|
|
#421 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: pekające gumki ?
Cytat:
My używamy durexów, które do tanich nie należą, a mimo to raz nam pękły. Znam też pary, które kupują najtańsze z biedronki, czy skądinąd i po latach nie zawiodły ani razu .
"Trzyma w rękach wróbelka ze złamanym skrzydłem, własne pieniądze na podróż daleką i długą, tasak do mięsa, kompres i kieliszek czystej. Dokąd tak biegnie, czy nie jest zmęczona. Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi..." ......................... . wcześniej jako arcydiablica
|
|
|
|
|
|
#422 |
|
Przyczajenie
|
Przeterminowana prezerwatywa
Czy można zajść w ciąże przez przeterminowana prezerwatywę jeśli była nawilżona, nie pękła a ni sie nie zsunęła
?
Edytowane przez alex_1 Czas edycji: 2013-07-31 o 18:50 |
|
|
|
|
#423 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przeterminowana prezerwatywa
nie pękła, nie zsunęła się, więc byliście zabezpieczeni.
|
|
|
|
|
#424 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Durex, Unimil, Pasante i inne prezerwatywy
Ja od wielu lat używam tylko prezerwatyw durex extra safe, póki co (odpukać) żadnych pęknięć, ani innych przykrych sytuacji nie było
Jeśli chcecie zaoszczędzić to polecam kupować na allegro na sztuki taniej wychodzi. Jak coś to mogę polecić sprzedawcę co wysyła dyskretnie i szybko przesyłki ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------
|
|
|
|
|
#425 |
|
Przyczajenie
|
zwykła prezerwatywa condor ? co o niej sądzicie?
witam
słyszeliście o tej prezerwatywie ? pytam w kwestii jakości, w porównaniu do droższych odpowiedników. 3 kosztują , 3zł. Jak z nimi ? "Ryzykowne" ^^? Dziwne pytanie, ale są dość tanie, więc pytam.... |
|
|
|
|
#426 |
|
Addicted of makeup.
|
Dot.: Durex, Unimil, Pasante i inne prezerwatywy
Wiesz, każda prezerwatywa jest zrobiona z lateksu (chociaż są jeszcze gumki wykonane z zupełnie innego materiału). Lateks, z którego robione są gumki unimila, durexa czy new caress (które ponoć produkuje unimil ale nie jestem na 100% pewna) jest taki sam i niczym się nie różni. Kupując prezerwatywy durexa płaci się np 12zł za paczkę gdzie prezerwatywy w biedronce można kupić za 3zł - różnica jest taka, że przy durexie płaci się za reklamę. Gumki pękają jak są nieprawidłowo założone, przeterminowane czy przechowywane na słońcu albo są uszkodzone.
|
|
|
|
|
#427 |
|
Przyczajenie
|
SEX, jakie prezerwatywy ?
Mój chłopak nie lubi kochać się w gumkach, ja jednak uwielbiam seks a na ciąże nie możemy sobie jeszcze pozwolić, rownocześnie nie mam zamiaru faszerować się hormonami moje pytanie jest następujące czy na jakość sexu w gumce może wpłynąć firma prezerwatywy ? jeśli są takie to prosze o informacje
|
|
|
|
|
#428 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: SEX, jakie prezerwatywy ?
ja z moim uzywaliśmy tylko durexów, ale przeróżnych, chociaż ja różnicy nie czułam (nawet przy tych z wypustkami). W każdym razie seks z prezerwatywą jest okropny i sama go nienawidzę, więc przerzuciłam się jednak na tabletki.
Poza tym kilka razy pękły nam gumki... i stało się więc tak całkowicie cię przed ciążą nie ochronią, OSTRZEGAM!I jestem zwolenniczką tabletek
|
|
|
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
No niestety prezerwatywa może się zsunąć albo pęknąć - jak jest nieprawidłowo założona ale i bez tego.
Co do firmy to jak bym na przykład nie polegała na najtańszych marki "krzak" - skoro niższa cena to możliwe że gorsza jakość materiałów i taka pozorna oszczędność z tego
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
U nas najlepsze były Unimil SKYN, dużo osób też je chwali, z tego co zauważyłam. Na pewno warto poświęcić tą dyszkę i spróbować
|
|
#431 |
|
Przyczajenie
|
Jezeli kupisz w miejscu gdzie nie stały w z łych warunkach atmosferycznych i maja jeszcze dobra date waznosci to powinno byc okej na pewno kupowac markowe a nie krzaki z biedronki ;p
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam kupowanie prezerwatyw w aptece. Jakoś nie ufałabym tym kupowanych np w małpce albo innej żabce. Jakoś tak
![]() Nie wiem czy zależy od firmy, ja nie lubię żadnych gumek i każda to dla mnie dyskomfort- niektóre to chyba nawet psychiczny |
|
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam! Używałam innych np. Durexy Extra Safe, Durexy Classic, ale czułam te ogumienie jakoś bardziej, przeszkadzał mi zapach lateksu, natomiast Unimile Skyn są dla mnie stworzone wręcz
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Używałam prezerwatyw droższych za ponad 10zł jak i takich za 2,99 i nigdy żadna mnie nie zawiodła, nawet ta za 2,99, a ich używałam najczęściej. Nie polecam prezerwatyw takich w białym opakowaniu, nie pamiętam niestety nazwy, bo ja kompletnie mojego faceta przez tę prezerwatywę nie czułam, on zresztą też mało czuł.
|
|
|
#435 | |
|
Addicted of makeup.
|
Cytat:
Wracając do tematu to mogę polecić Unimil SKYN, są nielateksowe i cieniutkie, ostatnio jest na nie promocja w Carrefourze więc warto spróbować. |
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to te. I w życiu nie uwierzę, że to najcieńsze w Polsce.
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Kupic kilku firm i wypróbować chociaż obstawiam, że on nie lubi bo zwyczajnie nie lubi i nazwa gumki i jej jakoś nie wpłynie na zmianę zdania.
Mało który chłop lubi w gumce, ale jak mus to mus. |
|
|
|
|
#438 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
Również polecam Unimil SKYN, ja oraz partnerka praktycznie jej nie czujemy, i nieraz w trakcie muszę sprawdzić bo nie mam pewności czy wciąż jest na swoim miejscu, bo jej nie czuje
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#441 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie mam porownania co prawda bo z powodu mojej ciezkiej alergii na lateks uzywamy tylko unimil skyn ale polecam je z reka na sercu. Niewyczuwalne i od blisko 3 lat uzytkowania nie pekla ani jedna.
|
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#443 |
|
Raczkowanie
|
Hm, kupiłam Unimil Skyn, jestem ciekawa jak to z nimi będzie, bo czytałam opinie, że często pękają
|
|
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(odpukać!) Dla mnie najlepsze prezerwatywy jakie miałam kiedykolwiek okazje stestować.Pękanie w dużej mierze zależy od sposobu obchodzenia się z prezerwatywą.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#445 |
|
BAN stały
|
Naprawde nie wiecie?
durex
|
|
|
|
|
#446 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że nas też nie zawiodą, za dwa dni sprawdzimy
|
|
|
|
|
#447 |
|
Rozeznanie
|
My też planujemy kupić, spróbować Unimil Skyn.Także chcemy spróbować Durex Real Feel. Lecz tu pojawia się problem. Durex Elite jakie najczęściej kupujemy o wymiarze 5.6 obwód, jest mojemu partnerowi na styk Durex Classic też wejdzie lecz bywa niewygodnie.
Zatem jak to jest z nielateksowymi: Czy mniej się rozciągają. Nielateksowy Durex Real Feel także w obwodzie ma 5.6? A te Unimil Skyn wypadają rozmiarowo jak Durex? Jakie są ich wymiary?A znacie Durex Comfort XL. XL mają 5.7. Czy jest w rozmiarze duża różnica pomiędzy nimi a np Elite Pomocy. Jeśli chodzi o cienkie prezerwatywy to fajne są Durex Fetherlite Ultra Thin także 5.6 Partner widzi różnice w sexie. |
|
|
|
|
#448 |
|
Raczkowanie
|
Truskawkowe Glydery z sex shopa.Zwykłe kioskowe Caressy też są db poza tem tudzież Rosetex Warrior.
Wiara w człowieka spadała mi do zera absolutnego,gdy czytałam kupy (....ponoć "posty"... )posa dzone przez niektóre "Wizażanki.Więc już nie czytam.Nie wydymajcie się z kolejnymi kupami na pw do mnie.Nie tykam smrodów.![]() |
|
|
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
My do tej pory używaliśmy tylko Durex i na razie nie zanosi się na zmianę. Na początku Classic i Classic Jeans, potem Arouser, Pleasuremaxy różne rodzaje, Performax, Performax Intense, a ostatnio RealFeel. I chyba zostaniemy przy nich. Nie śmierdzą lateksem, mój TŻ mówi, że o wiele więcej czuje niż w innych, a dla urozmaicenia Arouser.
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

.
.

?

Polecam! Używałam innych np. Durexy Extra Safe, Durexy Classic, ale czułam te ogumienie jakoś bardziej, przeszkadzał mi zapach lateksu, natomiast Unimile Skyn są dla mnie stworzone wręcz

durex
)posa dzone przez niektóre "Wizażanki.Więc już nie czytam.Nie wydymajcie się z kolejnymi kupami na pw do mnie.Nie tykam smrodów.