|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Szmatki u Dojoty! grudzień-od rozmiaru S do L! kosmetyki ,dodatki...;)
Na razie ubogo.Nie długo wszystko uzupełnię i dodam rasztę rzeczy.Można już pisać
![]() Witam, Po kilku latach przerwy powracam z nowymi ciuszkami na wymiankę. Wiele z moich ubrań jest nowych bądź używanych ,ale w stanie bardzo dobrym. Rozmiary ubrań są różne-od S po L,natomiast ja sama nosze rozmiar 40,42 i szukam ubrań w tych właśnie rozmiarach.Poszukuje również dodatków,ksiązek i wszytsko co wpadnie mi w oko-wiec jeżeli ktos nie ma mojego rozmiaru w swoich wystawionych ciuszkach z chęcią wymienie sie na cos nieciuchowego ![]() Poniżej znajduje sie moja wish lista ,jednakże ogólnie będę chciała to,co mi w oko wpadnie ![]() Posiadam również kosmetyki i dodatki.Aktualizacja wkrótce. Uwaga! Zdaje sobie sprawę ,że mam jedną negatywną przekupkę,ale była ona w wyniku nieuczciwośći drugiej osoby.Zostałam oszukana,więć wystawiłam negatywny komentarz ,a tamta osoba odpłaciła sie tym samym.Zaraz po tym incydnecie zamknełam swój wątek. Proszę mieć to na uwadze,że nie zgadzam sie na wysyłanie przesyłek jako druga,ponieważ ta jedna negatywna przekupka.Prosze wierzyć w moja uczciwość,albo w ogóle nie sie nie wymieniać ze mną. Wish lista: Książki: -Blondynka (Biografia Marlin Monroe) -3,4 część Sagi Zmierzch (może być po ang) -Skinny Bitch (może być po ang) Dodatki: -kolczyki,naszyjniki w stylu goth i nie tylko -wszystko co ma ćwieki -ogólnie biżuteria -ozdoby do włosów Ubrania: -sweterki oversize -cardigany[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Dodatkowe wymiary podam pozniej ![]() 1.Gorset z firmy Jane Norman,rozm 42.Posiada usztywaniane miseczki (ubrany raz...) 2.Spódniczka na zime firmy mexx rozm 38.Posiada podszewkę dzięki której spódniczka nie podchodzi do góry.W większości wykonana z wełny.(używana,stan bdb) 3.Spódnica rozm 38,sztywniejszy materiał,ładnie sie układa.(stan bdb) 4.Nowe spodnie Levis,bez metek rozm 28/34 (z chęcią oddam za wysokopółkowy kosmetyk!) 5.Nowy biustonosz firmy Top Shop rozm 34 DD Edytowane przez Dojota Czas edycji: 2011-12-08 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szmatki u Dojoty! grudzień-od rozmiaru S do L! kosmetyki ,dodatki...;)
1.Spodnie oryginalne firmy nike, rozm L.(używane,stan idealny)
2.torebka puma (nie wiem czy kiedykolwiek jej użyłam) Edytowane przez Dojota Czas edycji: 2011-12-04 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Kosmetyki:
1.Cien mac Carbon Black-prawie w ogóle nieużywany.Wymienie tylko na inny cień z mac. 2.Lip&cheek stain.The body shop. Tylko wypróbowany 3.Cień w kremie Liquid stain Maybeline.Kolor perłowo-biały.Używałam go jako bazy.Pozostało ok 8o % 4.Cień nowy MUA kolor zielono-brązowy-szary.Mówiono ,że to jest tańszy odpowiednik jakiegoś cienia mac. 5.Cień MUA fiolet.Użyty raz 5.Cienie Revlon-również prawie nie używane. Edytowane przez Dojota Czas edycji: 2011-12-04 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1322999604?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
U mnie za:
MUA x2 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1323008601 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
witaj - może coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1323008511 ?
(jakie są wymiary?)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
kochana, powiedz mi jaki to rozmiar? S, M ?? :
4.Nowe spodnie Levis,bez metek rozm 28/34 to rozmiar |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za spódniczkę mexx?
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Ok, mogloby tak byc: Inglot + Art Deco za stanik Top Shop. Czy stanik ma jakiekolwiek uszkodzenia lub zaciagnięcia? ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
Jeśli Tobie rowniez to zapraszam na PW celem wymiany adresów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś za gorset?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
to dziękuję.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
nic, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej, nie mam żadnej maseczki z YR
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Nie dziekuje,nie jestem zainteresowana, pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej
jesteś jeszcze zainteresowana Bandi? Nie mogę znaleźć Twojego wątku z podkładem Clarins ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.