|
|
#391 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LXI
Cytat:
|
|
|
#393 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Zapisz
|
|
#394 | |
|
Panaroja
|
snad pracuni
![]() Cytat:
tu suońca niet, ale za to cieplej , atfutfutfu .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#395 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#396 |
|
Piers do przodu
|
|
#397 |
|
To ja :)
|
Wyszłam na spacer w zimowej kurtce (błąd) i bez okularów przeciwsłonecznych (drugi błąd). Do teraz nic nie widzę i muszę iść pod prysznic, bo mokra wróciłam
|
#398 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Zem powalona na maksa, ilez mozna wybierac JEDNE buty do treningu no ile? Tydzien mi zeszło, 3 razy zmieniałam, w końcu zostały te, które jako pierwsze wybrałam
btw, jakby mnie kasa nie ograniczała, to bym dwie pary chciała mieć na zmianę
|
#399 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
ledwo wróciłam z Lidla ....
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też tak miewam - rzadko kiedy od razu wiem, co wybrać, bo zawwsze są dwie rzeczy, które mnie "biorą", jak nie więcej. Jak jest jedna, to wiem, od razu
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Hi
Cytat:
A po 2 ciuchy..... nie mam w czym chodzic bo wszystko fajnie wisi na wieszaku, na mnie juz niekoniecznie, jak juz cos cudem znajde to nie kupuje bo moze znajde cos fajniejszego. Oczywiscie nie znajduje, wracam i nie ma juz tego co bylo fajne. Mursz, aksamit moze byc za ciezki, chyba flausz latwiej udrapowac. Kolor nie mam pojecia. To pomoglam JU zapomnialas mnie zabrac Jak ja bym kciala zeby taka pogoda juz zostala Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#402 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Wziełam zupełnie inne ALE zielone odłozone mam na tydzien w sklepie, bo poszło mi na alledrogo coś i będzie kasa, tylko zapłaca pod koniec tygodnia ![]() Normalnie problemy pierwszego swiata Nienawidze takich dylematów A czesto własnie jest wiecej niż jedna opcja do wyboru ![]() Dobrze wiedziec, ze jednak nie jestem osamotniona w tym wariatkowie wyboru ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
![]() Widzę, ze to jednak szeroka przypadłość ![]() Własnie przewaznie jest tak, ze pierwsza opcja była najlepsza
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze faktycznie trace sporo zycia na takie niezdecydowanie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#404 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#406 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ciuchy w zarowni (wiadomo ), treningowe ciuchy i buty - najk, bizu - Swarovski i tyle Raz na ruski rok wejde do inkszego ![]() A i tak w zarowni najwiecej mi schodzi A no topra, jeszcze kosmetixy, tu juz doug, syforownia i mac ![]() Jestę snobkom
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-02-27 o 21:26 |
|
|
|
|
#407 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#408 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#410 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kochane,amm do Was prosbe, w wolnej chwili klikniejcie w moj stronke w podpisie i poweidzcie-jak ją odbieracie?
-w sensie pierwsze wrazenie-wow...to musi byc droga laska -wow profeska -albo- eee to jakis badziew -taniocha pażdzierz... - amatorszczyzna -inne skojarzenia i pytanie-czy jak jestescie na tronie głownej to odruchowo scrolujecie w dół aby zobaczyc co tam jest??? czy macie ochote poklikac w menu? -ogolnie co macie ochote zrobic jak jestescie na głownej stronie? sorki z zamęczanie ale czas podjac decyzje i jakies kroki, staram sie udoskonalic wszystko i jesli dalej nic nie bedzie to zwijam manatki ....
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybieram "wow! Profeska!" Podoba mi się, że jest przejrzyście i owszem, od razu skrolluję. W menu nie mam nigdy prawie odruchu klikać i tym się nie sugeruj. Zastanawiam się tylko, czy krój pisma, taki surowy, powiedziałabym, najlepiej tu pasuje. Może wybrałabym coś "miększego", ale nie infantylnego. Podoba mi się też, że zmieniają się zdjęcia. Gdybym była bliżej, zapisałabym się na sesję na pewno. To jeszcze jest fajne, że od razu jasno widać cenę, która wydaje mi się w sam raz. Co do tła, ładny jest ten deseń, może bym go ciut wzmocniła, ale nie jestem pewna. Ogólnie - podoba mi się!
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Aloha!
![]() Machnę I zaraz do pracy Czeka mnie dzisiaj ciężki dzień Łeb mnie boli nie wyspałem się, od kilku dni śpię po 3-4h Wykończę się jak dalej będzie![]() Miłego dnia!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na resztę dnia ja też nie pospałam ![]() do tego gardło boli, a w czwartek chciałam po perfumeriach pobiegać w Wawie, bo chłop sobie próbki zażyczył
|
|
|
|
|
#414 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nawet często kiedyś marnowałam0,5 dnia na chodzenie po galerii z czego i tak nic nie wynikało więc teraz biorę pierwsze co mi się rzuci w oko (gorzej jak się nic nie rzuca )Cytat:
Polly ja jestem nieobiektywna bo kocham Twoje foty i Twoją pracę ogólnie więc i strona mi się podoba, uważam że jest profesjonalna i czytelna ![]() Mogę dać do feedbacku mojemu TŻowi jeśli Ci zależy, ale on raczej będzie bardzo krytyczny, bo zawsze taki jest (no ale nie da się ukryć że się zna na tym temacie) Znad kawy |
||||
|
|
|
#415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja chcę wejśc do sklepu (najlepiej jak najbliżej położonego, jak musze jechac przez pół miasta, to rezygnuję), przymierzyć i kupić
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-02-28 o 09:21 |
||
|
|
|
#416 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i w sumie dużo czasu spędziłam w tym jednym sklepie.Cytat:
Cytat:
Cytat:
co robię jak jestem na głównej stronie? po prostu przeglądam... ![]() a tak w ogóle
|
|
#417 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
ale coś mi nie leży. Pisać konkretnie?Na głównej mam ochotę scrollować albo wejść w galerię, zazwyczaj nie pętam się po menu
|
|
|
|
|
#418 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
no wlasnie-tylko u mnie po wejsciu na głowna jest animacja 5 zdjec,a zeby zobaczyc cos wiecej treba wykonac jakies dzialanie na stronie-i dlatego pytam co robicie, czy np nie nastepuje moment dezorientacji,chce udoskonalic konstrukcje strony alby byla przyjazna ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
A ta strona istnieje w sumie dzieki Twojemu TZ,czego mu nogdy nie zapomne, bo miał racje oczywiscie i oczywiscie cały wysilek linkowania starej diabli wzieli ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- dziekuje za odpowiedzi chodzi oczywscie o to ze ma zachecac do zamowienia sesji a cały pobyt na stronie ma byc przyjemny z intuicyjnym płynieciem po niej....a ja specen nie jestem, wiec pewnie wiele błędów jest na tej stronie
|
|
|
#419 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
- ja bym zmniejszyła odstęp pomiędzy nagłówkiem a menu. Za dużo bieli (?), na której nic się nie dzieje, a przez to na moim laptoku prezentacja nie wyświetla się w całości tylko trzeba ją scrollować w dół.Prezentacja w sam sedes. Może dałabym zdjęciom jeszcze po dodatkowej sekundzie. Wpisy oddzielone kreskami, prostokąty po lewej i niebieskość po prawej plus "tapetowe" tło kojarzą mi się ze stroną jakiegoś ministerstwa. Schludnie, przejrzyście, ale IMO za mało artystycznie-glamour. W ogóle widziałabym to w jakiejś bardziej minimalistycznej formie. Może jako miniatury (pod prezentacją) typu: sesja ciążowa, noworodkowa etc. i to by dopiero kierowało do poszczególnych sesji. Albo poszczególne jak teraz, tylko nie wymagające scrollowania przez teksty, ino miniaturki zdjęć kierujące do kolejnych wpisów. Nie wiem czy jasno to napisałam -_- Plus wyróżnienie aktualnych wpisów typu "okazja/promocja". Ogólnie bardzo mi się podoba ta prezentacja bo największą siłą strony są świetne foty, tylko właśnie jak się przescrolluje w dół, to za dużo tekstów o poszczególnych sesjach, bardziej wygląda to jak blog a nie strona firmowa. |
|
|
|
|
#420 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sie zastanawialam bo dla mnie to nienormalne bylo Cytat:
Cytat:
Nie lubisz adrenalinki? A tak powaznie to nie udzielam sie tu ciuchowo gdyz nienawidze kupowac ciuchow. Butow tez nieszczegolnie i nie znam sie przez to na modzie. Ja mam miec wygodne i mnie sie podobajace A tera ide luknac na stronke Polly i do pracy. No i upa bo na tel nie mam podpisow Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2017-02-28 o 11:12 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

I zaraz do pracy
Czeka mnie dzisiaj ciężki dzień
Wykończę się jak dalej będzie