![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - 7 edycja!
Skomentuję to tylko jednym słowem, bo po prostu szkoda gadać - żenada
![]()
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Biedna Tamara, ale ona wiedziała, że odpadnie, że nie ma szans z Pudzianem. Widać było po oczach. Lubię Mariusza, ale zaczynam poważnie zastanawiać się czy on czasem ludziom nie płaci za głosy jak to już kiedyś ktoś zauważył. Poza tym bardzo mnie ciekawi o jakich ilościach smsów mówimy, setkach czy tysiącach. Co z tego, że podadzą, że Pudzian uzyskła 90% głosów - nie wiemy czy te 90% to 9 na 10 smsów, czy może 900 na 1000, czy 9000 na 10000..
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
watpie ze placi ;p
bardziej stacja go potrzebuje zeby wszyscy ogladali ten final bo to takie 'nadzwyczajne'... strong man doszedl do finalu TANIEC Z GWIAZAMI :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
Tamara Arciuch jest kreowana na taką milutką. Miałam o czynienia kilkakrotnie z ta panią na okoliczność mojej pracy (jestem dziennikarką).
To zarozumiały babsztyl, który nie szanuje ludzi spoza branży lub takich, których nie może do czegoś wykorzystać. Zdeterminowana by osiągnąć sukces nie cofa się przed niczym. Nie potrafi przegrywać (dowodem na to jest choćby to, że nie przyszła dziś do studia DB TVN :P ). Kiedy przyjeżdza na spektakle do Gdyni, zachowuje się jak pani na włosciach, o tym co robiła w Teatrze Wybrzeże nie wspominając... Zresztą i jej koledzy po fachu nie wypowiadają się o niej entuzjastycznie...
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Jak sie okaże ze Pudzian wygra tą edycje to naprawde bedzie
![]()
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
Troche szkoda Tamary ,że odpadła bo Mariusz gorzej tanczy,ale ma za to duże poprawcie wsród widzów a w tym programie tylko to sie liczy i pewnie wygra tą edycje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Rozeznanie
|
Rzeczywiście. Jeszcze tak będzie,że to Pudzian wygra !
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypowiedziałaś się dość ogólnikowo, więc niemożliwe jest, żeby zgadnąć, co masz na mysli mówiąc, że zachowuje się, jak pani na włościach, na przykład. Każdy człowiek ma swoje przyzwyczajenia i nawyki, gwiazdy mają o tyle gorzej, że są one wywlekane na światło dzienne, przez dziennikarzy właśnie ![]() Jeśli taka gwiazda myje włosy miękką wodą, a kranówka w hotelu, w którym się zatrzymała jest akurat twarda, to dla mnie jest logiczne, że zamówi sobie hektolitry mineralnej, żeby mieć miękkie i lśniące włosy. Dlaczego ma chodzić z sianem na głowie? Tylko dlatego ,żeby nie mieć "fanaberii"? ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ A odnośnie narzekania, że Tamara odpadła... trzeba było na nią głosować, to by nie odpadła. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Nie no... Pudzian nie może wygrać. Przecież nie tańczy tak, aby wygrywać..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Przyczajenie
|
szkoda ze Tamara odpadła, ją najchetniej widziałabym w finale. heh a tak to chyba bede kibicowac Pudzianowi ;> słodycz Magdy Walach mnie odpycha.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Konto usunięte
|
Ja tam kibicuję Magdzie Walach, ale niestety nie jestem taka pewna czy wygra.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
Widzę, że nie tylko mnie oburzył ten cały wczorajszy wynik... kurdeeeeeeeee
byłam pewna że w finale będzie Madzia i Tamara a tutaj takie zaskoczenie... ja też myślę, że wyniki były ustawione
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest dla mnie spieta,sztywna bez zadnej radosci tanca tylko skupienie na tym zeby bylo poprawnie i zeby dostac same 10 ![]() z drugiej strony Pudzian nie bardzo umie tanczyc no ale nie wiem... A Tamara jest z mojego miasta, ze Skierniewic ![]() ale jakos nie palam do niej wielka sympatia,chociaz fajnie sie patrzylo na jej taniec ![]()
![]() |
![]() |
#436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz przeczucia mnie nie myliły jak zwykle znam sie na ludziach ![]() mimo ze kreowana jest na mila skromna blablabla w twarzy oczach ma wypisana wrednosc,wynioslosc i ...pfff Fresa odnosnie siana zauwazylam ze Tamara np.na probach i ogolnie na codzien ma strasznie brzydkie wlosy ;/ siano jakies matowe zniszczone farbowaniem....niby wielka gwiazda a o wlosy nie umie zadbac
![]() |
![]() |
#438 |
Konto usunięte
|
Mnie Tamara trochę drażniła, może nie z początku, ale po paru odcinkach, bo kiedy B.Tyszkiewicz powiedziała, że nadaje sie na okładkę Vogue, Tamara bez przerwy później o tym wspominała zupełnie niepotrzebnie.
![]() Ale mimo, że za nią nie przepadałam, to jednak uważam, że niesprawiedliwie odpadła i powinna zostac w finale. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Nie dośc ze i tak jest zapatrzuna w siebie to takie komentarze jak B.Tyszkiewicz tylko utwierdzaja ja w tym ze jest piekna,zdolna wyjatkowa ah
![]()
![]() |
#440 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj,cóż moge napisac. Kto ja zna wie,jaka jest. Pani Beata zle ja oceniła nazywajac skromną bo skromna nie jest.
![]() |
![]() |
#442 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Generalnie-w tej edycji jakoś nie miałam swoich ulubieńców, taka jakaś ta edycja nijaka mi się wydaje. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
No ja tez nie mialam pary której kibicowalam jakos ,chociaz kilka bylo sympatycznych
![]()
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
Pudzian wygra na bank. stety lub niestety.
dzis ogladałam powtórke. tanczy tak sobie. na pewno nie tak, byw ygrac. Ale wygra. Dlaczego? bo ma ogromna ilosc fanow..a magda walach jest na pewno mniej znana niz on. Przykład; gdybym spytała moja babcie o Pudziana od razu zalapałaby o kim mowie, z magda byłoby gorzej... Nie ma sie co uzalac nad tym wszystkim.. to nie turniej tanca.. wgra ten kto ma wiecej szczecia Jak dla mnie magda walach tanczy bardzo dobrze... od poczatku programu jestem pod wielkim wrazeniem... kobieta troche zbyt powazna jest.. rzeczywiscie bardzo skupiona na tym, co robi.. Moze i dobrze? bo robi to niemal perfekcyjnie. Powinna wygrac. Ale wygra Pudzian. eh ![]()
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Niby wszystko ok, tylko to jest przede wszystkim program rozrywkowy.
Nie rozumiem, dlaczego wszyscy traktują go jak profesjonalny konkurs tańca. Pudzian jest w tym programie jedyną prawdziwą gwiazdą, międzynarodową, 4-krotnym Mistrzem Świata. Pudzian nie musi płacić za sms-y, bo ludzie go szanują i lubią. Reszta to albo serialowe gwiazdeczki, albo ludzie znikąd - jakaś Duda z Europa da się lubić, jakieś zagraniczne nikomu nieznane w Polsce piosenkareczki. Ja wolę Pudziana, który ten program traktuje jak zabawę i z dystansem, niż nadymające się aktoreczki, którym o mało co żyłka nie pęknie, byleby tylko zatańczyć superdobrze. I w finale tez zagłosuję - Pudzian do boju!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Zadomowienie
|
Magda Walach rzeczywiście bardzo się przykłada i stara, nie ma dystansu, ale moim zdaniem Pudzian też go nie ma - domaga się dziesiątek, polemizuje z jury, itd. Czasem mam wrażenie, że członkowi jury trochę się go boją.
W każdym razie mi w tej edycji zdecydowanie najbardziej podoba się partnerka Mariusza Pudzianowskiego - Magda tańczy przepięknie! I podoba mi się bardzo Czarek, który tańczy z Magdą Walach.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Duże, duże, ogromne wręcz nadużycie. Owszem Magda ma dryg do tańca i nieźle jej idzie ale bez przesady...Nie mówmy o perfekcji przy komentowaniu takie programu. Wiem, ze jestem przewrażliwiona ale słowo perfekcja kojarzy mi się naprawdę z nielicznymi osobami jeśli chodzi o taniec i jeśli o tańcu Walach napiszemy, ze jest niemal perfekcyjny to co napiszemy o tańcu Slavika Kryklyvyego?
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
jak myślicie, kto wygra?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.