|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
mam to samo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Zakorzenienie
|
Kupowała któraś z Was papier lniany ozdobny do zaproszeń? Który jest lepszy 200, czy 250 gram? Bo mam mętlik....
#4443 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Hm, nad tymi świeczkami muszę się jeszcze zastanowić, czy w ogóle jakieś stawiać. Aczkolwiek chyba jak już bym stawiała, to na kolorowej organzie może jednak białe... Żeby już za pstro nie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uhuhuu, pilnujemy się ![]() ![]() Jak to? to inny ma na aukcji, a inny naprawdę? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Weszłyśmy chyba do każdego na Kijowskiej i potem poszłyśmy do Diany na Targowej, na resztę niestety już nie miałyśmy czasu. Aczkolwiek tak dobrze nam szło, że mam wrażenie, że mogłybyśmy łazić i łazić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() melody, sztuczka kupuje z tego, co mi wiadomo lniany papier ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-08-02 o 11:45 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
kurcze Chatko te zaproszenia z tej strony są genialne ale jednak troszkę za drogie jak dla mnie
![]() ![]()
#4445 |
Wtajemniczenie
|
Wiem, są cudne niektóre
![]() ![]()
#4446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi moja mamusia, która bawi się obecnie w sanatorium ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
Chatka 0 tak ma inny welon na allegro inny oddaje
![]() My będziemy w dniu ślubu ze soba 2 lata i 7 miesiecy.. ![]() ![]() Mieszkamy ze sobą od pierwszego miesiaca... |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba muszę jakąś cenzure dla tej sukienki na moim kompie założyć ![]()
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-08-02 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zakorzenienie
|
Za drogo by nam to wyszło bo moja drukarka nie wydrukuje na twardym papierze a TŻta kolorowa bardzo dużo tuszu kolorowego potrzebuje a też zbyt tani nie jest. Jak byśmy mieli laserówke to może i byśmy zrobili. A wydać 100zł na tusz jeszcze papier plus wstążki. A tak wychodzi mam trochę taniej około 80zł
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-02 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | ||
Podróżniczka
|
Witajcie. Dzisiaj chociaż trochę zaczyna wyglądać zza chmur słońce. Jutro mogłoby być już lepiej.
![]() ![]() Ładna księżniczka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe, a moi Rodzice wzięli ślub po 26 miesiącach ![]() Cytat:
My w dniu ślubu będziemy razem 3 lata i 2 dni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Idę na zakupy, planuję zrobić pieczoną pierś z indyka, dawno nie jadłam i już mam ochotę ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() Tak, ta PMka wyglądała fantastycznie, ja po prostu nie wiem, nie wiem, nie wiem... Walnięta jestem, nie słuchajcie mnie ![]() ![]() ![]() Ja po prostu mam odwieczny problem z wyborem mojego ulubionego koloru... Wiem, dla niektórych z Was pewnie jestem zdrowo pieprznięta, jeśli dla mnie to problem, ale ja ogólnie bardzo dużą wagę w życiu przywiązuję do kolorów (tak jak niektórzy np. nie wiem, do rodzajów win, albo serów pleśniowych ![]() ![]() ![]() Dlatego wzięłam 2 kolory przewodnie, a teraz znów muszę jakby nie patrzeć, wybierać - dla mnie jak jak wyszukana tortura ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-08-02 o 12:57 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
Śliczna i taka w moim guście!!
![]() Wszystkim, które wyjeżdżają w góry życzę miłego pobytu. My mamy jechać w czwartek ale nie wiem co z tego wyjdzie bo ta pogoda mnie dobija!! Nie wiem dokładnie jak jest w górach ale chyba nie ciekawie i trochę mnie to przeraża. My jedziemy do Czarnej Góry (koło Bukowiny Tatrzańskiej ) bo tam jeździłam od dziecka z rodzicami (ciocia tam mieszka) jest w miarę tanio i wszędzie blisko. ![]()
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() Nadrobiłam Was, bo mam w końcu wolne dziś ![]() Był temat o kolorach dekoracji, to my będziemy mieć biel + ecru, dla niektórych może być za nudno, ale nam się podoba ![]() Co do dekoracji stołów, to chcemy mieć takie coś jak w załączniku, tylko też nie wiem jak rozwiązać sprawę flakonów, bo potrzebuje 2 na stół, a stołów będzie ok 13. Także kupę kasy by to wyniosło. A patrzyłam na stronę naszej dekoratorki, to ma takie flakony jak chcemy, ale nie wiem czy nie za niskie. Zazdraszczam Wam wakacji.. strasznie. My do Polski polecimy pewnie w październiku. Wcześniej ja nie dostanę urlopu. :/ No i napisała do mnie dziewczyna, że chce sprzedać suknię, jest śliczna, tylko... Jest na wzrost ok 172 z obcasem. Ja mam 170 i obcas jakieś 3,4 cm. dziewczyna jest z podlasia, ja z podkarpacia więc przymiarka nie wchodzi w grę, a płacić za nią 1000 zł i martwić się, że będzie za krótka jakoś mi się nie uśmiecha.. Któraś z dziewczyn przeszła do następnego etapu dostania dotacji (Jagodzia?) Nie pamiętam która, ale bardzo gratuluje!! Suknie ślubne nabyte przez dziewczyny są piękne!! Też już bym chciała mieć swoją. ![]() Pogodę mamy cudną, cieplutko, piękne słoneczko, więc poczekam aż TŻ wróci z pracy i pójdziemy na spacer ![]() A zaraz muszę się wziąć za posprzątanie mieszkania. |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Zakorzenienie
|
Pogrzebałam trochę w poszukiwaniu inspiracji i znalazłam taki oto artykuł (akurat ze zdjęciem mojej sukni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do sukni- zgadzam się- za duże ryzyko. na pewno jeszcze trafi się jakaś ciekawa okazja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolor wybralismy czerwony a w dniu ślubu będziemy ze sobą 3 lata i 5 miesięcy ![]() Jagodziu gratuluje i 3 mam kciuki za dalsze etapy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy zresztą co z tego wyjdzie ![]()
![]() |
#4462 | ||
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
U mnie nareszcie ładna pogoda. Słońce świeci, jest cieplutko i nie pada ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Paulinka, super zdjęcia, widzę, że urlop się udał ![]() Co do dekoracji i kolorów przewodnich, to ja się jeszcze nie za bardzo nad tym zastanawiam, ale widzę, że większość z Was już ostro to wszystko rozkminia ![]() ![]() Nas raczej ominie ten etap przygotowań. Nasza sala jest w kolorach szampan i bordo, z przewagą bordo, więc będę chciała ją rozjaśnić ecru i kolorem herbacianych róż/pastelowego pomarańczu. Dekoracja jest wliczona w cenę - lokal zapewnia żywe kwiaty, świeczniki, materiał na stoły itd. Zmienię zapewne dekorację za Parą Młodą i jak będą mieli na stanie to będę wolała niższe wazony zamiast takich wysokich, które mają w standardzie. Co do reszty, to myślę, że się dogadam, aby kwiaty wzięli właśnie w tych rozjaśniających kolorach, które mi pasują. Ogólnie nie będę musiała zbyt wiele własnej pracy włożyć w dekoracje sali ani zatrudniać dekoratorki, co mnie bardzo cieszy, bo jedna rzecz z głowy ![]() Ale ciekawa jestem czy u Was po prostu nie ma dekoracji w cenie i trzeba ją samemu w lokalu zapewnić, czy dekoracja jest, ale Wy planujecie i tak zrobić swoją rewolucję? ![]()
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-08-02 o 13:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewoje!!!!!!!
Cytat:
![]() Powodzenia w pracy ![]() Cytat:
te stroje były na jakims konkursie piękności. Tez mam z tej firmy "no name" ale zadowolona jestem bardzo. Kooocur Kochana z racji tego, że prowadzisz biuro podroży (o ile dobrze pamietam) mam sprawę. macie cos fajnego na przyszły rok na maj do Portugalii??? 2 tygodnie (w tym tydzień zwiedzania). Albo cos w ten deseń. Oczywiście interesuje mnie all in. i wylot najlepiej z Katowic, Wroclawia lub Ostravy ![]() Pisze calkiem poważnie. Kurka ja dalej ograniczony dostep do wizażu mam. Padnieta jestem, bo z dzieciakami 3 godziny na basenie bylam. Ale przynajmniej sama z tego skorzystalam ![]()
![]() |
#4464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i jeszcze welon - marzy mi się taki podwójny, krótki + długi do kościoła, a potem długi odpiąć tak, żeby na salę został tylko krótki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od początku nie chciałam mieć welonu, a Panie w salonach mówią mi, że do księżniczek bardzo pasuje welon i w sumie nie wiem co zrobię. Fryzjerka z kolei polecała mi welon jednowarstwowy do kościoła i na wejście, a później po zdjąć...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 |
Zakorzenienie
|
My z TŻ w dniu ślubu będziemy razem 6 lat i 25dni
![]() Wyszło słońce aż żyć się chce a mój TŻ śpi.
#4470 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Inspiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Dziewczyny,
mam do Was pytanie: jaką koszulę i krawat widziałybyście do tego garnituru, żeby wszystko razem pasowało do sukienki? Garnitur jest błyszczący w prążki, może na zdjęciu zbyt dobrze tego nie widać... Myślicie, że czarna, gładka matowa koszula i krawat w kolorze sukienki, byłyby OK czy za ciemno? A może koszula w kolorze sukienki i czarny krawat? Chodzi o to, żeby koszula nie była biała. Edit: Tak jak teraz patrzę, to może i ta koszula i krawat co są na zdjęciu by pasowały? Bo sukienka jest w takich cieplejszych barwach... Sama już nie wiem, a chciałabym jakoś gustownie ubrać TŻta.
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-08-02 o 15:37 Powód: usuwam fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.