![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: the sims 2
Cytat:
![]() Dobra, mam to zainstalowane; i czyta nie dość że tyko domy [żadne oczy,simy] no to jeszcze nie wszystko działa;gra mi sie zacina i wyłącza... co to może być? mam 321 dodatków a to chyba nie dużo ?oO ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- każdy rodzaj dodatku trzeba instalowac w innym folderze? gdzie mam takim razie wrzucic do folderu [do ktorego] oczy, i ubrania? ![]()
![]() Edytowane przez kiniaczeq Czas edycji: 2009-07-02 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro ci sie gra zacina i wylacza to znaczy ze sciagnelas jakis 'zepsuty' plik. A 200 czy 300 dodatkow to nie jest duzo ja mialam ponad 3000 + wszystkie dodatki typu cztery pory roku i gra sie nie wylaczala i chodzila dobrze (nie rewelacyjnie), zacinalo tylko przy najszybszej predkosci i po paru godzinach grania.
![]() |
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
Jak już pisałam miałam podobny problem. Gra mi się zacinała i wyłączała jak miałam tyle dodatków (miałam tylko podstawe zainstalowana). Zainstalowałam cztery pory roku i nic sie nie zacina a dodatków mam 3 000. Nie wiem czemu na podstawie mi nie działało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Dobra, udało mi się umiejscowić dodatki: oczu, ubrań, dodatkó do samego sima.
Jednak na miłośc do sp, nie wiem do jakiego folderu mam wcisnąć meble tudzież parcele?. kombinuje na wszystkie sposoby ale tyle tych folderów jest a ja nie wiem... w folderze "download" mi nie działa
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
kiniaczeq
Jak rozpakowalas te dodatki to wrzuc je do 2 folderow Downloads i Collections.Wzucasz tam WSZYSTKO takze i meble,parcele,fryzury itp. Niekore pliki z dodatkami trzeba instalowac : Package wzucasz normalnie,a SIMS2PACK -sa takie jakby jakies granatowe pudeleczka pokazane (niewiem jak to wytlumaczyc,ale mam madzieje ze zrozumiesz) je musisz zainstalowac poprzez klikniecie 2 razy na nie. Jezeli dodatki prawidlowo weszly w grze na samym poczatku powinno pokazac ci sie niebieskie okienko i cos tam bedzie pisac " czy chcesz wlaczyc obiekty zmodyfikowane ...itd,itp..Klikasz na tak.. Jezeli Bedziesz miala jeszcze z tym problem ,albo czegos nie rozumiesz pisz na PW.Pozdrawiam ![]()
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny
![]() mam pytanie, patrzenie przez teleskop w gwiazdy na dachu i porwanie przez kosmitów [w celu zaciążenia sima] jest możliwe tylko w otoczeniu 'dziwnowo' czy w 'miłowo' też?
![]() |
#428 |
Zadomowienie
|
Jest to możliwe w każdym otoczeniu.
![]() |
![]() |
#429 |
Przyczajenie
|
Moze mi ktos doradzi bo jestem zielona w sprawach komputerowych.... otoz kupilam sims3, ale.........
chodza mi strasznie powoli, wrecz flegmatycznie i nie moge przyspieszyc czasu czyli wszytko idzie strasznie powoli, taka gra w slimaczym tempie nie robi mi przyjemnosci. Czy ktos ma podobne problemy?? Jestem zla, bo wydalam kase, chcialam sie dobrze bawic a tu takie rozczarowanie ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po drugie, jesteś pewna, że Twój komputer spełnia podstawowe wymagania sprzętowe, aby grać w The Sims 3? To właśnie może być przyczyną tego, że gra wolno działa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Wesną
![]() Może napisz nam parametry swojego komputera to doradzimy Ci co zrobić dalej ![]()
![]() |
#432 |
Rozeznanie
|
Ja w Simsach 2 mogłam jedynie ściągać obiekty, które się instalowało. Inne mi nie czytało i do dnia dzisiejszego nie wiem, dlaczego. Strasznie mnie to denerwowało, bo takie śliczne meble, fryzury, oczy itd. znalazłam i nic nie było w grze :/ Tylko np. jak ściągnęłam dom i był do zainstalowania i akurat w tym domu były jakieś meble, to coś tam miałam. Jestem chyba jakaś nierozgarnięta...
![]() |
#433 |
Wtajemniczenie
|
własnie zainslaowalam sims 3
![]() ![]()
![]() |
#434 | |
Zadomowienie
|
Dołączam się do grona simsomaniaczek! Moje otoczenie uważa to za strasznie dziecinne, ale i tak uwielbiamprojektować domki w Sims 2
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
ARRRAHRHGHG. Pomocy :{ męczę się z tym cały dzień. Zainstalowałam gre The Sims 2, wszystko fajnie. Potem wzięłam (oryginalne) the sims university. Super, super, instaluje się ale wyskakuje "włóż płyte cd 4 the sims 2"... No i wkładam wkładam gra nie reaguje.
Kombinowałam. Ściągnęłam z internetu cd4 do the sims 2. Nagrałam na płytę - NADAL NIE DZIAŁA ;[ Zrobiłam obraz płyty i odczytać chciałam w deamon tools - NIE DZIAŁA co ja mam zrobić? ![]()
![]() |
![]() |
#436 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- arghghghh!! błąd instalacji instalacja została przerwana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Konto usunięte
|
Nie da się zmienić już nagranej
![]() Musisz od nowa nagrać cd4 pod odpowiednią nazwą i powinno śmigać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
heh ściągnęłam obraz płyty 4cd bo z tamtym najwidoczniej było coś nietak :d
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
i co dziala?
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
jop, co jest dla mnie co najmniej dziwne
![]()
![]() |
![]() |
#442 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Bo te pierwsze były oryginalne ;[
Hmmm cd4 jest najbardziej używaną płytką pewnie się zjechała albo walała po kątach :P Mogłam zrobić kopie ...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
Czy któraś z Was mogłaby mi wysłać sims 2 ? Nie mogę jej pobrać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Zadomowienie
|
Ściągnij z półki w sklepie i kup. Będziesz mogła zagrać w nie znacznie szybciej niż gdybyś musiała czekać, aż któraś z nas Ci je wyśle.
![]()
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
właśnie zainstalowałam oryginalne Simsy 2 na laptopie i mam problem z kodami...w ogóle nie chce mi się otworzyć okienko do kodów (wiecie żeby np narobić simsom trochę kasy
![]() ![]() i jeszcze jedno pytanko mam: na jakiej stronce można darmowe dodatki ściągnąć? Edytowane przez -mała- Czas edycji: 2009-08-25 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Darmowe dodatki typu meble i ubranka czasem pojawiają w gazetach, a tak to w życiu nic darmowego nie ma ;P chyba że nielegalnie z torrentów ;}
Darmowe dodatki typu ubrania czy fryzury można znaleźć na stronach fanów gry, blogach. Nie znam nic takiego ale wiem że istnieje ![]()
![]() |
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
Jest mnóstwo darmowych dodatków, chociaż wiem, że w dzisiejszych czasach wydaje się to być niemożliwe
![]() Wpisz w google peggysims, simsinparis, modthesims2, thesimsresource, aroundthesims2. Powinny Ci się wyświetlić stronki z darmowymi dodatkami - ja z nich ściągałam, a nie wstawiam linków, bo nie wiem, czy Wizaż mi ich nie zablokuje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
dzięki
![]() a powiedzcie mi jak już ściągnę jakieś ciuchy czy fryzury to gdzie je mam dać?? Tzn rozumiem że do pliku gry sims ale do jakiegoś konkretnego folderu? i wiecie co zrobić żeby mi kody działały? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
To jest dobre pytanie bo sama nie wiem
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.