![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Gornek - no już na bezpośrednią prośbę, żeby kasjerka tak zareagowała to jest przegięcie... nie wspominając o innych klientach
![]() My sprzatamy auto. Tzn. Tz sprząta, a ja chyba zaraz kimne z tyłu, hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to, ze tylko w biedronce spotkałam sie z takim chamstwem. Zazwyczaj stoję normalnie w kolejce, ale dzisiaj było mi po prostu słabo, pewnie przez to, ze pełno ludzi, mały sklep i klima nie włączona a było strasznie duszno. Napisałam do boku pewnie oleja sprawę jak zawsze.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#393 |
Rozeznanie
|
Gornek ale mi piana poleciała. Ja bym wezwała kierownika na pogawędkę. Albo ostentacyjnie zostawiła jej te rzeczy na taśmie i wyszła.
Margolcia 😚 myślałam że może nie zdaje sobie sprawy. A tak... cóż szkoda. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zadomowienie
|
Gornek jaka masakra, ja bym powiedziała chyba że zaraz może mieć mnie i moje dziecko na sumieniu jak tu jej padnę. Albo bym kierownika poprosiła, wstyd!
Black piąteczka! ale super ![]() Byliśmy dziś na szkole rodzenia.(Bunny) Zapytałam o paznokcie położnej, powiedziała że trzeba mieć 2 paznokcie u dłoni niepomalowane bądź pomalowane ale bezbarwnym lakierem ( po jednym na każdej dłoni) , u stóp ich nie interesuje ![]() Co do torby to powiedziała że konkretnych wymagań nie ma ale wolą walizki na kółkach, te małe podręczne, bo przy przejściu z jednego oddziału na drugi jest łatwiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#395 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#396 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7247239 7]ehh chcialam pomalowac paznokcie ale smrod lakieru mi uniemozliwil ![]() ![]() Aż tak Cię drażnią te zapachy? 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#397 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja wczoraj pokutowalam mocno, mimo, ze hamburger byl na ciemnej bulce, zamiast kotleta miesnego mialam kotleta z oliwek, sporo salaty i warzyw, a do frytek byl sos ze swiezego awokado. Smakowalo mi bardzo, ale za duzo naraz zjadlam i jednak ciezkie to bylo, a w dodatku popilam pol szklanka coli ![]() ![]() Teraz zjadlam makaron szpinakowy z sosem pomidorowym, dodalam papryke, czosnek, pieczarki i swieze pomidory i czuje sie super po jedzeniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
TZ zawsze chcial 2, a ja 3, wiec nastepne blizniaki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
Na pewno jeszcze nie jeden raz zmienicie mieszkanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
Moi rodzice mieli 46m (dalej maja) i bylysmy z siostra we dwie w jednym pokoju, a rodzice nie mieli sypialni jako takiej, tylko spali w duzym pokoju. Jakos kiedys ludzie inaczej funkcjonowali, wlasciwie kazda z kolezanek miala taki system w domu. Jedna kolezanka z klasy byla jedynaczka i mieszkala z rodzicami w kawalerce i ona miala lozko skladane w kuchni, a rodzice spali w duzym pokoju na kanapie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#398 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiedziałam ze az tak :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie zasnelam na tarasie i obudzil mnie maly pajak na twarzy :cojest
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#400 |
Zadomowienie
|
Uff odrobiłam się, wysprzątałam, wyprasowałam, obiad zjedzony 😥 mąż sprząta po obiedzie a ja leżę. Mieliśmy iść na spacer ale za cholere nie chce mi się ruszyć 😀 a z drugiej strony.. Szkoda tak pięknego dnia.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zadomowienie
|
Melduje sie z kanapy! Ale super popoludnie za nami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bambi dzieki za info, biore walizke w takim razie ![]() Gornek jak wszystko bedziesz robic sama zamiast wstrzasnac Tz to zawsze tak bedzie, nigdy sie nie nauczy, ja bym mu tych okien nie odpuscila ![]() ![]() Ale mnie stopy bolą ![]() ![]() ![]()
16.05.2017 G. ![]() Edytowane przez bunnybe Czas edycji: 2017-04-01 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale mnie dziś kręgosłup boli rany:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że wszystkie korzystają z pięknej pogody, super!
Ja wygrzałam tyłek na działce, już nie mogę się doczekać jak z malutką będziemy tam odpoczywać. Moja mama mnie rozwaliła.. "a ty możesz tak na słońcu siedzieć i się opalać?"... Wtf, mamoooo!!?? ![]() We wtorek będę musiała jechać do Wrocławia (prawie 200 km) i odebrać tż z lotniska, ciekawe czy dam radę tyle siedzieć za kierownicą ..
![]() |
#404 |
Konto usunięte
|
U mnie leje
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zadomowienie
|
Mcdonald obowiązkowo
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Rozeznanie
|
Wlasnie wrocilam z corcia z dzialki, cudowna pogoda i slonce
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wlasnie! Ja juz czekam az dzisiaj wejdziemy po kinie na fryteczki i big maca :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Wtajemniczenie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7247745 2]Wlasnie!
Ja juz czekam az dzisiaj wejdziemy po kinie na fryteczki i big maca :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] U mnie raczej będzie kawa i mcflurry ![]()
![]() |
#411 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() u nas też piękna pogoda ![]() a ja cała rozemocjonowana bo byliśmy na warsztatach "Mama wie" i było super! najpierw swoją chwilę miała położna, potem wykład Pawła Zawitkowskiego, potem coś o komórkach macierzystych, następnie ratownik medyczny i pierwsza pomoc dla dziecka, na koniec produkty cybex. Na szczęście reklam/wykładów sponsorowanych nie było dużo, nie dłużyly się. Jestem zaczarowana panem Pawłem, zawsze lubiłam oglądać jego porady w telewizji, a na żywo to było naprawdę bardzo ciekawe. całości dopełniały fajne żarty i anegdotki, uśmieliśmy się z mężem. I o ile mam już jedno dziecko i myślałam że wiem już prawie wszystko to kilka rzeczy które pan Paweł pokazywał/radził były dla mnie odkryciem, np. wkładanie dziecka do wanienki nie na plecki a na brzuszek, naprawdę dzieci cudownie reagują wtedy na wodę. Oboje z mężem byliśmy pod wrażeniem jego wiedzy i wyczucia i kupiliśmy jego książkę z płytką CD "Mamo, tato, co Ty na to" na pierwszy rzut oka świetny poradnik! Podobał mi się też mały pokaz pierwszej pomocy, bardzo przystojny ![]() Na koniec losowanie nagród, nagród było około 20, gryziaki, maskotki chicco, zestaw kosmetyków Sylveco, proszki do prania Jelp, 2 poduszki do karmienia, chicco misio z lampką. Osób było ponad 100, i wyobraźcie sobie że miałam tego fuksa i mnie wylosowali i otrzymałam jedną z lepszych nagród czyli otulaczek, o ten: http://medbestshop.eu/sklep/otulacz-noworodek-niemowle/ Bardzo się cieszę że udało się coś wygrać, ale tak czułam bo miałam nr 77 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Konto usunięte
|
To tylko ja jestem taka okropna ![]() Wrrrrr... Wlasnie rzuciłam bluzka i sie popłakałam tz ze chce juz urodzić bo w nic sie juz nie mieszczę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zadomowienie
|
Gornek, co za chamstwo w tej biedrze, brak mi słów czasem na tych ludzi, przykro, że coś takiego Cię spotkało
![]() Poszłam dzisiaj do koleżanki na ploty, spacerkiem w jedną stronę ok30min, teraz umieram... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#414 |
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7247798 7]To tylko ja jestem taka okropna
![]() Wrrrrr... Wlasnie rzuciłam bluzka i sie popłakałam tz ze chce juz urodzić bo w nic sie juz nie mieszczę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja też się w nic nie mieszcze, to kiedyś było sukienką 1491064842807.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No mam identycznie tylko ze widać mi krocze albo w cyckach sie nie zasnę xd Ale sie zmachalam biegłam po schodach na pociąg ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aż się głodna zrobiłam. Cytat:
![]() A musiałam się przyjrzeć bo siedziałam w pierwszym rzędzie więc widziałam każdego kto odbierał nagrody ( swoją drogą gratuluję) ![]() Też jestem zachwycona wykładem Pawła i ogólnie poziomem warsztatów plus pierwszy raz byłam w Hotelu Oliwskim i jak tam ślicznie ![]() No właśnie tak jak nasz Milutek ranek spędziłam na fajnych warsztatach, a popołudniu byliśmy z tż nad morzem, mrożona kawa, lody no żyć nie umierać ![]() A najlepsze, że jak wróciłam do domu z warsztatów to zastałam umyte okna ( co prawda nie idealnie) i wymyty na błysk balkon ![]() Jestem dumna z tego mojego tż-ta ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Rozeznanie
|
Moj maz tez dzisiaj rano umyl okna, a balkon kilka dni temu, dzis posadzilam kwiatki w skrzynki, stolik z krzeselkami rozstawiony, mozna sie relaksowac przy kawce, albo bezalkoholowym piwku, chyba kupie!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dwór Oliwski piękny, cała okolica urokliwa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Wtajemniczenie
|
Milutku gratuluję, super nagroda
![]()
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Napisałam do boku biedronki ale znając życie i tak to oleja. Ale w najbliższym czasie nie mam w planie tam iść, jest to jedyna sieciówka w której spotykam sie z takim chamstwem. A nie miałam głowy wołać kierownika bo pies był na zewnątrz i bardziej myślałam czy nadal tam jest.
A Tz przeprosił za okna i umyje te framugi cifem, jutro dam mu spokój ale innego dnia ![]() Szkoda, ze tylko weekend ma byc taki ładny w tygodniu juz ma byc chłodniej i deszcz ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.