..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::.. - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-29, 20:49   #4441
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..

Dzięki za przyjęcie

Śledziki i masło orzechowe? Szaaalona

A jeszcze takie pytanka: mozna soje i soczewice?
J -
B -
-
MonikaZmyślona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 20:53   #4442
cukiereczeQ
Rozeznanie

no ja juz wrocilam z kina filmik fajny ale bez rewelacji chyba 1 cz byla lepsza no ale kazdy ma swoje zdanie
kolacje jadlam w drodze do kina ok 18:10 - serek wiejski z platkami migdalowymi slodzikiem aromatem i odrobina kakao- nie zjadlam tego wszystkiego i moze to jeszcze dzis dokoncze jak bede glodna ja juz lece
dobranoc laseczki jutro bede w polowie 1 fazy ! wow dalam rade

"Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód"

cukiereczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 21:00   #4443
Paseczkowa
Zakorzenienie

interesuje mnie 2 część step up, ale jeszcze troche musze poczekać... ale mam wrażenie, ze 1 lepsza
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 21:01   #4444
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość

A tak poważnie to ja od zawsze jadam takie misksy, po prostu wychodze z zalożenia ze w żołądku i tak sie pomiesza no i przede wszystkim lubie mieszanie smkaków, ogórek kiszony i mleko mi nie straszne kolejne moje zboczenie
na SB trochę mi tego brakowało, dlatego dziś sie skusiłam, na szczęście malutkie ilości tego były.
ja też tak mam, potrafię zjeść takie mixy, że mi wszyscy wróżą że zaraz na kibelek polecę a mi nic
k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 21:05   #4445
sawa_sawa
Rozeznanie

hej
mam pytanko czy posiada ktos polskie ksiazki South Beach??
Stary 2008-02-29, 21:06   #4446
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
ja też tak mam, potrafię zjeść takie mixy, że mi wszyscy wróżą że zaraz na kibelek polecę a mi nic
mam tak samo
az mi czasem glupio bylo na uczelni jesc jablko i kefir ( na raz) a potem isc do lazienki siusiu- kazdy myslal ze w koncu mi zaszkodzilo

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 21:07   #4447
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
ha ha ha Nareszcie bratnia dusza

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-29, 21:08   #4448
201803260919
BAN stały

hej..
uff po calym dniu padam z nog
a wiec...

1) Ahcak - to jeszcze a'propos naszej porannej wymiany postow a wiec: oczywiscie ze wiem co to indeks glikemiczny, ale chyba o ilosc tez tu chodzi.. co innego wypic 0,5 litra piwa, a co innego zjesc małą gumę.. więc nie zgodze sie z Toba, pare łyczków piwa moze sie rownac gumie, ale nie cale piwo - przynajmniej mnie sie tak to widzi siedzac w biochemii od jakiegos czasu, stezenia i ilosc sa bardzo wazne we wszystkich przemianach

2) masakre sobie zrobilam jesli chodzi o moje dzisiejsze menu...
zjadalm rano omlet na slodko.. pycha, to bylo przed 7 rano, pozniej o 11 twarozek domowy piatnicy i do 18 tylko sobie popijałam sok pomidorowy ( 0,5 litra niecale) - mialam troszke stresu dzisiaj, i jakos nie czulam glodu, a poza tym nawet nie mialam czasu czegos zjesc, bo bez przerwy bylo cos do roboty na uczelni
no i poszlam na wieksze zakupy prosto z uczelni, a ze bylo to daleko od domu i daleka jeszcze wizja kolacji, to kupilam sobie paczuszke orzechow nerkowca (80g), i pochłonelam prawie całą chlip
wrocilam do domu po 19, i kolo 20 zrobilam sie glodna, wiec wpakowalam w siebie makrele w sosie pieczarkowo-paprykowo-czosnkowym

i czuje sie teraz jak swinka opasla... kurcze, moglam tak nie jesc na wieczor.. ale pocwiczylam troszke i juz jest minimalnie lepiej
pocwicze moze jeszcze troche to moze cos da

teraz troche bardziej optymistycznie:
5ty dzien za mną
i spodnie luzniejsze
<jupi>
201803260919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 21:11   #4449
PriVativ
Zadomowienie

dziewczyny ja wypije teraz szklanke mleka to nie za pozno?? Bo mnie tak ssie w zoladku
Stary 2008-02-29, 21:27   #4450
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
dziewczyny ja wypije teraz szklanke mleka to nie za pozno?? Bo mnie tak ssie w zoladku
PriVativ szklanka chudego mleka napewno nikomu nie zaszkodzi, także spokojnie sobie wypij

14.08.2010
baby
Stary 2008-02-29, 21:28   #4451
201803260919
BAN stały

priVativ - pewnie ze nie, jak Cie ssie to nie ma rady to juz od Ciebie zalezy, ale to zawsze napoj a nie jedzonko - to lepiej
ja np zauwazylam ze musze zmienic mleko na takie ktore ma mniej wegli, bo moje jest przeslodkie, mimo tego ze ma 1,5% (mniej % nie pije, bo jak woda jest - niecierpie!, a i tak stosuje jako maly dodatek do kawy albo jajek, wiec sie tym nie przejmuje)

bo lepiej chyba (hipotetycznie) zeby mleko mialo jednak chociazby te 2%, ale ponad 2x mniej wegli niz jakies mleko 0,5% - tak mi sie wydaje (nie wiem jak z tymi 0,5% jest w skladzie, ale mowie na moim przykladzie mleka 1,5% ktore ma duzo tych weglowodanow)
bo na chlopski rozum - te% to tluszcz, ktorego i tak jest malo, a jak sobie do tego zjem sniadanie czy obiad, do ktorego stosuje oliwe, serki itp itd to taki maly procencik w mleku raczej roznicy nie zrobi... bo przeciez raz mi sie kapnie wiecej oliwy, a raz mniej.. to co za roznica? :P co o tym myslicie?
Stary 2008-02-29, 21:34   #4452
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agaaata Pokaż wiadomość
priVativ - pewnie ze nie, jak Cie ssie to nie ma rady to juz od Ciebie zalezy, ale to zawsze napoj a nie jedzonko - to lepiej
ja np zauwazylam ze musze zmienic mleko na takie ktore ma mniej wegli, bo moje jest przeslodkie, mimo tego ze ma 1,5% (mniej % nie pije, bo jak woda jest - niecierpie!, a i tak stosuje jako maly dodatek do kawy albo jajek, wiec sie tym nie przejmuje)

bo lepiej chyba (hipotetycznie) zeby mleko mialo jednak chociazby te 2%, ale ponad 2x mniej wegli niz jakies mleko 0,5% - tak mi sie wydaje (nie wiem jak z tymi 0,5% jest w skladzie, ale mowie na moim przykladzie mleka 1,5% ktore ma duzo tych weglowodanow)
bo na chlopski rozum - te% to tluszcz, ktorego i tak jest malo, a jak sobie do tego zjem sniadanie czy obiad, do ktorego stosuje oliwe, serki itp itd to taki maly procencik w mleku raczej roznicy nie zrobi... bo przeciez raz mi sie kapnie wiecej oliwy, a raz mniej.. to co za roznica? :P co o tym myslicie?
wypilam:P od razu lepiej:P wiec dalej cwicze:P a co do mleka to ja mam 0,5% i mi smakuje bardzo ono wiec nie mam potrzeby picia tego z zawartoscia wieksza tluszczu
Stary 2008-02-29, 21:39   #4453
201803260919
BAN stały

alez absolutnie nie chce Cie zachecac do tego wiecej procentowego mleka!
to byly takie moje przemyslenia - bo ja sie zaczelam zastanawiac nad usprawiedliwieniem dla mojego niestosowania sie do tego mleka niskoprocentowego - bo poprostu nie znosze tego smaku, jak woda, i tylko kawe mi psuje..
Stary 2008-02-29, 21:41   #4454
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
alez absolutnie nie chce Cie zachecac do tego wiecej procentowego mleka!
to byly takie moje przemyslenia - bo ja sie zaczelam zastanawiac nad usprawiedliwieniem dla mojego niestosowania sie do tego mleka niskoprocentowego - bo poprostu nie znosze tego smaku, jak woda, i tylko kawe mi psuje..
kochna zle ,nie zrozumialas Ja sie tylko wypowiedzialam ze mi smakuje takie choc wiem ze te wiecej procentowe lepsze napewno ale jakos mi te moje wodniste nie przeszkadza pewnie jak skoncze Sb bynajmniej pierwsz afaz e to tez przejde na takie co ty:P wsumie tez zaduzo go nie pije a bynajmniej nie kartonami dziennie:P tylko jak cos to troche do omleta albo szklanke dziennie do wypicia
Stary 2008-02-29, 21:42   #4455
onaella
Zakorzenienie

a mi np. smakuje kawa z mlekiem 0%, nawet bardzo, ale ostatnio dziewczyny pisały, że ono jest nafaszerwane czyms tam więc sie przezuciłam na 0,5% i też mi smakuje, bardziej niż z np. 2 %

14.08.2010
baby

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-29, 21:53   #4456
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glizdka Pokaż wiadomość
i dwa dni odpoczywam psychicznie od szefa mobbisty
Mamy tego samego szefa

Cytat:
Napisane przez styska Pokaż wiadomość
Twoj obiad na pewno bedzie pyszny Ja dzis robie leczo, a nawet juz je zrobilam bo potem nie bede miec czasu tylko cukini brak bo mi sie o niej zpaomnialo.
Filecik z green pesto i serem mozzarela cudowny, przepysznyyyyyy

Cytat:
wypilam:P od razu lepiej:P wiec dalej cwicze:P a co do mleka to ja mam 0,5% i mi smakuje bardzo ono wiec nie mam potrzeby picia tego z zawartoscia wieksza tluszczu
Mi też smakje mleko 0,5%, raz z TZ zrobilismy sobie platki z mlekiem pełnotłustym i cale 2 miski poszly do zlewu, nie dalo sie tego zjesc, fuuujj.
Tak juz sie przyzwyczailismy do chudego mleczka, a wczoraj kupilismu sobie mleko sojowe light, zupelnie inny smak niz mleko krowie, aczkolwiek smaczne

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
Na II, do 3 jeszcze brakuje ok 4-6 kg czyli wieczność !!!
Ja o 3 fazie nawet nie mysle.....

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 21:57   #4457
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Mamy tego samego szefa

Filecik z green pesto i serem mozzarela cudowny, przepysznyyyyyy

Mi też smakje mleko 0,5%, raz z TZ zrobilismy sobie platki z mlekiem pełnotłustym i cale 2 miski poszly do zlewu, nie dalo sie tego zjesc, fuuujj.
Tak juz sie przyzwyczailismy do chudego mleczka, a wczoraj kupilismu sobie mleko sojowe light, zupelnie inny smak niz mleko krowie, aczkolwiek smaczne

Ja o 3 fazie nawet nie mysle.....
ja juz bym chciala byc na II a co dopiero na III O III nawet nie marze.... bo znajac mnie to bede jesczze z 10 razy na I musiala wrocic
Mleko sojowe mozna na I fazie? jesczze nigdy takiego nie pilam Jutro zaplanowalam biegac wieczorem z moim Tżtem Tyle ze ja wezme TLII a on biedaczek bedzie sie musial meczyc po zimie:P No ale samej mnie nie pusci wiec\ jest skazany Mysle ze tak 20 minut wyatarczy na poczatek. I ze cos da jak zaczne biegac,poki co narazie bez spodenek bo nieprzyszly i odmowilam im wole kupic w sklepie i od razy zobaczyc niz beda dobre,a nie czekac tydzien az dojda jak mialy byc w 2 dni!!! przesada..... Trudno.
Stary 2008-02-29, 22:07   #4458
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
zaczne biegac,poki co narazie bez spodenek bo nieprzyszly i odmowilam im wole kupic w sklepie i od razy zobaczyc niz beda dobre,a nie czekac tydzien az dojda jak mialy byc w 2 dni!!! przesada..... Trudno.
Mleko sojowe mozna, tylko ze niesłozone i nalpiej w wersji light.

Ja nieznosze biegania!!! moge jezdzic na rowerze, rolkach, moge plywac, tylko nie biegac

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 22:11   #4459
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Privativ - Ty na I fazie? O jaaa, jak fajnie, ze mozna pic mleko o tej porze Normalnie to dieta dla mnie. Jutro przechodze na nia, wlasnie wtramzolilam pomarancza "na pozegnanie"
J -
B -
-
MonikaZmyślona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 22:18   #4460
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MonikaZmyślona Pokaż wiadomość
Privativ - Ty na I fazie? O jaaa, jak fajnie, ze mozna pic mleko o tej porze Normalnie to dieta dla mnie. Jutro przechodze na nia, wlasnie wtramzolilam pomarancza "na pozegnanie"
nom ja na I Juz poraz trzeci Ostatnio w ostatni dzien zaczelam "żreć" i tak ciagnelam przez 4 dni wiec musialam zavczac od nowa ALe teraz bede twarda juz drugi dzien zamnai zero grzechow

Carmela Soprano wiesz ja tez biegac nie moge,w dodatku na moje kolano (kontuzja nie raz a ostania dosc niedawno ) ale nie bede dlugi biegac 20 minut i wystarczy . No ale jesli bedzie mnie bolalo to woadomo ze zrezygnuje. CHce zobaczyc. Wiem ze na nogi mi to bardzo pomoe. Moja kolezanka wazyla chyba z 80 kilo bedac nizsza odemnie. I wieceijak slicznie schudla?? Juz dawno chyba ze 2 lata temu i sie 3ma bez jojo. A jadla mniej, nie miala jakiejs tam diety,poprpstu duuuuuzo biegala i bez slodyczy. Cuda istnieja YEraz jest szczuplejsz aodemnie a nozki ma sliczne Mimo ze wsumie wazy tyle co ja bo 55 ,jest troske nizsza to jest duzo szczuplejsz aw nogach.
Stary 2008-02-29, 22:27   #4461
faraula
Raczkowanie

jeny nie wytrzymalam i zjadla ricotte z kakao bez cukru odrbina kawy neski i migdalakami...
Stary 2008-02-29, 22:29   #4462
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez faraula Pokaż wiadomość
jeny nie wytrzymalam i zjadla ricotte z kakao bez cukru odrbina kawy neski i migdalakami...
nie przejmuj sie Jeden grzeszek to nic zlego:P A co tam:P
Stary 2008-02-29, 23:03   #4463
asiol
Rozeznanie

a ja zgzeszyłam i wciągnęłam 3 delicje mm pycho
a jutro imieniny Taty i rodzinna imprezka, więc będą grzechy - już mam dosyć tej I fazy dlatego zgrzeszyłam, bo jak nie grzeszę i ćwiczę to i tak nic nie leci i jeszcze się nabawiłam dziwnego bólu brzucha
grrrrrrrr
asiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-29, 23:19   #4464
onaella
Zakorzenienie

asiol nic sie nie martw napewno zaraz polecą kilogramy i centymetry

ja juz po cwiczonkach, kapieli z pilingiem kawowym a teraz wysmarowalam sie najpierw balsamem antycostam a teraz oliwką i czuję sie świetnie

14.08.2010
baby
Stary 2008-03-01, 05:29   #4465
201803260919
BAN stały

szok minął piaty dzien - dzisiaj rano sie zmierzylam - w talii ubylo 4cm a w udzie 3cm tak z ciekawosci sie zmierzylam i od razu mam super humor na caly dzien i dalsza motywacje

na sniadanko planuje sałatke: 2 male jajka, pekinska i lodowa, papryka czerwona i zielona, jakis serek moze dorzuce, oliwki, pomidorek, cebulka i moc oregano - i to wszystko zaleje albo wodą z oliwek ( posmakowalo mi to niedawno) albo sosem sałatkowym paprykowo-ziołowym knorr.. zobacze

znalazlam wczoraj ser wiedenski w tesco, min 5%tłuszczu - najlepszy jaki w zyciu jadlam taki aksamitny, i zupelnie nie smakuje jak bialy - bo do białych musze sie zmuszac, nigdy nie lubilam
mialyscie go kiedys? mam nadzieje ze taki mozna..? Ahcak, wyrocznio? :P

buziaki dla Was piszcie duuuuuuuuzo, zebym miala co czytac jak wroce z zajec
Stary 2008-03-01, 06:38   #4466
cukiereczeQ
Rozeznanie

dziewczyny dzis sie zwazylam po 6 dniach diety (mialam to zrobic po tygodniu ale jutro nie bede miala takiej mozliwosci- wyjezdzam na weekend ze znajomymi do innego miasta .

Ale jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona ! Zmienilam pasek wagi z 54 kg do uwaga 51,5 kg ! tak tyle waga pokazala (dokladnie 51,6 kg ) i nie moge uwierzyc
Taka wage mialam kilka ladnych miesiecy temu nawet nie pamietam kiedy dokladnie ! U mnie szlo opornie z kazdym pol kilo a tu takie efekty po 6 dniach !
NAPRAWDE BOSKO : jupi:

To zacheca mnie do dalszego dzialania dzis polowa 1 fazy. Mam nadzieje ze wam tez to doda skrzydel

i jeszcze chcialabym wam podziekowac bo to tez wasza zasluga ! to forum naprawde mi pomoglo : cmok:

"Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód"

cukiereczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 07:30   #4467
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cześć Dziewczynki, wstałam sobie dopiero

Muszę potem popatrzeć co tam wczoraj wieczorem pisałyście i wymyślałyście, bo tak rzuciłam okiem, i coś tam jak zwykle miałam do powiedzenia

CukiereczeQu
Świetnie No mówiłam CI, że do 3 razy sztuka, tylko teraz uważaj ze znajomymi, żeby ten humor sie nie zepsuł Miłego wypadu!

Cytat:
Napisane przez agaaata
znalazlam wczoraj ser wiedenski w tesco, min 5%tłuszczu - najlepszy jaki w zyciu jadlam taki aksamitny, i zupelnie nie smakuje jak bialy - bo do białych musze sie zmuszac, nigdy nie lubilam
Nie jadłam takiego, musisz patrzeć na cały skład, nie tylko na tłuszcze, ale całe BTW i składniki Bo może być tam przemycony cukier, syrop fruktozowo-glukozowy, tłuszcze uwodornione=tłuszcze trans, mąka, skrobia, itd. Oby nie, to polecę kupić

Cytat:
Napisane przez faraula
To nie jest grzech Taki deser jest dozwolony na SB, a jeżeli chodzi o godzinę, to chyba Ricotta to serek czyli białko, a kolacje białkową można jeść nawet 1 godzinę przed snem. Na SB nie chodzimy głodni, jak ssie, to najlepiej jakimś serem, mięsem chudym, ogólnie białkiem się ratować

Łoooo idę sobie jakieś śniadanie zrobić, potem kąpiel, bo sie nie dobudzę

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 07:39   #4468
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
szok minął piaty dzien - dzisiaj rano sie zmierzylam - w talii ubylo 4cm a w udzie 3cm tak z ciekawosci sie zmierzylam i od razu mam super humor na caly dzien i dalsza motywacje

na sniadanko planuje sałatke: 2 male jajka, pekinska i lodowa, papryka czerwona i zielona, jakis serek moze dorzuce, oliwki, pomidorek, cebulka i moc oregano - i to wszystko zaleje albo wodą z oliwek ( posmakowalo mi to niedawno) albo sosem sałatkowym paprykowo-ziołowym knorr.. zobacze

buziaki dla Was piszcie duuuuuuuuzo, zebym miala co czytac jak wroce z zajec
w 5 dni 3 cm w udzie??? jejuuuuuuuuuuu ja bym wszytsko dala by talia zostala na swoim miejscu a uda spadaly szybciej!!! Oddaj mi swoje:P

Dziewczyny Okresu dalej nie mam I chyba nawet piersi przestaly mnie bolec,tak jak by mial mnie ominac Co jest?? W ciazy nie jestem na 100% ,przeciez tez sie nie glodzilam zeby to az spowodowalo zanikniecie okresu. Dostalam ostatnio 31 stycznia. Woec wsumie juz powinnam miec bo zawsze mam wczesniej A tu juz 1 marzec a jego nie ma

Jem sobie juz śniadanko pyyyyyyycha:P

Serek wiejski,ywarog chudy (mniejsza polowa kostki)i lyzka jogurtu naturalnego platki migdalowe(wiorki mi sie skonczyly:[ ) slodzik i aromat pomaranczowy ,wymieszalam i wcinam:P ale taki syty ze chyba do obiadu nic niezjem
Pogoda taka beznadziejna ze szok,leje,wieje i w ogole jest ponuro WIec niewiem czy cos z mojego biegania dzis wyjdzie,bo w desczz nie mam amiaru
Stary 2008-03-01, 08:21   #4469
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

PriVativ jeśli Cie juz piersi nie bola (a bolaly wczesniej), to lada moment okres przyjdzie. To, że piersi nie bola to znak ze spadl poziom progesteronu, a co za tym idzie- pojawi sie okres. Mi sie ostatnio spoznial okres 3 tygodnie i w koncu dostalam, wieć wszystko mozliwe. Dla wlasnego spokoju mozesz zastosowac kuracje, ktora osobiscie mi pomaga- 2polopirynki na noc, 2 razy dziennie wypic napar z kwiatu czarnej malwy (kupisz w aptece) i goraca kapiel. Okres moze Ci sie spozniac z powodu TLII- ja mysle,ze u mnie wlasnie po nim mi sie spoznial az tyle.

a tak w ogole, to czuje, ze dzisiaj bede miala kryzys. kreci mi sie w glowie (mam nadzieje,ze od pogody) i musialam wypic kawe bo mialam cisnienie zejsciowe (90/60!). musze jakos wytrwac te 2 tygodnie.

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 08:23   #4470
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mcdulka Pokaż wiadomość
PriVativ jeśli Cie juz piersi nie bola (a bolaly wczesniej), to lada moment okres przyjdzie. To, że piersi nie bola to znak ze spadl poziom progesteronu, a co za tym idzie- pojawi sie okres. Mi sie ostatnio spoznial okres 3 tygodnie i w koncu dostalam, wieć wszystko mozliwe. Dla wlasnego spokoju mozesz zastosowac kuracje, ktora osobiscie mi pomaga- 2polopirynki na noc, 2 razy dziennie wypic napar z kwiatu czarnej malwy (kupisz w aptece) i goraca kapiel. Okres moze Ci sie spozniac z powodu TLII- ja mysle,ze u mnie wlasnie po nim mi sie spoznial az tyle.

a tak w ogole, to czuje, ze dzisiaj bede miala kryzys. kreci mi sie w glowie (mam nadzieje,ze od pogody) i musialam wypic kawe bo mialam cisnienie zejsciowe (90/60!). musze jakos wytrwac te 2 tygodnie.
wiesz co nie pomyslalam z eto mzoy byc po TLII dzis nie wezme. zobacze moze przyjdzie. Dzikeuje kochan aze mnie uswiadomilas, byc mzoe naprawde to przez TLII

taka pogoda,a ja zmykam na zakupki poprawic sobie humora Buzka

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości