|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Jeżeli chodzi o moje ostatnie podejście do diety i wszystkiego z nią związanego jest naganne
![]() Świnko, wiem że ślub to mega motywacja ale jak sobie pomyślę że w tym miesiącu z tym sadłem będę przymiarki robić do sukni i na taki wymiar będzie szyta to zapala mi się jakiś megademotywator w głowie , że jest już za późno... Chyba z tym poczekam do kwietnia, najwyżej kupię coś w pośpiechu. W poście dieta dąbrowskiej ... muszę to zrzucić! Zamówiłam dziś obrączki - zdecydowaliśmy się na klasyk. I te szerokie na moich krótkich krępych palcach wyglądały niezbyt. Zamówiłam 3 mm rozmiar 12 ![]() ![]() ![]()
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2016-02-04 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
hej Dziewuszki!
A ja dziś pączka nie zjadłam ![]() Za to przyznaję, że wczoraj byliśmy wieczorem na basenie- zrobiłam lightowo 30 długości i przez jakąś godzinę nie czułam pleców (w sensie nie czułam bólu pleców). Tak więc basen działa, niestety baaardzo krótko. Dziś tylko ćwiczenia na piłce, rowerem do pracy i z powrotem (czyli 22 km)i tyle. Jutro mam rezonans kręgosłupa bo ból jest nie do wytrzymania tj wytrzymuję, ale ledwo i szczerze- po 8 godzinach pracy mam ochotę rzucić się pod pierwszy lepszy samochód tak boli. Oczywiście nie ma mowy nawet o wracaniu do domu autobusem- nie dam rady stać tak długo, a przecież nie wyglądam na tak chorą, zeby mi ktokolwiek miejsca ustępował. Cytat:
Jakbyś miała 16 albo 18 to byś miała na co narzekać! ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Ogólnie mądre głowy z SFD twierdzą, że mleko wszystkim ludziom szkodzi i nawet jesli nie czujesz się źle po mleku to ono nasila stany zapalne w organizmie. I...szkodzi w odchudzaniu (chodzi o to, że białka ma wbrew pozorom malutko, a dużo cukru), ogólnie piszą na SFD, że od mleka się "zalewa" czyli po naszemu tyje (zalewa tłuszczem) Cytat:
![]() oj tam oj tam...doopa w troki i jaaazda! Jak nie ty to kto?!
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
La'mbria mi tam mleko wgl nie szkodzi
![]() ![]() ![]() ![]()
#4384 |
Zakorzenienie
|
Mmmmm jajka z majonezem i rzeżuchą
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Jeszcze jednego pączka wciągnęłam w pracy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Ale jutro już dukan na 1000000%
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Jak miło że już piątek. O tym mleku też słyszałam, że nawet jak laktozy nie szkodzi to nic nie wnosi prócz mnóstwa wegli. Dajcie pomysł na obiad jakiś. Dla mnie, bo reszcie pulpety zrobię ![]() Idę się malować i typa trzeba budzić. Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Zakorzenienie
|
hej hej
przepraszam za milczenie, ale mam chore dziecko. tzn mialam. juz ozdrowiala, mam nadzieje. w pon poszłam z M.do lekarza bo od kilku dni narekala na silny bol glowy z tyłu. od razu nas chcieli do szpitala, ale ze moj dziewci z tym co to szpital traumatycznie wiec zobowiazalam sie porobic jeszcze tego samego dnia wszystkie badania. i okulista i laryngolog i neurolog /(niestety dla doroslych bo dzieciecgo u nas nie ma). wyniki wszystkie z krwi moczu w godzine. nic złego nie wyszło oprocz silnego zapalenia ukł moczowego. ale czy od tego moze bolec głowa? dostala leczenie, bole jakos nie wróciły. na szczesci. mnie pozostał strach...bo nie mamy oszczednosci, a ta sytuacja usiwadomila mi bardzo, ze w razie W bez kasy ani rusz. Dostalam niby skierowania na cito! niby pediatra dopisk zrobila, ze prosi pilnie i co? nico. wszedzie rece rozkladaja, kolejki, terminy, a jak chce na juz to płac. Dobrze, ze akurat mieliśmy kase le gdyby to bylo pod koniec miesiaca...Wiecie jak to matka...dzieciak juz bryka, ale we mnie ten strach pozostał. Cieszmy sie dziewczyny każdym dniem w zdrowiu. na diecie jestem nadal i akurat ja sfd kocham wielka miłoscia i podziwiam niezmiennie ukucie tych panów i pań z wedzy o zywieniu. niezła matematyka czasem. jestem na CDK czyli cylicznej diecie ketabolicznej. za mna po 2 tyg w ketozie pierwsze ładowanie. troche mnie ono wybiło i rozczarowało. po prostu jestem świeża i pewnie to ładowanie nie wygladalo jak powinno, bo od dwoch dni nadwyzi nie moge zrzucic. ale czlowiek uczy sie wiec mysle, ze juz nastepny raz nie bedzie tak chaotycznie. goraco diete kazdemu polecam. ni chwili nie chodze głodna, posilki smakuja mi. odeszłam od gacy bo on tłcze 4 ray dziennie 7 dni w tyg to samo. nie dałam rady dłuzej niz tydz. choc przynaje ze wtedy spadek mialam najwiekszy. teraz w sumie było przed ładowaniem 5kg w 2 tyg, ale po ładowaniu 1,5 wrociło. tak czy inaczej jestem zmotywowana i nie zamierzam kończyć.
#4387 |
Zakorzenienie
|
Marta mam nadzieję że już będzie dobrze
![]() ![]() Cieszę się że dieta Ci służy. Nie jestem pewna czy dobrze rozumiem - że po etapie mocno białkowym i niskowęglowodanowym masz okres w węglami? Jeśli tak to wzrost jest normalny. Na białkach spada woda , a węgle ją trzymają w organiźmie -stąd wzrost. Stąd też spadek na początku Dukana i Atkinsa ![]() L'ambria ty masz prawo jazdy? Może czas pomyśleć o aucie? Bo serio myślę że w Twoim przypadku rower to kiepskie rozwiązanie. Sporo słyszałam o komunikacji publicznej w stolicy więc do tego nie zachęcam ![]() Oczywiście rozumiem że kochasz i dobrze Ci robi na psychikę ale jednak chyba ważniejsze jest zdrowie i ogólna sprawność na długie lata. No ale to moja opinia - raz napisałam i już nie będę wracać ![]() Co do mleka - np moja mama wyraźnie nie toleruje, mi jest obojętne (do kawy tak, próbowałam roślinnego ale mi nie pasuje) za to mój brat i mąż lubią. Myślę że to zależy od człowieka - jak komuś nie szkodzi i lubi to niech pije na zdrowie.Jednak wartości odżywcze ma https://portal.abczdrowie.pl/mleko No i zgadzam się z Ashyą że jakby słuchać wszystkiego co nam podobno szkodzi to byśmy o wodzie żyli ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Tymczasem - ja zaliczyłam już przedszkole i lekarza także wszystkie formalności już za mną. We wtorek zaczynamy adaptację ![]() A jutro kupujemy wyprawkę -każdy powód do zakupów dobry ![]() Dziś rano za to poszły mi spodnie na tyłku ![]() ![]() Co do pączków - mąż przyniósł wczoraj od znajomojej domowego do spróbowania . Przyznaję ugryzłam i bez żalu wyrzuciłam resztę. Żeby pączek był dobry musi być... dobry ![]() Pamietam jak z dziadkami stało się w kolejce do tej jedynej właściwej cukierni w Tłusty Czwartek ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4388 |
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() Moje przygotowanie do slubu wyglada na razie tak jak na tej parodii gry o tron - summer is coming ;D Ale słuchajcie - zaraz idę na rower stacjonarny! Oglądanie seriali tylko w ten sposob ![]() Btw, polecacie jakiś serial? Moje już sie pokonczyly ;/
#4389 |
Zakorzenienie
|
Zaliczyłam Shred 8/30 i uroczą piątkową kolację (makrela z ogórkiem kiszonym i cebulą -o dziwo w miarę mi ta kombinacja smakuje).
Parodia super ![]() Oglądam Modern Family i całkiem mi się podoba ![]() Dobry pomysł z tym rowerkiem ale ja nie mam już chyba przestrzeni na kolejny fit-sprzęt. Weekend nadchodzi - nie lubię weekendów. Póki co 4 dni na czysto. |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja seriali nie oglądam, tyle co w tv czyli "Na Wspólnej" ![]() Cytat:
![]() My jutro do Poznania jedziemy, będę miała pazurki robione w ramach prezentu od wspaniałych koleżanek z wątku mamusiowego ![]() ![]() ![]() Target przyszedł, od niedzieli zaczynam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Zakorzenienie
|
Tamlin to miłej soboty
![]() ![]() Tak taka makrela jest fajna - chociaż ja kupuje filety wędzone i one są trochę mniej tłuste - myślę że jakbym zwykłą obrała to mogłoby być jeszcze lepsze ![]() Póki co u nas pogoda nie ciekawa - buro za oknem (a miało być słońce i 12 stopni). Wybieramy się na zakupy do centrum - i pewnie zjemy tam jakiś lunch ale postaram się żeby było rozsądnie. Pospałam sobie dziś ![]() Na wadze mam 83,2 ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Myszko ja pamiętam że do swojego ślubu też się odchudzałam - i przed suknią nie zdążyłam ![]() ![]() ![]() Ja ważyłam odrobinę poniżej 68 kg - i pamiętam że czułam się jak pulpet. Jak teraz patrzę na zdjęcia - było super (dobrze dobrana suknia "chowa" kilogramy). Doradziłabym Ci pracę nad ramionami - ja wtedy nie ćwiczyłam i to jedyna część ciała którą było widać i kiepsko wyglądała. Nawet 10 min zestaw codziennie i do lata będziesz miała smukłe ramionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
|
Dobry ja tylko na chwilkę.
Melduję 76.2kg na liczniku i dzień piękności - zaraz jadę na rzęsy i paznokcie ![]() Także wpadnę na dłużej później... miłej soboty ![]() ![]()
![]() |
#4393 | ||||
Zakorzenienie
|
Yo Laski!
Oczywiście zapomniałam się dziś zważyć przed śniadaniem...eh...jutro ![]() Cytat:
Autobusem/tramwajem kiepsko się jeździ bo szarpie i autentycznie boli jak diabli, ale jak posiedzę (nie ważne w aucie, w pracy, w autoobusie) też boli.... tak naprawdę to dla kręgosłupa najlepiej byłoby jakbym zmieniła pracę na "chodzącą", tylko nie wiem jaka to by miała być praca. Do obecnej mam ok.11 km więc nie dam rady na piechotę, autobusem i autem wolałabym nie jeździć. Na razie rower wydaje się najlepszym rozwiązaniem (potwierdził fizykoterapeuta) ale kazał nową kierownicę zamontować (wyższy mostek, zebym się nie pochylała), no i wiadomo- na każdej nawet najmniejszej hopce podnoszę tyłek. A co do wysiadających kolan, to niestety szczera prawda- czuję po swoich ![]() Poza tym mam takie smutne przemyślenia, ze po prostu starzejemy się. Tak zwyczajnie, psujemy od środka i cokolwiek by człowiek nie robił, to i tak będzie się psuł. Można to tylko odrobinę spowolnić. Wiecie- niedawno spotkałam znajomego z czasów licealnych...i mam takie przemyślenie, że starzenie widzę dopiero po takich rzadko widywanych znajomych. JA nie mam poczucia, że wyglądam na te swoje 32 lata, ale niestety na 17-stkę tez nie wyglądam....cały czas mi się wydaje, że zatrzymałam się na etapie ok.25-28 lat, ale prawda jest okrutna. W sumie ze wszystkich moich znajomych tych dalszych i bliższych tylko 2 osoby wyglądają dobrze w wieku 30-38 lat. Reszta jest gruba, zaniedbana, pomarszczona (albo czasem jedno i drugie naraz). Więc zapewne ja też jestem gruba i zaniedbana, po prostu tego na codzień nie odczuwam. Dobijające to wszystko Cytat:
![]() Co do serialu to polecam Gotham jesli nie oglądałaś. A ostatnio jakoś nie odkryłam nic ciekawego...czekam na grę o tron nową- to tak w temacie filmiku ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co do ramion- potwierdzam, zazwyczaj suknie ślubne są odkryte i "pelikany" wyłażą nawet szczupłym laskom. Dobrze jest mieć po prostu nie telepiące się ramiona, nawet nie muszą być szczupłe, ale żeby nie były obwisłe to już sukces. Cytat:
![]()
![]() |
#4394 | |
Rozeznanie
|
Jak mija Wam weekend?
U mnie pogoda jak u Joanny, szaro, buro, mokro i teraz to nawet ciemno. Wczoraj pojeździłam na rowerku, przejechałam 30 minut i nawet się zmachałam trochę. Zaraz powtórze swój wczorajszy wyczyn - może dziś pojadę nawet 40 minutek ![]() Macie racje co do ramion - o to muszę powalczyć przede wszystkim ![]() Co do Naszego nieuniknionego starzenia się.. Ja wciąż czuje się młodo - nie widzę jeszcze jakoś specjalnie też po znajomych jakiś większych zmian... Pewnie takowe będą około 30stki. Za to gruba czułam się od dziecka, zawsze byłam okrąglejsza i mniej zgrabna od rówieśników. Nawet w wieku 13-16 kiedy byłam najszczuplejsza - ok 50 -55 kg też czułam się gruba. Pewnie dlatego, że nie byłam sportową dziewczyną - miałam wystający brzuch, niezbyt jędrne ciało i ogólnie niezbyt się sobie podobałam od zawsze ![]() To już siedzi w głowie - choćbym wyglądała teraz jak chodakowska to i tak coś bym w sobie znalazła do poprawy ![]() Dziś rower z Modern Family - podeszło mi ![]() Lambrio, ten serial który polecasz to jakiś batman ? ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
Unbelievable ![]()
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2016-02-06 o 17:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
Tamlin ale fajnie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4396 |
Rozeznanie
|
I rowerek zaliczony
![]() ![]()
#4397 |
Zakorzenienie
|
No to rzęsy,paznokcie i włosy zrobione... jeszcze tylko soczewki we wtorek i solarium w czwartek
![]() U nas wieje jak cholera... sąsiadom urwało sporą część płotu... rano jak szłam jeszcze stał... Ja jutro na 6 rano! ![]() ![]()
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
Shred 9/30
![]() Plus dziś dwa razy rozciągałam kręgosłup - bo niestety bolał ![]() Jedzeniowo - w granicach rozsądku - bez słodyczy , bez fastów, z jedzeniem w porach posiłków (w miarę zdrowym). Wiadomo trochę luźniej (wypiłam trochę wina wytrawnego ale popołudniu nie na wieczór) ale myslę że na czysto. Na kolację łosoś wędzony i dużo wody... Sporo chodzenia - marzę o tym żeby iść na zakupy i pokupować trochę ciuchów dla siebie ![]() ![]() Zakupiłam za to słodki mały plecaczek dla przedszkolaka ![]() Cieszę się Myszko że Modern Family podpasował ![]() ![]() Co do starzenia - oczywiście ... Choć ja z perspektywy 30-tki wolę używać określenia "dojrzewanie" ![]() ![]() ![]() ![]() Choć oczywiście 15 kg na plus dobrze nie robi ![]() Fakt zęby się psują bardziej . I kręgosłup pobolewa - dziś o piątej tak mnie krzyż bolał że kazałam się mężowi smarować ![]() Swój wiek widzę bardziej w porównaniu z młodszymi 20-tkami - jakoś się wokół zaroiło od dwudziestoparolatek ![]() ![]() Co do spania - to moja córa też się budzi w weekend o 6 ![]() ![]() Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2016-02-06 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Gotham to jest serial bardziej o tym co było przed Batmanem. W serialu przyszły Batman jest dzieciakiem tj.serial zaczyna się od morderstwa jego rodziców, powiedzmy, że on ma wtedy z 7-10 lat. Zazwyczaj w komiksach czy filmach o Batmanie to ten okres był pomijany ot zabili mu rodziców...tututu...mija czas i mamy super mięśniaka z tajemnicą. A w tym serialu masz chronologicznie co się działo w mieście, splecione wątki dzieciaków (przyszły Batman i Cat czyli przyszła Kobieta Kot), do tego komisarz Gordon- ten co w filmach o Batmanie jest chyba na emeryturze tutaj jest w kwiecie wieku i o jego perypetiach też jest spora część serialu. Do tego młody Pingwin (uwielbiam tą postać w Gotham-rozwala system po całości). Ogólnie serial jest mocno przerysowany, taki "komiksowy". Jesli oglądałaś Sin City to można by trochę porównać styl. Wedug mnie warto obejrzeć, ale tak ze 2-3 odcinki na raz najlepiej, bo po pierwszym mozesz się zniechęcić. Musi się rozkręcić ![]() A polecam jeszcze jedną moją świeżynkę- dopiero niedawno odkryty przeze mnie serial na podstawie ciekawej książki. Serial nazywa się "Człowiek z wysokiego zamku". Książka też się tak nazywała, autorstwa Philipa Dicka. Polecam i książkę i serial. Chociaż jeśli przeczytasz książkę najpierw to kilka scen ci się nie spodoba w serialu, ale tak czy inaczej- według mnie wart obejrzenia. Serial przedstawia inną historię świata tj. Niemcy wygrywają II wojnę światową, przy czym serial dzieje się głównie w USA, nie w Europie. ![]() Cytat:
Niestety ja ostatnio czuję się stara nie tylko fizycznie, ale przede wszystkim psychicznie ![]()
![]() |
#4400 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, ja się nawet nie odzywam bo mi wstyd. Nie umiem wejść w tabelkę wiec pisze tu. 92kg. Wiec z moich 4kg zrzuconych, 3 szybko wrocily.
Odezwe sie jak będzie lepiej i sie ogarne...bo wstyd mi z wami tu byc.... ![]() Powodzenia ![]()
#4401 |
Zakorzenienie
|
Insane nie tylko Ty nie możesz wejść w tabelkę
![]() Co się dzieje ? No kilogramy, te pierwsze wracają szybko tak jak szybko spadają, to przecież woda głównie... Szkoda żebyś znikała - z własnego doświadczenia wiem że na ogół wraca się z większym nadbagażem. A tu wiosna idzie więc więcej energii/słońca powinno łatwiej iść ![]() L'ambria ja kupiłam spodnie w grudniu i jedną bluzkę bo dosłownie nie miałam w czym chodzić... A tak, wstyd się przyznać, noszę ciążowe ciuchy ![]() ![]() Ja też jestem bardziej rozmemłana - ale szczęśliwsza ogólnie. Tj może nie jestem zadowolona z siebie ale z sytuacji zewnętrznej dużo bardziej. No i wiosna idzie a to mi zawsze dodaje pozytywnej energii. Ale faktycznie trudno być zadowolonym z siebie i szczęśliwym jak nasz wygląd mocno odbiega od wyobrażeń ![]() U mnie na wadze 83,1 - mam nadzieję że jutro w końcu będzie "2"... Zastanawiam się nad Wielkim Postem bez mięsa (bo słodyczy nie jem od tygodnia prawie- wow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Insane pisz nie wstydź się! Przecież my od tego jesteśmy żeby wysłuchać i czasem dać kopa ![]() Wracaj tu do nas i mów gdzieżeś była jak cie nie było? ;-) ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Pocieszające o tyle że może to taki etap w życiu po 30-tce
![]() Ja dodatkowo czuję się przytłoczona nadmiarem rzeczy (materialnych)... Muszę trochę powyrzucać, zredukować szafę itd. Owszem w czasach studenckich żyło się intensywniej - ale i miało się do tego zdrowie ![]() ![]() Ja od paru dni/tygodni walczę o stały rytm spania/wstawania. Dziś spałam od 23 do 3 , od 6 do 10 (z przerwą o 8). Nic dziwnego że jestem nie wyspana ![]() ![]() No nic obiad za nami (łosoś kochany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do rzeczy materialnych- ja mam serio dwie wielgachne szafy ubrań...i serio nie mam się w co ubrać, bo albo za duże (niewiele takich),albo za małe...albo za bardzo szmaciane, ale i tak je trzymam bo nie mam nic innego ![]() ![]()
![]() |
#4405 |
Zakorzenienie
|
Insane uszy do góry! Każda z nas miała gorszy czas... będzie lepiej zobaczysz...
![]() ![]() ![]() Omg! 11,5h w pracy! Padam na cyce! Yyy no ten tego mówiłam o Dukanie? No nie wychodzi... no nic spróbuję jutro! Lecę laski, miłego kochane ![]()
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
Insane no co Ty? Jaki wstyd? Daj spokój kochana. Każdej z nas w sumie idzie jak po grudzie, także pasujesz jak ulał
![]() ![]() Wczorajsza waga to 61,5 czyli -1,5 kilo. Byliśmy wczoraj w Poznaniu, poznałam moją wizażową koleżankę z wątku mamusiowego. Cudowne są takie spotkania, 1,5 godziny a paszcze nam się nie zamykały ![]() Dziś pół dnia sama z potworami, bo Krop na Holandię poleciał, dzięki tym wyjazdom też mogę tysiaka odlożyć ![]() Od jutra planuje Target zacząć brać ![]() Macie może jakiś fajny pensjonat w Szklarskiej Porębie? Taki z atrakcjami dla dzieci? Szukam na wakacje już. |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam pierwszy level Shreda
![]() Dzień na czysto , całkiem ładnie ![]() ![]() Myszko Dzięki za wyjaśnienie - już wiem jak korzystać ![]() Ja mam 5 par dżinsów 40 ![]() ![]() Dosyć męczący weekend (w sumie nie wiem dlaczego). A w tym tygodniu startujemy z przedszkolem ![]() No i ostatki (akurat mamy nianię) i walentynki - trzeba się będzie hamować albo dużo spalać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4408 |
Rozeznanie
|
Insane wiem co czujesz, mi też czasem wstyd tu zaglądać - szczególnie po ostatnich dwóch tyg gdzie niestety się nie popisałam;/
Ale 3mam się mojego postanowienia odnośnie aktywności tutaj.. (Ostatnia moja nieaktywność przyniosła mi zbyt wiele dodatkowych kg...) Tutaj rozliczam się przed Wami i przed sobą. Jedzeniowo dziś do dupy ale zbieram siły i od jutra zaczynam po raz kolejny z dietą. ![]()
#4409 |
Zakorzenienie
|
Dajcie spokój dziewczyny - czego tu się wstydzić ? Poza paroma chlubnymi wyjątkami wszystkie mamy umiarkowane wyniki...
Ja np na tym wątku utyłam parę kilo (w czerwcu 2015 miałam już 77, po porodzie w styczniu 2015 spadło nawet do 75,8 -a teraz ![]() ![]() Patrząc po mnie -warto zacząć ćwiczyć codziennie - to jednak mobilizuje do trzymania żarcia na wodzy... Za mną 6 dni bez słodyczy, fast foodów i z w miarę rozsądnymi kolacjami - nie pamiętam kiedy ostatnio tyle wytrzymałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Zakorzenienie
|
Tamlin czekam na twoją opinię no i stypendium
![]() Jeszcze 2 oceny i mam nadzieje ze bd średnia 4,9 :p Ja to już muszę zbierać bo we wrześniu chcemy na 10 dni jechać do Chorwacji na domki ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.