|
|
#421 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Studniówka 2008 część II
Cytat:
w 100% sie z Tobą zgadzam )aaaaaa... jeszcze nie całe 6 dni aaa.... ![]() wczoraj byłam tzn dzis w nocy na dyskotece.. w kozaczkach na szpilce.. przez 6 godz non stop taniałam i nie schodziłam z parkietu.. i teraz mam;/ odciski ![]() ja nie wiem jak ja ubiore te buty co mam na studniowke gorsze jest to ze sie boje ze nie bd umiała tanczyc bo bedzie bolec (
|
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
aluniaaaaa nie martw sie nie jesteś jedyna
ja tak czesto gubię rzeczy wysiadając z samochodu teraz jestem w żałobie po moich ukochanych wymarzonych skórzanych czerwonych rękawiczkach z kokardką ;( dostałam je na mikołaja i chodziłam niecały miesiąc ...jestem w rozpaczy...
|
#423 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja odwrotnie Cytat:
wejdz na ta strone tam sa jej zdjecia w czerwonych sukienkach http://oh-hilary.com/gallery/index.php |
||
|
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
hmm.. zostalam zaproszona na studniowke.. w prawdzie jest dopiero 2 lutego (w moje urodziny
) ale juz bym chciala dowiedziec sie jakie sukienki teraz przewazaja na tego typu imprezach, bo słyszalam ze gorsety juz wyszly z mody... hmm.. na szczescie moj partner jest dosc niski wiec buty moge na delikatnej szpilce a mam chora noge, wiec obcasow raczej nosic nie moge.. tyle dobrego.
|
#425 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, wie ktoras jak taka fryzure zrobic http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6159037
jakaś ozdobna spinka z boku i byłaby idealna |
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlo sie
wiec zalaczam. moze nie bardzo widac, ale chodzi glownie o ksztalt
|
#427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widziałam kiedyś taką ozdobę przypominającą tak jakby gałęzie. Rzecz jasna to było mniejsze od gałęzi. I chyba by pasowało. O ile się nie mylę to w srebrnym kolorze bylo to, któro widziałam. Ale zapewne są też inne.
|
|
|
|
|
#428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fakt, za ciemny odcien mialam i wszystko brudne, malo bo malo, ale jednak.Cytat:
taki skromny. a jaka fryzurke do tego bedziesz miala?
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
ejjj co z z tą solarką natruskową bo nie wiem
![]() :confu sed:Dziewczynki pomóżcie Zapisałam się ale boje się że kolor bedzie presadzony i taki pod pomrańcz??? Kto z was był albo idzie??
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie ufam natryskowej, słyszałam wiele złych opinii na ten temat
|
#431 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taka fryzura to nic trudnego... tyle ze nie polecam zebys sama robiła.. no i wychodzi najlepiej ze sredniej długosci włosow.. bo jak masz długasne to bedzie lipa... wcierasz we włosy brylantyne lub cos by były błyszczace i robisz kucyka... potem wyjmujesz pojedyncze pasna skrecasz do zewnatrz i przypinasz wsuwkami... mozna je jeszcze prostownica przejechac... wazne zeby na koncu dobrze polakierowac... ja mysle ze jednak takie koki sa bardzo oklepane i lepiej wybrac cos bardziej luznego a zmiast spinki z boku przymocowac efektowne grzebyki... napewno byc zrobiła szał a do tej fryz jak cos to pasuje najbardziej chyba hiszpanski kwiat za uchem.... |
|
|
|
|
#432 |
|
Zadomowienie
|
Moja propozycja fryzurki miałam taką na slubie znajomej ale mysle ,że na studniowkę tez moze byc
,wkleiłam paznokcie i dodatki do sukienki,,może komus się przyda mój pomysl.Miłej zabawy ,,moj syn dopiero za 5 lat będzie balował,,ale u chlopaka tylko garnitur niestety.
Edytowane przez Toogra Czas edycji: 2008-04-05 o 07:35 |
|
|
|
#433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie podoba mnie się to wcale jak ktoś na studniówke zakłada jakiś diadem u mnie napewno będzie pełno takich księżniczek hehe dla mnie to jest śmiech na sali. To jest tylko moje zdanie, ale są gusta i guściki.
|
|
#434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym znalazłam kolejny filmik z fajną fryzurką (jak wykonać): http://www.youtube.com/watch?v=FDEW_0E08kA edit: i jeszczeee jedna ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JZgmH...watch_response |
|
|
|
|
#435 |
|
Rozeznanie
|
Wrrr ja się znowu wściekłam, bo krawcowa przełożyła termin ostatniej już przymiarki<wnerw>. I to nie pierwszy raz!!!Kurde,kobitka niby zna się na rzeczy,bo przy pierwszej przymiarce sukieneczka zanosiła sie na fajną,ale dla mnie to taka nieodpowiedzialność:/ Czy Wasze krawcowe też w ten sposób postąpiły?Jak zareagowałyście?Bo ja jestem zła i to bardzo!
|
#436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#437 |
|
Raczkowanie
|
Wróce jeszcze do tych diademów....Mnie osobiscie najbardziej zalezy na tym zeby dobrze wygladac ale i dobrze sie w tym wszystkim czuc!! Rzeczywiscie moze diadem nie pasuje do bardzo przesadzonej kreacji i do jakiegos 10-cio centymetrowego koka,ale do skromnej sukienki i wyprostowanych włosów czemu nie!! Ja sama pokusiłam sie o jego zakup i jestem bardzo zadowolona.jest elegancki, skromny i nie odznacza sie za bardzo.Wyprostuje włosy i nie bede zakładac zadnych korali tylko delikatny srebrny łancuszek......Ale no cóz....Kazdy ma swój gust...
|
|
|
|
#438 |
|
Zadomowienie
|
ja osobiscie przyznam ze na pewno bede sie troche smiac z diademow o ile pojawia sie na studniowce ;D tak mimo wszystko, bo dla mnie sa troche nie na miejscu :P i wiem ze inni tez beda 'oo idzie princess' i takie tam
) to roche przesada i macie racje fajnie jest sie wyrozniac, ale w tym wypadku nie jest to wyroznianie sie w pozytywnym znaczeniu, lecz po prostu smiech na sali ;D dobrze wyroznic sie skromnoscia wsrod tych wszystkich studniowkowych tortow (chodzi o bufiaste suknie na kole ;p) i tandety (patrz: diadem) i mimo wszystko wygladac najlepiej )))
|
|
|
|
#439 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem nawet jak sie zabrac do tego. wiem, wiem, trzeba bylo umowic sie z fryzjerka.. pomysle nad tym, tylko czy jakas znajde, ktora sie odwazy zrobic cokolwiek na moich wlosach |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
no cóz....widze ze sama nic nie zdziałam,ale moj diadem wyglada raczej jak opaska,bo nie jest taki "wystajacy"...i nie to zebym sie broniła,ale kazdy ma swój gust, a o gustach sie nie dyskutuje.....w kazdym badz razie zdania nie zmienie....
|
|
|
|
#441 |
|
Rozeznanie
|
diadem? wg mnie to przesada troche. to jakby wołanie o bycie w centrum uwagi.
a wiadomo ze jak sie jest to potem ludzie szukaja kazdej najmniejszej wady w Tobie(a to nie taka sukienka, buty) wiec jezeli uwazasz sie za idealna, masz wszystko idealne, to ok. bede podziwiac. no chyba, ze opinie wszystkich masz w nosie.. |
|
|
|
#442 |
|
Zadomowienie
|
ja nic jeszcze nie mam do niej ani butów ani dodatków i też nie mam pojęcia ;PP
|
#443 |
|
Przyczajenie
|
Mam czarną sukienkę. Dosyć prostą. Do tego czarne sandałki. Mam zamiar wyprostować włosy, bo nie lubię swojej 'szopy' :P. Chcę zrobić chyba zwykłego kucyka, ale czy to nie zbyt proste?
Nie mam przebitych uszu, jestem uczulona na wszystko, więc muszę mieć klipsy. Co proponujecie w złocie? Klipsy + bransoletka. |
|
|
|
#444 |
|
Zadomowienie
|
o gustach sie nie dyskutuje, ale o braku tak. no ale skoro sadzisz ze wyglada jak opaska to jeszcze przejdzie
)))))) na pewno bedziesz ladnie wygladac )
|
|
|
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
Zobaczcie same....Dwa pierwsze-totalny kicz i przesada,ale ten trzeci....!? czemu nie!?
|
|
|
|
#446 |
|
Raczkowanie
|
Nie powiedziałam,ze inne opinie mam w nosie...tylko chodzi mi o to ,ze jesli ktos czuje sie tym dobrze to to chyba wystarczy.....A ludzie gali,gadaja i beda gadac.....nic sie na to nie poradzi.....
|
|
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
Dobra...moze niepotrzebnie zaczełam ta rozmowe....
|
|
|
|
#448 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
powiedziałam ogolnie, jezeli ten diadem wyglada jak opaska, to w porzadku. ja bardziej krytykowalam takie "blyszczace krolowe kiczu' |
|
|
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
dodaje jeszcze kilka sukieneczek.Moze komus sie przydadza....
|
|
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
Nie no..az tak sie nie bede wyrózniac.szczerze mówiac to ja tez nie znosze kiczu i potrafie zachowac umiar...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

nikt ci tego nie zabroni... ale nie licz na to, że znajdzie się jakaś "zazdrośnica" która będzie pluła sobie w brodę, że to nie ona jest jedyną księżniczką na tym balu...
)

) ale juz bym chciala dowiedziec sie jakie sukienki teraz przewazaja na tego typu imprezach, bo słyszalam ze gorsety juz wyszly z mody... hmm.. na szczescie moj partner jest dosc niski wiec buty moge na delikatnej szpilce a mam chora noge, wiec obcasow raczej nosic nie moge.. tyle dobrego.

ale fakt, za ciemny odcien mialam i wszystko brudne, malo bo malo, ale jednak.

:confu sed: