|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
No cos ty!! Kurcze, no a jak mialas o takiej tematyce inaczej napisac?? Bez sensu... ![]() ![]() Cytat:
Sliczna zabka ![]() Moj tez tak sie kiwa, ale tez daje rade uniesc sie i przeraczkowoac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oj, to mialas przezycie ![]() ![]() Cytat:
Hej, fajnie, ze wpadlas ![]() Jesli martwisz sie, to idz do lekarza. Zawsze to spokojniej... ![]() Cytat:
![]() No dobra, zaczynamy zapisy na najstarszego szczerbolka? ![]() Ja mojego André zapisuje na liste... ![]()
![]() |
#4412 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]() Ja chcę kupic Go ale dopiero jak Młody będzie swobodnie siedział, bo na razie wydaje mi się, że by się tylko zachlapał, albo zakrztusił.
![]() |
#4413 |
Zakorzenienie
|
Elalank może za dużo, za szybko zjadła.... nie połknęła czegoś i trzymała i jej wpadło nie tak jak trzeba? Mój mi tak zrobił kilka arzy normalnie jak akrmiłam... i n. chciałam go unieść do odbicia i nawet nie zdąrzyłam a on chlus wszystko na mnie....
Ja dawałam raz małemu z tego niekapka TT ale większego i nie przeskadzał mu dziubek, że nie taki jak smoczek, Podgryzał go coś tam wypił więcej się oblała ale był całkiem zadowlony:P Za jakiś czas znowu spróbuję, bo zaczął sam lubieć trzymać butelkę ze mna, pare arzy sam herbatkę pił, ale takk ogólnie to ja bym się bała samemu mu pozwolić jeść... Wszystkiego najlepszego dla maluszków ![]() My koło południa mamy szczepienie to będę miała potwora w domu:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zakorzenienie
|
Kamyczku z kubkiem troche moze potrwac zanim male sie przyzwyczai...ja na poczatku robilam tak, ze wyciagalam ten wentylek i maly widzial, ze leci a za chwile zakladalam go z powrotem i on jakos tak zalapal, ze leciec musi wiec pociagnal...#
Zreszta teraz jeszcze czasami ladnie pije Załącznik 3152354 a czasami tak to wyglada... Załącznik 3152353 ![]() Dzien doberek ![]() wszystkiego naaaaaajslodszego dla naszych kochanych maluszkow
![]() ![]() przystojnych kawalerowZałącznik 3152361 oraz uroczych ksiezniczek Załącznik 3152362
#4415 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() My też życzymy wszystkiego najlepszego dla wszystkich słodkich maluszków w dniu ich święta !!! Ja ostatnio mało się odzywam, bo mam niestety problemy ze zdrowiem, szwankuje mi kręgosłup po tych rwach, do ortopedy dopiero 8 jedziemy. Jestem cały dzień z Alą sama, więc jak tylko śpi to ja odpoczywam i mało mi czasu zostaje na wizaż. Alicja zaczęła mówić BUŁA, Bubu i baba jej czasem wyjdzie. Poza tym kombinuje jak może byleby stanąć, ślicznie już sama klęczy a i pełzanie idzie coraz szybciej i lepiej, szkoda tylko, że pełza tam gdzie nie może (kable, lampa, szafa, pod szafę ![]() Gratulacje zaległe dla wszystkich solenizantów i gratulacje ząbkowe, bo widać, że ząbki się nam sypią mocno ![]()
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Zadomowienie
|
dla wszystkich dzieci,
tych małych i tych większych ![]() WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Wtajemniczenie
|
wszystkiego najlepszego dla naszych maluszków!
![]() ![]() Poza tym, fotki super!, Pinki ale z ciebie chudzinka! Maja dzielnie ćwiczy Dominiczka jak dama na tym łóżku a Filuś wygląda jakby miał co najmniej rok! Domi ja tylko czasem dokarmiam zaraz po "słoiczku". Zazwyczaj robię to za jakiś czas kiedy mała wydaje znaki głodu. Jakoś mi się wydaje, że połączenie np jabłka z mlekiem to jakaś masakra ![]() dzisiaj jabłuszko z marchewką podejście 3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Zakorzenienie
|
DOLACZAM SIE DO ZYCZEN DLA NASZYCH MALYCH CUDACZKÓW
![]() ![]() ![]() Tarasia dokladnie tak samo mysle...marechew czy jablko a potem mleko?tosz to rewolucje zoładkowe potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Zakorzenienie
|
Kolorowych snów...
Uśmiechu od ucha do ucha... Pięknych bajek na dobranoc... Własnego pieska i kotka... Co dzień nowych przygód... Butów siedmiomilowych... Gwiazdki z nieba... Wspaniałych przyjaciół... I wesołej rodzinki... dla naszych PEREŁEK ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz zaległe - bo choć pamiętałam, jeszcze nie składałam... Filipkowi Agusiowemu Gabrysi Mamrotkowej Oleńce Lucky Dominisi Gisshowej Kingusi Marii Piotrusiowi Zeberkowemu Agusi Aniulkowej Kordiankowi Dudziakowej I kochanej Brombi oczywiście ![]() ![]() ![]() i z dzisiaj Adasiowi Karoliny Poprawiłyście mi (ostatnio podupadły) humor zdjęciami ![]() ![]() ![]() Pietrusia (po prostu the best ![]() Domi też - Czym Ty ją smarujesz ![]() Xpressja ![]() Marta ![]() Pinky ![]() Asioczka ![]() Gissh ![]() Brombi ![]() Karenina ![]() Zanotowałam też wszystkie ząbki, postępy, kolczyki, awanse mężów, zmartwienia z pisaniem pracy(kate - dobrze będzie ![]() ![]() ![]() I jeszcze zdrówka dla Ravenne... Wczoraj Madzia po raz trzeci dostała marchewkę - dałam jej tak z 6 łyżeczek. Zjadła szybciutko - zaczęła przeraźliwie się drzeć ![]() ![]() ![]() Brombi - dziękuję za pamięć ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-06-01 o 09:21 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich milusińskich i tych mniejszych i tych większych, wiele zdrówka, moc uśmiechów i jak najwięcej słonecznych chwil
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
Ditu dziękuję
![]() ![]() Karenina ale fajnie oblizuje kubek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a sytuacja z Oleńką faktycznie stresująca, wspólczuje... ![]() Cytat:
nooo, wreszcie jakieś dobre informacje o ślubie ![]() ![]() a co do niani... może niech posiedzi z Polusią przed ślubem troszkę? tzn codziennie przez kilka godzinek? nie wiem, tak pomyślałam,że wtedy obie by się troszkę poznały i byś miała spokojną główkę, ze niania wie czego Twojej Polince trzeba ![]() Cytat:
![]() a w ogóle to jestem załamana moim dzieckiem,a raczej jej katarkiem.. ma go już prawie miesiąc,a do tego jeszcze ma na buzi i klatce piersiowej małe krosteczki.. raz więcej, raz mniej, raz wcale. I na co ona uczulona jest? ![]() 1) pies jest u teściów, mieszkanie wysprzątane 2) mleko jej zamieniłam z nan active na nan ha 3) smaruję ją po kąpieli takim balsamem to skóry atopowej lub suchej, alergicznej 4) przestałam wprowadzać gluten w kaszce mannie, daje znów tylko mleczno-ryżową albo samą ryżową do mleczka 5)słoiczki daję owocowe tylko te po 4 miesiącu, jogurcików już nie i nie wiem co mogę więcej zrobić... ![]() siadam do nauki, bo Blanka jest z nianią paaaaa ![]() aaa jak się wszyscy chwalą to ja też ![]() 1) prezent na dzień mamy 2) w swoim kojcu 3) laleczka ![]() Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2010-06-01 o 10:11 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Raczkowanie
|
Dla naszych małych brzdąców! ![]() ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego szczęścia i radości moc ciepłego słoneczka co dzień kolorowych snów co noc... |
![]() ![]() |
![]() |
#4424 | ||
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Co do konkursu na najstarszego szczerbolka to my odpadamy, bo w sobotę pokazały się 2 ząbki, jeden już wyszedł a drugi dopiero się przebija ![]() Wczoraj był kuzyn i dostaliśmy zaproszenie na wesele więc kolejna impreza w lipcu się szykuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No tu za bardzo nie pomogę bo mimo, iż Kuba jest "cyckowy" to nie było u niego nigdy problemu ani ze smoczkiem ani z piciem z butelki. Ale chyba lepiej od razu próbować z niekapkiem. Czemu ten silikon mu nie pasuje ![]() Ela wierzę, że się nieźle wystraszyłaś, bo jak mi mały raz zwymiotował to wszystko było mokre, nawet ściana bo to najpierw na nią poleciało. Kate ![]() Zebra za szczepienia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Wszystkim dzieciaczkom w dniu ich święta życzymy wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Cytat:
A co do raczkowania to przed nami też długa droga. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj sie cieplutko i duzo zdrowka ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze juz lepiej u ciebie ![]() Cytat:
No to robie Liste: 1. Blanusia 2. Sandrunia 3. André 4. ??????? ---- miejsca wolne!! ![]() Blanka cuuuudna !! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Glupota i tyle.... ![]() ![]() Pamietam, ze obiecywalam fotki André jak zamiata mi katy...to prosze bardzo...z serii André i jego podboje... ![]() Załącznik 3152756Załącznik 3152757 Załącznik 3152758Załącznik 3152759Załącznik 3152760 A wczoraj zostawilam syna na macie, i wyszlam do kuchni na chwilke...wchodze do salonu i co widze..? Załącznik 3152762Załącznik 3152763 zostalam dostrzezona... Załącznik 3152764 ale maly sie mna specjalne nie zainteresowal...Załącznik 3152765Załącznik 3152766
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-06-01 o 11:37 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4427 |
Zadomowienie
|
Ola, Blanka to prawdziwa gwiazdeczka!!!
Kareninka, wiesz że ja jestem fanka małego Andre ![]() A W TEMACIE NIEKAPKÓW... 1. ... mówisz mama że nie kapie ??? 2. faktycznie nie kapie! 3. ooooo! jednak troszkę kapie ![]() Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-06-01 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zdjęcia superaśne
![]() Marcelinko Filipek rośnie jak na drożdzach ![]() Kamila ja po prostu nie wierzę że ANdre ma tyle miesięcy co mój mały leniuszek ![]() ![]() Olu Blancik prześliczna ![]() Xpresja no ja po prostu nie wiem jak wy to robicie ![]() ![]() Jeśli o kimś zapomniałam to bardzo przepraszam ![]() I wam i mnie już się pewnie niedobrze robi od tego tekstu ale.... zmykam poprawiać pracę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehehe....super fotki!! Sliczna jest i minki robi jak aktorka z reklamy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A do nas wlasnie przyszla paczka, o ktorej nic nie wiedzialam, ze ma przyjsc....wiec zadzwonilam do malza a on, ze to prezent dla mnie (??) i mam absolutnie otwierac...aleeeeeeeeee mnie swierzbi... ![]()
![]() |
#4430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to ja dokładam mojego szczerbola ![]() a zdjęcia super, już zaczyna rozrabiać ![]() xpressja ależ ona zaradna! moj to zawsze dnem do góry i pije ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zadomowienie
|
karenina, otwórz... napisz co dostałaś .... i zapakuj
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- aaaaaa! jak Andre kuper wypina w avatarze - ![]() p.s. dziękujemy za komplementy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Blanusia 2. Sandrunia 3. André 4. Oskar 5. ????? ![]() ![]() Cytat:
No wlasnie nie da sie, bo to w takiej formowej paczce DHL jest i nie da sie otworzyc i z powrotem zapakowac... ![]() ![]()
![]() |
#4433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a to moj mały informatyk;p |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 |
Zadomowienie
|
Kamila ja bym nie wytrzymała
![]() Moje dziecię właśnie leży na macie i konsumuje buta, ma koło siebie milion zabawek a uparł się na tego biednego buta ![]() A i nie wiem czy się chwaliłam ale nauczyłam WIkiego robić buziaczki. Tzn ja mu robię cmok a potem on mi odcmokuje. Normalnie jestem taka szczęśliwa wtedy mimo iż on nawet nie wie że robi buziaczka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 | |||||
Zadomowienie
|
heloł
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciaczków w dniu ich święta ![]() normalnie oglądam sobie zdjęcia Maluszków i wszytskie one sa do schrupania! I ja tez zapisuję Olkę do szczerbolków ![]() Pocieszyłyście mnie trochę, ze Waszym maluchom tez się zdarzały takie wymioty, bo wczoraj latałam co 2 minuty do pokoju Olki, zeby sprawdzic czy znów nie wymiotowała.. na szczęście nie. Cytat:
![]() I jak zwykle ciocia DiTu o nikim nie zapomniała! ![]() Cytat:
Olka tez ma już tydzień, ale ja obstawiam ząbki. No ale u Ciebie to trochę dłużej trwa. Jakie cudeńko ![]() katekatee-skandal z tą pracą.. no ale skoro mus to mus, nie przeskoczysz tego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() no proszę! jaki zdolniacha mały rośnie ![]() coś Ty!!! musi to byc mega słodkie!!! może nagraj go i wrzuć na YT |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | ||
Zakorzenienie
|
Jej, ale super! Mamusia teraz kupi drugiego lapka i ona na wizazu a synio na swoim... ![]() Ja ledwo ledwo.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wtedy go schrupiesz... ![]() Sie robi... ![]() 1. Blanusia 2. Sandrunia 3. André 4. Oskar 5. Ola 6. ??????? ![]() ![]() Aaaaleeeeeeee wy to jestescie kusicielki....tak kraze i kraze kolo tej paczki, ale na zaden trop jeszcze nie wpadlam... ![]()
![]() |
#4437 | |
Rozeznanie
|
Fotki świetne! Dla Andre to nawet mata gigant jest za mała
![]() ![]() ![]() Ola współczuję kataru i wysypki ale sama nie mam pojęcia co może być przyczyną? A długo już jest pies poza domem? Jest chociaż jakaś minimalna poprawa? Albo rzeczywiście to zęby ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Wtajemniczenie
|
proszę, oto nasza pierwsza marcheweczka
![]() mniam, mniam! http://www.youtube.com/watch?v=CJHwiRZDnAw |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"no mama! przecież to nie jest mleczko! ![]() cudna! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tlumaczeniu: "Mama, co ty? Co to ma byc?? Sliniaczek ok, fajny, ale co to to pomaranczowe..? "... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.