![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LXI
Cytat:
![]() Miałam napisac tylko, że faktycznie po co tak gruby biały pasek tła dla menu? Co ja robię? Wchodząc na strony fotografów szukam tylko jednej rzeczy: GALERIA. ![]() ![]() ![]() Ja nie scrolluję. ![]() Potem interesuje mnie cena. I tyle. ![]() Odbiorcy są różni. Jedni szukają takiej personalizacji, w stylu "Kochani ...(tu pseudo-blog) bo sobie pomyślą, o fajna babka, lubię tak. ![]() ![]() Ja wiem, że sesje masz różnorodne, ale nie da się ukryć, że już na pierwszej stronie rzuca się w oczy powtarzalność - to samo tło, te same motywy, kocyki, kolory, ubranka. Nie jestem pewna jak to działa na resztę potencjalnych klientów. Of kors, tych co się zdecydowali, to nie zniechęca, ale własnie chodzi o kolejnych, a motywy się powtarzają. Choć nie dziwię się wyborowi kolorów - bo poza tłem dla rodziców ![]() Abstrachując, to Twoja osobista modelka - hipnotajzin! Autentycznie, ma spojrzenie tak hipnotyzujące, że mała Christina Ricci to przy niej pikuś! ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-28 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
a ja tak zboczę z tematu:
czy tylko mi takie fotki dzieci zawiniętych po głowę w jakiś kocyk kojarzą się z larwami w kokonach? ![]() Przy tych dziwnych, noworodkowych rysach, to takie trochę creepy ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-02-28 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |||
Panaroja
|
snad chwilowo niczego
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
-czcionka i ramki zbyt surowe i kanciaste - lepsze byłby jakieś owale łagodne i pismo bardziej kaligraficzne niż drukowane , żeby było tak prywatniej i osobiściej , jak ręcznie pisane zaproszenie dla rodziców . -ja od razu zjeżdżam w dół zobaczyć co dalej ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Echhh ledwo żyję...
Mamy na sali lekarza? ![]() Co polecacie na bezsenność w sensie jakie prochy,albo sam nie wiem co ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Wpisz tu zomzing
|
slideshow za szybki - widzu nie zdąży się przyjrzeć focie, a tu już następna
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
red-bo to jest blog,czyli blog na głównej to nie jest dobry pomysł? wogole to wzielo sie to stąd ze duzo tresci na temat na głównej wplywa na pozycjonowanie, ale nie wiem czy to prawda co do reszty to masz racje-tylko ze nie wiem jak to poprawic :/ a górny bialy pasek est automatyczny i na kazdym monitorze ma inna szerokosc-i to mnie tez wkurza bo na duzym monitorze jet ok,ale wiekszosc ludzi nie ma duzych monitorów tylko lapki a kolor-zamiast niebieskiego-jaki lepszy-bo to chyba dam rade zienic ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
no wlasnie z tymi czcionkami to jest problem...nie wiem..nie potrafie wybrac :/ ta była z automatu ze tak powie i taka zostala :/ ale faktycznie moze sie zmusze i poszukam czegos lepszego ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
ale powiem ci ze mnie zagielas z wrazeniem powtazalnosci-bo od pierwszej sesji do ostatniej nie wykonalam nigdy takiej samej stylizacji, oprocz jednej na wyrazne zyczenie klientki, a ubranka tez w wiekszoci był uzyte tylko raz A co masz na mysli ze forma blogowa wydaje sie nieprofesjonalna? rozwin co masz na mysli. bo ten blog to jest po prostu uzupelnienie strony, bo wiekszosc fotografow ma tylko slider i menu-bez bloga. Ja mecze tego bloga bo tak jest podobno dobrze-ale skoro on wydaje sie nieprofesjolany to musze go poprawic aby był profesjonalny
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Powitać
![]() Polly, najważniejsze według mnie podkreśliłam ![]() Cytat:
- pasek górny za duży - czy on koniecznie ma być widoczny przy zjeżdżaniu w dół, jakoś mi to przeszkadza, wolałabym więcej miejsca na same zdjęcia; może menu po prawej? choć nie przeczę, że na górze jest wygodnie - to niebieskie po lewej na głównej w ogóle bym wywaliła, hashtagi (czy jak to zwał) dałabym pod spodem każdego wpisu, niekoniecznie niebieskie - komentarze po prawej - albo za mała czcionka albo bez pogrubienia, bo litery się zlewają - jak wejdę na galerię to przy zjeżdżaniu w dół mam taki przeskok, lepiej byłoby płynnie. O, w ofercie to samo się robi, tylko w pierwszych okienkach, potem jedzie płynnie. - najważniejsze: jako strona główna bardziej widziałoby mi się to co w zakładce galeria - fajnie się na to patrzy, nie ma zbędnych rozpraszaczy, od razu widać to co najważniejsze. Jako wizytówka idealne ![]() - pod każdym z działów galerii, na samym dole mam napis "No Project Found" ![]() - tapetka bardzo ładna, tylko tak drobna?, blada?, że mnie ciągnie do przyglądania się z bliska - przychylam się do innej czcionki, ta zbyt nijaka; jednak jak dużo napisów to czcionkę widziałabym prostą i czytelną, ale nie tak surową jak ta - w części blogowej zbyt duże odstępy między wersami i brak wyjustowania przez co wygląda na zbyt poszatkowane; ta część jakoś do mnie nie przemawia, głównie ze względu na wygląd, za dużo kolorów, różności, emotki mi się nie widzą - nagłówek bym wyśrodkowała, litery nie drukowane, zmiana czcionki na jakąś bardziej fikuśną i taki podział "Katarzyna Szołdrowska/ Fotografia noworodkowa, sesja (może "sesje"?) ciążowa, dziecięca i rodzinna./Kraków" (Kraków niekoniecznie w osobnej linii, bo może za szeroki "w dół" być ten nagłówek) Najmocniejszy punkt to zdjęcia, bardzo ładna kolorystyka, od razu widać co możesz zaproponować i zamawiający widzi czy jest to też jego styl ![]() No i ważne, że jest cennik (właśnie, zamiast "oferta" dałabym "cennik", bo ja tego szukałam, oferta kojarzy mi się z tym, co możesz zaproponować, a hasło "cennik" jest jednoznaczne).
![]() |
#428 |
Nindżopesz
|
Polly, popieram wszystko, co napisała reszta. Zwłaszcza zmianę oferty na cennik, zrobienie głównej jak aktualna zakładka galeria i odstępy między wierszami. Sama forma blogowa jest ok, tylko jako potencjalny nabywca nie chciałabym scrollować i scrollować przez te wszystkie wpisy (no wiem, można sobie wejść do galerii bezpośrednio, ale jak widać sporo osób z automatu scrolluje). Niech ten blog będzie nie jako główna, a jako dopełnienie zdjęć z sesji.
Tapeta jest ok, kolor też, ino w połączeniu z błękitną czcionką i prostokątami kojarzy mi się bardzo służbowo. Tapetę bym zostawiła, a wywaliła trochę tych hasztagów, może podział na miesiące - bo obecnie w to samo można wejść z poziomu hasztagu, galerii, miesiąca i jeszcze scrollując - robi się trochę bałagan. Uprościć. Acz nie wiem jak to się ma do pozycjonowania, czy nie wyjdzie na gorsze ![]() Tak czy siak na mnie jako potencjalnego nabywcę forma strony nie działa. Na foty paczę. Twoje bymbrała bo mi się po prostu zdjęcia podobają i nie interesuje mnie czy strona glamour, czy nie glamour. Ale nie biorę bo nie kusi mnie sesja dziecięca ![]() A jeśli chodzi o konkrety to np. taka strona wpadła mi w oko, szukane na szybkiego: http://www.kozinski-foto.pl/?gclid=C...FQfGsgoda4gF2g jest pokazówka (mogłaby sama się zmieniać, u mnie cuś nie zmienia), są galeriowe odnośniki i na dole trochę informacji. Dużo zdjęć, mało tekstu i git. |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
rozumiem ze podobalaby ci sie taka strona ![]() http://monikaserek.com/ ej to moze nie tutaj ![]() a czym on sie tak dokladnie zajmuje?? wogole to dzieki wam bardzo,niektore rzeczy wiedzialam,ale niektore nie-co gorsze wiekszosc z tych rzeczy nie dam rady zmienic...bo to jest po prostu cecha szablonu :/ w dodatku popsulo mi sie menu do personalizacji strony ![]()
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
napiszę Ci PW albo na FB
![]() TŻ projektuje i wdraża strony internetowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To przez proporcje - jak się jeszcze ciałko zawinie, to głowa wygląda jak coś oddzielnego ![]() Cytat:
ja nic nie polecam, prochow unikam jak ognia Jutro marzec!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#434 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]() a tak apropos-to nikt nie zareagowal na info ze mam studio ![]()
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 i 3. Nie zmieniaj jesli to zgodne z twoja wizja stylem a ponadto dobrze ci wplywa na pozycjonowanie. Dla mnie to po prostu cos w stylu fejsbookowe pitu pitu czyli zbedne i nie na miejscu. Ale moze idzie nowe i ten styl skoro chwyta to jest lubiany. jak fejsik wlasnie. No i chyba nie ma jednego modelu profesjonalizmu. Moze docieranie do klienta przez takiego blogaska to jest wlasnie przejaw profesjonalizmu. Ja po prostu mam inne oczekiwania. Mozna chyba bezpiecznie zalozyc ze wiekszosc twojej potencjalnej klienteli preferuje slitasno gadke zatem trafione. Z pewnoscia wyroznia. P Aczkolwiek mnie sie to kojarzy z poczatkujaca osoba, naganiaczem "zadzwon jak male jeszcze w brzuszku" etc. To jest w moich oczach sprzeczne z tym co pokazuja zdjecia. Tak jakby widac ze sie silisz na cos, zupelnie niepotrzebnie. Albo tylko ja to widze albo sie zwyczajnie myle. Tzn takie to na mnie robi wrazenie. I dzieki za pw ![]() ![]() I ja zauwazylam studio ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-03-01 o 00:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
znad theraflu i pankejków pełnoziarnistych
![]() i masakry cenowej w hotelach w nottingham ![]() jakiś zlot fanów robin hooda się szykuje, że nawet za stówę nie ma gdzie spać ![]() Cytat:
![]() też nie kupuję tego marketingu, ale pewnie większość młodych matek tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
grozi wypollizowaniem
|
Dziewczyny,
przeniosłam do klubu dyskusje o stronie, gdybyscie mogły zajrzec
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2017-03-01 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
![]() No nareszcie!!! Już z 10 lat temu powinnam być kompleksowo prześwietlona, a wszyscy lekarze tylko: tu recepta, wybrać antybioty i już, następny! ![]() ![]()
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cze wszystkim powróconym, chorym i jedzącym
![]() Cytat:
![]() U mnie odyseja zatokowa trwa od początku świata niemal, przerobiłam nawet operację wycięcia torbieli. A po tej operacji mam ubytek w błonie śluzowej tej zatoki i tak se żyję i wcale nie jest lepiej. Każdy katarek kończy się u mnie przenosinami do zatok i bujaniem się z glutem aż go nie wykurzę. Także ten. Powiedzieli mi, że tak moje życie będzie wyglądać, mam się przyzwyczaić ![]() Możesz mnie kopnąć za te niemiłe słowa ![]() Ale miałam zjazd ku dołowi parę dni temu, już schizuję o wszystko ![]() ![]() I odkryłam, że mały B. chyba znowu ma coś ze słuchem. Więc pewno i laryngolog dziecięcy znów nas czeka, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2017-03-02 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co gorsza - życie mojego taty też tak wygląda. A miał prześwietlenia, próby alergiczne, jakieś naświetlania... i niby nic nie znaleźli i nic nie działa na dłużej. Pomogło mu tylko jedno - jak w wojsku siedział 2 lata w jednostce w Kołobrzegu, to tylko wtedy nie miał kataru (w końcu uzdrowisko). Wniosek: trzeba się wyprowadzić, najlepiej w ciepłe kraje ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-03-02 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Ha ha ha, chciałoby się rzec. Ale jednak współczuję, dosłownie, bo u mnie też tak to wygląda - jak się zaczęło (dokładnie też pod koniec SP) tak sobie trwa w najlepsze
![]() Ale morze poza ciepłym latem mi nie służy - jak raz byłam na wakacjach we wrześniu -zimnym i wietrznym, to myślałam, że sobie łeb odrąbię tak bolał. Chyba nic gorszego od wiatru dla mnie nie ma, boli głowa, twarz, uszy. Pod kątem alergii mnie też badali i nico nie znaleźli. Ale jednak trzymam kciuki, żeby choć troszkę Ci pomogli ![]()
#442 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie jest dobrze, ale od czasu do czasu tak na człowieka nagle spada ta świadomość i przytłacza swoim ogromem ![]() Przed godziną przytargaliśmy kilka worów ciuchów spadkowych i tak siedzę wśród nich na podłodze i segreguję, a TŻ znienacka "Ja prdlę... ![]() ![]()
![]() |
#444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dobrze, że nie spytał - "A to ja zostanę ojcem? " ![]() Polećcie jakiś dobry krem pod oczy, antyzmarch i rozjaśniacz w jednym ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Panaroja
|
Spod na zmianę deszczu i słońca, nawet burza z pierunami była
![]() Agnysko ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() A co do wcześniejszego: tulam mocno ![]() No to pogoda oficjalnie ogłosiła początek wiosny ![]() Na dniach obchodzimy z M. 13. rocznicę się związania. Świetny powód, żeby zrobić sobie prezent. Już prawie wybraliśmy, pozostaje tylko doprecyzować model. A tym super romantycznym prezentem od nas dla nas ma być... wiatrówka ![]() Zapisz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Trochę boję się tych badań. A raczej wyniku- że coś znajdą i zaproponują operację, a z wynikami, to wiecie jak jest...
![]() Kumpel miał prostowaną przegrodę w nosie, to mu uszkodzili węch ![]() ![]()
#448 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#449 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie bedzie westernu i w samo poludnie? ![]() A tak serio to moj malzon by wam pozazdroscil. ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Parabel kiedys powiedziala ze zatoki lubio cieplo i sucho. I to sie sprawdza jak slucham osob majacych problemy z zatokami. A stosowalas te lampe rozgrzewajaca solux czy jakos tak? Na zime w sam raz. Poza tym zawsze narzekalas na zimne i wilgotne lokum moze zmiana tego tez wniesie znaczaca poprawe. Jakbym mieszkala w zimnym mieszkaniu czy domu to bym miala spiki po kolana. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-03-02 o 16:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie: Ciepło i sucho, dlatego tak kocham upały, bo tylko wtedy mogę oddychać normalnie, nic nie zatyka i nie boli ![]() Lokum mam teraz po wyprowadzce od rodziców ok, jest cieplutko Ale na dworze ogrzewania podkręcić sie nie da ![]() Dzisiaj przeszłam 15 minut z pociągu przy tym porywistym wietrze, to aż mnie w policzkach kłuje z bólu ![]() Dzieki za przypomnienie o lampach i rozgrzewaniu, pamiętam, ze kiedyś bralam od mamy poduszkę elektryczną, to łagodziła ból
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-03-02 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.