Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-09, 17:40   #4381
_Angelina_
Wtajemniczenie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

a wiecie, ja używam dezodorantu antidral pod pachy. Nie pocę się - pod pachami. wzmogło się wydalanie potu na plecach;/ już nie wiem co gorsze
_Angelina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 18:04   #4382
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Angelina_ Pokaż wiadomość
hej dziewczeta witam w ten piekny upalny dzień

byłam u kosmetyczki na doczepianie rzęs- ależ się wyleżałam. Muszę teraz podkreślic brwi i stąd moje pytanie : jakie wy urzywacie henny?? ja mam ta najzwyklejszą i wkurza mnie już ta zabawa z proszkiem i wodą utlenioną.
Mozna kupić coś w tubce aby aplikacja była szybsza?
Chyba za każdym razem trzeba hennę rozrabiać Akurat ostatnio miałam taką, co się wyciska z tubki, a później rozrabia się ją z płynem. Swoją drogą chyba też sobie zrobię hennę brwi, bo choć efekt kredką jest fajny, to jednak jak chodzę na basen, to się jednak nie pomaluję, a tak to przynajmniej miałabym efekt cały czas I chyba rzęsy też sobie zrobię.
Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość
Vinga, ja mam Odaban u mnie działa świetnie na twarz i pachy uzywam od kwietnia więc jeśli miałoby mnie wysyfić albo coś to myslę, że już by się tak stało racja - trochę wysusza ale ja najpierw na twarz nakładam krem a dopiero później Odaban. Problem z potem zniknął serio
Dziękuję Ci za opinię. W takim razie jestem już prawie pewna, że go kupię. Jeszcze mi powiedz po jakim czasie zauważyłaś poprawę?
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
To mi znowu dłonie się najbardziej pocą

Jadę do Hajduszoboszlo Na tydzień z koleżanką i jej mamą Ale nie mam stroju!
Gdzie to jest? Ile Cię to wyniesie ?
Cytat:
a wiecie, ja używam dezodorantu antidral pod pachy. Nie pocę się - pod pachami. wzmogło się wydalanie potu na plecach;/ już nie wiem co gorsze
Współczuję To jest właśnie minus antyperspirantów, że działają tylko miejscowo i często pot wzmaga się w innych miejscach Szkoda, że nie ma na to jakiegoś lekarstwa...
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 18:13   #4383
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość

Dziękuję Ci za opinię. W takim razie jestem już prawie pewna, że go kupię. Jeszcze mi powiedz po jakim czasie zauważyłaś poprawę?

Współczuję To jest właśnie minus antyperspirantów, że działają tylko miejscowo i często pot wzmaga się w innych miejscach Szkoda, że nie ma na to jakiegoś lekarstwa...
Ja zauważyłam działanie po 2 użyciach teraz stosuję 2-3 razy w tygodniu i cały czas jest okej

Apropo lekarstwa to ja idę jutro do lekarza rodzinnego po skierowanie do endykronologa i skierowanie po różne badania na hormony, cukrzyce itd. nie znam się, ale chcę wykluczyć zdrowotne przyczyny mojego pocenia. Jeśli wyjdzie, że jestem całkowicie zdrowa to się pogodzę, że taki mój urok.
Stary 2013-07-09, 18:27   #4384
Vinnga
Zakorzenienie

No to się wykosztujesz, badania hormonów są bardzo drogie, jeżeli będziesz badała kilka. Ale lepiej zapłacić i mieć pewność, że wszystko ok Ja w sumie się po prostu bardzo pocę na twarzy, w innych miejscach tak jak "normalni" ludzie, więc nie podejrzewam siebie o nadpotliwość...
Stary 2013-07-09, 19:30   #4385
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Powiem wam, że kupiłam w kauflandzie pomadkę z spf30 i uwielbiam ją! Nawilża, fajnie pachnie, jest neutralna i ogólnie mnie urzekła, a jej cena to niecałe 3zł

a dziś bylam z TŻ w TBS i kupiliśmy przyjaciółce prezent z okazji nadchodzących urodzin, a także jego bratu, bo ich święto przypada w ten sam dzień

Ja mam problem.... nie wiem co TŻ na urodziny kupić
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 19:48   #4386
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

Gdzie to jest? Ile Cię to wyniesie ?
Węgry, 500 zł http://www.goracewegry.pl/pliki/Gora...kreacyjne.jpeg

http://turystyka.lublin.pl/files/aquapark.jpg

http://www.kupaliska.sk/image/1/orig/20935.jpeg
Stary 2013-07-09, 19:56   #4387
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam do apteki na Grzegórzeckiej i miałam do odebrania już następnego dnia

Dzięki

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Powiedz mi jeszcze jak zamawiasz ten hydrolat to jaką pojemność i na ile Ci wystarcza? Bo przeglądam i może bym jakiś zamówiła, tylko nie wiem jak z jego wydajnością, a nie chciałabym kosmetyku na tydzień bo u mnie na początku wszystko daje super efekty, a później
Ja też bym zamawiała do tej apteki, mam najbliżej A skąd wiadomo, że można już odebrać?
Hydrolat kupiłam 200 g. Nie potrafię ocenić, na ile wystarczy, bo to mój pierwszy, ale psikam się prawie od miesiąca i zużycie jest minimalne tak podejrzewam, że na pół roku mi wystarczy
Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dopadła mnie paskudna grypa jelitowa całą noc miałam z głowy teraz już brzuch trochę mniej boli ale i tak dalej się męczę

Cytat:
[...]
Jeszcze chyba najgorsze co może być to duży biust u grubszej dziewczyny, która potem chudnie i zostają naleśniki. Moja siostra takie ma W biustonoszu są piękne, okrągłe, ale jak zdejmuje przy mnie biustonosz to zjeżdżają na dół i to sporo i są takie.. płaskie ale tej skóry jest dużo.

W sensie chodziło mi o to, że wszyscy uważają że duży biust to whoaa, marzenie każdej laski, zazdrość i w ogóle - tymczasem ja im współczuję dlatego że mam kilka koleżanek które miały np. E i same mówiły jak ciężkie jest to dla kręgosłupa, jedna ma problemy z kręgosłupem + taki duży biust (szczupła jest) i sama mówi że to ją tylko męczy.

[...]
Oj fakt... Niestety, wiem o czym mówisz... bardzo źle to wygląda.
No, jak ktoś ma mały biust to zazwyczaj zazdrości i chciałby większy i odwrotnie Hm, E to nie jest duży biust to się tak tylko wydaje przez tę literkę, naprawdę
Ale rozumiem, że zbyt duży biust może męczyć...
Cytat:
Btw pooglądałam sobie swoje piersi teraz w lustrze i stwierdziłam, że jakby bardziej sterczą niż kiedyś, tzn. są takie bardziej uniesione Mogło tak się stać od ćwiczeń na ramiona i klatkę piersiową ?
Tak, na pewno
Cytat:
Vinga, ja mam Odaban u mnie działa świetnie na twarz i pachy uzywam od kwietnia więc jeśli miałoby mnie wysyfić albo coś to myslę, że już by się tak stało racja - trochę wysusza ale ja najpierw na twarz nakładam krem a dopiero później Odaban. Problem z potem zniknął serio
A czy szczypie po nałożeniu na pachy? Bo kiedyś Etiaxil, a teraz Driclor doprowadzają mnie do szaleństwa przez to szczypanie.

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Jak tanio, zazdroszczę

Edytowane przez Aysell
Czas edycji: 2013-07-09 o 19:55
Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 20:02   #4388
natalkaa7522
Zakorzenienie

No, karnet na basen na tydzień, dla mnie kosztuje 140 zł, open
Stary 2013-07-09, 20:07   #4389
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
No to się wykosztujesz, badania hormonów są bardzo drogie, jeżeli będziesz badała kilka. Ale lepiej zapłacić i mieć pewność, że wszystko ok Ja w sumie się po prostu bardzo pocę na twarzy, w innych miejscach tak jak "normalni" ludzie, więc nie podejrzewam siebie o nadpotliwość...
o kurde, nie wiesz ile to kosztuje ? tak mniej więcej.. ? myślałam, że ze skierowaniem będę miała za darmo?
Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość

A czy szczypie po nałożeniu na pachy? Bo kiedyś Etiaxil, a teraz Driclor doprowadzają mnie do szaleństwa przez to szczypanie.[COLOR="Silver"]
Nie szczypie w ogóle pod warunkiem, że pachy nie były golone wcześniej przez 48 h i że podczas nakładania są czyste i całkowicie suche odaban jest lepszy od etaixilu po nałożeniu etiaxilu nie mogłam spać w nocy, tak mnie swędziały pachy...
Stary 2013-07-09, 20:08   #4390
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
o kurde, nie wiesz ile to kosztuje ? tak mniej więcej.. ? myślałam, że ze skierowaniem będę miała za darmo?
Ja jak dostałam skierowanie to miałam za darmo
Stary 2013-07-09, 20:11   #4391
lexie42
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4171126 4]

Ja mam problem.... nie wiem co TŻ na urodziny kupić
[/QUOTE]
Też mam zawsze ten problem i muszę zacząć rozglądać się za prezentem, bo urodziny TŻ na początku sierpnia. Narazie wymyśliłam bluzę z długim rękawem do biegania, bo ostatnio mierzył i chciał kupić, ale nie było rozmiaru.

Dostałam l4 do końca tygodnia, brzuch dalej boli prawie cały dzień przespałam, ale mam nadzieję, że już jutro będzie lepiej
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:19   #4392
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]

Nie szczypie w ogóle pod warunkiem, że pachy nie były golone wcześniej przez 48 h i że podczas nakładania są czyste i całkowicie suche odaban jest lepszy od etaixilu po nałożeniu etiaxilu nie mogłam spać w nocy, tak mnie swędziały pachy...
Aha... kurczę, to golenie mnie dobija, ja codziennie golę pachy ale trudno No właśnie, ja też nie mogłam spać... Nie chciałabym powtórki

Stary 2013-07-09, 20:21   #4393
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Aa, ze skierowaniem to tak Ale oni niezbyt chętnie je dają

Też mam zawsze problem co kupić mojemu TŻ, bo on ma naprawdę wszystko On zresztą zawsze się cieszy z praktycznych rzeczy jak koszulka, bokserki, skarpetki, sweterek Ale w następne urodziny planuję mu kupić rajd sportowym samochodem

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-07-09 o 20:22
Stary 2013-07-09, 20:22   #4394
Konto usunięte

Lexie lepiej Ci?
Stary 2013-07-09, 20:27   #4395
lexie42
Zakorzenienie

Cały czas boli mnie dół brzucha no i ogólnie czuję się słaba

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 20:45   #4396
Konto usunięte

Cytat:
Też mam zawsze ten problem i muszę zacząć rozglądać się za prezentem, bo urodziny TŻ na początku sierpnia. Narazie wymyśliłam bluzę z długim rękawem do biegania, bo ostatnio mierzył i chciał kupić, ale nie było rozmiaru.

Dostałam l4 do końca tygodnia, brzuch dalej boli prawie cały dzień przespałam, ale mam nadzieję, że już jutro będzie lepiej
Mój na prezent wydał teraz kilka stów, a jak pytałam co on chciałby dostać to powiedział, że buziaka i czas ze mną Z jednej strony spoko, ale głupio mi. Nie wiem co mu kupić, bo mam oszczędzać kasę na wyjazd

biedna Zdrowiej szybko!
Stary 2013-07-09, 20:50   #4397
Vinnga
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4171272 5]Mój na prezent wydał teraz kilka stów, a jak pytałam co on chciałby dostać to powiedział, że buziaka i czas ze mną Z jednej strony spoko, ale głupio mi. Nie wiem co mu kupić, bo mam oszczędzać kasę na wyjazd [/QUOTE]

W pełni Cię rozumiem, bo mój TŻ też zawsze kupuje mi drogie prezenty, a ja zwykle nie mogę mu takiego kupić, bo albo nie mam aż tylu pieniędzy na rzeczy, które mu się podobają (np. słuchawki za 700 zł ) albo on już tę rzecz dostał od swoich rodziców On też zawsze mówi, że mam się nie martwić, bo ja dla niego jestem już prezentem Ale wypada coś jednak dać, więc jeśli musisz oszczędzać, a chcesz żeby Twojemu TŻ było miło, to może daj mu jakąś antyramę z Twoim/Waszym zdjęciem albo zafunduj mu striptiz

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:

Bylaś już u lekarza?
Stary 2013-07-09, 20:51   #4398
IzzieSt
Zakorzenienie

Mówiłam, ze Cię nie lubię?
Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Ja też bym zamawiała do tej apteki, mam najbliżej A skąd wiadomo, że można już odebrać?
Hydrolat kupiłam 200 g. Nie potrafię ocenić, na ile wystarczy, bo to mój pierwszy, ale psikam się prawie od miesiąca i zużycie jest minimalne tak podejrzewam, że na pół roku mi wystarczy
Przychodzi sms
Dziękuję Rozmyślam nad hydrolatem oczarowym ale muszę zaczekać, bo mi się wydatków mnóstwo narobiło, a pracy nadal brak

Cytat:
Poważnie? Tylko podobno kolejki do endokrynologa jak stąd na koniec świata
Cytat:

Cytat:
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 20:52   #4399
Vinnga
Zakorzenienie

Ja też nie mam pracy, szukałam jakiejś na weekendy żeby parę groszy dorobić, ale kiepsko jest Tyle dobrego, że te korepetycje tacie mam dawać od tego tygodnia
Stary 2013-07-09, 21:00   #4400
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
oo i taką mam nadzieję

Cytat:

zdrowiej szybko

a mój TŻ ma obronę magisterską za kilka dni i zastanawiam sie jaki prezent mogłabym mu sprawić na tę okazję? macie jakieś pomysły?
Stary 2013-07-09, 21:06   #4401
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:

Bylaś już u lekarza?
Byłam u lekarza i do końca tygodnia mam L4. Dostałam też leki, więc mam nadzieje, że ten ból brzucha jutro już przejdzie
Stary 2013-07-09, 21:31   #4402
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]
Przychodzi sms
Dziękuję Rozmyślam nad hydrolatem oczarowym ale muszę zaczekać, bo mi się wydatków mnóstwo narobiło, a pracy nadal brak
[...]
Już doczytałam, dziękuję zamówiłam, mam nadzieję, że będzie na piątek. Rozumiem, ja właśnie zbankrutowałam na DOZie kiepsko u mnie z kasą teraz.

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Pij dużo wody żebyś się nie odwodniła...

Aysell, może Cię to zaciekawić: http://ekotropiciel.pl/styl-zycia/ek...100-bezpieczny
[A wydawało mi się, że zacytowałam... ]
Pewnie, że mnie zaciekawiło, ale ja się boję zrobić sama krem po ostatnim niewypale

Stary 2013-07-09, 21:44   #4403
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Mówiłam, ze Cię nie lubię?

Poważnie? Tylko podobno kolejki do endokrynologa jak stąd na koniec świata
Też Cie kocham

Tak U mnie nie robią problemów. A kolejka - czekałam 3 miesiące.
Stary 2013-07-09, 23:46   #4404
Konto usunięte

Cytat:
W pełni Cię rozumiem, [....]więc jeśli musisz oszczędzać, a chcesz żeby Twojemu TŻ było miło, to może daj mu jakąś antyramę z Twoim/Waszym zdjęciem albo zafunduj mu striptiz
tiaaa
Stary 2013-07-10, 06:06   #4405
_Angelina_
Wtajemniczenie

hej
nic nie dołuje bardziej z samego rana jak rzęsy na poduszce- zwłaszcza że tyle mnie kosztowały;/

zaczynam codzienne szczotkowanie włosów - do tej pory rozczesywałam je jedynie grzebieniem i to tylko z samego rana. Zobaczymy czy troche błysku w końcu sie pojawi
_Angelina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 08:12   #4406
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
hej
nic nie dołuje bardziej z samego rana jak rzęsy na poduszce- zwłaszcza że tyle mnie kosztowały;/

zaczynam codzienne szczotkowanie włosów - do tej pory rozczesywałam je jedynie grzebieniem i to tylko z samego rana. Zobaczymy czy troche błysku w końcu sie pojawi
Przedłużane rzęsy doczepiane są do naszych naturalnych, które wypadają nam codziennie, więc nie dziw się, jeśli kilka znalazło się na poduszce Szczególnie jeśli masz słabe rzęsy, a doczepione masz grube...
Stary 2013-07-10, 08:25   #4407
abrakatabra
Zakorzenienie

Macie sprawdzony korektor na czerwone plamki po trądziku? Wolę nie patrzeć na KWC bo co kupię i jest chwalone to u mnie nie sprawdza się
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 08:49   #4408
Vinnga
Zakorzenienie

Do tej pory używałam Iwostinu, ale on w sumie nie ma dużego krycia, choć byłam bardzo zadowolona. Niestety zauważyłam, że przy dłuższym stosowaniu powoduje on u mnie gule albo inne wypryski w miejscu, na które go aplikowałam
Tak szczerze mówiąc to korektor jest dobry na jakiś wyprysk, a na plamki lepiej sprawdza się podkład, chyba że nie masz ich dużo.
Jak w ogóle się sprawdza u Ciebie ślimaczek, zdziałał coś w końcu czy wysyp się nie skończył? Ja dzięki niemu nie wstydzę się chodzić na basen...
Stary 2013-07-10, 08:53   #4409
natalkaa7522
Zakorzenienie

Hej Jest progres - mogę kolano trochę zgiąć
Stary 2013-07-10, 09:17   #4410
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Do tej pory używałam Iwostinu, ale on w sumie nie ma dużego krycia, choć byłam bardzo zadowolona. Niestety zauważyłam, że przy dłuższym stosowaniu powoduje on u mnie gule albo inne wypryski w miejscu, na które go aplikowałam
Tak szczerze mówiąc to korektor jest dobry na jakiś wyprysk, a na plamki lepiej sprawdza się podkład, chyba że nie masz ich dużo.
Jak w ogóle się sprawdza u Ciebie ślimaczek, zdziałał coś w końcu czy wysyp się nie skończył? Ja dzięki niemu nie wstydzę się chodzić na basen...
Mam parę plamek, których nie przykrywa podkład i strasznie mnie denerwują

U mnie ślimak nic nie zdziałał, może minimalnie przebarwienia są jaśniejsze ale nie wiem na ile zdziałał do peeling, na ile same rozjaśnił się Czyli u Ciebie podziałał na plamki? Gratulacje
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości