![]() |
#421 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
![]() A w toalecie różowo-srebrny fotel i mini toaletki ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niestety nie wiem jak to jest z tym wpuszczaniem... dla siebie zarezerwowałam bilet, a potem tydzień przed warsztatami napisali smsa że zachęcają do zapraszania osób towarzyszących, znajomych itd. Więc chciałam zarejestrować męża, ale bilety kosztowały 14 zł. Nie jest to szalona kwota, ale wg mnie 1 os tow powinna też wchodzić bezpłatnie, dlatego spytałam na fejsie czy przewidują darmowe wejścia dla os tow, jakaś miła pani odpisała mi, że sobie zapisała że będę z mężem i że mamy darmowe wejścia. Było jeszcze kilka wolnych miejsc więc na "chłopski rozum" powinni wpuszczać za darmo w takich przypadkach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
MamaSmerfuni, mojej koleżance coś się pomyliło odnośnie tej herbatki i tak mi się biedna żaliła. Nic jej nie mówiłam, bo nie chciałam jej odbierać nadziei
![]() Ja dzisiaj wizytowałam. Szyja mi się skróciła o 1cm. Ma teraz 2.8mm i lekarz mnie straszy, że jak dojdzie do 2.5mm to mam się położyć na oddział. Nigdzie nie idę! :/ Kontrola za 2 tyg. Dostałam magnez i luteine dowcipnie. Moja mała ma już 2 kg (33tc). Planowany termin cc na 15 maja ![]() Na pocieszenie kupiłam sobie sandałki na słupku. Troche przyciasnawe na moich niedźwiedzich stopach, ale po urodzeniu muszę się w nie zmieścić! ![]() Byłam niedawno z kuzynką w aptece. Wchodzimy i chyba z 15 osób przed nami. Myślę sobie o na pewno nie będę tyle stała! Przeczytałam na tablicy, że kobiety w ciąży idą bez kolejki. Rozpięłam kurtkę i wkroczyłam do akcji. Zwolniło się jedno okienko, kupujemy co trzeba, a z tyłu słyszę, że jestem niewychowana, dopiero weszłam i już się ryję bez kolejki. Nawet się nie odwróciłam, zapłaciłam i wyszłam. Ludzie to prawdziwe buraki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
Milutku gratulacje, mialas farta
![]() Marta ja tez uwielbiam te pierogi, dawno nie jadlam bo chatka babuni do której chodzilismy na nie sie zamknęła a teraz otworzyli to nowe miejsce i tu maja jeszcze lepsze i czeka sie o polowe krocej mimo ze ciezko sie zalapac na stolik ![]() A teraz jemy sobie na kolacje piętrusowe kolorowe kanapki ze wszystkim ![]() ![]() ![]()
#425 |
Rozeznanie
|
Milutek, ale super warsztaty! Też bym bardzo chciała posłuchać Pawła Zawitkowskiego na żywo, strasznie go lubię i widać, że ma bardzo dużą wiedzę. Chyba kupię tę książkę z płytą
![]() Camomilles, mam tak samo ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez happiness__ Czas edycji: 2017-04-01 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też napiszę, może się uda. A jeśli nie to kupimy ten bilet, tż nie był ze mną na szkole rodzenia, a chciałabym, żeby usłyszał od kompetentnych osób chociaż trochę jak się zajmować maleństwem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#428 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zadomowienie
|
Camomile ale brzuch
![]() ![]()
#430 |
Zakorzenienie
|
Odpisali z boku.
Szanowna Pani W imieniu firmy Jeronimo Martins Polska S.A. pragniemy podziękować za kontakt z Biurem Obsługi Klienta sieci sklepów Biedronka. W odpowiedzi na zgłoszenie informujemy, iż obecnie nie ma w Polsce obowiązujących przepisów dotyczących zakupów poza kolejnością przez kobiety w ciąży, osoby z dzieckiem na ręku do lat trzech, osoby niepełnosprawne oraz osoby starsze. W celu zapewnienia efektywnej obsługi klientów i zmniejszenia czasu oczekiwania naszych klientów w kolejce, staramy się możliwie sprawnie prowadzić obsługę kasową, uruchamiamy wszystkie dostępne kasy w celu zmniejszenia czasu oczekiwania naszych klientów w kolejce. Jednak z uwagi na niewielką powierzchnię naszych sklepów, a co za tym idzie – ograniczoną liczbę kas, nie mamy możliwości utworzenia „kas pierwszeństwa”. Tym niemniej, kwestię zgłoszoną przekażemy zespołowi, który opracowuje procedury operacyjne, z prośbą o rozpatrzenie możliwości utworzenia takich kas w tych sklepach sieci, gdzie lokalizacja i powierzchnia mogą na to pozwolić. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za zgłoszenie tej sprawy do Biura Obsługi Klienta. Czyli nic z tym nie zrobią ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#431 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do książki - wrzucam fotkę spisu treści i spisu filmików, myślę że pomoże podjąć decyzję ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zadomowienie
|
Milutek moja tez bo urodzilam sie sie 7
![]() ![]() ![]()
#435 |
Zadomowienie
|
Camomiles wyglądałam dziś identycznie, jak szukałam jakichś ubrań
![]() Mohnka, też nie znam tego Pawła ![]() Gornek, ja pracuję w jeronimo, ale w hebe i u nas też tego nie ma, ale ja zawsze kobiety w ciąży lub z placzacymi dziećmi prosiłam jako pierwsze, było to dla mnie normalne, nie rozumiem znieczulicy ludzkiej... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#436 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to pięknie, fajnie gdyby Grzesiu urodził się w dzień z 7, w sumie Benio tez może, najlepiej po prostu 7 skoro termin mam na 4. Takie daty ślubów łatwo zapamiętać, bardzo przydatna sprawa dla facetów ![]() A i zapomniałam tych fot spisu treści, już wrzucam. IMG_0168.jpgIMG_0169.jpgIMG_0170.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Rozeznanie
|
Milutek, gratuluję! Faktycznie 7 to Twoja szczęśliwa liczba
![]() I ja też nie znam tego faceta ![]() Mohnka, ja wiem od czego skróciła się ta szyja. Tydzień temu były imieniny teściowej i ja głupia za dużo robiłam, ale nie chciałam zostawić z tym samego Tż. Po co mi to było:/ A teraz będę leżeć do góry zadkiem i palcem nie kiwnę ![]() Gornek, ale chamstwo! Nawet by się nie ośmieszali! Ale to jest Polska, co zrobisz. Tu wszystko jest możliwe... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Mohnka widocznie nie ma takich przepisów, ale sama kultura by tego wymagała. Sama podeszłam do kasy i grzecznie zapytałam ale to właśnie kasjer decyduje czy obsłuży kobietę w ciazy a nie klienci :/
Margolcia tez pracuje w handlu i mimo, ze nie ma takich przepisów to kobiety w ciazy, niepełnosprawnych i z dziećmi brałam poza kolejnością. W sklepach gdzie jest kasa pierwszeństwa to idę odrazu ale niestety malo jest takich sklepów. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#439 |
Rozeznanie
|
BlackSanctum, mam poważną wadę wzroku i uszkodzoną siatkówkę w jednym oku. Boję się, że całkiem oślepnę. Okulista mnie poparł i dostałam zaświadczenie o przeciwwskazaniu do porodu sn.
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chciałam pisać, że zdjęcia się nie dodały, ale już widzę, że już są ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Kingaluna, aha, no to pewnie - jak uszkodzona siatkówka to w ogóle nie ma co brać pod uwagę porodu sn.
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Rozeznanie
|
Milutek super ze zajęcia były atrakcyjne i ze udało się wygrać nagrodę 😊
A jakie to teraz metody stosuje się przy zaksztuszeniu noworodka? Camomiles boskie zdjęcie 😁 Gornek bez sensu ta odpowiedź no cóż 😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Rozeznanie
|
Tak przy okazji rozmowy o liczbie dzieci, któraś napisała, że zweryfikuje po pierwszym porodzie i przypomniał mi się filmik, reklama coca coli, nie wiem czy kojarzycie, moim zdaniem idealnie pokazuje emocje i reakcje z tym związane i ogólnie rodzicielstwo. Ja jak synuś miał ze 2 miesiące to ryczałam ze wzruszenia na tym filmiku 😁 https://youtu.be/xPb1t3jU3sI
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Odpowiedz wręcz z dupy
![]() ![]() Cos zaczyna mnie głowa bolec :/ nie wiem czy to ciśnienie czy co, ale zaraz zrobie sobie hot doga i moze bedzie lepiej, popije szklanka zimnej pepsi i sobota uratowana :P Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#445 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
Bardzo fajne warsztaty, cieszę się ze byliśmy z mężem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
Dopiero Was nadrobiłam 😧 ja dzisiaj od 6.30 na nogach, a nie mogłam odpocząć do 19
![]() A dzisiaj miałam warsztaty z wizażu 😁 padam na twarz, zaraz chyba zasnę 😧 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- A tak w ogóle też nie wiem kto to ten Paweł 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
A kto wie co się tam wykluje
![]() Też nie znam tego Pawła, muszę poczytać o nim. A ja coś się zdenerwowalam na telefon i mnie w szyjce kluje. Jak nie przejdzie to chyba na ip pojade ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Milutku, gratulacje!
Mam nadzieje, ze nigdy nie bede potrzebowac tych porad odnoscie zakrztuszenia i oddechu ![]() ![]() Bylismy na zakupach spozywczych, w tamtym tygodniu takie duze zrobilam, ze w tygodniu tz tylko jajka dokupil i ser, wiec dzisiaj tez sie postaralam ![]() ![]() Felicity, znowu kupilam lody, tym razem ze slonym karmelem i brownie ![]() ![]() Wzielam truskawki, byly eko i w koncu pachnialy! I byly dobre, nie pyszne, ale smakowaly truskawkami. Zaczelo sie wiosenne jedzenie! :juppi: Ja dzisiaj znowu nadgorliwie posprzatalam w domu na blysk, zrobilam obiad, prasowalam ![]() Zjadlam wlasnie mega nieprzyzwoite ilosci salatki tabbouleh ![]() ![]() Dobra, biore laptopa i zamawiam reszte wyprawki, dzisiaj 34 i 4, wiec czasu coraz mniej, a ja czuje sie coraz bardziej niegotowa :boisie:. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Ogladalam Tom and Jerry ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#450 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.