeszcze gorzej. polozylam sie kolo polnocy. caly czas sie wiercilam, mialam wrazenie ze caly czas mnie cos gryzie - juz widzialm te robaczki maszerujace po poscieli:/ drapalam sie jak glupia. bylo mi cholernie goraco, cala mokra bylam ale sie przykrywalam zeby mnie komary nie gryzly chociaz mam moskitiere i komarow nie bylo. ale tak mnie swedzialo wszystko ze mialam wrazenie ze mnie gryza caly czas. jeszcze sie wieczorem z tż poklocilam to bylam dodatkowo rozdrazniona. ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- wiecie jaka ja mam manie z tymi robaczkami.. nieraz mi sie sni ze cale stado mi maszeruje po podlodze albo po lozku to sie potrafie rzucac jak glupia. i koldra sie cala nakrywam albo "walcze z nimi"
|
|
#4385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie cierpie robali wiec zamykam okno a on nie cierpi duchoty wiec dla niego by moglo byc caly czas otwarte ale zawsze stawalo na moim wiec stwierdzil ze musi mi siatke zalozyc
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Też o tym myślałam ale sama nie wiem... Widać bardzo tą siatkę?
|
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
e ee cos ty na pierwszy rzut oka nie ja mam na mniejszej czesci ja bo tej wiekszej komory nie otwieram wcale. bo mam okno takie 1/3:2/3. ja mam taka na stale zalozona, tzn w ramce i na zaczepy. sciagam tylko jak myje okno ale na zime tez mozesz sciagnac. sa jeszcze takie jak roletka przyklejane do okna. tylko nie wiem czy one czasami nie sa jednorazowe, tzn na jeden sezon. ale taka w ramce moskitierka na moje okno to koszt ok. 70zl pewnie. te przyklejane kupisz za kilkanascie zlotych ![]() cos nie cos sie znam bo w oknach pracowalam troszeczke a tż non stop w tym siedzi
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Ale mnie już muli Idę zjeśc jakąś kolację i w kimę. Jutro dzień sprzątania..
|
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
fajna sprawa bo naprawde nie mam komarow
a kiedys byly cale stada w przyszlosci pomyslimy o tym zeby zamontowac w calym domu a najbardziej to w sypialniach. no i przede wszystkim w salonie i w kuchni bo mamy wyjscia na taras. teraz jesli mam w pokoju komary to tylko dlatego ze w innym pokoju jest okno otwarte i tamtedy wleca. no i nie mam juz tych okropnych czarnych robali nie wiem czy wiecie o jakie mi chodzi - takie czarne jak zuczki czy cos - ohyda. ja sie tego paskudztwa strasznie boje i mnie to brzydzi niesamowicie one tez przez okno wlazily:/
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja się ich brzydzę...A jak je słyszę jak latają po pokoju w nocy to od razu lampkę zapalam, kapcia w dłoń i tłukę Ale skubane są twarde...
|
|
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam
Całkiem fajny.Witam ![]() Wpadłam na moment się przywitać. Byłam cały dzień z siostrą nad wodą, a teraz jedziemy do klubu trochę się pobawić
|
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mój Tż ostatnio chodzi taki struty... dzisiaj miał podły humor. Przyjechał na chwilkę do mnie i zaraz pojechał bo stwierdziliśmy, że tak będzie lepiej niż żebyśmy mieli się pokłócić a obawiam się, że tak by było Ma trochę problemów a do tego jeszcze jego ukochany kot coś jest chory. Ciągle wymiotuje i się dusi aż go wykręca
|
|
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
hej piękne
byłam u tego kolegi, aż mi głupio że tak rzadko sie teraz spotykamy bo w LO sie przyjaznilizmy ![]() co do ubioru faceta to... ja szczególnie nie widze różnicy miedzy smokingiem a garniturem i też nie mam zamiaru mówić TŻtowi że ma zostać w marynarce do oczepin Jak dla mnie wystarczy jak bedzie miał na te bardziej oficjalną część, tj pierwszy taniec, krojenie tortu a potem jak już będzie impreza to niech sciąga
|
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogladalam kawalek programu na discovery wlasnie pt. "moja szokujaca historia: urodzilam mumie". kobieta zaszla w ciaze majac 25 lat i w 9 miesiacu poronila. chcieli ja operowac i usunac plod ale uciekla ze stolu operacyjnego i przez 50lat ten plod w niej byl. a ona przezyla co jest jedynym przypadkiem na swiecie. zawsze dochodzi do zakazenia organizmu. a z tego plodu sie mumia zrobila. podobno strasznie cierpiala i lekarze otworzyli ja dopiero jak miala 75lat. w brzuchu miala cos twardego jak kamien co bylo zrosniete z narzadmi i naczyniami krwionosnymi. a potem byla historia kobiety ktora miala ciaze pozamaciczna, pekl jej jajowod ale plod sie nadal rozwijal po czym sie okazalo ze ten plod sie rozwija zaraz nad szyjka macicy w jamie brzusznej i trzeba bylo jak najszybciej operowac. a miala urodzic trojaczki ale pozostala dwojka trzymala sie dobrze. i mieli ja operowac i sie skonczylo. bedzie kolejna czesc. mowie wam ze jak ogladalam to mnei mdlilo... do tej pory zreszta. bo ja sobie zawsze na sobie takie rzeczy wyobrazam. ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- a ja uwazam ze smoking jest dobry dla facetow wysokich i dobrze zbudowanych. znajomy bral slub w smokingu a jest sredniego wzrostu jak na faceta - 180 gdzies. i postury tez przecietnej - jak dla mnie wygladal do kitu. ale ja sie nie znam
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój szwagier ma cos koło 190 i wygląda jak żyrafa :P |
|
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam sie kto by nam mogl niesc obraczki i nie mam koncepcji... nie mam takich malych dzieci w rodzinie...
tż ma chrzesnice ale ona jest strasznie niesmiala i nawet jego sie wstydzi (chociaz slusznie bo rzadko sie widuja) to co dopiero przy kosciele pelnym ludzi. a w blizszej rodzinie to juz wszyscy podorastali...
|
#4399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsze, że się spotkacie w końcuCytat:
tylko, że ja mam sam rzep kupiony i nie siatkę, a bardzo gęstą tiulową firanke.. nie widać jej, a nie ma szans się przez nią nic przedostaćmyślałam, że tu nowa część będzie a tu nie ma no nic, ja lecę spać, bo rano fryzjer i taie tam jakbym już nie wpadła do Was, to miłego weekendu
|
|
#4400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja chcialabym byc nizsza... tam mi sie to nie podobalo moze dlatego ze laska byla wzrostem rowna z nim. a moze po prostu jemu tak az nie pasowal ten smoking bo sie przygarbil troche. nie wiem ale nie podobalo mi sie i juz ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() baw sie dobrze na weselu
|
|
#4401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale ona będzie miała wtedy już 13 lat, wiec jakos mi sie to nie widzi ![]() Jak juz, bo w sumie nie myslałam o tym, to mój chrzesniak, bedzie miał 7 lat, to chyba w sam raz. Bo za małe dziecko też nie może być malinka9191 baw sie dobrze kochana na weselu |
|
|
|
|
#4403 |
|
Raczkowanie
|
No widzę, że w końcu jakaś dziewczyna z mojego kierunku, bo podobno nikt tu nikogo nie zna z dziewczyn kto studiuje politologie
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam
Cytat:
to glupio by chyba wygladalo...ale widzialam jak niosly dwie dziewczynki 8 i 9 lat. jedna miala poduszeczke z obraczkami a druga koszyczek z kwiatami. slicznie wygladaly ![]() najladniej jak jest parka wg mnie wtedy chlopiec obraczki a dziewczynka koszyczek z kwiatami ale ciezko tak trafic zeby w jednym iweku byli... ja nie kojarze takich dzieci u mnie...jak beda to albo niemowlaki albo takie 2-3 letnie albo takie wlasnie 10 lat wzwyz.
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja siostra ma właśnie parkę, blizniaki ![]() a ja jestem chrzestną chłopca
|
|
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym wziela parke![]() a teraz robia takie urocze koszyczki dla dziewczynek ze wyglada to przeslicznie
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja nie cierpie takich zabaw jak opisane tutaj
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=555891 ostatnio jak bylam na weselu to bylo cos z majtkami. pary wchodzily na srodek ale nie wiem za bardzo o co chodzilo bo nawet sie tego ogladac nie chcialo. i na zmiane sobie wkladali te majty - facet i kobitka. no ale ten widok dziewczyn zakladajacych sobie te majty na sukienke - zenada.
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakos to bede musiała ustalic z orkiestrą czy DJ, bo sie ostatnio zaczełam zastanawiać
|
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam dokladnie takie obraczki jak chcemy
![]() http://www.jubiler-jubiler.pl/produk...nawzord610.htm zastanawiamy sie nad szerokoscia czy 5mm czy 6mm. no i my bedziemy miec za 1400-1500zl tez wlasnie te ciezsze - 12-13gram![]() bo widzialam tez takie 7-8gram to byly po 1600zl na tej stronie wlasnie a w yes ponad 2 tysiace trzeba dac za te tzw. "dmuchane".
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.

ale mój TŻ w lecie by nie wytrzymał 
no proste, że wybaczam
ale już nie zapominaj o mnie

Idę zjeśc jakąś kolację i w kimę. Jutro dzień sprzątania..
Jak ja się ich brzydzę...A jak je słyszę jak latają po pokoju w nocy to od razu lampkę zapalam, kapcia w dłoń i tłukę

Ma trochę problemów a do tego jeszcze jego ukochany kot coś jest chory. Ciągle wymiotuje i się dusi aż go wykręca
...