|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TANIE LINIE LOTNICZE- adresy, promocje, wrażenia
a czy ktoś się orientuje w lotach do Rimini/Bolonii? Czy z Polski są tylko z przesiadkami np. w Monachium lub Frankfurcie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Do Bolonii (w okolice, bo do Forli) lata Ryanair z Katowic.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za odp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Rozeznanie
|
witajcie kochane orientujecie sie moze czy sa jakies promocje na loty do liverpoolu ?? wszedzie koszty sa bardzo wysokie saman ie wiem co mam robic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Rozeznanie
|
zależy na kiedy szukasz lotu
![]()
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
koniec lipca tak od 20-31
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Kto nie lubi telepać się PKS-em albo pociągiem na wakacje to polecam bilety rodzinne w OLT, rodzic 79 zł a dziecko 39 zł
tu jest pełne info http://www.oltexpress.com/pl/nowosci...cja-dla-rodzin |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Przyczajenie
|
Tanie latanie - Londyn
Znalazłam tani lot do Londynu za 39 zł (opisałam poniżej)
http://udanyurlop.blox.pl/2012/07/Ta...ie-LONDYN.html ma ktoś może namiary na tanie i sprawdzone noclegi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Tanie latanie - Londyn
Cytat:
Przepraszam, ale czy ja dobrze widzę? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#430 |
BAN stały
|
Dot.: tanie latanie, tanie bilety lotnicze - jak to robicie?
Ja korzystam z Facebooka.
Zalajkowałem SPAM i na bieżąco na mojej tablicy pojawiają się wszystkie promocje. Dziś np. Poznań-Oslo-Poznań za 4zł!!! Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2013-03-20 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też kiedyś nie wierzyłam, że można lecieć do Gdańska z Katowic za 8 zł, a odkąd czytam fly4free to jestem na bieżąco. Lubię ich forum, zawsze dowiem się o jakichś ciekawych promocjach i są tam rady podróżników. We mnie latanie niemal przebija pasję do podróży pociągami (ale nie odmówiłam sobie 8 godzinnej podróży zabytkowym składem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
ja też korzystam z fly for free
![]() www.latamyzwrocławia.pl www.cheapdreamtrip.pl a jak ktoś jest z okolić katowic to ta będzie dobra: www.silesiair.com.pl Ja swój kolejny za 98 zł mam do Wenecji ![]() Achhh nie mogę się doczekać ![]() Edytowane przez Cashmeere Czas edycji: 2012-09-10 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Obecnie Oslo w grudniu :: na weekend - 7 w piatek wieczor wylot i powrot w niedziele rano za 4 zł w obie strony
![]() linia: rynair ![]()
![]() |
#434 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja byłam w Rzymie za 18 zł z Modlina FR właśnie. Krótko, bo krótko, ale było za☠☠☠iście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() ja też prowadzę stronkę, na której wyszukuję promocje lotnicze, a oprócz tego posiadam karty zwalniające z opłat administracyjnych. Zapraszam Was na naszego facebooka : http://www.facebook.com/tanielafruwaniee Swoją drogą szkoda, że nadal tak mało osób jeszcze wie, że można tanio podróżować. Ja nadal spotykam się z opiniami, że podróż samolotem, jest czymś w granicach luksusu. Nie chciano mi wierzyć, gdy powiedziałam, że poleciałam z oslo do gdańska za 5,4 zł ![]() Co o tym sądzicie? pozdrawiam ![]()
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
Znajomy polecał mi stronę mleczne podróże, tam często zamieszczają informacje o okazyjnych tanich lotach z których miał już przyjemność korzystać. Można znaleźć ich także na fb: http://www.facebook.com/mlecznepodroze ).
Osobiście jeszcze nie korzystałam - w pobliżu mojego miasta nie ma lotniska, a dojazd mam trochę utrudniony. No i kwestia terminów, nie zawsze odpowiadają... Ostatnio podkusiła mnie jednak ta karta BZWBK - ktoś ma, ktoś korzysta? Nie mam konta w tym banku, nie wiem jak wygląda sprawa doładowania takiej karty prepaid. Czy są jakieś dodatkowe koszty? I czy rzeczywiście łatwiej będzie z nią zakupić bilety w przyszłości? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() I jak nie ma nic na koncie to chyba złotówke pobierają ...czy jakoś takm poczytaj sobie w necie regulamin. No i lepiej z bankomatu nie wybierać bo 5 zł to koszutuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Przyczajenie
|
jakie są koszta wylotu do japonii i czy potrzebna jest tam jakaś "wiza"? jeśli nie na temat, to przepraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać - cz. 16 ![]() Ceny Lotów: Lufthansa, LOT, Finnair - ok 2 00 - 4 000 zł / w jedną stronę (bywa i 5 tys zł zależy od lotniska) Czy potrzebujemy wizy? Jak jedziesz na mniej niż 90 dni to nie trzeba. "Zniesiono obowiązek wizowy dla obywateli polskich przy wjazdach na teren Japonii do 90 dni pobytu, w celach: turystycznym, prywatnym, służbowym. Jeżeli obywatel polski udaje się do Japonii w innym celu np.: studiów, podjęcia pracy, zobowiązany jest do uzyskania wizy w japońskim urzędzie konsularnym w kraju zamieszkania. Nie ma możliwości uzyskania wizy na granicy. Przy wjeździe do Japonii wszystkie osoby powyżej 16 roku życia poddawane są procedurze imigracyjnej, która polega na pobraniu odcisków palców, fotografii twarzy oraz rozmowie z urzędnikiem imigracyjnym." ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() Jak wyhaczyłaś taką okazję? ![]()
![]() |
![]() |
#440 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Konto usunięte
|
fly4free
![]() PS. pytasz jak? Masz sposób: http://www.fly4free.pl/ryanair-z-mod...ondyn-za-8-zl/ I już dobre loty w dobrych cenach (jak znajdę jakąś 1-dniówkę w weekend to biorę) naroa - ja z tej karty BZWBK korzystam głównie do lotów (szał, w sumie kupionych 6 biletów ![]() Raczej jest za droga do normalnej eksploatacji, np. do pobierania w bankomatach. Edytowane przez 201705250955 Czas edycji: 2012-10-30 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Ja też korzystam z tej karty. Ostatnio kupiłam bilety do Bergamo za 1 zł, Chareloi za 1 zł i do Budapesztu też za 1 zł.
![]() |
![]() |
#443 |
Przyczajenie
|
Mogę wam dziewczyny polecić tą stronę:
[ciach] Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-11-30 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Nie będzie już biletów po 1 zł w Ryanairze ;((
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
jaką?
![]() wizzair zmniejszyl wielkosc bagazu podrecznego, gupi ![]() ![]()
![]() |
#448 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A tak serio, to jeszcze w Paryżu nie byłam (pewnie już o tym tutaj bądź w innym wątku pisałam). Ale chciałabym. Zastanawiam się, gdzie polecieć na 3-4 dni w przerwę między semestrami (mam 2 tyg., a narty odpadają, bo nie mam z kim). A Ryanair miał jakiś błąd i można było rezerwować bilety za jakąś złotówkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Przyczajenie
|
Lecę 22.12.2012 do Londynu (Luton) z Modlina. Czy ktoś z Was jechał do Modlina samochodem - chodzi mi o parking?. Ten pod terminalem jest drogi i zastanawiałam się jaki wybrać parking przy lotnisku Modlin.
Szukałam oczywiście go w dobrej cenie - najtaniej za 2 tygodnie znalazłam : http://solidparking.pl 95zł http://parklot-modlin.pl - 119 zł Możecie coś polecić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
Ryanair ma bardzo ciekawe loty po złotówce. Najwięcej z Warszawy Modlin. Oczywiście takich lotów nie jest za wiele i trzeba szukać na ich stronie. Np. są dwa w tygodniu. Ale można znaleźć taki tydzień gdzie za 1zł poleci się w jedną i drugą stronę
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.