Suknie Maggie Sottero - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-02, 06:59   #421
sosenka26
Raczkowanie

Dot.: Suknie Maggie Sottero

Cytat:
Napisane przez lorenza84 Pokaż wiadomość
Aktualnie Milana dostepna jest w sklepie w Zielonej Górze a w tym tygoddniu ma byc dostawa w Katowicach

lorenza84, skąd takie wiadomości o milanie w katowicach ? i jeśli mozesz napisz, w którym salonie, kurcze, ale dobra wiadomość napisz coś więcej, bo mam ochotę zaraz jechać ją mierzyć
sosenka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-09, 10:51   #422
patiinka
Przyczajenie

Kobietki są nowe modele sukien Przepiękne och ach
patiinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-12, 22:10   #423
sellene
Raczkowanie

Dziewczyny, pomocy!
Czy któraś z Was widziała może gdzieś model Asha ?? To najnowszy model i w salonach, do których dzwoniłam nawet nie wiedzą, że taka istnieje! Zakochałam się w niej
sellene jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-13, 12:35   #424
patiinka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sellene Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pomocy!
Czy któraś z Was widziała może gdzieś model Asha ?? To najnowszy model i w salonach, do których dzwoniłam nawet nie wiedzą, że taka istnieje! Zakochałam się w niej
Własnie dzowniłam do salonu w Opolu w sprawie mojej sukni ale spytałam się też o suknie z najnowszej kolekcji. Dowiedziałam się, że w salonie nie ma jeszcze tych sukien i będą dopiero w następnym roku...po lipcu...
Stary 2011-01-04, 11:07   #425
stokocoto
Raczkowanie

Witajcie!
Jeśli nie wierzycie w cuda to zacznijcie MAM MILANĘ!!!
Nie zdążyłabym już jej zamówić i po przeszukaniu całego świata w poszukiwaniu używanej znalazłam w ekspozycji jednego z angielskich salonów. Poza tym to rozmiar USA 2 a ,o dziwo, na mnie pasuje (noszę 34-36)!!!
Tak więc, dziewczyny, nie zrażać się! Szukajcie wytrwale, a na pewno się uda!
stokocoto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 17:31   #426
olla83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stokocoto Pokaż wiadomość
Witajcie!
Jeśli nie wierzycie w cuda to zacznijcie MAM MILANĘ!!!
Nie zdążyłabym już jej zamówić i po przeszukaniu całego świata w poszukiwaniu używanej znalazłam w ekspozycji jednego z angielskich salonów. Poza tym to rozmiar USA 2 a ,o dziwo, na mnie pasuje (noszę 34-36)!!!
Tak więc, dziewczyny, nie zrażać się! Szukajcie wytrwale, a na pewno się uda!
gratulacje! pokaż zdjecia na sobie
olla83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 09:39   #427
stokocoto
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olla83 Pokaż wiadomość
gratulacje! pokaż zdjecia na sobie
Nie mam ładnych zdjęć. Jak zrobię to wstawię, ale to będzie nieprędko, ponieważ nie ma komu mnie w nią ubrać i sfotografować :/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-08, 15:16   #428
gabbol
Przyczajenie

Witam, dołączam do wielbicielek Maggie Sottero. chciałabym zapytać, w którym salonie w Katowicach można dostać suknie?
gabbol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-13, 21:58   #429
kasia4412
Raczkowanie

Hej, szukam rzeczywistych zdjęć sukienki Maggie Sottero model Nora z góry dziękuję

kasia4412 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-14, 10:42   #430
stokro15
Raczkowanie

Witajcie, tez chce dolaczyc do wielbicielek Maggie, suknia moich marzen to model Hampton
stokro15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-17, 18:32   #431
zielu
Przyczajenie

a czy moze ktoś mi powiedziec co to za model?

http://www.madame-blanche.com/pl/011.html
zielu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-18, 10:50   #432
Knefel
Raczkowanie

ja zakochałam się w Martina Trina, wczoraj mierzyłam , przecudownie...
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A483
Knefel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 08:00   #433
patiinka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Knefel Pokaż wiadomość
A gdzie mierzyłaś i jaka jest cena? Jestem ciekawa czy cena sukien jest podobna czy się bardzo różni. Ja jade w sobote do Opola żeby przymierzyć Isadore. Już się nie mogę doczekać
Stary 2011-01-19, 11:35   #434
Shopaholic251984
Przyczajenie

Smile Dot.: Suknie Maggie Sottero

Dziewczyny,

Ja wybralam swoja suknie...ogolnie jest bardzo prosta...klasyczna, taka jakie lubie ... tym bardziej , ze jestem dosyc ksztaltna Tu i ówdzie mam
Powiedzcie co myslicie??
Ogolnie suknie bedzie delikatnie przerobiona ( dekolt w serce, oraz tyl taki jak na drugim zdjeciu)

Osttanie to moje zdjecie abyscie mogly zobaczyc i mniej wiecej wyobrazic ta suknie na mnie :P

mam nadzieje, ze do Wzresnia jeszcze schudne ;_))
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BB_LILLIAN.jpg (30,1 KB, 145 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg teracina-2 375x534.jpg (31,7 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9728_132376787797_660187797_2720526_8368151_n.jpg (58,4 KB, 152 załadowań)
Shopaholic251984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 10:26   #435
Shopaholic251984
Przyczajenie

Piekna jest twoja suknia, podobna w sumie do mojej " Lillian" ;-))

Ja zaplacilam za swoja 2400 w Jeleniej Gorze, nie wiem czy to duzo czy malo bo z tego so sie orientowalam to nie jest tak najgorzej.
ja dalej mam stresa przed 1sza przymiarka ;0)

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

ja bylam w salonie w Jeleniej Gorze " Agnes", maja wszystkie suknieki Maggie Sottero, robia i sprowadzaja na zamowienie

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Mowie ci, salon Agnes szyje suknie Maggie Sottero na zamowienia, warto sprobowac
Shopaholic251984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 08:03   #436
patiinka
Przyczajenie

Cena mojej sukni w każdym salonie jest podawana inna...do Warszawy ani Krakowa nie dzwoniłam, ponieważ bałam się że usłysze 6000, a we Wrocławiu podali mi cene 5600,Łódź 5360, w Opolu 4600, w Poznaniu 4280. Pani z Łodzi powiedziała mi, że Isadora kosztuje 1380 euro jestem ciekawa czemu euro skoro to firma z USA...
Jutro się okaże jak w niej wyglądam czy się zakocham w niej na sobie Chcę i nie chcę tego....
Stary 2011-01-22, 23:28   #437
moniaKa
Przyczajenie

Cześć. Ja dziś podpisałam zamówienie na Martinę w Płocku w salonie Sekret
moniaKa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 16:39   #438
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

Cześć! Muszę dołączyć do wielbicielek Maggie Sottero, bo miałam wczoraj na sobie tak piękną sukienkę, że nie mogę przestać o niej myśleć Na początku poszukiwań Maggie Sottero kojarzyła mi się głównie z wielkimi sukniami w stylu księżniczki, które zupełnie do mnie nie przemawiają i źle się w nich czuję. Jednak moja mama znalazła w jednym z katalogów sukienkę MS o zupełnie innej linii, blisko ciała i po prostu musiałam ją zmierzyć. Miałam okazję zrobić to wczoraj, ale okazało się, że to nie to. Za to inna była niesamowita. Sukienka "mamy" to Caprice (pierwsza), a to wczorajsze cudo to Kayla (druga). Też mogą być niezłe numery z cenami, bo Caprice w Radomiu kosztuje 3400, a w Krakowie w Madonnie 4100(!). Kayla z kolei w Radomiu była po 3800. Zobaczę, jak w innych salonach, mogą się zdarzyć niespodzianki. Jestem pod wrażeniem krojów i tkanin w tych sukienkach, wyróżniają się bardzo na tle niektórych popularnych firm.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg maggie-sottero-a3321_01.jpg (38,8 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BB_CAPRICE.jpg (87,3 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maggie-sottero-a3372_01.jpg (51,6 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maggie-sottero-a3372_02.jpg (33,5 KB, 32 załadowań)
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-23, 20:06   #439
moniaKa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Shopaholic251984 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

ja bylam w salonie w Jeleniej Gorze " Agnes", maja wszystkie suknieki Maggie Sottero, robia i sprowadzaja na zamowienie

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Mowie ci, salon Agnes szyje suknie Maggie Sottero na zamowienia, warto sprobowac
Nie ma opcji, aby ktoś Ci uszył suknie Maggie. Wszystkie oryginalne suknie, bez znaczenia jakiej marki, są sprowadzane na zamówienie.
Nie orientuję sie jak to jest z innymi, ale Maggie dodaje do zakupu certyfikaty autentyczności.
Stary 2011-01-24, 07:50   #440
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a-sea-of-honey Pokaż wiadomość
Cześć! Muszę dołączyć do wielbicielek Maggie Sottero, bo miałam wczoraj na sobie tak piękną sukienkę, że nie mogę przestać o niej myśleć Na początku poszukiwań Maggie Sottero kojarzyła mi się głównie z wielkimi sukniami w stylu księżniczki, które zupełnie do mnie nie przemawiają i źle się w nich czuję. Jednak moja mama znalazła w jednym z katalogów sukienkę MS o zupełnie innej linii, blisko ciała i po prostu musiałam ją zmierzyć. Miałam okazję zrobić to wczoraj, ale okazało się, że to nie to. Za to inna była niesamowita. Sukienka "mamy" to Caprice (pierwsza), a to wczorajsze cudo to Kayla (druga). Też mogą być niezłe numery z cenami, bo Caprice w Radomiu kosztuje 3400, a w Krakowie w Madonnie 4100(!). Kayla z kolei w Radomiu była po 3800. Zobaczę, jak w innych salonach, mogą się zdarzyć niespodzianki. Jestem pod wrażeniem krojów i tkanin w tych sukienkach, wyróżniają się bardzo na tle niektórych popularnych firm.
Ja zamówiłam w krakowskiej Madonnie model bardzo podobny do Caprice. Tak nawiasem to jechałam do tego salonu własnie z zamiarem przymiarki i zamówienia Caprice, ale przymierzyłam też model Reese i wiedziałam,że to ta jedyna! Zobacz sobie na ten model, może i Tobie się spodoba mi udało się zdobyc go w miarę korzystnej cenie ja mam ślub końcem lipca, jeśli byłabys ciekawa jakichś szczegółów to pisz na priv

Edytowane przez majaa86
Czas edycji: 2011-01-24 o 07:58
majaa86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-24, 09:36   #441
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Też jestem fanką sukni MS To mój typ http://www.maggiesottero.com/dress.a...2&style=SD5230 Moja suknia jest szyta na wzór tej, ale wprowadziłyśmy z krawcową parę zmian
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-25, 10:09   #442
stokocoto
Raczkowanie

Mówcie sobie co chcecie, ale ja i tak uważam, że żadna krawcowa nie jest w stanie uszyć takiej sukienki jak Maggie Sottero. W porównaniu ze zdjęciem może wydawać się identyczna, ale obok oryginału nie radzę jej kłaść Na początku też myślałam o uszyciu, dopóki nie zobaczyłam wykonania oryginalnej sukienki. Na pierwszy rzut oka widać za co się płaci.
I tu trzeba sobie postawić pytanie czy się nie chce wydać wiele pieniędzy na suknię, którą założy się raz lub czy się chce, aby ta jedyna w zyciu suknia była piękna i dobrze wykonana?
Stary 2011-01-25, 13:41   #443
stubbornme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokocoto Pokaż wiadomość
Mówcie sobie co chcecie, ale ja i tak uważam, że żadna krawcowa nie jest w stanie uszyć takiej sukienki jak Maggie Sottero. W porównaniu ze zdjęciem może wydawać się identyczna, ale obok oryginału nie radzę jej kłaść Na początku też myślałam o uszyciu, dopóki nie zobaczyłam wykonania oryginalnej sukienki. Na pierwszy rzut oka widać za co się płaci.
I tu trzeba sobie postawić pytanie czy się nie chce wydać wiele pieniędzy na suknię, którą założy się raz lub czy się chce, aby ta jedyna w zyciu suknia była piękna i dobrze wykonana?
hm..
a ja mam szyta i jest identyczna...
kosztuje co prawda duzo ale mniej niz oryginał.

stubbornme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-25, 15:13   #444
Knefel
Raczkowanie

Cytat:
A gdzie mierzyłaś i jaka jest cena? Jestem ciekawa czy cena sukien jest podobna czy się bardzo różni. Ja jade w sobote do Opola żeby przymierzyć Isadore. Już się nie mogę doczekać
W Tychach w Evicie, za 3600 zł z promocji juz...

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Napisane przez moniaKa Pokaż wiadomość
Cześć. Ja dziś podpisałam zamówienie na Martinę w Płocku w salonie Sekret
a w jakiej cenie jesli można wiedzieć? w Tychach jest 3600 po zniżce

Edytowane przez Knefel
Czas edycji: 2011-01-25 o 15:07
Knefel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-25, 16:02   #445
moniaKa
Przyczajenie

Cytat:
W Tychach w Evicie, za 3600 zł z promocji juz...

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

a w jakiej cenie jesli można wiedzieć? w Tychach jest 3600 po zniżce
3560 cena normalna bez zniżki, zaliczka 1500zł
Stary 2011-01-26, 06:44   #446
stubbornme
Zadomowienie

Knefel a byłaś w tym salonie?
ja nie... za daleko... ale powiedz mi dużo mają sukien ? i widzialaś może tam modę męską? chciałam z TŻ pojechać

ja mam sabelle - ale na wzór
mierzyłam i wzór i oryginał... i różnica dość spora a wyglądały tak samo...

Stary 2011-01-26, 07:40   #447
anies5
Zakorzenienie

Jeśli pytasz o salon Evita w Tychach, to byłam w nim około miesiąc temu. Jest dość duży, ale szczerze mówiąc, to np. w Madonnie, która przestrzennie jest zdecydowanie mniejsza, sukien było więcej. Z Maggie Sottero wybór okrojony, w zasadzie same mocno zdobione i strojne suknie. Oczywiście to kwestia gustu, ale mnie znacznie więcej sukni z MS podobało się w Krakowie.
Jeśli chodzi o Panów, to raczej polecam wybrać się do sklepów typy Vistula, Pawo, Lantier itp. W salonach mody ślubnej garniturów jest 5 na krzyż , przynajmniej tak było w Evicie i Madonnie.
Stary 2011-01-26, 08:32   #448
stubbornme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Jeśli pytasz o salon Evita w Tychach, to byłam w nim około miesiąc temu. Jest dość duży, ale szczerze mówiąc, to np. w Madonnie, która przestrzennie jest zdecydowanie mniejsza, sukien było więcej. Z Maggie Sottero wybór okrojony, w zasadzie same mocno zdobione i strojne suknie. Oczywiście to kwestia gustu, ale mnie znacznie więcej sukni z MS podobało się w Krakowie.
Jeśli chodzi o Panów, to raczej polecam wybrać się do sklepów typy Vistula, Pawo, Lantier itp. W salonach mody ślubnej garniturów jest 5 na krzyż , przynajmniej tak było w Evicie i Madonnie.

dziękuję za odpowiedź ja TŻ chce wcisnąć w smoking i nie umiemy znaleść

Stary 2011-01-26, 12:35   #449
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam w krakowskiej Madonnie model bardzo podobny do Caprice. Tak nawiasem to jechałam do tego salonu własnie z zamiarem przymiarki i zamówienia Caprice, ale przymierzyłam też model Reese i wiedziałam,że to ta jedyna! Zobacz sobie na ten model, może i Tobie się spodoba mi udało się zdobyc go w miarę korzystnej cenie ja mam ślub końcem lipca, jeśli byłabys ciekawa jakichś szczegółów to pisz na priv
Widzałam Reese, ale dla mnie była zbyt wydekoltowana i odsłaniała zbyt dużo ciała, podobnie jak Caprice. Zresztą ja mam dość wąskie plecy i te ozdoby wyglądały przyciężkawo. W końcu zamówiłam sukienkę innej firmy, ale suknie MS są przepiękne i każdą przyszłą PM będę odsyłać do tej firmy
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 13:57   #450
olla83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
ja tez ide do slubu w Reese i tez mam slub pod koniec lipca- 23 lipca
olla83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości