Scent Bar LXI - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-28, 12:03   #421
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LXI

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
No to od góry lecąc - tylko wiadomo, to są rady przefiltrowane przez mój gust, więc niekoniecznie sensowne, takie "nie znam się, to się wypowiem" - ja bym zmniejszyła odstęp pomiędzy nagłówkiem a menu. Za dużo bieli (?), na której nic się nie dzieje, a przez to na moim laptoku prezentacja nie wyświetla się w całości tylko trzeba ją scrollować w dół.
Prezentacja w sam sedes. Może dałabym zdjęciom jeszcze po dodatkowej sekundzie.
Wpisy oddzielone kreskami, prostokąty po lewej i niebieskość po prawej plus "tapetowe" tło kojarzą mi się ze stroną jakiegoś ministerstwa. Schludnie, przejrzyście, ale IMO za mało artystycznie-glamour.
W ogóle widziałabym to w jakiejś bardziej minimalistycznej formie. Może jako miniatury (pod prezentacją) typu: sesja ciążowa, noworodkowa etc. i to by dopiero kierowało do poszczególnych sesji. Albo poszczególne jak teraz, tylko nie wymagające scrollowania przez teksty, ino miniaturki zdjęć kierujące do kolejnych wpisów.
Nie wiem czy jasno to napisałam -_-
Plus wyróżnienie aktualnych wpisów typu "okazja/promocja".
Ogólnie bardzo mi się podoba ta prezentacja bo największą siłą strony są świetne foty, tylko właśnie jak się przescrolluje w dół, to za dużo tekstów o poszczególnych sesjach, bardziej wygląda to jak blog a nie strona firmowa.
Wszystko w punkt! Naturalnie sama bym tego tak swietnie i precyzyjnie nie ujęła.

Miałam napisac tylko, że faktycznie po co tak gruby biały pasek tła dla menu?

Co ja robię? Wchodząc na strony fotografów szukam tylko jednej rzeczy: GALERIA. (A więc ta prezentacja perfecto bo już jest wizytówka ) Interesują mnie na dzień dobry wyłącznie foty. Nie czytam (wybacz! ) a'la bloga, opisów.

Ja nie scrolluję. Wchodzę w menu. Lubię kategoryzowane info. Klikam w to, co chcę. Forma blogowa do mnie nie przemawia, ale tu zapewne ma swoje uzasadnienie, chooooociaż wydaje się mało profesjonalna. Jednak jeśli target to chwyta, tzn że to dobry wybór.

Potem interesuje mnie cena. I tyle. (ktora oczywiscie jest tam gdzie jej sie spodziewalam) kolejny plus.

Odbiorcy są różni. Jedni szukają takiej personalizacji, w stylu "Kochani ...(tu pseudo-blog) bo sobie pomyślą, o fajna babka, lubię tak. Inni, wręcz przeciwnie. Ciężko wyczuć, których jest/będzie więcej.

Ja wiem, że sesje masz różnorodne, ale nie da się ukryć, że już na pierwszej stronie rzuca się w oczy powtarzalność - to samo tło, te same motywy, kocyki, kolory, ubranka. Nie jestem pewna jak to działa na resztę potencjalnych klientów. Of kors, tych co się zdecydowali, to nie zniechęca, ale własnie chodzi o kolejnych, a motywy się powtarzają.

Choć nie dziwię się wyborowi kolorów - bo poza tłem dla rodziców - te beże, zgaszone brązy, pudrowe róże, krem są piękne i eleganckie. Zwłaszcza didy na brązowym kocu.

Abstrachując, to Twoja osobista modelka - hipnotajzin! Autentycznie, ma spojrzenie tak hipnotyzujące, że mała Christina Ricci to przy niej pikuś!

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2017-02-28 o 15:50
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-28, 12:19   #422
Maja102
Zakorzenienie

a ja tak zboczę z tematu:
czy tylko mi takie fotki dzieci zawiniętych po głowę w jakiś kocyk kojarzą się z larwami w kokonach?
Przy tych dziwnych, noworodkowych rysach, to takie trochę creepy

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-02-28 o 12:23
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-28, 17:05   #423
Parabelka
Panaroja

snad chwilowo niczego
Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Bylam kiedys z kolezanka w.sklepie bo chciala kupic buty. Weszlysmy do pierwszego sklepu, wziela jeden model do reki, poprosila o swoj rozmiar, przymierzyla i kupila. Pytam co robisz, przeciez to pierwszy sklep, pierwsze buty, mozesz znalezc cos fajniejszego! A ona: po co tracic czas,te mi sie podobaja i pasuja na mnie, idziemy na kawe? Bylam w.szoku przypominajac sobie moje zdecydowane zakupy
Moze faktycznie trace sporo zycia na takie niezdecydowanie
Cytat:
Patologia! Przecież to sama przyjemność robić przez trzy dni risercz internetowy i doktorat z zagadnienia. Ja obecnie już tydzień studiuję na kierunku BB i przeglądam swatche
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Ona była facetem
no ja mam podobnie tylko w drugą stronę - z butami . Nigdy w żadnym sklepie na mnie nic nie ma - nie ma pasujących na moją stopę fasonów . Kiedyś jednego dnia zeszłam chyba 15 sklepów i nie znalazłam ani jednego buta, w którym dałoby się chodzić więc jeżeli wejdę gdzieś i widzę coś noszalnego - kupuję natychmiast , żeby mi nie wykupili , bo jeżeli na mnie coś jest, to jest to z reguły ilość sztuk 1 , a czasem do tego z felerem uniemożliwiającym użytkowanie
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
kochane,amm do Was prosbe, w wolnej chwili klikniejcie w moj stronke w podpisie i poweidzcie-jak ją odbieracie?
-w sensie pierwsze wrazenie-wow...to musi byc droga laska
-wow profeska
-albo- eee to jakis badziew
-taniocha pażdzierz...
- amatorszczyzna
-inne skojarzenia

i pytanie-czy jak jestescie na tronie głownej to odruchowo scrolujecie w dół aby zobaczyc co tam jest??? czy macie ochote poklikac w menu?
-ogolnie co macie ochote zrobic jak jestescie na głownej stronie?

sorki z zamęczanie ale czas podjac decyzje i jakies kroki, staram sie udoskonalic wszystko i jesli dalej nic nie bedzie to zwijam manatki ....
-za duży biały pasek u góry
-czcionka i ramki zbyt surowe i kanciaste - lepsze byłby jakieś owale łagodne i pismo bardziej kaligraficzne niż drukowane , żeby było tak prywatniej i osobiściej , jak ręcznie pisane zaproszenie dla rodziców .
-ja od razu zjeżdżam w dół zobaczyć co dalej
Zapisz

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-28, 17:08   #424
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Echhh ledwo żyję...
Mamy na sali lekarza?
Co polecacie na bezsenność w sensie jakie prochy,albo sam nie wiem co bo jeszcze jedna taka noc i luep se odetne
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-28, 18:56   #425
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
kochane,amm do Was prosbe, w wolnej chwili klikniejcie w moj stronke w podpisie i poweidzcie-jak ją odbieracie?
slideshow za szybki - widzu nie zdąży się przyjrzeć focie, a tu już następna

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-28, 20:20   #426
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
No to od góry lecąc - tylko wiadomo, to są rady przefiltrowane przez mój gust, więc niekoniecznie sensowne, takie "nie znam się, to się wypowiem" - ja bym zmniejszyła odstęp pomiędzy nagłówkiem a menu. Za dużo bieli (?), na której nic się nie dzieje, a przez to na moim laptoku prezentacja nie wyświetla się w całości tylko trzeba ją scrollować w dół.
Prezentacja w sam sedes. Może dałabym zdjęciom jeszcze po dodatkowej sekundzie.
Wpisy oddzielone kreskami, prostokąty po lewej i niebieskość po prawej plus "tapetowe" tło kojarzą mi się ze stroną jakiegoś ministerstwa. Schludnie, przejrzyście, ale IMO za mało artystycznie-glamour.
W ogóle widziałabym to w jakiejś bardziej minimalistycznej formie. Może jako miniatury (pod prezentacją) typu: sesja ciążowa, noworodkowa etc. i to by dopiero kierowało do poszczególnych sesji. Albo poszczególne jak teraz, tylko nie wymagające scrollowania przez teksty, ino miniaturki zdjęć kierujące do kolejnych wpisów.
Nie wiem czy jasno to napisałam -_-
Plus wyróżnienie aktualnych wpisów typu "okazja/promocja".
Ogólnie bardzo mi się podoba ta prezentacja bo największą siłą strony są świetne foty, tylko właśnie jak się przescrolluje w dół, to za dużo tekstów o poszczególnych sesjach, bardziej wygląda to jak blog a nie strona firmowa.

red-bo to jest blog,czyli blog na głównej to nie jest dobry pomysł?
wogole to wzielo sie to stąd ze duzo tresci na temat na głównej wplywa na pozycjonowanie, ale nie wiem czy to prawda

co do reszty to masz racje-tylko ze nie wiem jak to poprawic :/
a górny bialy pasek est automatyczny i na kazdym monitorze ma inna szerokosc-i to mnie tez wkurza bo na duzym monitorze jet ok,ale wiekszosc ludzi nie ma duzych monitorów tylko lapki

a kolor-zamiast niebieskiego-jaki lepszy-bo to chyba dam rade zienic

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Mnie się podoba!
Wybieram "wow! Profeska!"
Podoba mi się, że jest przejrzyście i owszem, od razu skrolluję.
W menu nie mam nigdy prawie odruchu klikać i tym się nie sugeruj. Zastanawiam się tylko, czy krój pisma, taki surowy, powiedziałabym, najlepiej tu pasuje. Może wybrałabym coś "miększego", ale nie infantylnego.
Podoba mi się też, że zmieniają się zdjęcia. Gdybym była bliżej, zapisałabym się na sesję na pewno. To jeszcze jest fajne, że od razu jasno widać cenę, która wydaje mi się w sam raz.
Co do tła, ładny jest ten deseń, może bym go ciut wzmocniła, ale nie jestem pewna.
Ogólnie - podoba mi się!

no wlasnie z tymi czcionkami to jest problem...nie wiem..nie potrafie wybrac :/ ta była z automatu ze tak powie i taka zostala :/

ale faktycznie moze sie zmusze i poszukam czegos lepszego

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Wszystko w punkt! Naturalnie sama bym tego tak swietnie i precyzyjnie nie ujęła.

Miałam napisac tylko, że faktycznie po co tak gruby biały pasek tła dla menu?

Co ja robię? Wchodząc na strony fotografów szukam tylko jednej rzeczy: GALERIA. (A więc ta prezentacja perfecto bo już jest wizytówka ) Interesują mnie na dzień dobry wyłącznie foty. Nie czytam (wybacz! ) a'la bloga, opisów.

Ja nie scrolluję. Wchodzę w menu. Lubię kategoryzowane info. Klikam w to, co chcę. Forma blogowa do mnie nie przemawia, ale tu zapewne ma swoje uzasadnienie, chooooociaż wydaje się mało profesjonalna. Jednak jeśli target to chwyta, tzn że to dobry wybór.

Potem interesuje mnie cena. I tyle. (ktora oczywiscie jest tam gdzie jej sie spodziewalam) kolejny plus.

Odbiorcy są różni. Jedni szukają takiej personalizacji, w stylu "Kochani ...(tu pseudo-blog) bo sobie pomyślą, o fajna babka, lubię tak. Inni, wręcz przeciwnie. Ciężko wyczuć, których jest/będzie więcej.

Ja wiem, że sesje masz różnorodne, ale nie da się ukryć, że już na pierwszej stronie rzuca się w oczy powtarzalność - to samo tło, te same motywy, kocyki, kolory, ubranka. Nie jestem pewna jak to działa na resztę potencjalnych klientów. Of kors, tych co się zdecydowali, to nie zniechęca, ale własnie chodzi o kolejnych, a motywy się powtarzają.

Choć nie dziwię się wyborowi kolorów - bo poza tłem dla rodziców - te beże, zgaszone brązy, pudrowe róże, krem są piękne i eleganckie. Zwłaszcza didy na brązowym kocu.

Abstrachując, to Twoja osobista modelka - hipnotajzin! Autentycznie, ma spojrzenie tak hipnotyzujące, że mała Christina Ricci to przy niej pikuś!

ale powiem ci ze mnie zagielas z wrazeniem powtazalnosci-bo od pierwszej sesji do ostatniej nie wykonalam nigdy takiej samej stylizacji, oprocz jednej na wyrazne zyczenie klientki, a ubranka tez w wiekszoci był uzyte tylko raz

A co masz na mysli ze forma blogowa wydaje sie nieprofesjonalna? rozwin co masz na mysli.
bo ten blog to jest po prostu uzupelnienie strony, bo wiekszosc fotografow ma tylko slider i menu-bez bloga.

Ja mecze tego bloga bo tak jest podobno dobrze-ale skoro on wydaje sie nieprofesjolany to musze go poprawic aby był profesjonalny
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-28, 20:24   #427
agnyska81
Zakorzenienie

Powitać

Polly, najważniejsze według mnie podkreśliłam
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
slideshow za szybki - widzu nie zdąży się przyjrzeć focie, a tu już następna
- zdecydowanie
- pasek górny za duży - czy on koniecznie ma być widoczny przy zjeżdżaniu w dół, jakoś mi to przeszkadza, wolałabym więcej miejsca na same zdjęcia; może menu po prawej? choć nie przeczę, że na górze jest wygodnie
- to niebieskie po lewej na głównej w ogóle bym wywaliła, hashtagi (czy jak to zwał) dałabym pod spodem każdego wpisu, niekoniecznie niebieskie
- komentarze po prawej - albo za mała czcionka albo bez pogrubienia, bo litery się zlewają
- jak wejdę na galerię to przy zjeżdżaniu w dół mam taki przeskok, lepiej byłoby płynnie. O, w ofercie to samo się robi, tylko w pierwszych okienkach, potem jedzie płynnie.
- najważniejsze: jako strona główna bardziej widziałoby mi się to co w zakładce galeria - fajnie się na to patrzy, nie ma zbędnych rozpraszaczy, od razu widać to co najważniejsze. Jako wizytówka idealne
- pod każdym z działów galerii, na samym dole mam napis "No Project Found"
- tapetka bardzo ładna, tylko tak drobna?, blada?, że mnie ciągnie do przyglądania się z bliska
- przychylam się do innej czcionki, ta zbyt nijaka; jednak jak dużo napisów to czcionkę widziałabym prostą i czytelną, ale nie tak surową jak ta
- w części blogowej zbyt duże odstępy między wersami i brak wyjustowania przez co wygląda na zbyt poszatkowane; ta część jakoś do mnie nie przemawia, głównie ze względu na wygląd, za dużo kolorów, różności, emotki mi się nie widzą
- nagłówek bym wyśrodkowała, litery nie drukowane, zmiana czcionki na jakąś bardziej fikuśną i taki podział "Katarzyna Szołdrowska/ Fotografia noworodkowa, sesja (może "sesje"?) ciążowa, dziecięca i rodzinna./Kraków" (Kraków niekoniecznie w osobnej linii, bo może za szeroki "w dół" być ten nagłówek)

Najmocniejszy punkt to zdjęcia, bardzo ładna kolorystyka, od razu widać co możesz zaproponować i zamawiający widzi czy jest to też jego styl
No i ważne, że jest cennik (właśnie, zamiast "oferta" dałabym "cennik", bo ja tego szukałam, oferta kojarzy mi się z tym, co możesz zaproponować, a hasło "cennik" jest jednoznaczne).

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-02-28, 21:03   #428
Redhaired Witch
Nindżopesz

Polly, popieram wszystko, co napisała reszta. Zwłaszcza zmianę oferty na cennik, zrobienie głównej jak aktualna zakładka galeria i odstępy między wierszami. Sama forma blogowa jest ok, tylko jako potencjalny nabywca nie chciałabym scrollować i scrollować przez te wszystkie wpisy (no wiem, można sobie wejść do galerii bezpośrednio, ale jak widać sporo osób z automatu scrolluje). Niech ten blog będzie nie jako główna, a jako dopełnienie zdjęć z sesji.
Tapeta jest ok, kolor też, ino w połączeniu z błękitną czcionką i prostokątami kojarzy mi się bardzo służbowo. Tapetę bym zostawiła, a wywaliła trochę tych hasztagów, może podział na miesiące - bo obecnie w to samo można wejść z poziomu hasztagu, galerii, miesiąca i jeszcze scrollując - robi się trochę bałagan. Uprościć. Acz nie wiem jak to się ma do pozycjonowania, czy nie wyjdzie na gorsze
Tak czy siak na mnie jako potencjalnego nabywcę forma strony nie działa. Na foty paczę. Twoje bymbrała bo mi się po prostu zdjęcia podobają i nie interesuje mnie czy strona glamour, czy nie glamour. Ale nie biorę bo nie kusi mnie sesja dziecięca (już pomijając odległość bo to można załatwić). Najcudowniejsza strona w moim guście i tak mnie nie zachęci jeśli foty słabe. Ale podejrzewam, że ludzie często nie mają pojęcia o fotografii, podoba im się wszystko jak leci, i takich trzeba zachęcić w inny sposób.
A jeśli chodzi o konkrety to np. taka strona wpadła mi w oko, szukane na szybkiego: http://www.kozinski-foto.pl/?gclid=C...FQfGsgoda4gF2g jest pokazówka (mogłaby sama się zmieniać, u mnie cuś nie zmienia), są galeriowe odnośniki i na dole trochę informacji. Dużo zdjęć, mało tekstu i git.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-28, 21:06   #429
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

kochana-jesli mozec dac TZowi to byłabym wdzieczna, potzrebuje dogłebnej analizy,kazdy głos sie liczy a co dopiero głos specjalisty.
A ta strona istnieje w sumie dzieki Twojemu TZ,czego mu nogdy nie zapomne, bo miał racje oczywiscie i oczywiscie cały wysilek linkowania starej diabli wzieli
Ok, poprosiłam TŻa chyba ma zamiar się rozpisać
Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

A dzie przyjemnosc lazenia po sklepach, rozpychanie sie lokciami jak sa wyprzedaze, bolace nogi? Bez tego sie nie da
nie lubieu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-28, 21:14   #430
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Polly, popieram wszystko, co napisała reszta. Zwłaszcza zmianę oferty na cennik, zrobienie głównej jak aktualna zakładka galeria i odstępy między wierszami. Sama forma blogowa jest ok, tylko jako potencjalny nabywca nie chciałabym scrollować i scrollować przez te wszystkie wpisy (no wiem, można sobie wejść do galerii bezpośrednio, ale jak widać sporo osób z automatu scrolluje). Niech ten blog będzie nie jako główna, a jako dopełnienie zdjęć z sesji.
Tapeta jest ok, kolor też, ino w połączeniu z błękitną czcionką i prostokątami kojarzy mi się bardzo służbowo. Tapetę bym zostawiła, a wywaliła trochę tych hasztagów, może podział na miesiące - bo obecnie w to samo można wejść z poziomu hasztagu, galerii, miesiąca i jeszcze scrollując - robi się trochę bałagan. Uprościć. Acz nie wiem jak to się ma do pozycjonowania, czy nie wyjdzie na gorsze
Tak czy siak na mnie jako potencjalnego nabywcę forma strony nie działa. Na foty paczę. Twoje bymbrała bo mi się po prostu zdjęcia podobają i nie interesuje mnie czy strona glamour, czy nie glamour. Ale nie biorę bo nie kusi mnie sesja dziecięca (już pomijając odległość bo to można załatwić). Najcudowniejsza strona w moim guście i tak mnie nie zachęci jeśli foty słabe. Ale podejrzewam, że ludzie często nie mają pojęcia o fotografii, podoba im się wszystko jak leci, i takich trzeba zachęcić w inny sposób.
A jeśli chodzi o konkrety to np. taka strona wpadła mi w oko, szukane na szybkiego: http://www.kozinski-foto.pl/?gclid=C...FQfGsgoda4gF2g jest pokazówka (mogłaby sama się zmieniać, u mnie cuś nie zmienia), są galeriowe odnośniki i na dole trochę informacji. Dużo zdjęć, mało tekstu i git.
ej no kalendzrz i tago sa do obsługi bloga,a w galerii nie ma podzialu na sejsje tam jest tylko kilka fot

rozumiem ze podobalaby ci sie taka strona
http://monikaserek.com/

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ok, poprosiłam TŻa chyba ma zamiar się rozpisać

nie lubieu
ej to moze nie tutaj
a czym on sie tak dokladnie zajmuje??

wogole to dzieki wam bardzo,niektore rzeczy wiedzialam,ale niektore nie-co gorsze wiekszosc z tych rzeczy nie dam rady zmienic...bo to jest po prostu cecha szablonu :/

w dodatku popsulo mi sie menu do personalizacji strony no rozpacz zupełna
Stary 2017-02-28, 22:14   #431
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ej to moze nie tutaj
a czym on sie tak dokladnie zajmuje??
napiszę Ci PW albo na FB

TŻ projektuje i wdraża strony internetowe tzn teraz w swojej pracy więcej programuje niż projektuje, ale tak z doświadczenia zawodowego to przede wszystkim jest grafikiem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-02-28, 22:23   #432
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
rozumiem ze podobalaby ci sie taka strona
http://monikaserek.com/
Może być, chociaż główne ciut małe, tło zbyt słitaśne (u mnie różowe) a fotki zbyt wyfotoszopowane, nienaturalne Szablon (?) ok. W Twojej galerii szczerze mówiąc nie klikałam na poszczególne linki, więc to tak orientacyjnie było

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-28, 22:27   #433
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Aloha!

Machnę sobie znad kawy I zaraz do pracy Czeka mnie dzisiaj ciężki dzień Łeb mnie boli nie wyspałem się, od kilku dni śpię po 3-4h Wykończę się jak dalej będzie

Miłego dnia!
Trzymaj się

Cytat:
super że wyjazd udany i że szykuje się malowanie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a ja tak zboczę z tematu:
czy tylko mi takie fotki dzieci zawiniętych po głowę w jakiś kocyk kojarzą się z larwami w kokonach?
Przy tych dziwnych, noworodkowych rysach, to takie trochę creepy
larwy to może nie, ale ludzie też niekoniecznie
To przez proporcje - jak się jeszcze ciałko zawinie, to głowa wygląda jak coś oddzielnego

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Echhh ledwo żyję...
Mamy na sali lekarza?
Co polecacie na bezsenność w sensie jakie prochy,albo sam nie wiem co bo jeszcze jedna taka noc i luep se odetne
Do lekarza, ale już!
ja nic nie polecam, prochow unikam jak ognia

Jutro marzec!!!!

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-28, 23:10   #434
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Może być, chociaż główne ciut małe, tło zbyt słitaśne (u mnie różowe) a fotki zbyt wyfotoszopowane, nienaturalne Szablon (?) ok. W Twojej galerii szczerze mówiąc nie klikałam na poszczególne linki, więc to tak orientacyjnie było
Cytat:
napiszę Ci PW albo na FB

TŻ projektuje i wdraża strony internetowe tzn teraz w swojej pracy więcej programuje niż projektuje, ale tak z doświadczenia zawodowego to przede wszystkim jest grafikiem
to ktos jesczz projektuje strony od zera? jak jest tyle szblonow za gorosze? to juz sie boje opini

a tak apropos-to nikt nie zareagowal na info ze mam studio wogole nic nie przeczytaliscie ;-p
Stary 2017-02-28, 23:57   #435
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ale powiem ci ze mnie zagielas z wrazeniem powtazalnosci-bo od pierwszej sesji do ostatniej nie wykonalam nigdy takiej samej stylizacji, oprocz jednej na wyrazne zyczenie klientki, a ubranka tez w wiekszoci był uzyte tylko raz

A co masz na mysli ze forma blogowa wydaje sie nieprofesjonalna? rozwin co masz na mysli.
bo ten blog to jest po prostu uzupelnienie strony, bo wiekszosc fotografow ma tylko slider i menu-bez bloga.

Ja mecze tego bloga bo tak jest podobno dobrze-ale skoro on wydaje sie nieprofesjolany to musze go poprawic aby był profesjonalny
1. 2 sesje pod rzad rodzice na brazowym tle w sumie 3. Ale to jest luzne spostrzezenie wiadomo ilosc tel ograniczona i jesli to nikomu innemu sie nie rzuca w oczy to luz .

2 i 3. Nie zmieniaj jesli to zgodne z twoja wizja stylem a ponadto dobrze ci wplywa na pozycjonowanie. Dla mnie to po prostu cos w stylu fejsbookowe pitu pitu czyli zbedne i nie na miejscu. Ale moze idzie nowe i ten styl skoro chwyta to jest lubiany. jak fejsik wlasnie. No i chyba nie ma jednego modelu profesjonalizmu. Moze docieranie do klienta przez takiego blogaska to jest wlasnie przejaw profesjonalizmu. Ja po prostu mam inne oczekiwania. Mozna chyba bezpiecznie zalozyc ze wiekszosc twojej potencjalnej klienteli preferuje slitasno gadke zatem trafione. Z pewnoscia wyroznia. P
Aczkolwiek mnie sie to kojarzy z poczatkujaca osoba, naganiaczem "zadzwon jak male jeszcze w brzuszku" etc. To jest w moich oczach sprzeczne z tym co pokazuja zdjecia. Tak jakby widac ze sie silisz na cos, zupelnie niepotrzebnie. Albo tylko ja to widze albo sie zwyczajnie myle. Tzn takie to na mnie robi wrazenie.

I dzieki za pw

I ja zauwazylam studio

Czas edycji: 2017-03-01 o 00:27
Stary 2017-03-01, 00:32   #436
Betty83
Zakorzenienie

znad theraflu i pankejków pełnoziarnistych

i masakry cenowej w hotelach w nottingham
jakiś zlot fanów robin hooda się szykuje, że nawet za stówę nie ma gdzie spać

Cytat:
Aczkolwiek nie sie to kojarzy z poczatkujaca osoba naganiaczem zadzwon jak male jeszcze w brzuszku etc. Jest w moich oczach sprzeczne z tym co pokazuja zdjecia. Tak jakby widac ze sie silisz na cos, zupelnie niepotrzebnie. Albo tylko ja to widze albo sie zwyczajnie myle. Tzn takie to na mnie robi wrazenie.
ja fogle mam wrażenie, że autorem bloga i wpisów na fb jest ktoś inny
też nie kupuję tego marketingu, ale pewnie większość młodych matek tak
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-01, 08:27   #437
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dziewczyny,
przeniosłam do klubu dyskusje o stronie,
gdybyscie mogły zajrzec

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2017-03-01 o 08:59
Stary 2017-03-01, 14:03   #438
Maja102
Zakorzenienie

znad gluta, gorączki, antybiotów i skierowania na tomografię zatok
No nareszcie!!! Już z 10 lat temu powinnam być kompleksowo prześwietlona, a wszyscy lekarze tylko: tu recepta, wybrać antybioty i już, następny! I się tak kurczę męczę, bo nie wiadomo, co tam w środku siedzi
Stary 2017-03-02, 09:47   #439
agnyska81
Zakorzenienie

Cze wszystkim powróconym, chorym i jedzącym

Cytat:
znad gluta, gorączki, antybiotów i skierowania na tomografię zatok
No nareszcie!!! Już z 10 lat temu powinnam być kompleksowo prześwietlona, a wszyscy lekarze tylko: tu recepta, wybrać antybioty i już, następny! I się tak kurczę męczę, bo nie wiadomo, co tam w środku siedzi
Pocieszyć Cię czy dobić?
U mnie odyseja zatokowa trwa od początku świata niemal, przerobiłam nawet operację wycięcia torbieli. A po tej operacji mam ubytek w błonie śluzowej tej zatoki i tak se żyję i wcale nie jest lepiej. Każdy katarek kończy się u mnie przenosinami do zatok i bujaniem się z glutem aż go nie wykurzę. Także ten. Powiedzieli mi, że tak moje życie będzie wyglądać, mam się przyzwyczaić Aczkolwiek było to kilka lat temu, potem już nie naciskałam na konsultacje. Może teraz są inne metody leczenia, inne podejście? Nie wiem, na dzień tamtejszy byłam u chyba wszystkich polecanych laryngologów w moim mieście i żaden nie miał pomysłu.

Możesz mnie kopnąć za te niemiłe słowa

Ale miałam zjazd ku dołowi parę dni temu, już schizuję o wszystko Fizycznie nie czuję się najgorzej, więc nie spieszy mi się jakoś ku rozwiązaniu, a jak sobie pomyślę, że to już tak niedługo zacznie się karuzela... Boję się, że coś się stanie mi, dziecku, boję się, że mnie znowu potną (bo pamiętam jak ciężko ogarnąć potem mięśnie), boję się, że jak będę rodzić dołem to mi coś uszkodzą (sorki, ale jestem przywiązana do moich dolnych stref i nie chcę, żeby były inne), jestem wqrwiona, że będę musiała być te parę dni w szpitalu (te pielęgniarki ciocie dobra rada ), że będę miała znów takiego mega doła, że cycki mi znowu odpadną, że mały B + Stefa będą nie do ogarnięcia itd.itp. dopowiedzcie sobie dalej.

I odkryłam, że mały B. chyba znowu ma coś ze słuchem. Więc pewno i laryngolog dziecięcy znów nas czeka, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2017-03-02 o 09:50
Stary 2017-03-02, 10:00   #440
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

Pocieszyć Cię czy dobić?
U mnie odyseja zatokowa trwa od początku świata niemal, przerobiłam nawet operację wycięcia torbieli. A po tej operacji mam ubytek w błonie śluzowej tej zatoki i tak se żyję i wcale nie jest lepiej. Każdy katarek kończy się u mnie przenosinami do zatok i bujaniem się z glutem aż go nie wykurzę. Także ten. Powiedzieli mi, że tak moje życie będzie wyglądać, mam się przyzwyczaić Aczkolwiek było to kilka lat temu, potem już nie naciskałam na konsultacje. Może teraz są inne metody leczenia, inne podejście? Nie wiem, na dzień tamtejszy byłam u chyba wszystkich polecanych laryngologów w moim mieście i żaden nie miał pomysłu.

Ale moje zycie już tak wygląda od podstawówki sezon jesieni i zimy to permanentny katar, czasem ubogacony kulturowo bólem czoła od łagodnego po hardkorowe napier**lanie ze światłowstrętem i rzyganiem z bólu włącznie Z wiekiem się tylko nauczyłam profilaktycznie zapobiegać: łażę w czapie od września do maja, łykam sinupret i przy początkach usisku w czole łapię za sinupret extra, ibuprom zatoki i fixsin i jakoś zwykle łagodnie przechodzi
Co gorsza - życie mojego taty też tak wygląda. A miał prześwietlenia, próby alergiczne, jakieś naświetlania... i niby nic nie znaleźli i nic nie działa na dłużej.
Pomogło mu tylko jedno - jak w wojsku siedział 2 lata w jednostce w Kołobrzegu, to tylko wtedy nie miał kataru (w końcu uzdrowisko).
Wniosek: trzeba się wyprowadzić, najlepiej w ciepłe kraje

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-03-02 o 11:57
Stary 2017-03-02, 11:22   #441
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Ale moje zycie już tak wygląda
Ha ha ha, chciałoby się rzec. Ale jednak współczuję, dosłownie, bo u mnie też tak to wygląda - jak się zaczęło (dokładnie też pod koniec SP) tak sobie trwa w najlepsze
Ale morze poza ciepłym latem mi nie służy - jak raz byłam na wakacjach we wrześniu -zimnym i wietrznym, to myślałam, że sobie łeb odrąbię tak bolał. Chyba nic gorszego od wiatru dla mnie nie ma, boli głowa, twarz, uszy. Pod kątem alergii mnie też badali i nico nie znaleźli.
Ale jednak trzymam kciuki, żeby choć troszkę Ci pomogli

Stary 2017-03-02, 12:26   #442
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Ale miałam zjazd ku dołowi parę dni temu, już schizuję o wszystko
nic dziwnego, szykuje Ci się wielka rewolucja w życiu. Trzymam kciuki i myślę ciepło

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-02, 13:08   #443
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
nic dziwnego, szykuje Ci się wielka rewolucja w życiu. Trzymam kciuki i myślę ciepło

Generalnie jest dobrze, ale od czasu do czasu tak na człowieka nagle spada ta świadomość i przytłacza swoim ogromem
Przed godziną przytargaliśmy kilka worów ciuchów spadkowych i tak siedzę wśród nich na podłodze i segreguję, a TŻ znienacka "Ja prdlę... Naprawdę będziemy mieć tu dziewczynkę." No, zaskoczył

Stary 2017-03-02, 14:04   #444
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Pocieszyć Cię czy dobić?

Ale miałam zjazd ku dołowi parę dni temu, już schizuję o wszystko Fizycznie nie czuję się najgorzej, więc nie spieszy mi się jakoś ku rozwiązaniu, a jak sobie pomyślę, że to już tak niedługo zacznie się karuzela... Boję się, że coś się stanie mi, dziecku, boję się, że mnie znowu potną (bo pamiętam jak ciężko ogarnąć potem mięśnie), boję się, że jak będę rodzić dołem to mi coś uszkodzą (sorki, ale jestem przywiązana do moich dolnych stref i nie chcę, żeby były inne), jestem wqrwiona, że będę musiała być te parę dni w szpitalu (te pielęgniarki ciocie dobra rada ), że będę miała znów takiego mega doła, że cycki mi znowu odpadną, że mały B + Stefa będą nie do ogarnięcia itd.itp. dopowiedzcie sobie dalej.

I odkryłam, że mały B. chyba znowu ma coś ze słuchem. Więc pewno i laryngolog dziecięcy znów nas czeka, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Tulę Będzie dobrze, ogarniesz

Cytat:

Przed godziną przytargaliśmy kilka worów ciuchów spadkowych i tak siedzę wśród nich na podłodze i segreguję, a TŻ znienacka "Ja prdlę... Naprawdę będziemy mieć tu dziewczynkę." No, zaskoczył

Dobrze, że nie spytał - "A to ja zostanę ojcem? "

Polećcie jakiś dobry krem pod oczy, antyzmarch i rozjaśniacz w jednym Tak wiem na pewno nie ma, ale może ktoś coś
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-02, 14:56   #445
Parabelka
Panaroja

Spod na zmianę deszczu i słońca, nawet burza z pierunami była

Agnysko to normalne , nie przejmuj sie

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-02, 15:15   #446
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Padłam
A co do wcześniejszego: tulam mocno

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Spod na zmianę deszczu i słońca, nawet burza z pierunami była
No to pogoda oficjalnie ogłosiła początek wiosny

Na dniach obchodzimy z M. 13. rocznicę się związania. Świetny powód, żeby zrobić sobie prezent. Już prawie wybraliśmy, pozostaje tylko doprecyzować model.
A tym super romantycznym prezentem od nas dla nas ma być... wiatrówka
Zapisz

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-02, 15:53   #447
Maja102
Zakorzenienie

Trochę boję się tych badań. A raczej wyniku- że coś znajdą i zaproponują operację, a z wynikami, to wiecie jak jest...

Kumpel miał prostowaną przegrodę w nosie, to mu uszkodzili węch Od operacji nie czuje zapachów
Stary 2017-03-02, 16:06   #448
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Generalnie jest dobrze, ale od czasu do czasu tak na człowieka nagle spada ta świadomość i przytłacza swoim ogromem
Stary 2017-03-02, 16:41   #449
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Na dniach obchodzimy z M. 13. rocznicę się związania. Świetny powód, żeby zrobić sobie prezent. Już prawie wybraliśmy, pozostaje tylko doprecyzować model.
A tym super romantycznym prezentem od nas dla nas ma być... wiatrówka
Zapisz
ale ze jedna?
Nie bedzie westernu i w samo poludnie? .

A tak serio to moj malzon by wam pozazdroscil.

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Trochę boję się tych badań. A raczej wyniku- że coś znajdą i zaproponują operację, a z wynikami, to wiecie jak jest...

Kumpel miał prostowaną przegrodę w nosie, to mu uszkodzili węch Od operacji nie czuje zapachów
Rozumiem obawy ale ulzy Ci ze wreszcie skonczy sie trucie organizmu w ciemno. A przeciez nic nie musisz operowac. Wazne znac przyczyne to sie potem do niej ustosunkujesz.

Parabel kiedys powiedziala ze zatoki lubio cieplo i sucho. I to sie sprawdza jak slucham osob majacych problemy z zatokami. A stosowalas te lampe rozgrzewajaca solux czy jakos tak? Na zime w sam raz. Poza tym zawsze narzekalas na zimne i wilgotne lokum moze zmiana tego tez wniesie znaczaca poprawe. Jakbym mieszkala w zimnym mieszkaniu czy domu to bym miala spiki po kolana.

Czas edycji: 2017-03-02 o 16:43
Stary 2017-03-02, 17:32   #450
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Parabel kiedys powiedziala ze zatoki lubio cieplo i sucho. I to sie sprawdza jak slucham osob majacych problemy z zatokami. A stosowalas te lampe rozgrzewajaca solux czy jakos tak? Na zime w sam raz. Poza tym zawsze narzekalas na zimne i wilgotne lokum moze zmiana tego tez wniesie znaczaca poprawe. Jakbym mieszkala w zimnym mieszkaniu czy domu to bym miala spiki po kolana.

Właśnie: Ciepło i sucho, dlatego tak kocham upały, bo tylko wtedy mogę oddychać normalnie, nic nie zatyka i nie boli

Lokum mam teraz po wyprowadzce od rodziców ok, jest cieplutko

Ale na dworze ogrzewania podkręcić sie nie da

Dzisiaj przeszłam 15 minut z pociągu przy tym porywistym wietrze, to aż mnie w policzkach kłuje z bólu

Dzieki za przypomnienie o lampach i rozgrzewaniu, pamiętam, ze kiedyś bralam od mamy poduszkę elektryczną, to łagodziła ból

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-03-02 o 18:31
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości