|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Ja zamawiałam w Korallo samo srebro, kupowałam 7(sobota), doszło 11(wtorek) więc szybko. Prawie wszystko ok, tylko w jednych sztyftach odleciało mi kółwczko przy odginaniu. Nadaje się to do reklamacji ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Raczkowanie
|
Szkoda zachodu, też tak miałam, ale już nie pamiętam skąd. Sztyfty wykorzystałam inaczej a w drugim sama urwałam to uszko. Już nie kupuję takich.
#4384 |
Zakorzenienie
|
Naskrobałam maila. Też mi się zdaje, że nie przyjmą reklamacji, ale warto spróbować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zadomowienie
|
ja też na korallo czekam jakoś dłuzej niz kiedykolwiek- moze dlatego że doliczyłam się, że to juz 13 - ste u nich moje zamówienie
![]() I raczej tylko srebro i czasem koralowce zamawiam tam - b. dobra jakość, bo z kamieniami bywa różnine - krzywo poprzewiercane dziurki, niesparowane, itd KatiArt - wszystko śliczne i swietnej jakości. I szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Wtajemniczenie
|
u mnie do niedawna z korallo ekspresowo wszystko przychodziło i tam sie ratowałam jak miałam braki, ale z ostatnim zamowieniem cos sie skopało
![]() ![]() aaa... i jak dla mnie to weneckie mają tam niezłej jakości - bardzo równiutkie zawsze dostaje, jednak i tak zamawiam tam ze wzgledu na srebro... Edytowane przez Amambada Czas edycji: 2009-03-22 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja raz zamawiałam z korallo weneckie - kostki i byłam bardzo niezadowolona - kolory jakieś takie szarawe, obtłuczone i do tego strasznie śmierdziały... - musiałam je wszystkie wypłukać w jakimś płynie do naczyń - bo nie dało się wytrzymać.
![]() |
#4388 |
Raczkowanie
|
hihi, to zamawiaj w kadoro, oni mają pachnące paczki
#4389 |
Wtajemniczenie
|
oj to musiałam miec wyjatkowe szczescie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Zakorzenienie
|
A tu się zgodzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Raczkowanie
|
Hehe zamawiałam już u nich raz
![]() Tak wracając jeszcze do tematu szkła weneckiego - ładne i w miarę tanio można dostać w migotki.pl - tylko boli fakt, że mają mało kolorów. No i mam pytanie do dziewczyn które zamawiały szkło weneckie w teksturze? Albo chociaż widziały - bo chyba na giełdach się pojawiają. Czy są dobrej jakości? warto zamówić? Szczególnie interesują mnie czerwone kostki.
Patusiowa biżuteria. Edytowane przez patus21 Czas edycji: 2009-03-22 o 17:40 Powód: Błąd językowy. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A o szkle weneckim z qnsztu wolę sie nie wypowiadać - ostatnio musiałam tam kupić ametystowe serduszka bo sie koleżanka uparła na nie - całe szczęście potrzebne mi były tylko 3 z 4 które kupiłam bo jedno nie nadawało się do niczego poza śmietnikiem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zakorzenienie
|
Buu, doszł paczka od kocie-oko, ale zamiast kupowanych kwiatków były jakieś czapeczki. Napisałam maila, a oni mi odpisali, że się okazuje, że kwiatków już nie mają, więc wysłali to. Hmm, no jakoś nie teges trochę - sprzedawać czego się nie ma
![]() Ale ok, to było tylko kilka złotych, a kontakt ze sprzedającym świetny i podejście profesjonalne. Wiem, że zdarzają się wpadki nawet najlepszym.
#4395 |
Joanna d'Moder
|
szukałam w wątku,ale wyszukiwarka nie wyrzuciła mi tej informacji.W kati-art powyżej 150zł jest darmowa przesyłka.Czy wysyłają wartościową czy zwykłą?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4397 |
Joanna d'Moder
|
oj niedobrze,a co w przypadku tfu tfu sami wiecie czego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
KatiArt wysyła poleconym priorytetem powyżej 150zl
![]()
#4399 |
Joanna d'Moder
|
tak,ale poczta oddaje maksymalnie ok. 120 zł.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4400 |
Wtajemniczenie
|
kto mi powie czy ten drut u jubilex33 nadaje sie do wrapkow? chodzi o 0,3 i 0,4. Jest miekki i elastyczny czy razczej sprezysty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Zakorzenienie
|
Ja owijałam 0,4 i szło raczej łatwo, ale ja tam akurat w tym temacie mam niewielkie doświadczenie i żadnego porównania...
#4402 |
Wtajemniczenie
|
bo wlasnie nei wiem czy jak bede kupowac u niego rollo jak juz w koncu je bedzie miec (wlasnie, nie dziala mi formularz kontaktowy z jego www) to sie nei skusic na ten drut
|
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Joanna d'Moder
|
na głównej stronie jubilexa jest informacja o nie działającym formularzu i jest informacja jak się kontaktować
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 |
Zadomowienie
|
Ktoś może przypadkiem składał w tym tygodniu zamówienie w Kati-Art?
Bo zapłaciłam za zamówienie w nocy z wtorku na środę, jest piątek wieczór, cały czas ma status "nieopłacone", na mail z pytaniem o to zamówienie nie dostałam odpowiedzi. Teraz weekend, czyli kolejne 2 dni bez materiałów, i w ogóle nie wiem kiedy to wyślą... I teraz nie wiem, czy ja mam pecha, czy to jakieś globalne opóźnienie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Rozeznanie
|
zamawialam w kati we wtorek, w czwartek mialam juz list
szybko jak zawsze |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
Ja dopiero teraz zaczęłam tworzyć coś z półfabrykatów od Kati - powiem Wam, że to wszystko jest strasznie twarde! Mam pocharatane palce po , uwaga, łapaczkach... Są sztywne jak nie wiem co, źle się zginają, a jak już zegnę to jest krzywo i się nie da poprawić bo się łamią. Porażka jakaś. Szpilki wzięłam 1,5cm, bo do gronek, od razu 10 gram, a są grube i twarde, też ciężko mi się z nimi pracuje, musiałam dzisiaj kupić drut cieńszy i sama porobić...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Wtajemniczenie
|
Wpadłam w szał zakupowy. Miesiąc temu załapałam się na wyprzedaż w koralowie. Zakupy za 200 zł przy 30% zniżce. Wszystko jest ok i nieźle się obkupiłam. Ale sklepu już nie ma, więc nie ma co pisać. A teraz zamawiam w onyksie, korallo, Śk i bizu.
Onyks: zamówienie czwartek wieczór, dziś, sobota rano przesyłka u mnie ![]() ![]() Bizu - mają tam tani drut. Nie wiem, czy jeszcze, czy tak po prostu mają. Zamówiłam bardzo dużo, niestety nie mieli na stanie 0,6. Zapłaciłam za zamówienie i spytałam, czy nie będą mieli 0,6. Bławiczna odpowiedź, że oczywiście mogą dostarczyć i mam dopłacić. Super kontakt, miły, mam nadzieję, że i towar będzie ok. A korallo to mnie wkurza z koszykiem. Już chyba pięć razy się męczyłam i jak dochodzę do końca moich męczarni, koszyk się wyczyszcza ![]() Śk - koszyk od tygodnia czeka na decyzję ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 |
Podróżniczka
|
Ostatnie zamówienie z Astari za niecałe 60 zł, zamawiałam szkło i jestem bardzo zadowolona. Jak zwykle fajne gratisy dopasowane do zamówienia. Wysyłka szybka.
Wczoraj złożyłam zamowienie w korallo na Swarki, minerały i srebro. Pierwsze moje zamowienie u nich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Zadomowienie
|
przyszły moje skarbynatury
![]() ![]() i paczuszka z onyksu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio zrobiłam zamówienie na Drewlandii na 80 zł. Przepiękne korale, żywe kolory, lakierowane no i szybka przesyłka dobrze zapakowana. jestem zadowolona. Zamawiałam o spółki z koleżanką ( ja koraliki, ona łyżki i deski drewniane, bo to też mają w ofercie), więc przesyłka mnie wyszła taniej, ale jednak te 11,90 czy 12, 90 zniechęca trochę.
Mimo to, następne zamówienie krąży mi po głowie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.